lauantai 2. joulukuuta 2023

Marraskuun kosmetiikkaostokset

Lokakuussa tuli humputeltua vaan miten meni tämä marraskuu? Alkukuusta oli auton huolto ja vähän ikävän kalliita uutisia, kyllä karisi kaikki ostohimot kun piti odotella korjausta. Jeffree Starilta on tullut uusi Gothic Beach paletti, sen haluan sekä Huda Beauty julkaisi Grungen joka osui ja upposi. Niin ja Jeffree ilmoitti vielä Scorpiosta niin on kyllä nyt palettihimotuksia kerrakseen!! Auton korjaamiseen ei onneksi mennyt nelinumeroista summaa mitä pelkäsin vaan kohtuudessa pysyttiin. Jospa pukki toisi vaikka vähän lahjarahaa niin hankin ne paletit ;)

Mutta nyt marraskuun ostokset, niin ja hei mukavaa Joulukuuta :)) 

Lokakuun lopussa käytin yhden alekoodin Nobelle ja tilasin Laponie Skincaren puhdistusmaidon ja -geelin. Näitä on niin moni kehunut että uteliaisuudesta haluan kokeilla. Halpa-Hallista nappasin jonkun halpis kynsilakanpoistoaineen kun kotoa oli entinen täysin tyhjä. Olikohan nämä 35 e. 

Koska olen vihreän kortin orja, menin käyttämään Emotioniin -30% alen meikkisiveltimistä. Päädyin Real Techniquesin uusiin meikkimuniin, nämä kun on ihan suosikkeja. Nappasin myös Originsin silmämeikinpoistoaineen joka on poistuva tuote, Cailapin konjac sienen joka best ja Ecotoolsin siveltimenputsausaineen joka oli kans alessa. Emotion humpsuttelut 37 e. Nuo parit naamiot on Prismasta parin euron juttuja.

Tokmannin klubitarjouksista mukaan tarttui Maybellinen Lifter Gloss Moon jota olen kytistellyt, sekä Mossan hiilikuorinta. 15 e.

Black Fridayn hyödynnän joka vuosi kahden kaupan osalta, eli ICIW:lta tilasin parit pökät ja Bearelilta ihonhoitoa jemmaan. Bearelin tilaus oli 60 e ja rapiat.

Mulla oli katastrofi eikä kotoa löytynyt yhtään hoitonestettä! Ja en typerys tajunnut tilata Bearelilta Black Fridayna kun oli niin kiire ja hässäkkä. Onneksi mulla oli jemiksessä yksi Noben alekoodi joten sillä parit kasvovedet/hoitonesteet...korkkasin heti Holikan ja iho kiittää :) Noben tilaus taisi olla 50 e luokkaa. 

Aika paljon kaikkea mutta ihonhoitoon painottuu...käyttistuotteita kun sitä turhien meikkien ostelua yritän vähentää. Paitsi pukki tuo pliis ne paletit...

Mitä sinä humpsuttelit Black Fridayna?


32 kommenttia:

  1. Olen vähän pihalla mitä ne hoitonesteet on, jotain nestemäisiä olen lahjaksi kyllä saanut ja ihan tykännyt. Sokoksen joulukalenterissa olisi tulossa iso tarjous siitä oranssista C-vitamiiniaineesta (Novexpert?) mitä kehutaan ja mihin ystävänikin ihastui kun lahjaksi annoin, mutta en kyllä raaski itselle.

    Black fridayna ostin airfryerit vanhuksille sähkön säästämiseksi ja puoleen hintaan Puuhamaa-liput kun sinnekään ei ole täyteen hintaan asiaa. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin kans jotain Oluset tms lippuja tarjoushintaan, mietin kyllä olisinko ottanut E-passilla mutta kun ei voi ennustaa ensi kesään asti...Mulla ainakin iho kaipaa kosteutusta välittömästi ihon puhdistuksen jälkeen ja siinä vaiheessa olen käyttänyt hoitonestettä. Jotenkin sen huomaa heti kun ei ole käytössä, jatkan sitten seerumilla tms...

      Poista
  2. Tuo Mossan hiilinaamio on hyvä. :) Ostin Garminin urheilukellon Black Fridayna ja Cybermondayna vaatteita ja talvikengät. Kosmetiikkaa tuli ostettua Black Fridayna vain parin kangasnaamion verran Kärkkäiseltä. Ja The Body Shopin Zesty Lime Blossom - vartalojogurtti Cittarin alehyllystä. :D

    VastaaPoista
  3. Minä ostin joululahjoja ja ittelle uuden talvitakin. Sinnepä sitä rahaa mukavasti menikin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, itse ostin laadukkaan talvitakin pari kesää sitten Oulusta juurikin, ja nyt talvella kiittelen mielessäni kun löytyi hyvä takki keskellä kesää poistomyynnista ;) olen niin nuuka etten varmasti olisi ostanut täydellä hintaa...

