maanantai 11. joulukuuta 2023

Too Faced Sweet Peach

 **Mainoslinkki

Moikka!

Tiesittekö että Too Facedia saa nykyään **Kicksistä? Aika huippu juttu, meinaan itse tilata jotain...vähän siitä syystä ajattelin esitellä seuraavana vanhoista paleteista Sweet Peachin ja tätä itseasiassa myös toivottiin ;)

Smells Like Peaches...sitä se tosiaan vieläkin tekee. Persikan tuoksuinen luomiväripaletti, kaikkee ne keksii...

Varmaan siitä syystä tämä sai sellaisen kulttimaineen. Kaikki halusivat persikkapaletin ja onhan se kieltämättä nätti ;) silloin uutena tuoksu oli voimakkaampi ja mielestäni kiva että se ei ole vuosien mittaan kadonnut. Ostin tämän muistaakseni loppuvuonna 2018.

Nimensä veroisesti paletti sisältää persikkaisia sävyjä mutta ei pelkästään! Toinen reuna on tummanpuhuvampi ja sillä saa meikkiin vaihtelua. Toinen reuna on nudempi eli tästä löytyy kyllä kaikkea. Pakko vaan myöntää että en ikinä tähän palettiin sitten rakastunutkaan eikä siitä tullut minulle kaikkien niiden kehujen arvoinen juttu. 

Jossain vaiheessa mietin luopuvani tästä mutta en sitten malttanut :) onhan tällä niin kulttistatus ja kyseessä kuitenkin on laadukas paletti jolla on ilo meikata, olkoot että värit eivät pue minua parhaalla mahdollisella tavalla.

Sweet Peach paletissa on kauniita sävyjä, pari tosi ihanaa vaaleanpunaista, nudeja, kultaa, violettia...hyviä häivytyssävyjä...tai oikeastaan nyt kun tarkastelen niin ei kai tässä hirveästi ole sävyjä joista en tykkää, koen vaan monet sävyt liian lämpimiksi itselle. Lämmin setti tämä on ja pukee paremmin toisenväristä ihoa. 

Vaaleanpunainen-persikka on yksi lemppari combojani tämän paletin kanssa. Pukee kivasti vihreitä silmiä ja käyttämäni sävyt ovat mukavan pigmenttisiä ja pehmeitä. Laadullisesti en palettia voi moittia.

Ja toinen mikä toimii aina, on kulta-ruskea-violetti. Tämän meikin jujuna oli rajaus violetilla kynällä, ja tämän muutin illalla iltameikiksi tekemällä Morphen linerilla paksut kissarajaukset tuohon päälle niin että violetti kynä näkyi vähän välistä. Jo vain toimi!

**Too Facedilla näkyy olevan myynnissä kivoja luomiväripaletteja, mutta ei enää tätä. Kicksin myymistä suosittelen ainakin tuota Natural Nudes Born This Way palettia. En ehkä itse nyt paletteja hanki mutta ehkä meikkivoiteen, peiteaineen ja jonkun nätin poskipunan voisin tilata testiin. Tai mitä kannattaisi kokeilla, saa suositella? Jos OIKEASTI pullistavia kiiltoja haluaa niin ne Lip Injectionit toimii...

Löytyykö sulta tätä ihanuutta tai meinaatko hankkia?


20 kommenttia:

  1. Toiveaiheita: Lemmikkien kuulumiset, hiuspäivitys, ehkä parturi-inspoa. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kauniita meikkauksia taas! Ollapa tuollainen taituri kuin sinä. Tosi kaunis toteutus! Palettikin on upea. Minulla jää kaikki tummat sävyt käyttämättä kun en osaa enkä uskalla, joten paletteja ei juurikaan tule siitä syystä hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja enhän minä nyt mikään hirmu erikoinen taituri ole...mulla on myös tummat vähemmällä kun nykyään en käytä tummia ja värikkäitä niin paljoa, ja rajauksissa mulla ei oikein tahdo pysyä...

      Poista
  3. Ahhh - tätä niin joskus Baselissa asuessani kuolasin, mutta en kuitenkaan ostanut.

