torstai 19. lokakuuta 2023

ABC: V niinkuin Volga

Tämä on sitten toiseksi viimeinen lakka tässä haasteessa :) Syksy, alkutalvi on saapunut ja vaikeuttanut kuvaamista. Luonnonvalon armoilla kun olen. En muistanut miten ärsyttävää tämä on kun silloin kun olet lakannut, kynnet on mintissä ja hyvät kuviin, niin eikö just silloin ole pimeää :D nyt ehdin lakata kynnet päivällä ja valo oli ok, piti käyttää se hyödyksi.

V -lakkana siis NCLA sininen hololakka Volga. Tästä olen aina tykännyt, laatukin on hyvä, kaksi kerrosta riittää. Voi kun NCLA tekisi näitä holoja vielä! 

Ei näistä sen enempää, tämäkin lakka on sata kertaa täällä nähty. Mutta sainpahan haastetta taas vähän etiäpäin, seuraava lakka on W -kirjaimella alkava.

Löytyykö sulta tätä lakkaa?

9 kommenttia:

 1. Miulla ei ole yhtäkään lakka kyseiseltä merkiltä, vain Boxycharmista tullut öljy :D Miun aakkoshaasteessa olisi näköjään u-seuraavana kirjaimena ja tiedän yhden sävyn ainakin katsomatta, mutta se on kyllä mälsä sävynä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tää haaste on kohta ohi kun alkaa kuvaaminen olla jo vaikeaa :) ja hankala löytää vaikeita kirjaimia kun ei enää ole niin suurta lakkakokoelmaa :)

   Poista
 2. Näyttää tosi kauniilta :) olen nyt ollut kokonaan lakkaamatta ja koitan odottaa että jatkuvasti murtuvat kärjet jotka on liuskottuneet, kasvaisi niin yli, että ne ei murtuisi kokoajan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sama homma itsellä, kynnet on pahasti liuskoittuneet ja murtuvat kärjistä...

   Poista
 3. onpas kaunis! Pidän sekä hololakoista että sinisistä. Täällä edelleen yritetään saada uimahalin jatkuvasti turmelemia kynsiä parempaan kuntoon. Edistystä on kyllä tapahtunut, mutta ei tietenkään niin nopeasti kuin näin kärsimätön ihminen toivoisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös mun lempilakkasävyjä on sininen <3 vähän sama homma täällä, luulen että se jatkuva vesissä lilluttelu on se syypää...vaikka hanskoja yritän käyttää mutta kuka jaksaa olla ne 8h käsissä...

   Poista
 4. Upea lakka. Ei löydy, mut arvaa mikä biisi alkoi nimestä heti soimaan päässä. 🤣

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3