perjantai 1. toukokuuta 2015

Sinful Colors kynsilakat

Sinful Colors on aika monelle kynsifriikille tuttu merkki. Valaiskaa minua, mistä näitä ostettiin? Koska mulla on näitä ollut mutta pakosti ne jostain ulkomailta oli?


P4270021.ORF

Sinful Colors saapuu suomeen ja arvatkaa mitä? Niitä löytyy ihan Prismoista toukokuusta alkaen! Myös Ninja korukauppa myy Sinfulia. Lakat ovat todella edullisia n. 3,90 e - 4,90 e / 15 ml. Sinfulin lakkoja on cremejä, shimmeriä ja glitteriä. Sain lakkoja testiin ja yllätys tälläinen musta ihanuus shimmerillä nousi ylitse muiden ja päätyi ensimmäisenä kynsille.

Starry Night lakasta tulee kieltämättä mieleen mustat jellyglitter indielakat. Aika samantyyppinen tämä jellylakka onkin. Kahdella kerroksella peittävä musta, paljon hologrammista glitteriä ja kultaisia lastuja. Mielenkiintoinen lakka, teki hyvän ensivaikutelman ko.merkistä. Mulla oli nämä kynnet bileissä, ideana kulta-musta skittlette. Skittletessä käytin:

- Nimetön F.U.N. Lacquer TGIF *
- Leimaus Born Pretty Storen laatasta Essie Penny Talk lakalla *
- Kultaiset ja mustat niitit


P4270061.ORF

P4250002.ORF

P4250028.ORF

Nämä kynnet tein neon purplella Dream on lakalla ja harmaansinisellä Rain Stormilla. Glitterlakka on Pride. Siirtokuvat ja viimeistely Sinful Colorsin omalla päällyslakalla joka antaa nätin kiillon.
Dream on peittää kolmella kerroksella, on melko ohutta ja satiinipintaista kuivuessaan. Tyypillistä neonlakoille! Rain Storm on yhdellä kerroksella peittävää cremelakkaa.

P4270049.ORF

P4270060.ORF

*-merkityt tuotteet saatuja blogin kautta


P4270019.ORF

Sinful Colorsin suomenkielisillä sivuilla lisää värejä ja yhteystietoja. Mitä pidätte Sifulin lakoista? Ainakin mulle jäi tosi hyvä maku näistä mitä tähän postaukseen testasin. Sivellin oli hyvä ja toimiva. Edullisia ja vaikuttavat oikein mainioilta lakoilta. Eikö ole hienoa että näitä saa ihan Prismasta nykyään?

47 kommenttia:

  1. Upeita lakkauksia olet tehnyt <3 Niinkuin aina :)

    Mä ostin joskus muutama vuosi sitten Keskiseltä yhden tälläisen Sinful Colorsin ja se ei kyllä toiminut mulla yhtään :( lähti halkeilemaan heti. En kyllä muista laitoinko päällyslakkaa silloin sen kanssa...? Pitääkin ehkä testata uudelleen :) Ja onhan näissä voinut koostumuskin muuttua sen jälkeen, who knows? :) Mun kappale vaikutti vaan tosi huonolaatuiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna <3 harmi että ensimmäinen kokemus oli huono mutta pakko vähän heristää sormea ja sanoa että päällyslakkaa pitää käyttää ;) kannattaa siis kokeilla toisenkin kerran :)

      Poista
  2. Mäkin nappasin näitä viime messuilta muutaman matkaan. En olekaan muuten vielä kokeillut (*painaa päänsä häpeästä*) :). Kiva, että tulee Prismaan niin pääsee kunnolla hypistelemään. Onneksi en käy ruokakaupassa Prismassa, kun muuten voisi tulla heräteostoksia turhan usein! Tuo Rain Storm näyttää tosi kauniilta ja oudolta sävyltä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soo soo! Mitäs niitä lakkoja ostellaan siihen tahtiin että osa jää jalkoihin ;)) ei siinä, mullakin on paljon uusia kokeilematta kun ei nyt kerkeä :D mun ruokakauppa on Prisma, vielä ei näitä näkynyt mutta pakkohan niitä on sitten hypistellä!

