keskiviikko 25. lokakuuta 2023

ABC: W niinkuin Wine

Nykästäänpä tähän väliin viimenen lakka ABC -haasteesta niin se on ohi. Ja pääsen lakkailemaan muilla lakoillani ;) 

Picture Polish lakat on ihania kuten tämä Wine sävy. Tummanpunainen glitterlakka joka kimaltaa hirmu nätisti, ehkä kuitenkin aika hillitysti. Mullahan varsinaisia glittereitä harvemmin näkee. Peittää kahdella kerroksella ja yksinkertaisen tyylikäs ja kiva väri. Ajaton, aina sopiva mutta täydellinen nyt syksyllä. Tämä on sellaisia lakkoja jonka pitäisin jos pitäisi luopua joistain. 

Harmi kun PP lakat on mulla todella huonoja pysymään, alle vuorokausi ja ropisi kärjistä pois. Niissä on kuitenkin todella kauniita ja uniikkeja sävyjä, käytän todellakin pois omistamani vaikka uusia ei tule ostettua, en tiedä valmistetaanko niitä edes enää kun kynsilakkabisnes tuntuu jotenkin kuoleutuneen ja vaihtuneen geelilakkauksiin. Jotka nekään eivät sen paremmin varmasti mulla pysy :)

Mitä tykkäät Wine sävystä, löytyykö sulla syksykynsiltä tälläisiä vampylakkoja?


6 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä upea syyslakka<3 Sopii tosi kivasti myös Halloweenaikaan :)

  VastaaPoista
 2. Miulla sama juttu, alle vuorokaudessa yleensä PiPon lakat lohkeilee, mikä on kyllä harmi kun kauniita lakkoja ovat!
  Juuri muuten julkaisivat uuden kokoelman :D Yllättää kyllä, siinä oli itselleni muutama kiva lakka, jonka voisi hankkiakin jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katoin kans että nyt tuli uusia. Ehkä voisi harkita ostamista :) okei "hyvä" kuulla etten ole ainut jolla lohkeilevat...harmihan se on mutta kauniita ovat, vaikkakaan eivät sitten kestäviä...mutta mulla on kynnet töissä TOSI kovilla että suoranaisesti en voi mitään lakkaa syyttää...

   Poista
 3. Tosi nätti lakka. Minulla PP-lakat pysyvät yleensä useamman päivän.
  Todella harmillista, kun lakat vaihtuvat geeleihin. PP lakkoja ostin pari kuukautta sitten alesta, kun poistuvat geelien tieltä.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3