lauantai 18. marraskuuta 2023

Kuusi syksyn 2023 ihonhoitotuotetta

Tänään esittelyssä kuusi syksyn/alkutalven tuotetta ihonhoidostani. Minusta tämä idea on paljon kivempi kuin esitellä ihan koko arsenaali. Myöskin mielenkiintoista lukea muilta heidän käyttämistään tuotteista :)

Alkutalven myötä ihoni rupsahti pintakuivaksi. Kaikki valitus rasvanaamasta ja huonosta meikin pysyvyydestä on tiessään. En kyllä sillee ole muuttanut rutiineja, yritän käyttää avatut purkit pois ja vasta sitten ottaa uusia käyttöön. Joskushan mulla oli kymmenittäin purkkeja avattuna ja siitä ei tullut mitään. Parempi keskittyä pieneen määrään. 

Sensai Purifying Clear Gel Wash
Tätä ei meinaa raaskia käyttää pois kun on niin ihana...enkä ehkä raaski Sensaita ostaa jatkossa :) syväpuhdistava geeli rasvoittuvalle iholle, mun mielestä saan tämän avulla ihosta pois tukkeumat. Tai ainakin iho näyttää paremmalta. Ihanaa, ylellistä geeliä...rakastan tätä...

The Body Shop Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel
Himalayan bambuhiili yökuorinta joka sopii rasvaiselle ja sekaiholle. Olen käyttänyt tätä satunnaisesti, onkohan siinä syy miksi en ole huomannut ihmeellisyyksiä tämän kanssa...pitäisi ottaa tehostartti ja käyttää säännöllisesti. Tämä on saanut hyviä arvosteluja vaikkakaan kaikki ei ole tuloksia huomanneet. Mutta tämä ei kuitenkaan kuivata tai kipristele, ei tätä oikeastaan iholla huomaa vaikka laitan enemmän kuin pari tippaa. Hyvä tälläiselle iholle kuin mulla, koko tuotesarja on hyvä rasvoittuvalle iholle.

Glamglow Supermud Clearing Treatment
Upea naamio, rakastan tälläisiä! Ja rakastan Glamglown tuotteita rasvaisen naamani kanssa! Tässä naamiossa on mukana pieniä savihileitä ja se lupaa puhdistaa ihon epäpuhtauksista. Ja niin se tekeekin, ihosta tulee tosi puhdas ja meikki levittyy paljon paremmin tasaiselle iholle. Voin vaan suositella tätä jos on epäpuhdas iho.

Nivea Luminous Treatment Anti Dark Circles
Glossyboxista tullut sy-voide joka lupaa auttaa silmäpusseihin. No niihin se ei auta ja mikä auttaiskaan, ei niitä voiteilla saa pois. Mutta tämä kosteuttaa ja on ollut ihan kiva, vaikkakaan Nivea ei niin lempimerkkini ole. Ei huono tuote, käytän kyllä pois. Sopii aamuin illoin ja toimii meikin alla.

Pure & Care Hydrogel Eye Mask Ultra
Näissä Normalin myymissä silmänalusnaamioissa on hinta-laatusuhde ihan kohdillaan. En tiedä miten paljon nämä hoitavat, mutta hydrogeelinaamio kyllä poistaa turvotuksen. En pysty enää olemaan ilman näitä, mulla on yhdet jääkaapissa ja yritän muistaa käyttää niitä työaamuisin että ei olisi niin järkyttävät silmäpussit. Hydrogeelinaamio imaisee hyvin itsensä iholle ja tasoittaa turvotusta. 
En tiedä miten nämä loppupeleissä oikeasti kosteuttavat ihoa, enkä usko että näin halvat ovat niin hoitavia kuin kalliit, mutta raaskii tuhlata kun maksavat n.5 e purkki. Minun mielestä ei lähde pois ne kuvat jostain Naistenhuoneen postauksesta, jossa joku oli saanut hirmu reaktiot Pure & Care tuotteista, ja joku ammattilainen sanoi ettei ikinä käyttäisi noita silmien lähellä. Mutta mikä merkki vaan voi sellaista aiheuttaa tietysti..

Teami Green Tea Detox Clay Mask
Tämän naamion olen saanut joskus Boxycharmista. Tykkään tosi paljon kokeilla erilaisia naamioita ja yritän käyttää niitä pari kertaa viikossa. Teami savipohjainen naamio sisältää vihreää teetä ja sitruunaruohoa. Tämä pitää käyttää nyt pois kun aavistuksen kuivahtaa purkkiinsa, mutta savinaamiot on kyllä rasvoittuvan ihon juttuja. Pidän tästä kyllä. 

Sellaiset tuotteet käytössä tällä erää. Ensi kerralla sitten jotain muuta, mitä sitä talvella tulee käytettyä :)

Kerrohan oliko joukossa jotain sulle tuttuja tai kiinnostavia tuotteita mitä voisit kokeilla? Käytätkö Normalin ihonhoitotuotteita?


18 kommenttia:

  1. Toi Sensain puhdistusgeeli on hyvä. Pitääkin ostaa se pitkästä aikaa, olis kohta puhdistusgeelin tarve.

    Tännekin tuli Normalin myymälä, mutta en ole saanut aikaiseksi käydä. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huippu :) ja huippua kun täällä pienessä Iisalmessa on Normal!

