lauantai 9. toukokuuta 2015

Neonväriset Baby Lips - huulivoiteet

Olen bongaillut blogeista sekä kaupoista uusimpia Baby Lips Electro huulirasvoja. Meinasin jo ostaa mutta sainkin yllärinä vappupaketin L´orealilta joka sisälsi kaikki viisi neonväristä uutuus "peipi lipsiä".

Aiemmin kirjoitin niistä ensimmäisinä kauppoihin saapuneista Baby Lips rasvoista täällä. Totta on että minäkin jäin niihin koukkuun ja jouduin hypetyksen valtaan. Oma suosikkini on minttu, sen viilentävästä ja kosteuttavasta tunteesta pidän ihan eniten. Pakkaus on värikäs, jopa lapsellinen mutta vaikka yrität vastustella; houkutteleva se silti on. Varmasti ostaisin Baby lipsejä hypetyksen vallassa ja näistäkin neon Baby Lipseistä olisin varmasti valinnut ja ostanut kaksi parasta.


P5010011.ORF

P5010008.ORF

Baby Lipsit kosteuttavat huulia 8 tunnin ajan. Minulla tämä lupaus ei ihan täyty, tapana on lisätä huulirasvaa parin tunni välein. Nämä neonväriset antavat huulille kirkasta ja värikästä sävyä. Baby Lipsien pakkaus on toimiva, rasvan hylsy ei katkea ja ala hankaamaan hylsyä. Jos aiemmat pakkaukset olivat vähän lapsellisia niin millaisia nämä mustat neonvärisillä teksteillä olevat pakkaukset ovat? Minusta ihania! Jotenkin enemmän omaan makuun! Ehkä hieman kavahdin; onko ne jotain törkeän kirkuvia huulilla ja voiko niitä oikeasti käyttää? Tunnustan että kaupassa silmäillessä en uskaltanut ostaa, jos ne värit ovat hirmu kirkuvia kuten pakkaus antaa ymmärtää. Ovatko ne? Katsotaan swatchit!


Fierce In Tangy
Sitruunan tuoksu. Keltainen väri hylsyssä, huulilla nude.

P5020045.ORF

Oh Orange
Kirpeän appelsiinin tuoksu. Voimakas oranssi, huulilla hieman oranssia sävyä antava. Tämä oli minulle epäsopivin koska oranssi riitelee liikaa punaisen tukan kanssa. 

P5020051.ORF

Strike A Rose
Makea, hieman kirpeä tuoksu. Lämmin korallipinkki, huulilla sävy on oikeastaan aika sopiva.

P5020064.ORF

Pink Shock
Lips mehujäätelöstä tuttu vadelman tuoksu. Sähäkkä neonpinkki, huulilla hyvin pinkkiä väriä antava.

P5020071.ORF

Berry Bomb
Marjainen karhunvatukan tuoksu. Tumma violetti, huulilla sopiva violetin sävy, ei liian voimakas.

P5020091.ORF

Mitkä näistä olivat omasta mielestäni parhaat? Ehkäpä violetti koska violettia huulimeikkiä tulee käytettyä todella harvoin ja mietin onkohan mulla edes mitään violetteja huulipunia? Kun tämäkään ei varsinainen violetti ole vaan kevyt sellainen. Pinkki ja koralli olivat myös kivoja koska toivat vähän väriä. Oranssi ei ole oranssi mutta se oli ehkä vähiten mieleen. Keltainen yllätti koska se kuitenkin oli huulilla väritön. Tietysti nämä riippuvat huulten omasta väristä, kuvani on otettu ihan luonnonvalossa ja huulirasvaa laitettu kuten yleensä laitan eli pienen kerroksen pari kertaa edestakas rullaten.
Näitä neonvärisiä on muuten vielä vihreäkin mutta ehkä se olisi ollut meille liikaa, se ei tullut suomen markkinoille ;)


P5010017.ORF

Tuotteet saatu blogin kautta. Suositushinta 3,90 e. Kaupoissa NYT!

