keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Luumuhyytelöä kynsillä

Se oli taas maanantai. Tulet töistä, laitat ruokaa, käyt salilla, imuroit ja siinä sivussa olet eläinten kanssa...puuh. Väsyttää jo pelkkä ajatus! Ja sitten vielä kynsihommat! Näihin päiviin on olemassa omanlaisensa lakat; uudet, lakkaamista odottavat mutta eivät koristelua vaativat -lakat :)
Joskus tuntuu että on niitä joilla ei raaski lakata ( pääsiäisen seutuun tulleet Hypnotic Polish tilaukseni lakat ) ja niitä jemmaa. Sitten on sellaisia spesiaali lakkoja jotka eivät vaadi koristeluja mutta pitää olla spesiaalipäivä jolloin niitä käytetään. Sitten on niitä tavallisia kansalaisia joilla vaan lakataan eikä niiden kanssa tehdä koristeluja.

Ne eivät tietenkään ole mitään rupusakkia vaan himoittuja lakkoja. En heitä väheksy koska he ovat loistavia tälläiseen päivään kun on kiire. Hankin pari lakkaa Mavalan Jelly Effect kokoelmasta jota saattaa vielä bongailla kaupoista. Kaikki kokoelmat lakat ovat hyytelömäisiä, kuin hunajaa tai marmeladia. Ensimmäisenä marmeladilakoista kynsille pääsee Jammy Plum.


P5110006.ORF

Jammy Plum on ihana mummosävy. Oikein kunnon vanhan ajan punainen, sellainen ysäripunaisen huulipunan värinen. Koostumus on todella liukas, jopa vähän haastava levittää. Lopputulos on läpikuultava kolmellakin kerroksella, kynnen kärkiraja näkyy läpi. En tiedä onko lopputulos aavistuksen ärsyttävä?

Lakassa on nättiä hohdetta ja väri tosiaan on aika erikoinen, näettekö tälläistä kynsilläni usein? Ajattelin kuitenkin nyt hankkia vähän erilaisia sävyjä mitä yleensä. Sävy on onneksi aika viileä joten hyvin sopii ihonväriini. Tuli mieleen että tähän pitäisi yhdistää kunnolla rajatut ysärihuulet ja ehkä sellainen punaiseen vivahtava nudemeikki silmiin?


P5110003.ORF

Harmi vaan että vaikka mulla oli Essien alus- ja päällyslakka, tämä lohkeili lähes joka kynneltä pois seuraavana päivänä. Periaatteessa ei haittaa koska lakkaan joka päivä mutta...pitkät kynnet ja kesken päivää lähtee kärjistä lakkapaloja niin on aika turvaton olo...luulin että johtui Mavalan mattalakoista kun pysyivät huonosti mutta eivät näköjään muutenkaan. Sori Mavala, kivat sävyt kyllä muuten :)

8 kommenttia:

 1. Repesin tuolle "ysäripunaisen huulipunan värinen"! Mutta luulen tietäväni, mitä tarkoitat. Tuli heti tietynlainen "missihiustyylikin" mieleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ysäri on muotia joten hyvin ajankohtainen lakkakin on ;)

   Poista
 2. Mulla kans Mavalat on tuhoontuomittuja 1-2 päivässä, en tiedä miksi. :( Niissä olisi meinaten tosi kivoja ja arkeen sopivia sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat on sävyt kyllä :) Mavalalla on kivoja lakkoja mutta hinta on kallis kun verrataan pullokokoa ja pysyvyyttä. Mutta esim.mattakokoelma oli niin kiva että annan anteeksi huonon pysyvyyden. Mutta minun suosikkimerkikseni Mavala ei valitettavasti kuitenkaan pääse vaihtelevalla laadullaan :)

   Poista
 3. Voi että, harmi kun pysyvyys oli noin kehno :/ Tosi nätti lakka kyllä muuten, mäkin tästä kokoelmasta haluaisin sen punaisen puhtaan jellyn, nimeä en enää muista, mutta jotenkaan en ole raaskinut kun pullo on kuitenkin niin pieni ja hinta-laatusuhde ei ole paras mahdollinen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne pysyvyydet aina yksilöllisiä enkä voi sanoa ettei pysyisi sulla. Silloin tällöin näistä on kiva ostaa erikoiset vaikkei nyt pysykään kuin päivän :) kannattaa kokeilla jos sulla pysyy paremmin!

   Poista
 4. Mulla taas on tämän sarjan toinen väri pysynyt kynsillä jo kuudetta päivää. Alla mulla on Maybellinen Dr. Rescuen All In One -alus/päällilakka ja päällä saman sarjan Gel Effect top coat. Että kyllä nämä hyvin pysyy kun laittaa pysymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sulla pysyy :) ihmisten kynnet ovat varmasti erilaisia ja eri tavalla kulutusta kestäviä. Aluslakka mulla oli Trind tai Essie ja päällyslakkana Essie Good to go. Vaikka liekkö merkitystä , jos Mavalat ei vaan halua toimia minulla :)

   Poista

Kiitos kommentista <3