maanantai 26. joulukuuta 2022

Kicks Meikkikalenteri 2022

**Mainoslinkki

Mukavaa Tapaninpäivää! Tänään onkin ihan sellainen kotipäivä kun on pari päivää ollut liikkeellä. Ihan mukava vähän höllätä vaikkakin joululoma olisi saanut osua enempi työpäiville tänä vuonna :D Monta postausta on julkaisematta ja odottaa jonossa.  Aloitetaan joulukalenterien ruotiminen Kicks meikkikalenterista. 

Tämän vuoden kalenterivalinnat oli aika helpot. Päätin jo viime jouluna että ensi vuonna mulla on hyvät meikkikalenterit ja jos mahdollista, ainakin Kicks meikkikalenteri sekä Glossybox. Säästin näihin rahaa ja hankin molemmat. Vähän pöpiä mutta totta. 


Kicks meikkikalenteri tuli myyntiin jo syyskuun puolella hintaan 149,90 e ja mikä mukavinta, Kicksin kalentereihin voi käyttää omia kantisaleja ja lopulta kalenteri maksoi mulle 117 e. Joulukalenterit tulevat vielä myöhemmin alennukseen ja silloin sen saisi vielä edullisemmin, mutta siinä on aina riski jos kalenterit onkin jo loppuneet! En ole kuullut Kicksin kalentereista mitään valittamista joten melko suoralta kädeltä tämän ostin.


Kicks meikkikalenteri sisältää 24 luukkua ja se lupaa olla 341 e arvoinen. Sisältö on nähtävissä etukäteen, toki sen vilkaisin eikä nyt haittaa että joitakin tuotteita muistan. Tämä ei ole kalenteri jonka ostaisin joka vuosi, selkeää toistoa on viime vuoteen mutta toisaalta se on hyvä asia. Viime vuonna jäi harmittamaan etten tätä ostanut joten nyt sitten saan ne tuotteet ;) tässä on mukana muutamia omia suosikkeja jotka onkin mulla loppuneet, niin nyt saan uudet tilalle! 

Kicks meikkikalenteri sisältää meikkejä ja meikkituotteita, luonnollisesti Kicksin myymiä merkkejä sekä heidän omaa BeautyAct tuotesarjaa.


Kalenteri on kauniin lila kultaisin yksityiskohdin. 24 luukkua joista jokainen on oma pahvilaatikkonsa. Kalenteri kannattaa säilyttää vaikka alaspäin niin luukut eivät valahda availtaessa. Ainakin ig stooreja oli helpompi kuvata niin että kalenteri pötköttää lattialla eikä ole näin pystyssä. Kalenteri on mukavan jämäkkä ja ihan järkevän kokoinen eikä vie liikaa tilaa. Mies kyllä katsoi vähän_pitkään kun toin tämän kotiin ja vouhkasin koirille että "näitä luukkuja avataan joulukuussa ja täällä on meikkejä :D...sitten kun joku olisi pistänyt tämän suuhunsa niin huh huh...


Luukku 1 - BeautyAct Multi-Task Dewy Face Gloss
Monitoimituote jossa geelimäinen koostumus. Antaa iholle hehkua, heleyttä ja tervettä kiiltoa. Mulla ei ole hirveästi kokemusta BeautyActin tuotteista joten nyt niitä pääsee testamaan. Käytän tätä varmasti primerina. Muutoin en tälläisistä niin perusta mutta kokeilen. 

Luukku 2 - Buxom Full-On Plumping Lip Cream & Bare Minerals Strength & Lenght Mascara
Buxomin klassikkosävy "White Russian" pienessä testerikoossa sekä Bare Mineralsin seerumia sisältävä mascara matkakoossa. Vaikka molemmat oli pieniä tuotteita niin tosi kiva että samassa luukussa oli kaksi tuotetta! Minikoot ei siis haittaa ja tuo White Russian on mun lempparituote, Bare Mineralsin ripsivärejä en ole ikinä kokeillut. 

Luukku 3 - Flaer 301 Tapered Blending Brush
Pöyheä häivytyssivellin joka kapenee kärkeä kohden. Tykkään todella paljon tämän mallisista siveltimistä joten ihana luukku, ja mullahan ei ole yhtään Flaerin siveltimiä joten innoissani testaan!!

