keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Marras-joulukuun käyttismeikit

Oli taas aika valita käyttismeikit loppuvuodelle. Valinnan tein jo kuukauden vaihteessa. Menen vielä syksyn sävyisillä meikkivoiteilla ja osittain syksyisillä luomiväreillä, mutta seuraava meikkilaatikko saa varmasti talvisempia sävyjä jo :)

Talven tulon on huomannut jo ihossa, se on muuttunut pintakuivaksi. Joskus meikkipohja tuntuu ikävän kiristävältä, mutta en halua vaihtaa vielä kuultavampiin tuotteisiin kun ne ei sitten meinaa pysyä ja alkavat kiiltää rasvaisina. Näillä mennään nyt, pääasia on kuitenkin että pohja on matta ja monta tuntia pysyvä. 

Primerina mulla on essence Fix & Last Jelly Primer joka kosteuttaa ihoa. Tämä on ollut hyvä ja miellyttävän tuntuinen. Smashbox on matampi ja kiiltoa kontrolloiva silikonipohjainen primer. Muuten hyvä mutta huomaan että EL DW ei levity tämän päälle hyvin. Dr.Brandt on uusi tuttavuus, Boxycharmissa tullut. Sisältää hehkua kyllä aika runsaastikin ja tuo iholle vähän sävyä. Tuntuu kuitenkin ihan hyvältä pintakuivalla iholla ja arkena yritän käyttää sitä pois.

Estee Lauder Double Wear on siis luottotuote kun haluan matan ja pitkään pysyvän pohjan. Ihon on kuitenkin oltava hyvin hoidettu sen alla. Catrice on aavistuksen paremman tuntuinen iholla ja myöskin todella hyvin pysyvä, ja kauniin näköinen. IT Cosmeticsin CC-voidetta yritän käyttää arkena pois, se on vähän jännä kun se asettuu iholle rasvaisen ja liian hehkuvan näköisenä, mutta jotenkin tuntien myötä tasoittuu matammaksi ja pysyy kyllä hyvin. Meikin kiinnitän Urban Decay All Nighterilla silloin kun haluan pitkän pysyvyyden, arkena en aina tuhlaa tätä. 

Silmien alapuolen kosteutan aina ennen neutraloijaa MUA Under Eye Primerilla. Neutraloija on Boho 07, tämä loppuu kohta joten tilalle W7 Under Eye Brightener, tämä taisi olla sävy Light. Niin pientä tekstiä että eihän kEsKi-IkÄiNeN näe kun ei ole nyt vara hankkia rillejä. Make Up Store Cover All Mix on myös loistotuote. Peiteaine Estee Lauder Double Wear Instant Fix Concealer joka kuuluu myös keski-ikäisen suosikkituotteisiin kosteuttavan koostumuksen ansiosta.

Puutereina essence banaanipuuteri vaikka koko kasvoille, ei tee keltaiseksi. Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation on meikkipuuteri mutta ei niin peittävä ja hyvä kuin se Lumenen sinikantinen aikoinaan, käytän kyllä ihan vaan puuterina. It Cosmetic Bye Bye Pores irtopuuteri on parasta bestiä, ihan paras kun haluaa pitkään pysvyän ja oikeasti matan meikkipohjan. Tuntuu imevän iholta rasvaa ja asettuu hetkisen liian puuterisesta hyvännäköiseksi. Boxycharmista tullut KAB Cosmetics irtopuuteri on sellainen arjen tuote, en esim työpäiviin tuhlaile tuota IT puuteria. Laura Mercier Under Eye puuteri silmien alle. 

Bronzerit, contour ja korostus. Bronzerina essencen Hello, Good Stuff 02 Cocoa-Cool jota löytyy kyllä jemmoista ;) hyvä sävy talveen. Contourina Make Up Store Masai tuosta duosta, highlighteria ei siitä oikein voi käyttää kun se pöllyttää kimalletta tuohon contouriin. Harmi. Poskipunia useampi mukaan meikkilaatikkoon, Clarins Sweet Rose, MAC legendaarinen Barbie -kokoelman Don´t Be Shy ja the Balmin Frat Boy. 

