torstai 7. toukokuuta 2015

Toukokuun 2015 LivBox

Arvelin että tänään se saapuu! Toukokuun LivBox! Eniten odotin Minnan suosikkituotetta ja muutenkin toivoin tämän kuun boxista löytyvän jotain erikoisempaa. Viime kuun boxi oli ok, ei yllättävä mutta käytännöllinen täynnä markettituotteita. Nyt toivoin että boxi olisi ihan ylläri koska viime kuun boxista tiesin vähän etukäteen ja vielä spoilaannuin! Toivoin jotain erikoisempaa ja yllättävämpää tuotetta. Jotain mikä saa hyppimään riemusta! Mitäs boxi sisälsi? Teemana oli kesän juhliin valmistautuminen. Kesä on yhtä juhlaa!

P5070118.ORF

Naturel Nail Cover Stickers
Koko kynnen koristetarrat. Pakko sanoa että toivon boxiin kynsijuttuja mutta en tälläisiä. En tee näillä yhtään mitään. Voihan nämä toimia mutta eivät nyt jaksaneet kyllä ilahduttaa. Näitä saa kauneutta.com nettikaupasta. 3,90 e.

Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide
BB-vartalovoide on suunniteltu korostamaan rusketusta ja parantamaan ihon sävyä kevyesti sävyttävällä ja kosteuttavalla koostumuksellaan. Sisällään kiva tuote, tulee varmaan käytettyä. 14,90 e/ 150 ml

Dove Deeply Nourishing suihkusaippua
Nyt nämä jatkuvat dovet ja markettikamat alkavat lähinnä ärsyttää että en jaksa edes kommentoida tätä. Näyte 55 ml.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick
Huuliväri taas kerran. Tämä on se Minnan lempparituote! Kokeilisin mielelläni jos olisi sopiva väri. Haluaako joku vaihtaa, en tykkään näin punaisesta? En ole kokeillut tätä. 11,90 e.

La Roche-Posay Eau Thermale lähdevesi
Suihkepullossa oleva lähdevesi rauhoittamaan herkkää ihoa. Näyte 50 ml.

Nivea Lip Butter Coconut
Sinällään kiva kookos huulirasva mutta taas huulirasva...en ole edellisiäkään ehtinyt avata :/ 3,45 e.

P5070120.ORF

Nämä olivat ajatukseni boxista. Kuvakin on masentavan huono, sisällä ollaan sadetta paossa, kurkku kipeenä ja tuntuu että flunssan poikasta on ilmassa. BB-voide ja huulituote olivat ainoat kiinnostavat tällä kertaa. Harmi kun odotin enemmän mutta vähän petyin...en kyllä halua jatkuvasti Dovea ja Niveaa ja pakosti se Lumenekin tympii ainakin muita ( ei minua ). Mitäs te tykkäsitte boxista?

Huomasittehan muuten että nykyään saa valita toimitustavan itse! Haluatko boxin edelleen maksikirjeenä, postiin vai pakettiautomaattiin. Tämä on hieno uudistus koska se on tasapuolinen kaikille ja jokainen voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Itse tyydyn edelleen maksikirjeeseen koska saan boxin kotiin eikä tarvitse lähteä postiin tai Smartpostiin 50 km päähän :D

Oman LivBoxin pääset tilaamaan tästä. Tämä boksi on itse tilaamani.

48 kommenttia:

  1. Mie sain semmoisen vaaleanpunaisen kynän. Tämä boxi oli hieman toisintoa muista (kun Nivea, kasvovesi ja huulivärejäkin on tullut, vain merkit vaihtelee). Miulle kelpaisi toinenkin Dove ;D
    No, onneksi olen menossa kirppikselle reilun viikon päästä, niin sinne voi viedä kosmea myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli sama tunne...taas lähdevettä, huulikynää ja rasvaa. Ja taas Doven minipullo. Nih :) onneks noita voi myydä tai antaa lahjaksi mutta olisin halnnut huulikynän käyttöön jos olis muu sävy;)

      Poista
    2. Luin nuita muita kommentteja ja vaikka olen missannut vain yhden LivBoxin, niin ei miulla niitä tuotteita ole itselläni kuin ehkä 10-12 itselläni :D Suurin osa on mennyt lahjoituksena Arkiapureille, se Lumenen meikkivoide meni kaverille (taisin pyytää siitä pari euroa) sillä se oli miulle liian tumma. Itse taas en hiustuotteita käytä, niin ne on vähemmän tervetulleita, etenkin kaikki muotoilusuihkeet jne.

