torstai 22. joulukuuta 2022

Omat haaveostokset

Minulta toivottiin postausta omista haaveostoksista. Mitä siis ostaisin jos saisin ostaa hintaa miettimättä, jos voisin ostaa mitä vaan haluan? Olispa joskus sellainen tilanne! Mutta tässä oma ostoslista joka löytyy kirjainmerkeistä koneeltani ;) Lista sisältää tuoksuja, laukkuja ja kosmetiikkaa ;) ainakin osan näistä tulen hankkimaan ensi vuoden puolella, mulla on muutama laukku myynnissä joten kun ne on myyty, saan ostaa uusia ;) kosmeostoksia teen pikkuhiljaa rahatilanteen salliessa...

Dolce & Gabbana The Only One edp
Tätä tuoksutin joskus ystävälläni ja meni heti ostoslistalle! Toki minun pitää tuoksuttaa tämä uusiksi ehkäpä jossain kaupassa ja miettiä oliko se niin hyvä kuin muistelin. En muista enää miltä se tuoksuu mutta ilmeisemmin hyvältä ja mun tyyliseltä kerran se haaveilulistalle on mennyt! Kyseessä on itämainen kukkaistuoksu, ehkä enemmän iltaan sopiva. Pohjatuoksussa on vaniljaa joten olen myyty! 

Clean Citrus Fig edp
Cleanilta käytin joskus jonkun samplen ja ihastuin tuoksun puhtauteen ja erilaisuuteen. Cleanin tuoksut myös tuntuvat olevan monien suosiossa. Katselin mitä tuoksuja merkillä on ja pistin muistiin sitrustuoksun, haluaisin siis löytää sellaisen! Tätä mun pitää käydä tuoksuttamassa ja päättää sitten onko sellainen jonka haluan. Hajuvedet on tosi kalliita ja mullakin niitä useampi on, ostan siis aika harvoin ja harkiten.

Michael Kors Eva Tote
Mulla on yksi tälläinen Eva josta kirjoittelen myöhemmin oman postauksen, mutta bongasin ystävälläni tämän ruskeana. Koska kyseessä on tämän hetken lempilaukku ja oikea tilaihme, haluan sen myös ruskeana :D odotan että tämä on vähän alennuksessa ja nappaan sitten kiinni ;) Todella kaunis ja ajaton laukku jota on kokoajan kyllä myynnissä. Ei ole kiire hankkia.


Michael Kors Hayworth Slide
Toinen MK haave on kesäksi tälläiset läpökkäät. Näitäkin kyttään alesta, en normihinnalla. Tosi kauniit kyllä! En tiedä millaiset jalassa mutta sellaisiksi siistimmiksi kesäkengiksi ihanat.


Louis Vuitton Alma BB Damier Ebene
LV laukkuhaaveita! Mulla on pari LV laukkua myynnissä joten kun ne on myyty, saan ostaa nämä. Mulla on joskus aikoja, aikoja sitten ollut joku feikki-Alma ja muistan että se oli käsipuolessa ehkä vähän kömpelö. Iskin nyt vähän myöhemmin silmäni BB-Almaan eli pienempi koko pitkällä hihnalla. Ja ehdottomasti tämä Damier Ebene kuosi koska se on huoleton ja mulla on monogram laukkuja useampi. Harmi kun olisin aiemmin tajunnut tämän ostaa enkä muutamaa muuta, mutta LV laukkuharrastus elää kokoajan ja mieli aina muuttuu. 
Tämäkin on laukku joka olisi hyvä sovittaa, mutta toisaalta, tämän saa helposti myytyä jos ei tykkääkään. Haluaisin kesälaukun joka menee crossbodyna mutta jota voi kantaa kädessäkin. Ei liian isoa mutta ei miniä. Alma BB on laukku jota mietin onko se vähän ruma mutta jollainlailla se kiehtoo. Tykkään ryhdikkyydestä ja sitähän Alma on.


Louis Vuitton Pochette Accessoires
Tämä on toinen kesälaukku haaveeni. Suoranainen pakkomielle nykyään :D olen kytännyt tätä aikani enkä oikein millään raaski. Pikkulaukku johon menee ehkä puhelin, pieni kukkaro ja auton avaimet. Just ja just. Ja hintaa näyttää olevan koska on niin suosittu! Olen nähnyt näitä 500 -700 e väliin. Pienestä pätölaukusta. Mutta olis kätsä kesäksi!


Jeffree Starin Star Wedding + Psychedelic Circus paletit
Mulla on uusimmat Jeffreet hankkimatta ja nämä kaksi on ehdottomasti saatava kokoelmaani! Oikeastaan muita meikkiostoksia ei ole nyt haavelistalla ja menee aikaa että nämäkin saan molemmat hankittua. Eikö olekin kivoja? Jeffreen luomivärit on lemppareita mutta harmittavan kalliita, vaikka onhan nämä isoja paletteja ja wörttejä.