Korostuksiin essencen Shine Like A Sea Star paletti sekä Catricen Glow Patrol, joku vanhempi mutta vastaavaa näyttää olevan taas myynnissä, suosittelen jos haluat todellakin näkyä. essencen Pac-Man highlighter kans mukaan. 

Silmämeikin primer Wet`n`Wild, pysyy mutta ei paras kuivalle, ryppyiselle iholle. Tarraa ja vaikea häivyttää rajoja siistiksi. Ei siis suosikki mutta meikki kyllä pysyy! MAC Paint Pot tuplapohjustajana päälle. Otin käyttöön uusia meikkikyniä lähinnä testailuun mikä pysyy...Boxycharmissa tullut violetti Tynt kyllä pysyy, osoittautui yllättävän hyväksi! Loracin kajal on tosi laadukas, Realheria en ole vielä testannut kun se on turkoosin sävyinen. Morphe Make It Big siihen hetkeen kun rajauksien pitää kestää nukkuminen, sitäkin kun sattuu. Tuo ei leviä oikeesti millään.

Kulmia meinasin meikata Million Dollar Brows kynällä joka on kanssa Boxycharmissa joskus tullut. Make Up Storen kulmapaletti on tosiaan joka päivän luottotuote kun se on nopea ja helppo, ja kulmia meikatessa on jo kiire. Joskus laitan tuota Pixin kulmageeliä mutta se on vähän turha tuote, levittää vaan kulmavärin suttuiseksi. Ripsareina IsaDora Active joka ei leviä, Lancomen Monsieur Big tekee niin nätit ja pitkät ripset, mutta leviää ylä- ja alaluomella :/ 

Luomivärien valinta on aina mukavinta :) Jeffreeltä haluan käyttää syksyistä Pricked palettia jossa on tosi paljon sopivia sävyjä vihreille silmille. Alien voisi päästä myös käyttöön, samaten Blood Money joka on hieno mutta liian vähällä huomiolla.

Anastasian paletteja tuli ihmelteltyä joten nappasin käyttöön Norvina 1 ja 5 paletit. Upeita mutta apua mikä pigmentti jos pitäis meikata nopeasti! Jackie Aina saisi myös päästä käyttöön, onhan se mukavan syksyinen.

Haluan käyttää myös Hudan Empowered palettia. Se on vähän turhan lämmin mulle mutta uusin Grunge on taas mieluisampi ja se tulee varmasti hankittua. Urban Decayn Stoned ja Too Faced Gingerbread Extra Spicy kans käyttöön kun en ole näitä käytellyt.

Huulimeikit on pitkälti samat, yritän käyttää kerralla samoja niin kuluisivat pois eikä mikään menis pilalle. MAC Creme D` Nude on luottis, Jeffeeltä tykkään Celebrity Skin ja Nudist Colony sävyistä, tuo Teeez Such A Flirt on kans ollut älyttömän sopivan värinen mulle. Buxomin Starr voisi loppua joskus, MAC kiilloista C-Thru ja Nymphette kans kovassa käytössä. 

Sellaiset arkimeikit seuraaviin kuukausiin. Juhlia mulla ei liiaksi ole mutta osalla paleteista teen sellaisia luottomeikkejä kun haluan korostaa silmiäni, esim tuo Norvina 5 ja JS Pricked on sellaisia :) 

Millaisia meikkejä sinä käytät loppuvuoden ajan? Onko pikkujouluja tiedossa? Mulla ei ole muuten niitäkään :D


23 kommenttia:

