torstai 7. toukokuuta 2015

MAC meikkikuvia

Olen vähän räpsinyt kuvia meikeistä jotka tehty pääosin MAC meikeillä, olkaatten hyvät! Postauksen lopussa on myös pieni pyyntö äänestämään, olisi kiva jos jaksaisit lukea loppuun asti ;)

Mattapinkki Perky, kuparinpunainen Coppering ja mustanpuhuva punaglitterinen Beauty Market. Kulmaluulla Paesen mattavalkea. 
Poskilla käytin Essencen Heat Wave liukuvärjätty poskipuna, minusta tämä kyllä on pigmenttinen enkä keksi tästä valittamista :) pohjustin meikin Make Up For Everin luomivärinpohjustajalla ja Lumene Natural Coden pinkillä kynäluomivärillä. Kulmissa Dermosilin kulmakynä + Make Up Storen kulmapaletti josta olen tykännyt oikein kovasti!


P4030006.ORF

P4030010.ORF

P4030014.ORF

Tämä meikki on tehty vihreällä Springtime Skipperillä ja varjostuksessa punertavan ruskeaa Folieta ja punaluumua Plum Deressingiä. Rajauksessa ripaus glitter eyelineriä ( Gina Tricot ) ja kylläpä tällä meikillä passasi bilettää ;D

P4250037.ORF

P4250035.ORF

P4250034.ORF

Huulia olen meikannut Pretty.fi nettikaupasta ostamallani NYXin huulia pullistavalla kiillolla :) kihelmöi ja näin tekee pullistavan tunteen. #ducklips efektiä tällä ei saa mutta ainahan sitä voi toivoa ;) mulla oli joskus Too Facedin vastaavia kiiltoja mutta käytin loppuun ehkä enkä vastaaviin ole törmännyt ennekuin NYXillä :) näitä on näköjään kolmea eri sävyä, mulla on tämä nude.



P4290013.ORF

Kumpi meikki ihastutti enemmän? Huultenpullistajat, humpuukia vai ihan kivoja?


Ja se äänestysjuttu. Käykää ihanat äänestämässä Kuopion seuraa jotta tytöt saisivat turvamatot harrastukseen :) ei tarvii kuin painaa nappulaa, en kerjää rahaa vaan pelkkää napin painamista. Yleensä en tälläisiä pyydä tekemään mutta haluan kannustaa nuorten urheilua, eikös se ole fiksumpaa kuin tupakan poltto nurkan takana tai kaljan maistelu. 
Kiitos siis minun ja tyttöjen puolesta jos haluatte tukea tärkeässä jutussa :)

14 kommenttia:

  1. Jopa solikin hyvä idea tuo glitterin sipaisu rajaukseen, hyvältä näyttää!
    Pisamia on ihollasi jo näkyvissä. On ne vaan niin kevään ja kesän merkki. :)
    Kuis käsi jakselee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä, paranee koko ajan :) ei vielä entisellään mutta salilla jo käyn ja teen käsiliikkeitä. Glitter tuo pientä piristystä vaikka ihan arkimeikkiinkin :)

      Poista
  2. Ihanat meikit! Tuo glitter on ihan mahtava tuolla rajauksessa :)
    Ja kävin äänestämässä :)

    VastaaPoista
  3. Valkoinen tähdikki7. toukokuuta 2015 klo 10.13

    Moi, pitkästä aikaa minäkin taas aktivoidun kommentoimaan :)
    Tuo glitter-rajaus jälkimmäisessä meikissä kiinnostaa! Itse asiassa mulla on nyt käytössä Cliniquen rajauskynä, jossa on ihan minimaalisesti pientä kimallusta joukossa. Tykkään siitä ihan hirmuisesti ja on ihan arkikäytössäkin. Se on Clinique Cream Shaper for Eyes 101 Black Diamond. Nyt vaan harmittaa, että tuo tuli ripsarin kanssa samassa pakkauksessa ja siinä oikein lukee "not for individual sale".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoittaa näytekokoa. Googletin ja tuota kynää on ihan Sokoksella :) just tuollainen kynä voisi olla kiva!

      Poista
    2. Valkoinen tähdikki7. toukokuuta 2015 klo 15.37

      No hyvä, jos sitä kuitenkin löytyy. Koska kynä on ollut mulla käytössä vasta pari viikkoa, niin en ollut vielä edes vaivautunut etsimään sitä (edes googlaamalla... laiska minä...), joten kiitos informaatiosta! Kiva myös lukea tuolta edellisistä kommenttivastauksistasi, että kätesi on toipunut hyvin! :)

      Poista
    3. Löytyy sitä :) käsi toipuu hyvää vauhtia ja töihinkin olen jo palannut :)

      Poista
  4. Molemmat on kauniita, mutta erikoissydän vihreätä sisältävälle meikille :)

    VastaaPoista
  5. onpa kauniita meikkejä! niinku aina :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3