Luukku 4 - It Cosmetics Brow Power 
Universal Brow Pencil, sävy Universal Taupe. Mielenkiintoinen tuote, kokeilen todella mielelläni It Cosmeticsin kulmakynää jonka arvaan olevan kulttituote. 

Luukku 5 - BeautyAct Contour And Fill Lip Liner
Sävy All In Nude näyttää kaikille sopivalta nude vaaleanpunaiselta. Tosi kiva luukku ja mulla tosiaan on vähänlaisesti huultenrajauskyniä joten ihan tarpeellinen juttu :) 


Luukku 6 - Smashbox Photo Finish Smooth & Blur Primer
Tämä luukku aiheutti vähän hämmennystä, luulin tämän primerin tulevan isommassa koossa mutta mini + minimini? Hyvä tuote, en valita, mutta joku varmasti valittaa tästä :D

Luukku 7 - BeautyAct Fixing Fiber Brow Mascara
Olen testannut tämän värillistä versiota joskus. Oli ihan hyvä. En ole kulmamascaroiden suurin kuluttaja koska on niin vähän karvaa, mutta enköhän käytä tai sitten laitan kiertoon. Tämä muuten on hyvä ja tuo nostetta kulmille, mutta itse vaan pidän enemmän instakulmista ;)

Luukku 8 - Morphe Make It Big Brush-Tip Liquid Eyeliner
En kuulkaa muista milloin olen käyttänyt nestemäistä lineria! Luovuin jossain vaiheessa kun hankala löytää sellaista missä ei ole propyleeniglykolia ( tässä ei ole ) tai sellaista mikä ei jätä viirua yläluomeen. Testataan, tosi kiva luukku!

Luukku 9 - YSL Black Opium edp
Tuttu tuote, olen käyttänyt ja tykännyt. Kiva saada yksi lisää, voisin ostaa tämän ihan täysikokoisenakin. Tämä pieni pullokin riittää joksikin aikaa, hajuvedet on aina kivoja kalenterissa.

Luukku 10 - Flaer Soft Blending Sponge
Ehkä hieman hassusti ilman pakkausta oleva meikkisieni, mutta muistan että Flaerin sieni pitäisi kalenterista tulla. Kovasti kehuttu Kicksin sivuilla joten käytän mielelläni, kun tykkään testailla erilaisia meikkisieniä :) 


Luukku 11 - Clinique High Impact Mascara
Harmi kun tässä on propanediol. Olisin halunnut kokeilla :/ Kulttimaineessa oleva volyymia ja pituutta tuova mascara. Pitää miettiä pystyisinkö käyttämään harvakseltaan käytettynä pois...mielestäni kuitenkin kalenterin parhaita tuotteita :)

Luukku 12 - Budgie Glowy Hyaluronic Lip Oil Treatment
En ole kokeillut mitään Budgielta, enkä tarviisi yhtään huuliöljyä lisää, mutta tämä sisältää hyaluronihappoa sekä pientä holografista kimalletta joten onhan se testattava! Iso putkilo kyllä!

Luukku 13 - Lancomé Bi-Fasil Instant Cleanser Sensitive Eyes
Pikkusen jännittää tälläiset kaksifaasiset silmämeikinpoistoaineet, ne aina sanoo ettei ärsytä silmiä tai ole öljyisiä. Kokeilen tietty, kiinnostava tuote kyllä ja hyvä matkakoko! 

Luukku 14 - TYHJÄ LUUKKU
Olipa harmitus, luukku ammotti tyhjyyttään :/ todellinen yllätysluukku...

Luukku 15 - BeautyAct Mixologist Glow Foundation Drops
Tämä on sellaista kullanväristä hyvin juoksevaa nestettä. Ei olis haitannut vaikka tämä olis uupunut kalenterista, en käytä itse tälläisiä. Varmaan kyllä monikin tälläisiä tippoja käyttää...


Luukku 16 - NYX Plump Right Back Plumping Serum & Primer
En ole kuullutkaan ikinä tälläisestä, tämä on siis ihoa täyteläistävä seerumi. Käytän mielelläni pois. 

Luukku 17 - Flaer 103 Precision Powder Brush
Oi miten pehmeä puuterisivellin! Sopii puuterille, poskipunalle tai aurinkopuuterille johon varmasti tulen itse käyttämään. Ihana luukku!