26 kommenttia:

  1. Mulle keltainen ja violetti, kiitos <3.

    VastaaPoista
  2. kyllä pinkki ja koralli menee ostoon jossain vaiheessa.. ite en oo vielä nähnyt kaupoissa näitä! Niistä edellisistä baby lipseistä ostin juuri ne kaikki kolme väriä antavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin Prismassa, Cittarissa muistaakseni ja Sokoksella ainakin. Toivottavasti sieltäkin siis löytyy :)

      Poista
  3. Mulla on kaikki paitsi keltanen ja kyllä mä senki hankin. Nää on kyl tosi kivoja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen ei ole niin pelottava kuin antaa ymmärtää :)

      Poista
  4. Mä ostin just tällä viikolla Strike A Rosen ja Pink Shockin ja tykkään molemmista tosi paljon. Mä en ollut näistä aikaisemmin kuullutkaan ennen kuin törmäsin näihin Kicksissä. Mulla ei ole aikaisemmin ollut Baby Lipsejä kun niissä ei ole ollut mun makuun tarpeeksi pigmenttiä, mutta näissä on mukavasti. Tuntuu pysyvän huulilla vähemmän aikaa kuin mun muut sävyttävät huulirasvat, mut ei se mitään, aina voi lisätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minuakaan haittaa vaikka eivät pysy pitkään, en oikeastaan osta huulirasvoja pysyvyyden perusteella. Kiva pakkaus, hyvä tuoksu ja tuntu huulilla ovat pääasia. Sekä edullinen hinta :)

      Poista
  5. Multa löytyy Oh orange, mutta tekisi mieli ostaa pari lisää. Ehkäpä tuo Berry bomb olisi kiva, koska violetit sävyt ovat ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikinä oikeastaan ei tule ostettua violetteja vaikka ne ovat näin kivoja :)

      Poista
  6. Mulla on oranssi, on ihana ja tarkoitus olisi hankkia vielä ainakin keltainen<3

    VastaaPoista
  7. Hah joo, näissä on kumma vetovoima. Eivät tee mitään erikoista ja silti on pakko saada. Nää värilliset on musta kaikista kivoimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki muutkin niin minäkin :) onhan nämä jotain Pirkan huulirasvoja hienompia ja ihania pakkauksia on mukavampi käyttää!

      Poista
  8. Mä taidan sortua ihan jo tuoksun takia tuohon Pink Shockiin :))

    VastaaPoista
  9. Voi ei... Ostin noista tuon keltaisen, oranssin ja kirkkaan pinkin. Oranssi on kätevä, kun en ole löytänyt täydellistä oranssia huulipunaa, niin väritän huulet kirkkaanoranssilla huultenrajauskynällä ja laitan tuota päälle, ei tahmaa kuten huulikiilto tahmaisi. Harkitsin myös tuota violettia, näemmä pitää käydä hakemassa sekin, kun näyttää huulilla noin kivalta. Kädelle testaillessa näyttää aina ihan erilaiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisten ihonsävyt on erilaisia, samaten joillakin vaaleammat tai tummemmat huulet. Tältä ne näyttä mun huulilla :) oranssi on kyllä hyvä kevyen oranssin huulipunan korvaaja ;)

      Poista
  10. Mä yllätyin kanssa tuosta keltaisesta. Tuoksu näissä on ihana :)

    VastaaPoista
  11. Pink Shockia on tullut käytettyä eniten. :) Ihana sävy! Luulen, että kesemmällä (onko tuo edes sana?) nuo lämpimämmät sävyt pääsevät enemmän käyttööni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen kanssa niin. Lämpimiä vähän vierastaa mutta kesällä tykkään lämpimän sävyisistä kynsilakoistakin :)

      Poista
  12. Blaah... beibilipsit ei iske oikeen. En oo kokeillu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3