      TBS:n tuotteita olisi kiva saada, vaikka se bloggaajaboxin rasva on yhä käyttämättä (tuon uuden mojito sarjan tuote voisi tulla minikoossa ;) ), kesäkuun boxi on miun synttärikuun boxi, joten odotukset on katossa!

      Poista
    3. Pari meikkituotetta pitäisi tulla ja Loccitanelta jotain? Kuulostaa hyvältä!! Toivotaan kivaa synttäriboxia :)

      Poista
  2. Olen samaa mieltä kanssasi. Niin edellisiä toistava, kaapista löytyy näitä. Huulikynä kans ihan väärän värinen, eikä tuttava piirissäkään ole tuon värin käyttäjiä. No, tyttärelle menee aina minulle sopimattomat ja jos ei hänelle käy, jää kaappiin ja sieltä siivotessa roskiin :(
    Jatkoon toivos jotain erilaisia, ei marketti tavaroita.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meikit saa kierrätettyä :) mä toivosin enemmän uusia merkkejä eikä koko ajan Lumenea, Dovea tai Niveaa. Yhteistyökumppaneissa on kuitenkin Clarins, Lancóme, Moroccanoil, Estée Lauder, Clinique, Mschic, Ecotools, Body Shop..voisikohan näistäkin olla välillä jotain? Hiustuotteita, EI minishampoita Dovelta :D

      Poista
  3. Joo ei hirveesti säväyttänyt tämänkertainen boksi.. Itsekin sain tuon sävyn huulikynästä eikä oikein miellyttänyt. Olisin niin toivonut että boksista olisi tullut se uusi Lumenen hohdeaurinkopuuteri. Tai isadoran uusin ripsiväri :) tuo sävyttävä body lotion on ihan kiva, vaikkakin on ehkä vähän liian shimmerinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole edes ikinä saanut niitä miniripsareita boxissa joten ripsiväri olis kyllä kova juttu :) mulla ei ollut odotuksia muutakuin että olisi jotain uutta ja kivaa! Ehkä mä aina odotan liikaa ja sitten vähän petyn. Mutta ensi kuuta taas odotellaan, tiedä mitä kivaa siellä tulee. Joka boxi ei voi onnistua mutta nyt on ollut kaksi vähän ei-niin-kiinnostavaa putkeen joten...kesäkuu yllätä minut :)

      Poista
  4. Mulla myös toi kirkkaanpunainen sävy ei oikein sytyttäny.Olis ollut joku muu nii oisin varmaan testannu.Osa tulee kokeiltua,mut en hyppiny riemusta.Seuraavaa odotellen ja onneksi ylimääräsille aina ottajia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en saa vaihdettua niin sitten kokeilen vaikka kevysti laitettuna ;) sillee varmasti kivempi, kokeilehan ;) jospa seuraava boxi kivempi, jokainen ei voi miellyttää..

      Poista
    2. Katellaan ja näinhän se on =)

      Poista
  5. Nää boksit sisältää musta aina semmosta krääsä kamaa ja hyllyn täyteitä joilla ei tee mitään, joten en ole itse koskaan innostunut kyseiseen boksiin.
    Sitten kun ne keksii jonkun sellaisen paketin missä oikeesti kiinnostavia KOSMETIIKKA tuotteita esim. uutuuksia joita ei ole vielä missään eli pääsisit tutustumaan niihin esimmäisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuollaista boxia kyllä tilaisin! Toivoisin että LivBox sisältäisi jotain tositosi kuumia uutuusmeikkejä..onhan niitä joskus mutta useammin saisi olla. Samaa mieltä hyllyn täytteestä, siksi en halua koko ajan näitä pikku-Doveja vaan jotain oikeita tuotteita :) tietysti ymmärrän sen näytekoko asian mutta ei koko ajan..

