lauantai 10. joulukuuta 2022

Marras-joulukuun käyttismeikit

Ihan ensimmäisenä, KIITOS ihanista osallistumiskommenteista ja sähköposteista arvontaan liittyen! Luin niitä ihan liikuttuneena ja ymmärsin miten paljon mun raapustuksilla täällä on teille iloa, ja miten paljon mulla on ihania lukijoita! Olette ihan parhaita ja olen ihan sanaton teidän viesteistänne! Kiitos :)

--------

On taas aika esitellä kahden kuukauden käyttismeikit eli tuotteet joita käytän päivittäin. Luomiväripaletteja vaihtelen ja yritin taas ottaa mukaan sellaisia jotka olleet unholassa. Olen muuten huomannut että 2 kk on yllättävän lyhyt aika palettien käyttöön, saatan unohtua käyttämään jotain samaa ja joku muu unohtuu mitä piti ehtiä käyttämään! Siksi mukana on edelleen pari palettia syys-lokakuulta. 

Primereina edelleen essence banaani kasvovoide ja Algenist sy-voide. Myös Smashbox Under Eye primeri on käytössä silmien alla vaihdellen Algenistin kanssa. Peiteaineina edelleen Boho oranssi neutraloija ja Clarinsin Light sävyinen peiteaine. En ole ottanut vielä ihan vaaleita sävyjä käyttöön. Puuterit Paese riisi- ja silmänaluspuuteri, NYXia kulutan myös loppuun. Meikkivoiteissa en ole siirtynyt vielä ihan vaaleampiin sävyihin. Käytän nyt Catricen peittävää HD Liquidia ja nopeisiin työaamuihin puolipeittävää Wet`n`Wild Tinted Hydrator joka tuntuu myös mukavalta kuivalla iholla.

Otin mukaan MAC Wonder Woman -kokoelman baked paletin jossa bronzer sekä pari highlighteria. Pienempi WW on poskipunaduo josta pidän tosi kovasti, mutta pitäisi jo heittää pois koska pinta on kovettunut ja vähän nasty. Mutta kun ei raaski...MAC Lightscapade highlighter sopii meikkiin kun meikkiin. Physicians Formula Butter Bronzer ja Butter Blush edelleen messissä, samaten poskipunista Clarinsin Sweet Rose tehokäyttöön ja L.A.Girlin Just Because contour saa luvan loppua. Make Up Store Masai jatkaa sitten contourina. Illamasquan Hydra Setting Spray on omiaan tähän vuodenaikaan. 

Kulmien meikkaamisessa olen äärettömän tylsä, sama Make Up Storen kulmapaletti ja Bohon Blonde kulmakynä :D otin Saint Luxen kulmageelin mukaan vaikka en näillä minikulmilla sellaista nyt tarttis välttämättä. Silmät rajaan Physicians Formula tai Lottie Londonin kynällä, pohjustan Too Facedilla + MAC Paint Potilla/ Ciatella tai Smashboxilla. Benecos sinkkunappi heiluu mukana, käytän sitä kyllä joka päivä. Seuraavaan käyttismeikkien settiin haluan jo uuden ripsarin, MAC 38 eli Extanded Play loppuu kohta. 

Ja tässä kaikki luomivärit joita olen käyttänyt ja haluan vielä käyttää. Saatan jumittua liikaa yhteen palettiin ja muut vähän unohtuu, nyt yritän vaihtaa jonkun parin päivän välein että kaikki saisi käyttökertoja. Kysy jos joku paletti kiinnostaa :) nuo Make Up Storen isot paletit on kyllä ihania mutta mikshän nuo napit on noin isoja...ei niitä saa ikinä loppuun ;) Kauniita ja yhteenaikaan oli ihana ostaa aina Make Up Storea kun Kuopiossa oli se myymälä, mutta nyt mietin oliko noissa mitään järkeä oikeasti ;)

Huulet mulla karahti ihan järkkykuiviksi mutta tuskin olen ainut. Huulirasvaa ja Bepanthenia kuluu! Olen yrittänyt käyttää mattapunia ja huulipunia ylipäätään, mutta piti välillä luovuttaa pelkkään huulirasvaan tai kiiltoon. Huulet ei vaan kestä nyt muuta. Tälläiset heiluu mukana, samoja edelleen mutta pari tummempaa kiiltoa otin vaihtelun vuoksi mukaan. Olen käyttänyt kyllä tosi paljon samoja joita toivon saavani joskus loppumaan ;)

Siinäpä marras-joulukuun meikit, uudet otetaankin sitten tammikuussa käyttöön! Mitä ajatuksia heräsi? Onko sulla tälläinen "meikkilaatikko" käytössä? 



8 kommenttia:

  1. Huulipunat on ihan kivoja, mutta noi mattaset vaatii vaan tosi hyvänkuntoiset huulet tai niistä rohtuneista tai koppuraisista huulista tulee kauheammat parissa tunnissa, kun se mattapuna alkaa elähtää siinä päällä. Toivottavasti saat pian taas punat käyttöön :) En käytä meikkilaatikkoa, mutta mähän postasin blogissa mun kaikki meikit, ja niitä oli vähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulet on onneksi jo vähän parantuneet niin olen noita Jeffreen mattapunia käyttänyt, ne tuntuvat ihan kosteuttavilta. Muutoin kyllä kiilloilla menty, tuo Maybelline varmaan loppuukin kohtapuoliin kun niin paljon sitä käyttänyt!

      Poista
  2. Make Up Storen luomivärinapeilla on kyllä kokoa :D Ei noita hevillä loppuun käyttäisi! Ihania paletteja sulla muutenkin valittuna<3 Nyt mietin ihan tosissani pitäisikö munkin elvyttää jonkinlainen meikkilaatikko ensi vuodelle. Saisi sillä tavalla paremmin kokoelmaa kierrätettyä :) Näitä on myös kiva lukea muilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi koska halutaan lukea sinunkin meikkilaatikkoa <3 tämä on oikeesti hyvä idea koska silloin mulla tulee käytettyä enempi vanhoja meikkejä pois, ja huomaa miten niitä ei kannattaisi hamstrata kun on entisiäkin ;D

      Poista
  3. Hieno käyttislaatikollinen meikkejä! Muistan blogista, kun ostit nuo Make up storen paletit. Ne jäi mieleen, kun ovat erilaisia, kun muut. Mun käyttislaatikkoon kuuluisa pannutettavat paletit ja punaa ja 9 meikkipohjaa. Oon koittanut vaihdella, edes meikkipohjia ja sekoitella niitä vähän keskenäänkin, että saan niitä käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 9 meikkipohjaa on kyllä paljon! On mullakin useampi meikkivoide avattuna mutta näin niitä kuluu kun käyttää vaan paria kerrallaan, eikä avaa uusia ennenkuin joku tyhjä ;) mulla esim houkuttelisi se ABH meikkivoide mutta entisiä saatava ekaks pois!!

      Poista
  4. Pitäisi tehdä tuollainen meikkilaatikko, josta voisi kuitenkin poiketa, jos saa inspiraation. Tuo MAC:n Lightscapade oli kadoksissa ja löytyi, niin se pitäisi ottaa käyttöön. Kjaer Weisin voidemaista korostusta ehdin kerran käyttää. Täytynee järjestellä uudestaan tuotteet käyttötarkoituksen mukaan.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3