Luukku 18 - BeautyAct Multi-Skilled Liner Bare Nude
Nudekynä esim sisärajauksiin, itse ajattelin käyttää kulmakarvan alla linjan siistimisessä. 

Luukku 19 - NARS Bronzing Powder Laguna
En ole ikinä kokeillut tätä kulttituotetta, sävy näyttää aika tummalta ja koostumus on mattainen, jää siis odottamaan kesää :)

Luukku 20 - Carolina Herrera Good Girl edp
Ei ole tuttu tuoksu! Mukava kokeilla :) Kuvaillaan mystiseksi ja rohkeaksi tuoksuksi, joka sisältää jasmiininkukkaa, kaakota ja tonkapapua. Voipi olla hyvä ja pullo on vaan extrahieno :)


Luukku 21 - Laura Mercier Rosegold Caviar Stick Eye Color
Puikkomainen luomiväri jota voi käyttää luomivärin pohjustuksena. Kiva tuote jonka otan kyllä käyttöön jossain vaiheessa :) 

Luukku 22 - MAC Extended Play Gogablack Mascara
Mun lempi 38 mascara. Luulin että tämä tulee pienessä koossa joten täysikokoinen tuote oli mukava yllätys :) tämä on hyvä kun ei tuhri, kestää hikitreenit ja lähtee pelkällä vedellä pois. Hyvä kalenteri kyllä kun tuli kaksi täysikokoista mascaraa!

Luukku 23 - BeautyAct Nude Mania Eyeshadow Quad
Mulla on ennestään yksi BA luomiväripaletti eikä sen laatu kyllä päätä huimaa. Täytyy miettiä onko mulla tosissaan tarvetta TAAS yhdelle nudepaletille :D 

Luukku 24 - Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray
Uuu mikä aattoluukku! Anastasian kookoksen ja vaniljan tuoksuinen kiinnityssuihke joka tuo hehkua iholle. Ihanan kuuloinen tuote joka varmasti mulla parempi talvella kuin kesällä. 

Kalenteri sisälsi monta puolet normaalista koosta olevia tuotteita, mikä oli minusta ihan kiva koska kaikki ei niin ollut mun juttu, joten järkevämpi kokeilla pienempi koko ensin. Ja jos samassa luukussa oli kaksi minikokoa, niin ei kuitenkaan tullut niin paha mieli ;)) Ostin meikkikalenterin ja kiinnostavia sekä minulle uusia meikkituotteita kyllä sain. Oikeastaan jokainen luukku ilahdutti ja koska Kicks on hyvin pitkältä lempikauppani, ollut jo vuosia, kokeilen mielelläni heidän tuotteitaan joita saan sitten helposti ostettua uusia. 

Jos haluat kalenterista nimenomaan meikkejä niin tämä on sun juttu. Mun makuun tämä iski täysin ja olen kalenteriin täysin tyytyväinen, Ensi vuodella harkitsen Kicks ihonhoitokalenteria, melko varmasti sen hankin. 

On kyllä sanottava vielä sananen Kicksin asiakaspalvelusta. Luukusta 14 puuttui siis Atelier Rougen kynsilakka. Otin ensin yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla mutta sehän oli Ruotsiksi. Seuraavaksi tavoittelin Messengerin kautta. Sieltä tuli ilmeisemmin käännetty vastaus jossa kehotettiin menemään Kicks myymälään kuitin kanssa ja tekemään reklamaatiota asiasta! Tästähän minä revin pelihousuni, ai että minun pitäisi ajaa 130 km lähimpänä Kicksiin, toisekseen ei kai mulla kuittia ole enää syyskuussa ostetusta kalenterista jonka ostin verkkokaupasta! Eikä se ole minun mokani, tai minun asiani tätä selvittää, pyysin vain lähettämään minulle puuttuvan kynsilakan tilalle, koska olinhan siitä maksanut, ja se oli osasyy kalenterin ostopäätökseen koska halusin merkin kynsilakkoja kokeilla. Messenger ei vastannut enää raivostuneisiin viesteihini. Kylläpä pienestä suuttuvat.

