tiistai 3. lokakuuta 2023

3.välikatsaus - 23 loppuun vuonna 2023

Aika tehdä 3.katselmus projektissa. Ensi katselmus onkin sitten viimeinen ja sitten on aika aloittaa ensi vuoden projekti! Hurjaa miten nopeasti aika kuluu. Mutta kurkataan nyt miten tämä projekti etenee :) jos et ole mukana kärryillä mistä hupatan niin tässä lähtötilanne :) 


--------------------------------


StudioMakeup Tinted Moisturizer
Boxycharmissa saatu sävyttävä kosteusvoide tai päivävoide mikälie. Kevyenä meikkipohjana käytin kesällä, sävyhän tässä on jumalattoman tumma niin ei voisi muulloin käyttää. Talvella tämä olisi ollut ihanampi, kesällä meni mun rasvanaamassa ihan hukkaan ja tuntui vaan lilluvan ja kiiltävän. En siis pidä tälläisistä tuotteista oikein, tykkään käyttää ihan oikeaa meikkivoidetta. Ehkä jos iho olisi kuivempi niin sitten.

Rimmel Lasting Finish Skin Perfecting Full Coverage Foundation
Seerumia sisältävä pitkäkestoinen ja täyden peittävyyden antava meikkivoide. Sävy oli tosi tumma joten hyvä että sain käytettyä pois keskikesällä. En kokenut liian raskaaksi ikääntyvällä iholla. Olen käyttänyt tätä vuosia sitten ja voisin käyttää uudelleenkin. Suosittelen tutustumaan juurikin tähän punakorkkiseen versioon jos kaipaa peittävää, ei kiristävää mattameikkivoidetta. 


Physicians Formula Rosy Pink poskipuna
Jes, sain tähän pienen pienen pannun näkyviin! Oli se ilon päivä kun kuvittelin tätä poskipunaa "korkeammaksi" ja sitten yhtenä aamuna pieni vilahdus metallia tuli näkyviin. Nyt tätä on helppo lähteä kuluttamaan tästä pois, mutta haluan pannuttaa myös Clarinsin, siksi laitoin tämän hetkeksi syrjään.


MAC Mineralize Skinfinish Lighscapade
Vähän sama homma tämän kanssa, ihmettelin pohjassa olevaa eri väristä "suonta" mutta se olikin pohja. Kuvittelin tätäkin paljon riittoisammaksi joten mahtavaa että sain tähän pohjan näkyviin. En varmasti olisi ilman tätä projektia saanut ikinä pannutettua MAC poskituotetta, nämä on kuitenkin älyttömän riittoisia. Nyt laitan tämänkin hetkeksi syrjään koska haluan käyttää muita. Tämä on kuitenkin tosi mieluinen joka päivän sävy.


Urban Decay Naked 2
Tätä palettia olen käyttänyt oikeastaan liki JOKA PÄIVÄ! Tässähän oli tavoitteena pannuttaa pari vaaleaa sävyä ja koska käytän eniten tuota mattavaalea ja häivytyssävyä, panostin niihin. Luojan tähden nämä sävyt on vaikeita pannuttaa, miettikää olen tehnyt sitä vuoden alusta asti ja olenhan mä palettia käyttänyt aiemminkin jo VUOSIA :DD joskus kesällä, se oli heinäkuuta ehkä sain pannun vaaleaan sävyyn ja nyt syyskuun alussa vihdoin vilahti kiiltävä metalli esiin mattasävyssä. Ikinä en ota luomivärejä näihin projekteihin :DD

Projektissa pitäisi olla nyt jäljellä 5 tuotetta; Diorin miniviisikko, Boho neutraloija, JS huulipuna, MAC Paint Pot ja Clarins poskipuna. Voi olla että osaa tuotteista en saa loppuun tai edes pannutettua, mutta yritetään...

Mitä ajatuksia, miten olen onnistunut? Loppuvuodesta pääsen sitten valitsemaan seuraavat 24 tuotetta vuodelle 2024, tämä projekti on kyllä ollut todella kiva ja opettanut sen miten riittoisia jotkut tuotteet vaan on :D 

6 kommenttia:

 1. Mull ei lopu nykyään kuin bronzerit, huulikiillot ja irtopuuterit 🫠
  T:milipili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aktiivisesti kun samoja kuluttaa niin saapi loppumaan :) ja tämä projekti on kyllä auttanut siinä...

   Poista
 2. Sulla on mennyt kyllä ihan älyttömän hyvin tän kanssa<3 Toi kertoo jo paljon, kun oot saanut noita poskituotteita pannutettua ja UD:n luomivärit on TODELLA vaikeita pannuttaa :D Vinkkinä, että jos joskus kuitenkin päätät ottaa jonkun paletin mukaan niin kokeile vaikka ABH:ta, ne on paaaljon helpomia pannuttaa ;D Mä uskon että pärjäät loppujenkin tuotteiden kanssa tosi hyvin ja vaikkei tavoite kaikista täyttyisi, oot kuitenkin saavuttanut sen tavoitteen jo nyt tosi monista vaikeistakin tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mietin kyllä ottaisinko Anastasiaa ensi vuonna mukaan, se on totta että varmasti saisin niihin pannuja. Toinen asia jaksanko käyttää niin pitkään samaa mutta kokeillaan...ja jotain Soft Glamia ja Norvinaa en ehkä halua edes saada loppumaan :D vaikka on esim MR:ssa jo pigmentti hiipunut...

   Poista
 3. Hyvin olet edistynyt. Lighscapade näyttää pannussa tosi isolta. Hienoa, että olet saanut pohjan näkyviin. Minulla eniten kulunut on Bohon kulmakynä. Neutraloija on hirmu riittoisa. Clarinsin huuliöljyn sain onneksi kulutettua loppuun.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että neutraloija loppuisi ihan lähiviikkoina, juuri eilen meikatessa mietin miten tajuttoman riittoisaa se on! Clarinsin huuliöljy on kyllä kans saavutus :)

   Poista

Kiitos kommentista <3