      Poista
  6. Minulle boxi oli aivan mukava yllätys, tämä on vasta toinen boxi jonka tilasin. Huhtikuu oli pettimys, joten tämä oli paljon mukavampi. Tänään juuri tuumasin ostaa tuon nivean huulirasvan kaupasta, onneksi en ostanut! BB-voidetta kiva päästä testaamaan, kynsitarroja en ole ikinä kokeillut ja lähdevesi ennestään tuntematon. Huulikynän sain samassa sävyssä mutta kyllä sille käyttöä löytyy ja doven annan poikaystävälle reissuun. Harmillisesti tänään saapui myös Avonin paketti jossa tuli samanlainen terotin. Toivottavasti ensikuussa tulisi jotain aivan uutta ja hämmästyttävää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että ilahduit! Jonkun toisen pettymys on toisen ilostus :) me pitkään tilanneet ollaan saatu nämä tuotteet vastaavina jo aiemmin joten uutuuksina eivät tulleet. Lähdevesi on ihan kiva jos iho kaipaa rauhoitusta ja senhän voi käyttää muutenkin kasvovetenä. Ok boxi mutta ei parhaita :)

      Poista
  7. Uu, nätit noi kokokynsitarrat!

    VastaaPoista
  8. La Roche Posayn tuote näyttäisi mun silmiin kivoimmalta, sillä tykkään tuotteesta. Toi pikkupullo olisi näppärä käsilaukussa. Noista MF:n kynistä juurikin toi punainen kynä leviää huulten juonteisiin, sen koostumus on jotenkin juoksevamman tuntuista kuin muiden, jotka taas on tosi kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just :D ei herätä mielenkiintoa kokeilla :) juu kyllä nuo kasvovedet käytettyä tulee..

      Poista
  9. No olipa tympeä boksi! :/ Olin pitkään ajatellut tämän tilaamista, mutta nyt kun on viimeisten kuukausien bokseja katsellut, olen huomannut että joukossa on todella harvoin mitään oikeasti kiinnostavia tuotteita, ja kai ne kiinnostavat voi sitten itsekin ostaa. Pitää seurailla, jos tämän taso vielä nousee niin sitten ehkä otan tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis mieli sanoa että kannattaa uskaltautua tilaamaan. Alkuvuoden boxit oli ihan mainioita mutta pari viimeistä on olleet...no tympeämpiä. Ehkä taas seuraavat ovat sitten kivempia, niinhän se yleensä menee ;)

      Poista
    2. Hmm, ehkä mä vielä pärjään ilman. Jotenkin tuntuu (etenkin opiskelijabudjetilla) typerältä laittaa rahojaan ns. sikaan säkissä, etenkin, jos toiveet iloisesta yllätyksestä ei ole suuret :D Mutta kyllä mä näitä postauksia tarkkailen ja pistän tilaukseen jos alkaa taas sisältö kiinnostamaan ;)

      Poista
  10. Eipä kyllä jäänyt harmittamaan etten saanut boxia. :D Vähän samaa mieltä tässä muiden kommenttia jättäneiden kanssa, turhaa kaapintäytettä ja ärsyttää kun periaatteessa samoja tuotteita tulee jatkuvasti. Tähän mennessä parhaimmat boxit mun mielestä on ollut helmi- ja maaliskuun. :) En kyllä enää tilaa Livboxia, mutta on kyllä aina mukava tulla kurkkimaan mitä sieltä tällä kertaa paljastui. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LivBox postauksia on kiva lukea :) vaikka tämä boxi ei onnistunut niin toivotaan seuraavia paremmiksi. Jospa tulisi uusia tuotemerkkejä ja ihan uusia tuotteita joita ei ole jo testannut ;)