Otin yhteyttä Instagramin kautta mutta sieltä ohjattiin laittamaan sähköpostia Kicksin suomalaiseen asiakaspalveluun. Laitoin sinne mielenipahoittaneena hiukan suutahtaneen viestin johon siihenkin odotin vastausta VIIKON. Ja vastaus oli että kynsilakkaa ei lähetetä uutta vaan hyvitetään 5 e tästä. SIIS VIISI EUROA vaikka arvo per luukku pitäisi olla 14 e. ( 341  / 24 = 14 ). 
Latisti kyllä tunnelman oikeasti koska se punainen Atelier Rougen lakka olisi ollut hyvin mieluinen ja yksi kalenterin odotetummista tuotteista. Pyysin edes lakan verran hyvitystä ( 9 e ) että saisin ostettua itse sen tilalle seuraavassa tilauksessa mutta ei, ei sen vertaa haluta hyvittää. Ilmeisemmin on varaa olla ylimielinen ja mieluummin menettää asiakas, noinkin iso pulju kun on kyseessä. Itseasiassa luin vielä joulunaikaan FB keskustelua joissa muiltakin oli puuttunut luukkuja ja hyvitys oli ollut tosi surkea...tarkkuutta siis kalenterin teon kanssa!!

Tästä pettymyksestä huolimatta kalenteri oli hyvä ja aion ostaa ensi vuonna sen ihonhoitoversion, MUTTA laitan miehen käymään kaikki luukut läpi että niissä kans on joku tuote. Tyhjä luukku nimittäin on aikamoinen pettymys mutta enemmän pettymys oli kicksin asiakaspalvelu, toivokaa ettette joudu reklamoimaan mistään. En itse ymmärtänyt että kalenteri pitäisi käydä läpi sen varalta että jotain puuttuu. Luotin että on se nyt täytetty oikein. Oli lisäksi aika homma TEHDÄ ITSE reklamaatio Klarnalle viiden euron palautusta varten, tätäkään ei voinut Kicks hoitaa. Asiakaspalvelusta jäi siis paha mieli mutta kalenteri oli jees. 



**Kicks välipäivien alet ovat nyt alkaneet ja itse aion kurkkia sivellinpakkaukset, Anastasian, kaikki loput joulupakkaukset ja kaiken muun kivan läpi, tekisinkö edullisia löytöjä ;) Kosmetiikkahan ei silleen mene vanhaksi joten nyt on hetki tehdä ostoksia ensi vuotta varten. Vaikka joululahjoja :D nuoriso tykkää sivellinseteistä ja itselläkin lähipiirissä monta meikkausta aloittelevaa niin itseä houkutteli **Flaerin sivellinsetti ja **Anastasia huulisetit hankkia lahjaksi. Varmasti tykätään!

Mitä mieltä kalenterista? Oliko sulla tätä tai aiotko ostaa ensi vuonna?

26 kommenttia:

  1. Sisältö näyttää kivalta, joskaan tää ei ehkä olisi mulle kaikkein paras, kun aika moni lähtisi itsellä eteenpäin. ABH:n suihke, siveltimet, hajuvedet, Narsin bronzeri ja Smashbox olisivat olleet mulle mieluisimpia tuotteita<3

    No onpas taas loistavaa asiakaspalvelua.. Miten musta tuntuu, että näillä isommilla yrityksillä on nykyään tapana hoitaa asiakaspalvelunsa just tähän tyyliin? Ennen ihan oikeasti laitettiin sitä asiakkaan etua korkeammalle, nyt vissiin ihan sama, kunhan firmalle itselleen ei tule mitään lisäkustannuksia. Heidän mokansahan toi on niin luulisi silloin korvauksenkin hoituvan reilusti siten, että asiakas on tyytyväinen eikä siitä koidu yhtään sen enempää ylimääräistä vaivaa asiakkaalle kuin on pakko. Ei hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle mieluisimpia oli nuo siveltimet, CH tuoksu, ABH ja Buxom, mutta kyllä kaikki muukin oli kivaa. Pari juttua vaan lähtee eteenpäin ja osa menee ensi vuonna lahjoiksi ;)
      No siis luulisi että asiakas olisi haluttu pitää tyytyväisenä mutta ei...vitosen hyvityksellä pyyhin sanonko mitä!

