sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Testissä CND RescueRxx Daily Keratin Treatment

Sain postissa pylläripaketin CND:ltä jossa oli ihan uudenlainen kynsienhoitotuote. Ja niitähän minä testaan erittäin mielelläni, toimivia tuotteita kynsien hoitoon ei ole ikinä liikaa ja ainahan sitä täydellistä tuotetta pitää etsiä ;)

Omistatko heikot, ohuet tai vahingoittuneet kynnet? Voit saada avun tästä CND:n kehittämästä tuotteesta! Kyseessä on päivittäin käytettävä keratiinihoito Rescue Rxx. Tuote on suunnattu luonnonkynnelle ja sisältää jojobaöljyä sekä keratiiniproteiinia. Nämä proteiinit imeytyvät luonnonkynteen vahvistaen ja kosteuttaen sitä. Ja juuri kosteutusta liuskoittuva ja heikkokuntoinen kynsi tarvitseekin! Kun kynttä kosteuttaa, se vahvistuu eikä liuskoitu niin helposti. Tuote ei ole liian kovatehoinen että kovettaisi kynttä vain liikaa.

CND Rescue RXx

Jatkuvalla käytöllä Rescue Rxx ehkäisee kynnen lohkeilua ja valkoisia täpliä. Kynsi näyttää kauniimmalta ja terveemmältä. Tuote ei sisällä formaldehydiä. Keratiiniproteiini on luonnonkynnen tärkeä rakennusaine. Liukoisessa muodossa oleva keratiiniproteiini imeytyy luonnonkynteen tuoden kynsilevylle vahvuutta. Jojobaöljy on kevyttä ja hyvin imeytyvää. Hoitaa kynsilevyjä kosteuttavilla ainesosillaan. Tuotteessa on myös manteliöljyä.

CND Rescue RXx

Tuotetta kehoitetaan käyttämään paljaalle kynnelle kaksi kertaa päivässä, itse käytin aina lakanpoiston yhteydessä. Älä päästä kynsinauhoille, saattavat kovettua keratiiniproteiinin vaikutuksesta. Rescue Rxx:n kanssa suositellaan käytettävän CND Solar oilia. Solar Oil on suosikkini vuosien ajalta koska se toimii kynsilläni. Se onkin palkituin sekä tunnetuin CND:n ( entinen Creative ) tuote. Hoitoteho perustuu jojobaöljyyn, pehmentävään riisiöljyyn, kosteuttavaan manteliöljyyn ja korjaavaan E-vitamiiniin. Tämä kombo tekee kynsistä joustavat sekä mukautuvat. Tätä kun käyttää säännöllisesti niin kynnet pysyvät pehmeämpinä eivätkä murennu niin helposti.

CND Solar Oil

Rescue RXX:n mukavia puoli on ihana öljymäisen makea tuoksu yhdistettynä käyttömukavuuteen. Tämä levitetään kynnelle kuin aluslakka, hierotaan ja annetaan vaikuttaa. Tämä on hoitotuote, ei öljymäinen tuote joka valuu pitkin sormia. Puuvillahanskat toki kannattaa pitää kädessä, öljypohjainen tuote sottaa helposti.

Tämä on oikeasti ihan ihmetuote! Mulla on oikean käden keskisormen kynnessä murtuma keskellä kynttä. Iskin kynnen johonkin seinään niin että se halkesi kynsilevyistä pituussuunnassa ihan keskeltä kynttä. En halunnut leikata pitkää kynttä pois koska halkeama oli pitkin kynttä kynsipetiin asti. Leikkaaminen ei olisi siis auttanut vaan kynsi olisi murentunut kasvun myötä. Viilasin repeämät tasaisiksi ja pidin kynnellä paksusti aluslakkaa suojana.

Kun sain Rescue Rxx:n postissa, aloin käyttää sitä heti. Vain kaksi kertaa käytettyäni, oikean keskisormen kynnen murtuma alkoi parantua ihan silmissä! Olin että ei voi olla totta! Mikään tuote ikinä ei ole parantanut kynnen huonoa kuntoa näin nopeasti! Kynsi oli kosteutettu eikä ollenkaan kuiva. Repeämää ja liuskoittumaa kynnen pinnassa ei tuntenut enää ollenkaan sormella hivelemällä. Jokainen tietää miten kipeä ja vaikeasti pois kasvatettava tälläinen murtuma on mutta...en olisi uskonut että yksi tuote toimii näin nopeasti! Sitten kun käytin Rescueta lisää, liuskoittuma alkoi paranemaan ja kynsi kasvamaan terveempänä takaisin.

