keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Glossybox Joulukuu 2023

Joulukuun Glossybox saapui jo joulua edeltävällä viikolla mutta ehdin kirjoittaa vasta joulunpyhinä. 

Pahvilaatikkoa avatessa yllätys oli iloinen, wau mikä upea peltirasia! Tässä voi säilyttää vaikka jotain meikkejä tai kauneudenhoitovälineitä. Todella upea ja kaunis! Vuoden paras...

Sisällön tottakai odotin olevan vuoden paras senkin, kielihän kaunis peltirasia sitä ja olihan joulukuu...eli jotain spessua olisi luvassa jos joulukuun boxiin on panostettu :)

Vaan kyllä pettymys oli kova kun tämän sisällön näin! Panostus oli jäänyt peltirasiaan ja varmaan maksettiin pääosin siitä :D no, on siinä pari kivaa tuotetta mutta pettymys oli kieltämättä vahvasti läsnä. 

Dr Botanicals Coffee & Walnut Superfood Renewing Facial Exfoliator / arvo n.8 e
Hellävarainen mutta tehokas kasvokuorinta, joka on täynnä tulehdusta vähentäviä ainesosia ja hedelmäuutteita. Boxin mielenkiintoisin tuote jonka käytän mielelläni pois. Aina jos kahvi mainitaan niin ajattelen tuotteen olevan ihana :)

Leaf + Seed Smooth Start Bond Reconstruct Shampoo / arvo ??
Linkki tämän kohdalla vie Palmoliven suihkugeeliin...eli joku shampoo, eiköhän tule käytettyä. Kyllä tälläiset aina kiinnostaa vaikka tuskin tulee ostettua jatkossa, merkki on ihan outo itselle.

Gruum Pulse Point Roller / arvo 13 e
Ärsyttää että boxin arvokkaimmaksi tuotteeksi on laitettu tälläinen haista pska -tuote. Tälläistä hirveen hajuista myrkkyä pitäisi hieroa iltaisin ranteisiin ja korvan taakse ja sitten mukana pystyä rentoutumaan..hah. Lensi roskiin, en usko että kukaan tälläistä haluaa edes ilmaiseksi.

Gosh Matt Duo Eyeshadow / arvo 5,17 e
Mattaluomiväri, kaksi vihreän sävyä jotka eivät sovi mulle millään. Vaihtoehtona on ollut violetti duo. Lisäksi sävyt näyttää aika kimaltavilta ollakseen muka mattaa :DD menee eteenpäin. 

Spectrum B06 Tapered Blender / arvo 7,07 e
Jos en olisi aiemmin saanut Spectrumin sivellintä Glossyboxissa enkä tietäisi laatua, tämän perusteella sanoisin lasten siveltimeksi. Lapsellisen värinen ja oloinen. Tuntuu ihan perussiveltimeltä mutta otin kyllä käyttöön. Häivyttelyyn tarkoitettu, täytyy testata miten toimii. Vegaaninen ja cruelty free. 

Tämän boxin myötä kävi mielessä tilauksen lopetus. Onhan niitä tietysti hyviäkin boxeja välillä, mutta en olisi oikein tarvinnut taas tästä tulevia ylimääräisiä tavaroita. Pitäisi se kirppis taas järjestää kun ahdistaa ylimääräinen tavara. Mun mielestä keväällä mulle on tullut tämä boxi vuoden verran eli katsellaan ehkä vielä pari boxia ja mietitään sitten...joku Boxycharmin kaltainen selkeästi laadukkaampi boxi mielenkiintoisemmilla tuotteilla kiinnostaisi, harmi kun pohjoismaissa ei sellaista ole tarjolla. Eikö täällä oikeasti olisi markkinarakoa HYVÄLLE boxille??

Mitä olisit tykännyt?


20 kommenttia:

  1. Ei kyllä hivele munkaan silmiä tää sisältö.. Sivellin tulisi käyttöön (tosin mulla on niitäkin ihan liikaa jo nyt) ja toi Dr. Botanicals olisi myös tosi kiva kokeilla :) Goshin meikit kiinnostaa sinänsä, mutten tekisi tolla sävykombolla myöskään yhtään mitään.

    Suomessa ei varmaan lähtökohtaisesti olla valmiita maksamaan kovin suuria summia yhdestä boksista ja vaikea uskoa, että oikeesti laadukasta sisältöä (tasoa Boxycharm) saisi markkinoille tänne kovinkaan halvalla :/ Jenkeissä on kuitenkin niin paljon suuremmat tilaajamäärät, että siellä saadaan hinnatkin pidettyä kohtuullisina. Olisi hauska tietää paljonko nyt saisi pulittaa jenkkiboksin tilaamisesta Suomeen! On kuitenkin jo vuosi siitä, kun oon edellisen boksin itse sieltä tilannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mitähän lie tilaaminen nykyään maksaa...ja onko sisältö muuttunut huonompaan tai parempaan suuntaan...Arvaan että tämä ei kyllä sun boxi olisi ;)

      Poista
  2. Ja onko toi boxi lommoilla? Joskus kans sain Glossyn metalliboksin ja se oli niin vääntynyt, että kansi ei pysynyt kiinni🙄. Mulle ei ois tainnut sopia näistä tuotteista mikään. Shampoota en uskalla kun herkän ihon versioon ja kuorinta on ihan no no. Olis kyllä kiva kunnon boxi saada Suomeenkin. Ja siis kirppari kuulostaa hyvältä idealta! Ostoslakosta huolimatta se Norvina muaa kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita viestiä jos haluat ostaa sen Norvinan, kaivelin kaikki kirppisjutut jo esille. Ei niitä kyllä paljoo ole :D ei se ole lommoilla, ehkä joku valo vaan osuu siihen. Onneksi :)

