keskiviikko 14. joulukuuta 2022

OPI hippulakat syys-talvikynsissä

Otin kynsiin hieman lyhyempää ja pyöreämpää mallia, vaihtelu virkistää ja lyhyet kynnet tuntuvat vähän turvallisemmilta. Muistin olemassa olevat OPI hippulakat ja teki mieli laittaa niitä muutaman lemppari syksylakan päälle. Tälläisiä hippulakkoja saisi muuten olla enemmän, ei siis mitään glittereitä vaan tälläisiä hippuja :) Saa suositella!

OPI Going My Way Or Norway? + OPI Pure 18K White Gold And Silver Top Coat + water decalit

Norway -lakka on aika uniikki kokoelmassani, lämpimään taittava vaaleanruskea. Se tekee ihostani hieman punakan näköisen, mutta on niin nätti että tätä tekee mieli käyttää! Aina kun lakkaan OPI -lakoillani tekisi mieli vaan ostaa niitä lisää! Maltan kuitenkin mieleni.

OPI I Sáo Paolo Over There + OPI The Man With The Golden Gun + MoYou London Enchanted 16

Ei nyt taas mitään erikoisuuksia, mutta jotenkin nämä molemmat kynnet oli kuitenkin hirmu mieleiset :) Pidän kyllä tosi paljon kaikista vanhoista OPI -lakoistani mitä mulla on, ja tosiaan on niitä hankittava jossain vaiheessa lisää. Olispa kiva jos saisi niitä blogin kautta :DD ei vaan enää nykyään lähetetä pr-tuotteita :/ mutta jos keksitte tälläisiä hippulakkoja lisää niin kertokaa :)

Löytyykö sulta OPI hippulakkoja?


12 kommenttia:

 1. https://www.holotaco.com/collections/toppers Holotacolla on ainaki noita hippulakkoja! Oon katellu tota Aurora Unicornia et ois ihana mut nyt on geelilakat kynsis ni en oo vielä tilannu :D

  VastaaPoista
 2. Opit on kyllä niin ihania, mutta innostuin kun mun Yves ROcher joulukalenterista tullut lakka oli holo ja yllättävän hyvälaatuinen :) Nyt koitan käyttää kertyneitä loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän kans käyttää vaikka aina tekis mieli ostaa uusia ;) YR:n lakat on olleet hyvälaatuisia mitä olen käyttänyt.

   Poista
 3. Ei ole suositella, en itseasiassa ollut tällaisista lakoista edes tietoinen, mutta tosi hauskoja :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on justiinsa Man with the golden gun ia vaaleanruskean Opin päällä 😊
  En muuten löytänyt Ginger Bells lakkaani mistään, käänsin kaikki Helmerit suurin piirtein ympäri enkä löytänyt! En käsitä missä se voi olla!
  Opin kalenterista on nyt tullu tän vuoden holiday kokoelmaa which is nice 🤌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tippunut Helmeriin johonkin väliin? Mulla joskus löytyi pari lakkaa sieltä kiskoilta kun oli muutossa lentänyt sinne. OPI kalenteri on kyllä ollut kiva, ehkä voisi joskus harkita vaikka en oikein välitä niistä minisudeista...

   Poista
 5. Upeat noi alimmat kynnet! Toisetkin on kauniit, mutta noi kiinnitti heti mun huomion<3

  VastaaPoista
 6. Nätit lakkaukset. Tuo OPI:n Norway-lakka on yksi suosikeistani.
  Onko siitä 5 vai 7 vuotta vai enemmän, kun erilaiset hiput ja glitterlakat olivat muotia. Silloin tuli hankittua muutama itsekin.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi minunkin suosikkeja vaikka ei ihan täysin istu ihonväriini :)

   Poista

Kiitos kommentista <3