      Poista
  3. Mä tykkään noist ensimmäisistä hirmusesti, ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne oli ihan mun tyyliset :) tykkäsin itsekin <3

      Poista
  4. Mulle tuli myös näistä testiin ja ai että mitä värejä, oon ihastunut. <3

    VastaaPoista
  5. Sinful Colors, voi nostalgiaa! Näitähän tilattiin Cherry Culturesta, ja Seppäläkin myi näitä jonkin aikaa. Tarvii käydä Prismassa kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en Cherrystä tilannut mutta olenkohan sitten Seppälässä hypistellyt...eikö olekin kivoja nämä nostalgiset jutut, kävin yhtenä päivänä palstalla lueskelemassa vanhoja tukkajuttuja :))

      Poista
  6. Mulla on pari lakkaa, toisen tilasin viime syksynä jostain ja toinen on monta vuotta vanha. Muistaakseni noita myytiin joskus Seppälässä? En nimittäin ole taatusti vielä lukioaikoina lakkoja tilaillut mistään vaan ostanut aina kaupasta. :D
    Tykkään laadusta ja hinta on edullinen, joten varmasti tulee hankittua muutama lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se Seppälä varmasti oli! Nämä ovat hyviä hintaansa nähden ja varmasti pari tarttuu helposti mukaan ;)

      Poista
  7. Haa, kun joskus muutamia vuosia sitten menin Seppälään töihin, niin siellä ainakin alekorissa muutama Sinful silloin pyöri. Eli Seppälästä on ainakin joskus kauan sitten löytynyt. :D

    Itse en ole kyseistä merkkiä tainnut koskaan edes kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kannattaa kokeilla, hinta ei ole paha :) tosi kiva että Prismaan saatiin luonnonkosmetiikkaa aiemmin ja nyt Sinfulin lakkoja. Ei tarvii kaikkea metsästää eri paikoista :)

      Poista
  8. Kivoja lakkoja oot saanut ja kiva kuulla että ovat nyt rantautuneet uudelleen suomeen.Mie hamstrasin näitä aikoinaan sellaselta sekatavakaupalta täältä hesasta ja taidan omistaakin noin 30 sinful lakkaa jos oikein muistan(täytyy laskea)
    Kyllä mie oon tykänny niistä mitä oon käyttäny
    Kauniita lakkauksiakin oot loihtinut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tosi kiva kun olet tykännyt :) sekatavarakaupoista löytyy aina kaikkea kivaa ja on kiva kierrellä pitkin suomea eri liikkeissä :)

      Poista
  9. Oi, toi musta-kultainen skittlette on ihan älyttömän nätti! ♥

    (Ja P.S: Cloettan uusi karpalovohvelisuklaa oli toooooosi hyvää. Namnamnam. Mustikka vielä odottaa kaapissa. Kauhean hintaisia vain olivat, mokomat.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu <3 tunnustan että leimaus ei onnistunut täysin koska käsi ei toimi vielä kunnolla mutta tämä oli eka harjoittelu :) kulta ja musta, oi että se toimii joka kerta. Voisin käyttää aina mustia lakkoja, ne näyttävät niiiin hyvältä!
      Minäkin ostin ne, piti Instassa rollottaa sulle mutta unohdin. Säästän eväspatukoiksi kun ovat täysjyvää eikä suoranaista karkkia. Vielä pitää metsästää sitä Cloettan uutta vadelma-laku suklaalevyä, siinä on sellainen purppura kääre! Varmaan kohta kaupoissa! Eikö ole kiva kun meillä on tälläinen yhteinen karkkiharrastus :D

      Poista
    2. Cloettaa on jo kaupassa ja maisteltukin jo ;D

      Poista
    3. Oliko hyvää? Mistä kaupasta olet bongannut kun minä kiertelin pari vakkaripaikkaa mutta ei vielä ollut?

      Poista
  10. Ihana tuo glitter-hässäkkä. Mulla on pari lakkaa Seppälästä ostettu , ellen ole antanut niitä jo eteenpäin.
    "Pakko" saada ees yks FUN !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kolme F.U.Nia. On ne kyllä ihan uskomattoman ( hintaisia) ja ihania. Kokoelman helmiä <3 itse mietin tooosi pitkään mitä ostan ja olen valintaani tyytyväinen. Yksi on vielä kokeilematta :)

      Poista
  11. Mä olen ostanut näitä jenkkilän reissuilta ja olen kyllä tykännyt. Olen tosin kokeillut vain paria lakkaa mutta niistä kokemukset on ollut hyviä. Ja ainakin Jenkeissä värivalikoima on aika kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tännekin tulee tooosi iso valikoima :) ainakin mitä sävyjä nettisivuilla on niin hyvä skaala on.