      Poista
    2. Kiinnostaa ja muutkin paletit😅. Ehkä voit jättää kirppiksen pitämättä ja lähettää palettien nimet ja kuvat ja summat vaan mulle😅

      Poista
    3. Laittelen tässä ku ennätän :)

      Poista
  3. Onpas ankea boksi.
    Mä lopetin kaikki sika säkissä -tilaukset ja ostan nykyään ennemmin samalla rahalla jonkun oikeasti mieleisen ja käyttöön tulevan tuotteen.

    VastaaPoista
  4. Heh, ilmaisit kyllä hyvin tuntemukset tuosta pulse point rollerista ja koko laatikosta. Itse otin tuoksun käyttöön, että saan vaan käytettyä pois. Tuoksu on mielestäni ihan kiva, sellainen puinen, mutta ihan turha tuote. Luomiväriduo taas näyttää siltä kuin se olisi kaivettu jostain alelaarista 20 vuoden takaa. Shampoo, kuorinta ja sivellin vaikuttavat mielestäni ihan ok tuotteilta, mutta ei mitään erityistä.
    Itse pääsin kyllä QR-kortilla sille sivulle, jossa luki tuotteiden hinnat. Mutta shampoolle ja muistaakseni kuorinnalle oli listattu täysikokoisten tuotteiden ovh, ei näiden minien. Laskeskelin siitä, että aika kauas jäätiin Glossyboxin sivuilla laatikolle luvatusta arvosta, jonka olisi muistaakseni pitänyt olla vähintään 50 €. Minähän sitten vitutuksissani kysyin aspasta, että mikä näiden minituotteiden todellinen arvo on. Vastauksena mulle lähetettiin vaan lista laatikossa olevista tuotteista, eli ei siis lainkaan vastattu siihen mitä kysyin. Toivottavasti ens kuun boksi on parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aspa taitaa olla ihan höpö höpö juttu, en ole edes ikinä jaksanut sinne mitään valittaa :D pitää ehkä pari boxia vielä katselle, en ole saanut aikaiseksi katkaista tilausta vielä. Mietin kans boxin arvoa tätä postausta kirjoittaessa että ei ollut nyt kovin arvokas setti...

      Poista
  5. Peltirasia on kyllä mielenkiintoisin asia tässä 😥 tuo luomiväriduokin tuli bongattua toisista unboxauksista ja en kyllä keksi kenelle sävyt kävisivät ekana mielessä.. aivan varastontyhjennyslaatikko vaikka olisivat voineet panostaa joulun kunniaksi ja pedata uusillekin tilaajille (esim. näistä eri boxeista kiinnostunut allekirjoittanut) ennakkohypeä.

    Todellakin olisi markkinarakoa hyvälle boxille! Jos sää vaikka koostaisit aina jonkun teeman ympärille lootan niin voisi luottaa että tuotteet ei oo mitään "kuhannyjotaivaa" vaan niitä on oikeasti mietitty. Kai dollarin kuvat silmissä kokoavat näitä ja aina vaan halvemmalla, tietotaidolla ei niin väliä kuhan vaan saahaa myytyä. Kertoo paljon sekin kun tarjotaan ympäri vuoden kaupanpäälliseksi ilmaista kuukautta tai "arvokkaita" tilaajalahjoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluksi kyllä odottaisi jotain kivaa sisältöä, tämä ei nyt ollut sitä. Paitsi vihreä luomiväri, tosi ruma sekin anteeks vaan...no niin minuahan just huijattiin sillä ilmaisboxilla ( joka oli ihan ok ) ja toivoisi kyllä että boxi olisi ihan tasokas aina. Varmasti saisi uusia tilaajiakin :)

      Poista
  6. Järkevintä on ostaa tuolla rahalla joku oikeasti ihana tuote jolla on käyttöä. Suurin osa boksien tavarasta on ihan pilipalikamaa.

    VastaaPoista
  7. On kyllä jotenkin niin ankean ja kökön näköinen tuo luomiväri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on...ei tee mieli kokeilla kun tiedän ettei ole mun värini...

      Poista
  8. Ihan ihme luomiväri tungettu mukaan :'D Tulee mieleen vastaava Anytimen ja Lumenen (?) värikombolla oleva, silloin joskus nuoruuden ajoilta.

    Shampoon olisi voinut itsekin käyttää ja tuon kasvokuorinnan, muuten ei kyllä oikein innostanut. Tuo itse boksi on kyllä kiva :D

    VastaaPoista
  9. Harmi, että boksi vaikuttaa aika voimakkaasti pettymykseltä. Mun oma fiilis on, että jotain kivaa boksia olisin nyt oikeastaan valmis tilaamaan! Olen just selaillut taas netin uumenia, mutta en ole valmsi tilaamaan Goodieboksiakaan. Pitää laittaa Ipsylle maili että saisko ne hoidettua jonku diilin johonki yritykseen josta sais suoraan toimitukset eurooppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy olis hyvä. Tosi hyvä! Kerro jos sellainen diili onnistuu ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3