      Poista
  4. Mielenkiinnolla odottelen noista Laponien tuotteista kommentteja. Muutaman näytteen verran olen ko.merkkiä kokeillu reissussa. Mutta kun se vesikin voi olla reissussa erilaista, niin hankalempi muodostaa mielipidettä. En kyllä Black Fridayna /Black weekinä ostanut mitään kosmea. Vain Museokorttiin jatkoaikaa (ja siitäkin osan maksoi työpaikkani kulttuuriedun muodossa) ja sitten kausikortin futikseen ensi kesälle. Eli hankin hyvinkin tärkeitä asioita, joista on iloa pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Museokortti olisi mukava ja kai muuten E-passini kävisi siihenkin...Kuopion museossa haluaisin käydä joskus taas :) Kirjoittelen Laponieista kommenttia mutta en ehkä ihan heti avaa niitä...useampi putsari pitäisi ensin käyttää pois :D

      Poista
  5. Oo mitä ostoksia!! Laponien putsarit on tosi hyviä molemmat, en tosin meikkejä niillä poistanut, mutta kakkosvaiheeseen älyttömän kivoja :) Tota Round Labin toneria mun on pitänyt testata tosi kauan, mutten edelleenkään oo saanut tilattua tota :D Ootko aiemmin kokeillut tota?

    Mä tilasin Black Fridayna Lykolta Redkenin shampoota ja hoitoainetta, Yeppolta k-kosmetiikan putsareita yms. ja sitten lapsille tavaraa. Esim. tuplarattaat piti hommata niin ne sai nyt useita satoja halvemmalla, samoin uuden turvaistuimen sai yli sata euroa normihintaa edullisemmin niin pitihän se hyödyntää, kun kuitenkin sellainen tarvitaan piakkoin ja halusin just yhden tietyn istuimen meille :)

    Vähän ehkä kaduttaa, etten laittanut Yeppon sijaan tilausta Bearelille, kun todennäköisesti olis paketti jo tullut, mikäli olisin Bearelilta tilannut. Yeppon toimitusta on kehuttu niin supernopeaksi, mutta joo en kyllä allekirjoita, jos heti alkuun ilmoitetaan, että tuotteet pakataan 5-15 arkipäivän kuluessa + siihen vielä toimitukset päälle :D Toki varmaan normitilanteessa eri, kun ei oo BF-ryysistä, mutta on toi mun mielestä silti tosi kauan, jos kolme viikkoakin pitää odottaa ennen kuin paketti edes lähtee :/ Katotaan kauan mun paketilla kestää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelin että sanoit ettei nuo käy meikin putsaamiseen, mutta kakkosvaiheeseen kyllä ;) Round Labista olen kuullut kehuja niin halusin napata sen mukaan, en ole kokeillut mutta mielenkiinnolla testaan <3
      Oi miten hyviä tarjouksia, ne rattaat ja istuimet on ihan pirun kalliita! Ja täh...siis 5-15 päivää, etanan selässäkö ne tulee??!!

      Poista
    2. Kyllä mulla tuo Laponien maitomainen putsari sai kevyen arkimeikin vaivatta pois kasvoista. Sitä geelimäistä en ole siihen tarkoitukseen pelkiltään kokeillut.

      Poista
  6. Onko tuo vita complex holika holika susta ollut hyvä? Nyt kun multa loppui se 3 seconds starter collagen ajattelin etten ostelisi niitä uusiksi. Mutta jos iho kiittää? :D Heti alkaa kiinnostamaan.
    Ihanan näköinen tua esfolion milky kangasnaamion pakkaus! Noita ei kyllä Prismasta saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ole tuota Milkyä Prismassa, oliskin :) On se minusta hyvä, ei nyt ehkä suosikkini kun tuo oli ainut mitä jäljellä. Olisin ottanut sen sinisen mutta sitä ei ollut. Niin on tuokin hyvä mitä nyt pari päivää käyttänyt, ei ole valittamista :)

      Poista
  7. Tulipa tilattua Balck Friday tarjouksena itselleni Cult Beautysta Hourglassin leopardi kasvopaletti. Sellainen hulluus taas iski... Vaikka tarkoitus oli pysytellä vain joululahjaostoksissa. Noita Laponien putsareita tekisi mieli kokeilla, kun niitä on paljon kehuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oumaigaad en edes ala googlettamaan miten hieno se mahtaa olla...Minä halusin nyt ostaa kun niin paljon kehuttu ja jos sais nyt talvella käyttöön, siihen ne ajattelin :)

      Poista
  8. Mun ei onneksi tullut ostettua mitään BF-tarjouksista, mutta muuten on kyllä rahaa mennyt.