    VastaaPoista
  4. Tämä on nätti paletti, ja nätit meikit. Candied peach -sävy näyttää kuvassa ihanalta.
    Muistelen, että taisin tätä tai sitä suklaapaletti joskus katsella, mutta palettiin lisätty tuoksu oli liikaa. Yllättävää, että tuoksuu vielä 5 vuoden jälkeen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ihan mukava että tuoksuu mutta miedosti...hyvä että se käry on laimentunut vuosien mittaan :D silmissä sitä ei tietenkään haista mitenkään ;)

      Poista
  5. Voitko tehdä siitä Natural Nudes born this waysta kans postauksen..vai ootko tehnytkin jo, kun muistan, että tykkäät siitä. Itsekin sen haluaisin. Nyt on niin monta palettia tullu hankittua ja saatua, että pieni ostoslakko on must.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, just mietin mistä postaan seuraavaksi :) jostain syystä se on jäänyt mulla hirmu vähälle käytölle mutta korjataan nyt tilanne!

      Poista
  6. Miten hienoja sävyjä! Tuo persikka sopiikin vihreille silmille hienosti, täytyy itsekin hankkia sitä sävyä meikkipakkiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii, persikat ja oranssit on loistosävyjä vihreille silmille :)

      Poista
  7. Sweet Peach on ihana, oon itse asiassa koko tän viikon meikannut vaan tän paletin kanssa :D Mulla oli tosi pitkä väli, kun en tätä käyttänyt, mutta nyt tänä syksynä innostuin paletista uudestaan. Pitäisi ehkä jossain vaiheessa hankkia joku uudempi TF:n luomiväripaletti, kiva että brändiä saa nykyään Kicksiltäkin :) Toi alempi meikki on ihan mieletön<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkäsin tuosta alemmasta meikistä vaikka nämä talvella otetut kuvat syö tosi paljon värejä...mä en ole nyt katsellut uusia paletteja merkiltä, on 3 muuta kallista ostoslistalla mutta mistäs sitä tietää innostuuko jostain ;) jos Kicksissä kävisin niin varmasti ostaisin hyllystä jotain, ehkä meikkivoiteen tai peiteaineen...

      Poista
  8. Kaunis meikkipaletti, korostaa silmiäsi ihanasti. Onkohan tuoksu tehty miten tuohon? Erikoinen ominaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en kyllä osaa sanoa kun en ole tarkemmin pohtinut...olisi kyllä kiva tietää itsekin!

      Poista
  9. Oi ihana toivepostaus, kiitos! <3 kyllä tosi kauniisti korostaa sun silmiä nuo värit. Siis miten mulla on menny ohi, että Kicksiltä saa Too Facedia! Nyt vasta huomasin. Tuota palettia ei ilmeisesti enää saa. Mutta millanen se born this way natural on? Oon kyllä kattonu videoita, mutta en omista yhtään palettia tältä merkiltä, nii, en sillai pysty vertaamaan. Mulla ois kysymys Macin paint potista. Siis mikä ois sellanen hyvä sävy, joka käy melkeen minkä värin kans vaan, siis jos puuterimaista laittaa päälle tai sitte jopa ihan yksin luomella käytettynä. Ja pitääkö sen alle laittaa vielä silmämeikinpohjustuskin? Kun on tosi rasvoittuvat luomet. Onkohan MUAN under eye primer lopetettu kun mistään en löydä. Oon kyllä pulassa jos sekin nyt taas lopetettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) MAC Paint Pot Painterly on sellainen neutraali vaalea joka sopii kaiken meikin alle. Mun pitäis kans ostaa sitä taas. Jotkut käyttää ilman primeria mutta itse en voi kun on rasvaiset luomet...MUAsta en tiedä, en ole katsonut Prismasta kun mulla on sitä vielä vähän jäljellä...ja se TF Natural paletti on hyväpigmenttinen, nätit värit ja hauska paletti muutoinkin. Jos nuista nyt jonkun haluaa ostaa niin sitä suosittelen :)

      Poista
  10. Kiva lukea esittelyjä myös näistä vanhemmista paleteista. Sweet Peach on kaikkien aikojen suosikkipalettini Too facedilta. Juurikin kun tässä on niin älyttömän hyvä kokonaisuus sävyjä ja myös laatu hyvä! Kauniita meikkejä, ja etenkin tuo persikkainen sopii sulle ihanasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkäät paletista <3

      Poista

Kiitos kommentista <3