      Poista
  11. Oon n. puoli vuotta tilannut, ja JOKA IKISESSÄ boksissa on ollut Lumenea! Lumene on tietysti ihan ok, mutta oon kyllä ollu vähän pettynyt Livboxiin - aika lailla markettikamaa, joskus seassa jotain oikeasti uutta tai yllättävää. En taida enää jatkaa tilausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on hyvä, olen tykännyt että tuli meikkivoide ja putsareita. Vois tulla huulimeikkejä tai ripsivärejä? Toivottavasti jossain vaiheessa innostut tilaamaan uudestaan, eihän sitä tiedä mitä kivaa on tulossa ;)

      Poista
  12. Minäkin olin pettynyt :( Sinänsä ihan käyttistuotteita kaikki, mutta samat markettimerkit kuukaudesta toiseen alkavat todellakin tympäisemään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Jospa välillä muita merkkejä ja erilaisia tuotteita?

      Poista
  13. Kannattaa varmaan jättää tilaamatta niin ei tarvitse valittaa!! Itse olen uusi tilaaja ja minulle ei kaapit pursuile "samoja tuotteita" mitä boksista on jo tullut. Kauppaan voi mennä ja ostaa itselleen viisi mieluisaa tuotetta joka kuukausi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pari vuotta tilannut niin pakosti niitä samoja tulee ;) mulla on tapana joka kuukausi valittaa tai ylistää boxia enkä aio lopettaa tilausta kun pääasiassa tyytyväinen kuitenkin olen ;)

      Poista
  14. Minäkin aloin taas tilaamaan yli vuoden tauon jälkeen ja odotukset oli aika korkealla, ei oikein sykähdyttänyt. Tuo Lumene on kiva, mutta löytyy jo kaapista. Ehkä sit ens kerralla, tollanen fabyn kynsilakka ois ollu kiva tai huulia "pullistava" huulipuna, mistä sulla oli postaus aiemmin, sellasta ei ole vielä tullu kokeiltua :))
    MinnaK.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tuollainen uutuustuote olisikin ihan huippu :) mitä ei ole ikinä kokeillut! Ehkäpä se ensi boxi ilahduttaa enemmän ja sieltä löytyy ihan uusia juttuja :)

      Poista
  15. OOOOO uusi maku/tuoksu Lip Buttereihin! Haksahdin niihin aivan täysin, pitää käydä kuikuilemassa, josko kaupoista löytyisi tuota kookosta... Mikäli muuten kukaan ei ole kiinnostunut vaihtamaan tuota huulipunakynää, olisin minä valmis ostamaan sen. Olen tuommoisen hankkimista jo pidempään suunnitellut, ja mikäs sen kätevämpää, kuin saada jotain kivaa samalla, kun vapauttaa jonkun muun "turhasta" tuotteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos on varmasti hyväntuoksuinen :) minäpäs laitan korvan taakse jos en saa vaihdettua :)

      Poista
  16. Harmi että täällä on niin paljon pettyneitä. Minä taas tykkäsin tästä boxista kovasti! Boxi oli täynnä kaikkea minulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita, joita on kiva päästä nyt testailemaan. Varsinkin tuohon huulikynään ihastuin kovasti (mulla oli tuo sama punainen sävy). En löytänyt boxista yhtään tuotetta, joka olisi ollut minulle ns. turha. Tämä oli vasta mun toinen Livboxi ja viime kuun boxiin olin hieman pettynyt, mutta tämä oli mukava yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on kiva lukea boxiin tyytyväisten kommentteja :) jos ajatellaan että tämä olisi minulle eka tai toka boxi, olisin varmasti innostuneempi. Mutta pitkäaikainen tilaaja on saanut jo nämä samat tuotteet aiemmin hieman eri versioina. En ole LivBoxiin tyytymätön, enhän minä sitä muuten tilaisi ollenkaan mutta tämän_kuun_boxi ei ollut mieleinen mutta ehkä ensi kuussa paremmin! Tuo punainen sävy on vähän epäsopiva mulle, jos siitä olisi sattunut se tummanpunainen niin olisi vähän pelastanut sisältöä :) ehkä saan jonkun kanssa vaihdettua :D

      Poista
  17. Mulle tuli huulikynästä pinkki sävy (Couture blush), jos se nappaa yhtään niin olisin kiinnostunut vaihtamaan punaiseen...