      Poista
  2. Jos noissa Pure & Caren silmänaamioissa on yhtä pitkä INCI-lista, kuten tuossa saman brändin seerumissa, josta juuri postailin, en yhtään ihmettele, että joku herkkäihoinen on saanut oireita. Nuo kasviperäiset ainesosat voivat olla petollisia.

    VastaaPoista
  3. Tuo TBS:n yökuorinta kuulostaa mielenkiintoiselta. Vilkaisin INCIä netistä: Aqua/Water/Eau, Propanediol, Alcohol Denat., Glycerin, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Epilobium Fleischeri Extract, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Charcoal Powder, Limonene, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbates.

    Alkoholia ja salisyylihappoa... Mahtaakohan olla kovin kuivattava?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuivattanut yhtään, olen käyttänyt satunnaisesti ja laitan kyllä reilusti...mutta mulla on rasvainen iho...

      Poista
  4. Tuo Glamglow'n naamio kuulostaisi aivan täsmätuotteelta itselle, ainakin t-alueelle. Rasvaisuus ja mustapäät aina riesana :D saako tätä siis Normalistakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa, olen tilannut joskus Cocopandalta setin nuita pienempiä naamioita :)

      Poista
  5. Tähyilen Sensaita aina Sokoksen kauneuden juhlaa tapahtumasta..nää perustuotteet on yleensä aina silloin alessa. Ja jos sattuisi saamaan vielä kaupan päälliset. Mutta Sensai on kyllä arvokas sarja..Samoin kun ikisuosikkini Dermalociga. Aina iso harmi kun purkki loppuu ja pakko etsia parhaasta tarjouksesta uusi. Mutta superkuivan ihon kans en enää uskalla muita purkkeja testailla. Jos iho menee rikki, se kirvelee ja on kipeä ja parhaassa tapauksessa koko talven. Just eilen ystävän rikki mennyt ihoa yhdessä surtiin. Atopia on keskusta kenkuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävältä kuulostaa ja ymmärrän kyllä että silloin pitää käyttää niitä luottotuotteita, jotka on hyväksi havaittuja :) Kiitos Kauneuden juhlaa -vinkistä ;)

      Poista
  6. Nuo silmänalunaamiot kyllä kiinnostaa! Pitäisi muutenkin käydä Normalissa, kun kasvosuihke uhkaa loppua enkä osaa elää ilman sitä. Kasvosuihkeena ilmeisesti Normalin omaa sarjaa oleva hyaluronihapposuihke, se on ihana iltaisin ennen etanaseerumia ja muuten ihan vain raikastamaan oloa. En oo noissa kasvosuihkeissa huomannut merkittävää eroa kalliiden ja halpojen välillä ja tuo Normalin on vielä hajusteeton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä, pitää yrittää muistaa vilkaista kun siellä käy :)

      Poista
  7. No ei nuo Pureandcare maskit sentään ole samoja kuin ne Normalin sense maskit, jotka on sitten omassa luokassaan tosi ikävän tuntuisia omalle iholleni. Kyllä nuo hyvin auttavat sellaiseen silmänalusten piristymiseen ja onko mikään korealainen kosmetiikka yhtään tuota parempaa oikeasti. Kuka tietää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en tykkää niistä Sencen vai Sensekö se on, eikös Tokmanni myy niitä kans. Ei kovin laadukkaita :)

      Poista
  8. Välttelen Normalia, kun siellä on aina tungos. :D Sieltä kyllä välillä saa hyviä nameja ja teetä, niin silloin saatan uskaltautua tungokseen. Kosmetiikkaa en sieltä osta.
    Vuodenajan käyttistuotteet tiivistetysti on hyvä valinta esitellä. Minulla on ollut suppea tuotevalikoima syksyllä. Birch sap mist -kasvovesi, Novexpertin C-vitamiiniseerumi aamulla ja illalla Whamisan kaktusseerumi, sekä Laponien öljy, jota olen sekoittanut seerumiin. Näiden lisäksi sy-voide ja puhdistukseen Whamisan kaktussarjan puhdistusöljy (kirvelee helposti silmiä, niin en tykkää) sekä Laponien puhdistusmaito. Kasvovettä kuluu paljon, kun ilma viilentynyt.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe sinua kyllä ostamassa Normalin kosmetiikkaa :) ja kyllä, siellä on aina tungos...en tykkää siitä ideasta että pitää mennä sitä väylää pitkin ja ihmiset seisoo laumoittain edessä...mutta toki hekin haluavat katsella, ei siinä mitään mutta minusta ahistaa :D

      Poista
  9. Olen pitkään halunnut kokeilla Sensain ihonhoitoa. Kuulostaa ihanalta tuo syväpuhdistava geeli. Joskin pitäisi tutkailla mitkä tuotteet parhaimpia omalle ihotyypille. The Body Shopin yökuorinta oli itselleni ihan uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei ole aiempaa kokemusta Sensaista mutta hyvältä vaikuttaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3