  1. Ihania käyttismeikkejä :) Minä valitsen aina vähä fiiliksen mukaan. Ja usein ne luomivärit tuottaa päänvaivaa, kun ei millään saa päätettyä. Nyt oon meikannu naked 2 ja taas muistin miten kiva se on. The Balmin paletitki kiinnostaa, kun niitä mulla ei oo. Oon huomannu saman meikkipohjan kans. Tuntuu ikävän kiristävältä 😬mulla ei oo primeria käytössä kun jotenki pelkään, että alkaa rullaamaan meikin alla. Pitäis kokeilla jotain. Tuon MUAN under eye primerin bongasin sun blogista ja tykkään siitä tosi paljon. Ja tuosta essenncen cocoa-coolista myös. Hätä on minkä vastaavan hankin seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Naked 2 on tosi ihana <3 Mulla on Cocoa-coolia ainakin 2 vielä jemmassa, se on niin hyvä. Harmi kun ei enää saa...mulla ei primerit rullaa mutta välillä on sitä ettei jotkut sovi yhteen. Pitää vaan aina kokeilla :) Mulla paras primer on aina hyvä kosteutus alle jonka annan imeytyä puolisen tuntia. Sitten just ennen meikkivoidetta joku primer. Eihän se pakollinen ole mutta itse tykkään käyttää ja näen niistä hyötyä. En kaikista mutta osasta, esim tuosta Smashboxista ja essencestä. Ja tuosta MUAsta, se on kyllä todella loistava tuote!

      Poista
  2. Ai että, mä kuolaan noista Norvina-paleteista noita violetteja sävyjä. :) Kivan monipuolinen kattaus erilaisia meikkejä. It Cosmeticsin meikit houkuttelee myös. Taisin joskus jonkun näytteen käyttää tuosta CC-voiteesta ja taisi näytteen perusteella jättää vähän kylmäksi, mutta jostain syystä tekisi mieli kokeilla uudemman kerran. Kenties sitä matte-versiota, ellei se näyte sitten ollut sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa niitä violetteja on ja just sellaisia jotka sopii mulle hyvin :) Varmasti saa Kicksistä näytteen, en ole itse sitä mattaa kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä. Käytän tämän normi-version pois mutta en osta uusiksi...

      Poista
  3. Ei minkäänlaisia pikkujouluja tiedossa, mutta syntymäpäiviä pitää juhlia vielä tälle vuotta muutamat! Eli on muutama tilaisuus laittautua ihan ajan kanssa.

    Joku arkikäyttöönkin soveltuva luomiväripaletti on ollut pidempään mielessä, joko joku Anastasialta tai sitten Jeffreen Gothic Beach, sen ylin ja alin rivi kävisi niin hyvin omaan makuun. Maukas on kyllä tuo Hudankin paletti! Kunhan Black Fridayn tarjoukset alkavat kunnolla, raaskin panostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta <3 minä jo tilasin ICIW:lta parit housut, käytän aina niillä BW tarjoukset. Normihinnalla en ostaisi. Bearelilta tilaan myös. Muuten en ehkä uskalla kurkkia tarjouksia kun sorrun, se Gothic on ostoslistalla ja Hudan Grunge...hyviä arkipaletteja molemmat!

      Poista
  4. Ei ole pikkujouluja, en ole yhtään pikkujoulu-ihminen :D Jackie Ainan paletti on niin ihana, odotan meikkikuvia millaisia lookeja siitä loihdit<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa päädyin luopumaan Jackie Ainasta, se on myytävänä jos kiinnostaa. Se on kaunis mutta mitä meikkasin, se ei ole nyt sellainen mitä tykkään käyttää :)

      Poista
  5. Samaa mieltä Empovered paletista, liian lämmin. Se yks hilebile keltainen..en keksi sille mitään käyttöä. Uus Grunge on ihana. Oon kai 6 meikkiä sillä tehnyt! Tykkään! Tuo Ud stoned on mulla kans sellainen mitä ei liikaa tuj käytettyä. Onneks ostin sen alella, muuten harmittaisi. Kiva meikkilaatikko sulla taas! Vähän noita Anastasia paletteja kadehdin🤪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myyn kaksi noista ABH paleteista, sano jos kiinnostaa :DD aika pitkälti käytän tuosta Empoweredista nuita nudeja ja sipaisen vähän kultaa. Nuo ruskeat ja pronssit on vähällä käytöllä, oikeastaan kaikista muistakin paleteista kun värinä ne ei sovi mulle yhtään. Eilen otin Stonedin käyttöön ja on kyllä upea paletti! Ei vaan bilehile pysynyt luomella iltaan asti ;)

      Poista
    2. Mitkä menee myyntiin? Kiinnostaa!!