    Nuo Laponien putsarit ovat kyllä parhautta!

    VastaaPoista
  9. Laponien puhdistusmaito on hyvä tuote muuten, mutta olemattoman pieni korkki on ihan perkeleen keksintö.
    Itse tilasin Dermosilin hävikkiboxin 9 tuotetta 25€, ja oikein hyvä sisältö olikin.
    Lisäksi Nobelta Moiran Time To Shine paletin alehintaan 17€ & ilmaiset postikulut.
    Mitä nyt muutamia sävyjä kädelle testailin niin noissa on upea pigmentti, ja hintaansa nähden vallankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Moiralta jokunen paletti ostoslistalla, vähän arvon vielä tarviinko oikeasti kun pelkään että pigmentti ei miellytä...mutta hyvä kuulla että ovat hyviä :)

      Poista
  10. Ostin Black Fridaystä Ihonhoitoa (tai oikeasti mies osti) jo ens kesää ajatellen, kun lahjapakkaukset oli alessa ja kaupan päälliset ihan uskomattomia Dermalocigan maahantuojalla ja kosmetologilta kanssa. Sitten Tanska ja Saksa matkalta ostin kroppatuotteita ja Kikon ja Sephoran meikkiostokset. Onneks oli säästöjä, ne tuli tuhlattua nyt😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D aina hyviä hankintoja ja oispa tuollainen mies...siis olis edes mies :D

      Poista
    2. Paras mies on kyllä tulossa vastaan sua kanssa🥰. Ja oma on kyllä superkiltti ja huomaavainen🥰

      Poista
    3. Niin on, sinun mies on tosi ihana <3 ja pitää se näin toivoa että itsekin sellaisen vielä löytää <3

      Poista
  11. Varsinainen BF ostos oli perinteinen Dermosilin hävikkiboksi :D Kyllä sitä aina miettii sitä tutkiessa, että mikäköhän vika joissain tuotteissa on ollut, itse ei edes erota! Kolmessa tuotteessa oli etiketti rutussa ja epäilen sen olleen niiden kohdalla se syy, miksi olivat hävikkiin joutuneet.

    Muita ostoksia oli Avonilta pieni tilaus, LUSHilta ostin testerikalenterin + yhden palasaippuan. Yeppo ja Yves Rocher, Lyko. Sitten joitain markettiostoksia tuli marraskuussa tehtyä.

    Yepolla oli muuten jo silloin kun mie tilasin, tuo samainen Lindan mainitsema 5-15 päivän pakkausilmoitus, miusta aika pitkä aika :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä pitkä aika...en ole itse ikinä Yeppolta tilannut, Bearel on ollut tuttu ja turvallinen...samaten Nobe :)

      Poista
  12. Ootko tehnyt kivoja ostoksia! Mä oon käyttänyt Laponien tuotteita useamminkin kerran mutta kuten Linda, vain puhdistuksen kakkosvaiheessa -tykännyt kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jätän ne sitten suoraan kakkosvaiheen tuotteiksi :)

      Poista
  13. Hoitoneste on kyllä ihan must! Harvemmin kosteuvoidetta käytän, mutta aina pitää olla jotain paksumpaa toneria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ei jotenkin osaa olla ilman ja sen huomaa heti jos puuttuu rutiinista...

      Poista
  14. Kivat ostokset ja vihdoinkin Laponieta. :D
    Body Shopin konjacsieni olikin vain viime vuosien joulukalenterissa eikä vakiovalikoimassa, niin tuo Cailap kiinnitti huomioni. Kokemuksia odotan.
    Tilasin marraskuussa tarpeeseen Haut-Segalan ruusukasvovettä ja ruusuöljyn, Whamisan kaktussetin, Novexpertin täsmätuotteen pigmenttiläiskille sekä Tash sistersin hyaluronihapposeerumin.
    Black Friday'sta taisin tilata vain housuja lahjaksi muille. :D Aikamoista malttia vaati, kun joka paikasta tuli mainontaa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihdoin :D ai se TBS sieni on ollut vain kausituote, se oli kyllä hyvä. Mutta myös tämä Cailap on todella hyvä, olen käyttänyt useamman ja kestävämpi kuin esim original konjac sieni. Tokmannilla halvempi kuin Emotionissa ;) suosittelen, itse tykkään todella paljon, hyvä hinta-laatusuhde. Hyvä että BF on jo takanapäin, ei jaksa sitä toitotusta...

      Poista

Kiitos kommentista <3