keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Picture Polish Karma

Päästiinkö lopputulokseen siinä asiassa että miksi niitä ihania lakkoja jemmaa eikä niillä halua lakata? Tässä taas yksi Picture Polish, Sveta Sandersin suunnittelema Karma. Svetan swatchit ovat muuten paljon luonnollisempia ja parempia kuin Katen. Sori vaan!


P5080159.ORF

P5080156.ORF

Karma ihastutti yllättäen koska olen tummien lakkojen ystävä. Munakoison violetti täynnä tyypillistä Picture Polishin scattered microholohippua. Jellykoostumus levittyy nätisti ja lakkaa riittää kaksi kerrosta.


kollaasi

P5080195.ORF

Picture Polish kynsilakat löydät CesarsShopista. Lakat ovat 5-free eikä niitä ole testattu eläinkokein. Pullokoko 11 ml ja Karma maksaa 15,50 e. PP lakkojen hinnat vaihtelevat hieman johtuen ainesosista. Varastotilanteen näet kunkin lakan kohdalla, Karmaa näyttää olevan vielä varastossa :) joskus tuntuu että mitä enemmän katselen PP lakkojen kuvia Cesarin sivulla, sitä enemmän minusta tuntuu että tuon ja tuon haluan vielä...

18 kommenttia:

 1. Karma<3 Ahh mikä ihana kaunokainen :3

  VastaaPoista
 2. Tämän haluaisin ihan jo sen takia, että se on Svetan suunnittelema. Tuijottelen Lakoman-blogia harva se päivä ja ihastelen kauniita kuvia. Vielä kun osaisi kieltäkin :).

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon monta kertaa miettinyt tuota lakkaa, että haluanko vai en. Jos nyt olisi syksy niin ihan varmasti haluaisin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä halusin ilman syksyäkin :) tämän kimallus oli erittäin kaunista auringossa. Jos tykkää tämän värisistä yleensä niin kannattaa miettiä :)

   Poista
 4. Voi miten onkaan kaunis lakka :)

  VastaaPoista
 5. Me olitiin tänään samoilla sävyhuudeilla :D Nätti kun mikä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin ensin että nudehuulilla ja olin että whaattt :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Karma on ihana eikä vähiten tuon hologlitterin takia <3

   Poista
 7. Vitsi miten hieno lakka ja kiilto <3 Vaikuttavat kynnet, terveisin tynkäkynsi <3

  VastaaPoista
 8. Oon useamman päivän näitä kuvia kattellu , HERRANJUMALA MITEN UPEA LAKKA! !!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3