lauantai 30. joulukuuta 2023

Joulukuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Joulukuu meni kosmetiikan ostamisen osalta melko iisisti, tein ensimmäiset hankinnat ehkä vasta puolessa välin kuuta :)

Sokos Emotionissa kävin pyörimässä joululahjojen toivossa, mutta taisin ostella vaan itselle kaikkea ;) nämä taisi olla 40 e luokkaa. Kaikki jotain aleja tai vihreällä kortilla -20%. 

Normaliin menin hakemaan lahjakorttia nuorelle neidille, mutta unohdin sen ja ostelin sieltäkin vaan itselle kaikkea :DD nooh ostin neidille sitten Smuutia lahjaksi myöhemmin...Normal ostokset 15 e.

Kicksiltä olisin tilannut joulukalenterista All Nighteria mutta se oli loppu :/ olin liian myöhään liikkeellä. Tein sitten lohtutilauksen koska tarvitsin **MAC 38 ripsarin, Riia Koiviston minulle suositteleman **Bobbi Brown rajausvärin ja Mubelinan suositteleman **Fenty Beautyn eyelinerin. Testaillaan! Kicksulin tilaus jotain 60 e. 

Oliko ostoksissa mitään sulle tuttuja tuotteita? 

10 kommenttia:

  1. Normalista ostin ite lahjakortin kummitytölle joululahjaksi. :D Ja Carmexin lime on hyvä huulirasva, siitä tullu mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normal on kyllä sellainen kauppa että varmasti tytöt löytää sieltä ostettavaa ;)

      Poista
  2. Minä hankin just tuon saman Mossan miselliveden hävikkiruokakaupasta. En ole vielä kokeillut... Olen hiukan ennakkoluuloinen (vaikka ei saisi!) luonnonkosmetiikan misellivesien suhteen, Madaran vastaava oli ainakin ihan onneton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä tämä ei poista mutta viimeistelyyn ja aamuputsaamiseen tosi hyvä <3

      Poista
  3. Odottelen jos tulisi jotkut omistaja päivät, niin kävisin emotionista ostamassa all nighteria. Mulla on nyt vielä LH Cosmeticsin suihketta jonkun verran jäljellä ja se on kyllä menetellyt riittävästi. Mukavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, mukavaa uutta vuotta :) kiitos vinkistä, voisikin vahdata nuo asiakasomistajapäivät ;)

      Poista
  4. No tuo Noben naamio ainoa tuttu :D Pure & Care -merkin kasvoliinoista kaipaan mielipidettä, kunhan testailet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihan ok, pystyy pyyhkimään sormista meiketessa tuhrut ja jotenkuten siistimään siveltimet. Miselliliinojen veroisia eivät ole mutta eivät oikeastaan huonoimpiakaan testaamiani, hinta ei ainakaan paha ollut :)

      Poista
  5. Tota Essien päällyslakkaa mulla on pullo, mut en oo sitä paljoa käyttänyt, koska musta tuntuu, et sen kanssa lakkaukset ei pysy niin hyvinä kuin Gel Couturen päällyslakalla. Luulin, et se olis hyvä, mut ei ainakaan mun kynsissä. 😑

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään muista olenko tuota käyttänyt. Essien päällyslakoista kyllä tykkään joten oispa tuo ok...se ei kyllä ole hyvä jos ei lakkaukset pysy :/ Gel Couture päällyslakka muistaakseni oli hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3