lauantai 17. joulukuuta 2022

NCLA - The Last Siren

Uusi lakkaostos piti testailla heti, enpä ole uusia kynsilakkoja hirveästi ostellut vaikka mieli aina tekisi ;) NCLA lakkoja löytyy alesta CesarsShopista, tämän kotiutin itselleni vitosella. Myös Naturelle myy NCLA lakkoja -50%.

NCLA The Last Siren

Ihmettelin vähän miksi mulla ei tätä Last Siren -lakkaa ole mutta äkkiä muistin miksi ;) Olin NCLA lakkojen ilmestyessä suomeen ja Sokoksiin tekemässä lakkauksia Kuopion Sokoksella. Siellä taisin tätä lakkaa testata eikä se tosiaan peitä kovin helposti. En yleensä pidä lakoista joita täytyy laittaa monta kerrosta.

NCLA The Last Siren

Last Siren on harmaa hololakka jota lopulta laitoin 3 kerrosta. Onneksi se levittyy ihan nätisti ensimmäisen kerroksen jälkeen ja kuivuu melko äkkiä. Toivon että lakka paksuuntuu ajan myötä. Laitoin koristeiksi joskus aikoinaan Born Pretty Storelta ostamani water decalit ja näin on tämän vuoden ekat talvi-/joulukynnet valmiit.

NCLA The Last Siren

Decalit oli tosi kivat ja sopivat lakan kanssa hyvin. Yksinään tämä lakka ei ole suosikkini mutta koristelujen pohjalla menee. Väriltään mun makuuni ehkä hitusen liian valju ja tosiaan kaksi kerrosta lakassa olisi maksimit. Toivottavasti tätä tulee käytettyä toisenkin kerran koska yleisesti NCLA on mun lemppareita, harmi kun vissiin pikku hiljaa poistuvat suomen markkinoilta?! En ole varma mutta uutuuksia tulee harvakseltaan myyntiin.

Mitä tykkäät kynsistä tai omistatko tätä lakkaa?


8 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja toi lakka on upea. Todella uniikki sävy. Jännä holo, harmaata ja vihreää. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja totta muuten, siinä voi nähdä häivähdyksen vihreää!

      Poista
  2. Kivat kynnet! Ilman korisstelujakin tuo menisi näin joulun aikaan, kun näyttää vähän vihreän harmaan hohtoiselta. Menisi niinku jouluväristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis minä en nähnyt tässä vihreää ennenkuin sanoitte! Mutta on siinä häivähdys kyllä :)

      Poista
  3. Miulla ei taida olla kuin NCLA:n kynsiöljy, joka tuli Boxycharmissa :D Näitä lakkoja en omista, vaikka joskus Sokoksella katselin.

    Lakka ja koristelut on kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) NCLA kynsiöljyt on ihania paitsi se loppu pitää aina kaivella pois ;)

      Poista
  4. Minulla on tämä sama lakka. Tykkään varmaan siksi, kun ei ole liian tumma. :D Kiva holo ja sopii jokaiseen vuodenaikaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en tykkää kun se on näin vaalea :D tykkään niin tummista ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3