Kiitos lukijalle toiveesta, oli kyllä hauska tehdä tälläinen lista ja tajuta mitä kaikki maksaa. Ja minkä takia sitä käy siellä töissä. Nyt vaan toivotaan että sähkönhinta tulisi alas eikä dieselin hinta ala kolmosella alkuvuodesta. 

Jään pienelle joulutauolle mutta joulun jälkeen tykitän sitten kolmen kalenterin arvostelut, Boxycharmin, ostoksia, loppuneita ja vuoden alusta koko vuoden suosikit sekä kaksi uutta projektiakin alkaa täällä blogissa. Joten stay tuned! 

Omia haaveostoksia saa kertoilla tähän ja mitä mieltä olet mun ostoksista? Löytyykö sulta noita laukkuja tai tuoksuja ja voisitko kertoa niistä kokemuksia?

Ja ennenkaikkea; Rauhallista ja stressitöntä joulua, nautitaan omien läheisten seurasta ja muistetaan heitä joita ei enää keskuudessamme ole. Ei riidellä jouluna ja muistetaan syödä hyvin! Ja nukutaan pitkään :)


10 kommenttia:

  1. Mun haavelistalla on ainoastaan piano! :D Ja sellanen minkä haluan, on alkaen 1000e, että silleen. :D Voi mennä usiampi vuosi, että se on mulla.

    Lepoisat joulut sinnekin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti haaveesi joskus toteutuu :) Mukavaa joulunaikaa <3

      Poista
  2. Täydellinen musta trenssi...Cincia Roccalla oli viime vuonna sellainen..Mutta se oli jo keväällä loppuunmyyty mun koossa. Sitten tarvisin siistin pikku mustan mekon. Ja oliko se siinä..ei kun ND: Glam, My Dream ja Retro eli se pinkkisävyinen. Ja ihan kaikkee mahdollista löytyis Balmuirin kokoelmasta..lähinnä vaatteita kyllä. Hei ja ootan sun ens vuoden pan 23/2023 postausta. Ja hyvää taukoa🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla olis kans pula hyvästä talvitakista kun toista talvea sellaista etsin ;D merkillä ei väliä kunhan ois hyvä!

      Poista
  3. Kiva lukea nämä! Psychedelic näyttää kutsuvalta, vaikka varmasti oma käyttöni olisi rajallista. Lankean helposti herkkuväreihin, enkä mieti järjellä.

    Mulla oli pitkään haaveostona puusohvaan ehjät pehmusteet. Lopulta tilasin, kalliilla vielä, mutta ne onkin pahanmuotoiset selälle istua, hyvät onneksi nukkua. Kirjamerkkisysteemisi kuulostaa hyvältä. Mulla on torissa hakuvahteja, enimmäkseen tiettyjen sarjojen astioista. Ehkä jos raha ei rajaisi, ostaisin taulun. Ja hienoja mattoja. Kosmetiikasta arvokkaita naamarasvoja.

    Joulutoiveesi ovat osuvat. Tunnelmallista loppuvuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Astiat on kans mulle yksi heikkouden aihe mutta sitä keräilyä rajaa tilan puute, astiat on pääosin muuttolaatikoissa tai ostopakkauksissaan edelleen...Kiitos ja ihanaa loppuvuotta <3

      Poista
  4. Olipa kiva postaus! Cleanin tuoksut ei oo koskaan olleet mun mieleen, mutta Dolce & Gabbanan kyllä. Itse asiassa D&G:n Dolce on ollut mun ostoslistalla jo monta vuotta :D Koitan käytellä nykyisiä hajuvesiä pois ja sen jälkeen voisin ihan oikeasti ostaa sen. Star Wedding multa löytyy ja se on ehdottomasti tällä hetkellä mun suosikkipalettini<3 Upeat sävyt niin arki- kuin juhlameikkeihin ja laatu on juurikin sitä, mitä Jeffreeltä saattaa odottaa :)

    Ihanaa joulua Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Star Wedding varmasti tulee hankittua pian kun sain töistä lahjakortin ja tapaan sen käyttää aina palettiin ;) Ihanaa joulua teidän perheelle <3

      Poista
  5. Haaveilen LV kirigami setistä, olis just eri tarkoituksiin, pienimpään menee pankkikortit ja isoimpaa voi käyttää vaikka hääjuhlissa laukkuna. Pochette olisi kyllä hyvä, koska se myös venyy leveydessä ja vetää kaikista LV:n pienistä laukuista eniten tuotteita sisäänsä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pochetesta se mini olis kans kiva mutta ehkä meikkipussukkana tai lompakkona isomman laukun sisällä. Puhelin siihen ei taida mahtua mutta Accessoiresiin pitäisi mahtua :) Kirigami setti on varmasti pätevä!

      Poista

Kiitos kommentista <3