      Poista
  2. No olipa asiakaspalvelua. Noloa heille! Kiva että olit muuten tyytyväinen kalenteriin! Eilen aamulla into piukeena tsekkasin Kicksin alet..ja tilasin sen ihonhoitokalenterin -70÷. Tänään se oli jo loppu, että onneks en jäänyt miettimään. Ja olis siellä ollut paljo muutakin kivaa..Mutta onnistuin poistamaan kaks luomiväripaletti ostoskorista😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin kans sitä että nyt ois -70% ja senhän olis voinut säästää ensi jouluksi :DD vaan ne oli jo loppu kun havahduin. Mitkä paletit karsit pois?

      Poista
    2. Smashboxin molemmat pikkupaketit ja Anastasian Amrezyn. Ja kaikki huulipunat ja sivellinsetit. Ostin kyllä It cosmeticksin kulmakynä ja ripsari lahjapakkauksen ja Anastasian kulmageelipakkauksen. Ne on mun kaikkien aikojen suosikit ja oon sinnitellyt vuoden tässä Benefitin huonommilla..

      Poista
    3. Ihan hyvä että ostit vaan suosikit joille käyttöä ;)

      Poista
  3. Onpa tosi tylsää tuollainen asiakas”palvelu”. Itsellä myös kärähti niiden kanssa käämit, kun tilasin Kicksin nettikaupasta kulmageelin, missä korkki oli avattaessa jo haljennut. Verkkokaupan aspasta ohjeistettiin menemään geelin kanssa liikkeeseen ja pyytämään niitä reklamoimaan ja antamaan tilalle uusi tuote. Kicks on tuossa kilometrin päässä, joten ei sinänsä iso asia, mutta myymälässä ei ollut mitään hajua miten ne reklamoi eikä niillä ollut tuotetta edes varastossa, joten lopulta NE teki mun silmien edessä tilauksen verkkokaupasta itselleen ja jouduin hakemaan tuotteen heiltä sitten aikanaan. Miksi edes pitää pystyssä verkkokauppaa, jos tilaajia hyppyytetään kuitenkin myös myymälässä?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se on vaan kummallista että käsketään mennä 130 km päähän kun moka on heidän? Mikä se minun asia olisi sitä hoitaa? Ihmeellistä kyllä. On kyllä ihmeellisen kuuloinen tuo sinunkin keissi!

      Poista
  4. Höh, harmi, että puuttui yksi tuote. Olisivat edes lähettäneet kyseisen tuotteen tai vaan antaneet sen arvoisen alennuskoodin. Ja jos kalenteri on verkosta ostettu ja on kirjautunut, niin kyllähän sen pitäisi tilaushistoriasta näkyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy se tilaushistoriassa kun katsoin. Niinpä, pyysin edes sen kynsilakan verran hyvitystä mutta ei, 5 euroa oli riittävä hyvitys liki kympin lakasta!

      Poista
  5. Tämä oli kyllä tosi hyvä kalenteri! Kaikki tuotteet olisi jääneet omaan käyttöön, ei yhtään tylsää tuotetta:) Jonkun verran näistä tuotteista omistan ennestään, mutta silti ehkä kalenterin hankinta olisi ollut kannattavaa. Esim It cosmeticsin kulmakynä minulla ollut vuosia melkein päivittäisessä käytössä ja tasaiseen tahtiin joutuu hankkimaan uuden, joten tästä senkin olisi saanut:) Olipa harmi, että sulta puuttui yksi tuote ja jos vieläpä jonkun verran muiltakin puuttunut, niin alkaa olemaan jo aika huolimatonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tosi huolimatonta mitä nyt luen näitä kommentteja tässä. Muuten kalenteri oli kyllä pätevä ja mieluinen mutta aspasta jäi tosi pska fiilis :/

      Poista
  6. Hyvää Tapaninpäivää! Mulla luukku 22 oli tyhjä. Vähänkö ketutti, olisin niin halunnut testata MACin ripsaria. Laitoin sähköpostia asiakaspalveluun, mutta eivät ehtineet ennen joulua vastata. Sun kokemuksesta päätellen ei kannata siis odottaa kummoista korvausta. Kalenteri oli kyllä kiva, mutta tyhjät luukut kyllä latistaa fiilistä. Mullakin on tosi huono kokemus Kicksin aspasta parin vuoden takaa, tuntui että ei niitä kiinnosta asiakkaat muuta kuin silloin kun asiakas ostaa jotain. Usein yritykset on valmiita korvaamaan asiakkaalle koituneen haitan ja harmin, mutta ilmeisesti Kicksillä on varaa toimia toisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kyllä harmi :( tosi moni varmasti saattoi hankkia sen kalenterin MAC ripsarin takia niin sitten se puuttuu. En ymmärrä miksi ei vaan voida lähettää asiakkaalle uutta ja korvata asia? Ei mikään saamarin vitonen hyvitä sitä pettymystä ja minäkin olen sellainen asiakas että melko varmasti äänestän aina jaloillani. Toivottavasti saat kunnon hyvityksen, se ripsari kuitenkin on arvokas täysikokoinen tuote!!