      Poista
  12. Upea tuo musta! Sanoo hän, joka ei mustasta pahemmin piittaa... :D Mielenkiintosia lakkoja kyllä! Pitää lähtä selvästiki Prismassa käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä rakastan mustia...jos jos siellä on seassa jotain kimaltavaa ja värejä...nam :D

      Poista
  13. Hassua, että mainostavat tuota "Vihdoin Suomessa", kun näitä tosiaan on kuitenkin saanut jo aiemmin. Ihan ensimmäisiä kynsilakkoja ovat minulle ja Seppälästä näitä silloin ostettiin. Muutama ihan mielenkiintoisen oloinen sävy tuolla nettisivuilla oli. Jospa niitä pääsisi pian katsomaan sitten ihan livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko sen takia kun eikös tässä ole ollut monta vuotta taukoa? Kaikki eivät edes välttämättä muista näitä :) mutta kiva on että vihdoin saapi suomesta ( uudestaan ) :)

      Poista
  14. Nätit kynnet, arvaan varmaan, että hurmaannuin tuosta mustasta. ;)

    VastaaPoista
  15. Tuo kulta-musta skittlette on aivan ihana! Jäin tuijottelemaan sitä ihastuksissani varmaan useiksi minuuteiksi :D Eikä tuo toinenkaan lakkaus ole yhtään hullumpi ;) Miten aina keksitkin noin kivoja yhdistelmiä ja upeita koristeluja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joskus tuntuu että kierrätän vanhoja ideoita enkä keksi uusia...nyt olen koristellut tosi vähän mutta siihen vähäänkin yritän panostaa. Ja mun mielestä pääasia on tehdä oman tyylisiä kynsiä eikä väkisin vääntää jotain :)

      Poista
  16. voi miten hienon näköinen on tuo viimeisen kuvan sinivihreä glitterpläjäys! ja lakkaukset myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika ihana turkoosi glitter. Silmäilin sitä josko se olisi seuraavaksi kynsille päätyvä :) kun en tosiaan ole näistä vielä kuin murto-osaa kokeillut!

      Poista
  17. Noi musta-kultaset kynnet on yli upeet! Mä oon joskus ostanut noita lakkoja Porin Pick N Pay:sta, mut sit ne vaa hävis sieltä eikä sen jälkee oo näkyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) siellä varmaan Prisma on joten sinne ostoksille ;)

      Poista
    2. Mäkin oon nähnyt Sinfulia Porin Pick'n'Payssa. Ne on nykyään lattianrajassa siellä missä on niitä kynsitarroja ja olikos se nyt Wild Rosen(?) kynsilakkoja. Siel o sellane kori mis o kaikkeja Sinfulin jämiä, mut ei kyl mitään uusia sävyjä vaan tosi rumannäkösiä ainaki mun silmään. Vissiin vähän vanhoja :P

      Poista
  18. Löytyy myös muutama täältä ja tosi kiva saada uusi, hyvä ja edullinen lakkamerkki kauppoihin! Ihana tuo musta lakka ja kaunis kokonaisuus sillä tehtynä!

    VastaaPoista
  19. Musta ja kulta <3

    Noita lakkoja voi tilata Ninja.fi verkkokaupasta ainakin

    VastaaPoista
  20. Kauniita lakkauksia taas. :)
    Mä ostin joskus viime vuonna paikallisesta Säästömarketissa Sinful colorsin Rubyn, kaunis punainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo punainen on juurikin Ruby Ruby, ihanan väriseltä näyttää :)

      Poista
  21. Nättejä värejä sulla! Mullekin on pari kaunokaista tulossa, innolla odottelen :) Ennestään löytyy pari, mutta cremejä otin nyt tällä kertaa niin näkeepähän paremmin merkin laadun :) Kauniit lakkaukset oot taiteillut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 kokeilemani cremet vaikuttivat hyvältä vaikka monta on vielä kokeilematta. Uskon kyllä että tykkäät :)

      Poista
  22. Hei vähänkö mahtava skittette! Sulla on silmää :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3