      Poista
    3. No ainakin Norvina kiinnostaa! T.mari

      Poista
    4. Laitatko Instassa vaikka viestiä tai s-posti tainacharming@gmail.com

      Poista
  6. Mulla onkin yksi työpaikalla ollut Buxomi pian loppumassa, viimeinkin! :D Ehkä saan sen laitettua nyt loppuneisiin kun se on jo varmaan 4v vanha niin on aika pitkään myös bakteerit saanut muhia siinä sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee vähän epämiellyttävä olo kun noin ajattelee vaikka tottahan se on ;) mullakin on vanhoja kiiltoja...siksi yritän käyttää tiettyjä pois ennenkuin aloitan uusia <3

      Poista
  7. Tosi kiva kokonaisuus sulla tässä! Dr. Brandtin primer on yksi mun tän hetken suosikeista, vaikken aluksi siihen oikein ihastunutkaan. Nyt se kuitenkin sopii omiin tarpeisiin tosi hyvin, vaikkei ehkä tuotteena olekaan sellainen, mitä varsinaisesti tulen kaipaamaan, kun se joskus loppuu. Pricked olisi niin mun paletti, varsinkin nyt, kun tykästynyt entistä enemmän lämpimiin sävyihin. Samasta syystä alkoi kiinnostaa hurjasti toi Hudan Empowered! Vau mikä paletti ♥ Jeffreen punat näyttää molemmat tosi kivoilta, just sellaisilta, mistä itsekin tykkäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä kulutan pois kans tuota primeria, tähän hetkeen hyvä mutta en todellakaan ostaisi sitä jatkossa. Pricked on parhaita JS paletteja, mikä laatu ja värit korostaa tosi hyvin mun silmien väriä! Empowered ei ehkä väreiltään imartele minusta mutta onhan se nätti, ja jos lämpimät sävyt sopii niin suosittelen! Jeffreen punat on <3

      Poista
  8. Nyt olen opetellut primerin käyttöä, jos se auttais siihen ettei otsa alkais kiilteleen. Uusi puuteri onkin ostoslistalla, pari essenceä on jo loppumassa. Niiden banaanipuuteri kiinnostelee. Saatanpa sen ja jonkun toisen hankkia. Samoin Catricen meikkivoide, jota kehutaan kovasti. Tosin yritän muistuttaa itseäni, että olen 3-4 päivää viikossa etänä ja meikkaan vasta, jos lähden töiden jälkeen ihmisten ilmoille. Että ehkä voisi olla vähemmän näitä tuotteita testissä.... Mutta kun on utelias mieli ja kiva kokeilla itselle uusia merkkejä jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on ;) minä meikkaan joka päivä primerista kiinnityssuihkeeseen niin onhan tätä arsenaalia oltava ;) tykkään tuosta essencen puuterista ja Catricen meikkivoiteesta, hyvä rasvoittuvalle iholle <3

      Poista
  9. Hyvä kattaus meikkejä valittu. Ihanat luomiväripaletit. Onneksi sinulla on niille käyttöä.
    Minä olen todella vähän meikannut tässä syksyn mittaan. Pikkujoulut olisi, niin sinne voisin yrittää naamaani sotkea. ;) Huulituotteita olen käyttänyt todella vähän, kun huulet kuivat koko ajan. Hyvä luonnonkosmetiikan huulirasva on hakusessa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ihme kyllä ole ihmeemmin nyt huulet kuivuneet. Carmexia käytän itse niin muuta en osaa suositella ja mulla on kyllä vähän kokemusta luonnonkosmetiikasta nykyään...

      Poista

Kiitos kommentista <3