      Poista
  7. Vitosen korvaus melkein kympin lakasta? Just...
    Kattelin alet jo joulupäivänä ja kaikkihan oli loppu verkosta. En ymmärrä miksi niitä pitää edes luetteloida sinne 🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan tätä samaa logiikkaa kuin vitosen hyvitys kympin tuotteesta!

      Poista
  8. Kiva, kun esittelit tämän kalenterin sisällön, joka oli oikein kiva. Huono asiakaspalvelu saa harkitsemaan tilausta seuraavalla kerralla.
    Sain kaverilta lahjaksi BA-paletin. Toivottavasti laatu olisi edes kelvollinen. Sävyt gold rush -paletissa kivat.
    Kävin Kicksin myymälässä ja ostin uuden Ablazen, kun edellinen on vanha. :D Harmittaa itseänikin, kun Kicksin nettisivuilla listataan alessa jo loppuneita tuotteita.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä aina kesäaleissakin että näkyy kaikki loppuneetkin tai sellaiset ettei saa netistä. Mulla on se BA Lilac paletti ja ellei siinä olisi niin nätit sävyt, se oli lähtenyt jo uuteen kotiin. En ole vielä päättänyt tulisko mulla käytettyä tätä, pelkään etten sitten tykkääkään...

      Poista
  9. Kalenterin sisältö on kiva. Mielestäni jos luukun arvo on 14 € niin se hyvitetään, tai vähintään tuon 9 € arvoisen tuotteen hinta. Kicksillä on vielä opittavaa markkinoinnin saralla. Olisiko puuttuva vaikka carolina herreran tuoksukin korvattu 5 eurolla? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista olisi tietää mitä korvattiin Tarjalle yläpuolella, MAC ripsarin arvo on kuitenkin jotain pari kymppiä!

      Poista
  10. Ihmettelen että Kicksillä ei ole kunnollista asiakaspalvelua suomeksi, siis soittamalla. Kuitenkin ketju aika isosti täällä mutta soitin kerran asiakaspalveluun puuttuvan tuotteen takia minkä olin tilannut niin ruotsiksi vastasivat ja meni pasmat ihan sekaisin! 😳 toisella kerralla verkkokaupasta tilattessa seerumin se oli valunut yli 1/3 osa purkista ulos pakettiin, niin sain sähköpostilla vastauksen että hyvittävät mulle 10% hinnasta...😳 en ole tälläiseen tapaan ikinä törmännyt jos tarvinnut jostain reklamoida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ihan outoa kun en itsekään Ruotsia puhu saati ymmärrä. Iso ketju kuitenkin ja iso nettikauppa!

      Poista
  11. Olipas kurja juttu tuo puuttuva lakka ja vielä miten se hoidettiin. :(
    Mutta kalenteri itsessään vaikutti minunkin silmään ihan mukavalta, vaikken itse meikkipainoista hommaisikaan. Tässä tuntui olevan paljon tuotteita, mitä käyttäisin kyllä mielelläni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tästä kuitenkin tuli paljon tuotteita käyttöön, pääosin tietty jäi hyvä fiilis :)

      Poista
  12. No johan on asiakaspalvelua! Olen äimistynyt ja olisin takuulla revennyt myös liitoksistani moisen takia. Eipä tartte sieltä onneksi mitään hetkeen tilata, kun olen täällä Saksassa.

    BeautyActin tuotteet, tai siis ne, joita olen testaillut, ovat olleet aika hyviä. Postailen vielä lähitulevaisuudessa parista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen postausta :) minäkin muutamaa testaillut ja ihan hyviä olleet. Paitsi se luomiväri oli vähän pettymys mutta ehkä testaan tuota nyt tullutta palettia...

      Poista

Kiitos kommentista <3