CND Rescue RXx

Rescue Rxx jäi luottotuotteeksi ja annan sille ihan täydet suositukset. Loistava tuote ja jos tuntuu että mikään ei toimi, mistään ei ole apua niin hei, satsaa ihan kunnon tuotteeseen äläkä kymmeneen huonoon jotka ajan myötä varmasti maksavat yhtä paljon kuin yksi hyvä. 

Miltä tuote kuulosti? Oletteko samanlaisia kuin minä, etsitte aina sitä vähän parempaa ja toimivampaa? Vai oletko löytänyt jo niin hyvän tuotteen ettet usko parempaa olevan?

CND Rescue Rxx saatavilla toukokuusta alkaen. Hinta 32 e / 15 ml. Tuote on erittäin riittoisaa joten kestää pitkään käytössäsi!

Instagram @cndsuomi
Facebook CND suomi
Jälleenmyyjäsi soittamalla 09 - 31579233
CND suomenkieliset sivut

19 kommenttia:

 1. Moi! Tuopa onkin hyvä tuote, kenelläpä kynnet nyt olis priimakunnossa ilman apua. Ja täällä blogissa muuten aina vierähtää tovi jos toinenkin, on tää niin kattava tietopankki.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on mukava kuulla että löytyy kaikenlaista luettavaa. Se on tarkoituskin :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä. Auttaisi varmaan muutenkin normiin liuskoittumiseen?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä tuotteelta

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa todella hyvältä! Voiko tämän päälle suoraan lakata, vaikka on öljypohjainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi, pitää hieroa kynsille ja antaa imeytyä hetken. Olen pitänyt puuvillahanskoja ja sitten vielä pessyt kädet...tai en ihan joka kerta. En ole huomannut eroa pysyvyyteen onko öljyä jäänyt kynnelle vai ei. Peel-off aluslakan kanssa en ole testannut ;)

   Poista
 5. Tätä pitää testata. Melkein kaikki kynnet liuskottuu tosi pahasti tällä hetkellä ja katkeilee tosi helposti. Olen käyttänyt pitkään Trindin Nail Repairia ja tykännyt kovasti, mutta sekään ei enää auta tähän tilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettei auta! Kannattaa öljytä kynsiä ja pitää lakkaus aina siistinä, sekin auttaa kynsiä pysymään kunnossa :)

   Poista
 6. Voi vitsit kun kuulostaa hyvältä, täytyy ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa. Solar Oil -fani olen minäkin ;)
  Voisitko vielä vähän tarkentaa tästä Daily Keratinista, että miten tuotetta käytetään? Tai siis kyseessä on öljymäinen tuote, joka levitetään kuin aluslakka mutta hierotaan kynsille? Ja kosketusta kynsinauhojen kanssa kannattaa välttää? Miten tämä toimii käytönnössä? :) Ja vielä, tähän päälle siis laitetaan aluslakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakan poiston jälkeen laitan tätä siveltimellä kynnelle. Hieron varoen kynsinauhoja, huomasin että kovettaa mun valmiiksi kuivia kynsinauhoja ja kuvissa saattavat näyttää rumilta. On öljymäinen mutta ei juoksevaa kuten Solar oil. Annan olla hetken, laitan vaikka puuhillahanskat käteen. Kun on imeytynyt niin laitan aluslakan. Tavallaan tätä käytetään kuten kynsiöljyä mutta ei saa mennä kynsinauhoille ;)

   Poista
  2. Kiitos, selvensi :)

   - sama ano

   Poista
 7. Ja nyt just kun oisin tilannu tätä cesarsilta, niin ei enää ollutkaan koko tuotetta, plääh :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Ei näköjään! Kaikki CND:t ovat hävinneet. Kannattaa kyllä laittaa Cesariin mailia ja kysyä asiasta..

   Poista
 8. Tässä pakkauksessa lukee että hierotaan kynnelle, kynnen päihin ja kynsinauhoille, että mitenköhän tuo nyt sitten on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnelle ja kynnen päihin mutta ei kynsinauhoille. Pakosti sitä vähän menee mutta yritän välttää, se tekee kynsinauhoista kovat ja repeilevät helpommin. Outo ohje kyllä :) yritän sitten vastapainona öljytä ja laittaa rasvaa kynsinauhoille ettei ne liikaa kovetu ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3