    VastaaPoista
  18. Hei! Mä niin haluaisin tuon punaisen sävyn! Ethän haluaisi vaihtaa täysin käyttämättömään Vibrant Pinkiin (nro 15)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Sori mutta en pinkkiin :/ tummanpunaisen haluaisin itse...

      Poista
  19. Siis tää boksi on jotenkin ihan tympeen näkönen oikeesti. Oranssit paperit yms anto ymmärtää jotain vähän pirteempää jollain tavalla? Plus oon kans miettinyt, että miltä boksin tilaajista tuntuu just jatkuvat huulirasvat ja doven saippuat ja shampoot :D Itse en tilaa, mutta tykkään lukea näitä postauksia ja välillä on mukava lukea suoraa mielipidettä asiaan, kun usein kuulee livboxeista vaan kehuja ja mahtavuutta, haha.

    Ite haluisin nähdä oikeesti enempi meikkejä boxin sisällössä. viime aikoina tuntuu tosi paljon olleen jotain voiteita, shampoita jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan vaihtelua sisältöön! Ei koko ajan Dove näytteitä tai Niveaa. Jotain uutta, yllättävää ja sellaista mitä ei tule ostaneeksi marketin hyllystä :)
      Välillä on jee boxeja (enimmäkseen onneksi) mutta välillä näitä. Kiva kun tykkäät postauksistani :)

      Poista
  20. Periaatteessa ihan ookoo boksi, vaikka tylsähkö onkin. Minulla kynsitarrat olivat aivan kauheat, mutten usko että muutenkaan käyttäisin. Koska matkustan aika usein minulle kelpaa aina matkakoot. Huulirasvoja käytän paljon, mutta tylsää että on sama tuote kun aikaisemminkin jo ollut. Huulikynä oli minulle tosi mieluisa (sama väri kuin sinulla), joten se oli selkeä suosikkini. Shimmerlotion varmaan tulee käytettyä, vaikka olenkin laiska käyttämään body lotionia ja en välitä shimmereistä. Eli loppupeleissä vain kynsitarrat menee lahjaksi jos jollekin tutulle kelpaa niin en voi kauheasti valittaa vaikken pompi innoissani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään että boxissa tulee käytettäviä tuotteita :) matkakoot ovat hyvä jos matkustaa ja ainahan minä saan laitettua arvontoihin tai kavereille jos tuntuu ettei ole käyttöä :) kiva kuulla että oli mieluinen boxi kuitenkin :)

      Poista
  21. Nyt vasta voin tulla kommentoimaan kun sain tänään oman boxin.
    Oliko sulla se puna Designer Blossom? Mä tykkäsin siitä, ei ollu huulilla ihan niin punainen kun antais olettaa.
    Tää oli mun mielestä ihan sellanen ok boxi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei...uskaltaiskohan sitä sitten kokeilla? Ihan ok boxi mutta jeeee boxit parempia ;))

      Poista
  22. Mun eka boksi ja oli kyllä pettymys :< ei mitään mitä haluaisin käyttää.. ehkä lumenen voide tulee käytettyä tai sitten ei. Eniten tympäisi se doven suihkusaippua. Oikeesti? :D niin turha. Myös se lähdevesi kummastutti.. vaikuttaa vähän turhakkeelta. Mutta toivotaan ensi boksista parempaa :) Mullakin on vaan se kolmen boksin määräaikainen tilaus niin vähä mälsää kun eka meni tällain plörinäksi, mutta kaksi vielä jäljellä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se lähdevesi on hyvä tuote, kokeile kasvovetenä tai kesällä kasvoille virkistykseksi. Ensi kuussa pitäisi olla kaksi meikkituotetta ja Loccitanelta hittituote. Joten odotukset ovat korkealla :) toivottavasti ensi kuun boxi ilahduttaa sinua enemmän, tule vaikka kertomaan sitten mitä tykkäät :)

      Poista

Kiitos kommentista <3