maanantai 12. joulukuuta 2022

Joulukuun kauneussuosikit + uusia lempisiveltimiä

Pitkästä aikaa kuukauden suosikkeja! Nyt mukana onkin paljon siveltimiä koska olen vähän sellainen sivellinhullu ;)

Ja tietysti yksi jäi kuvasta, dementia kun vaivaa mutta 5 kauneussuosikkia joulukuulle, olkaa hyvä ;)

Catrice Tropic Exotic kabuki. Tämän nappasin kesällä mukaan Kajaanin Tokmannilta ihan huvikseen, siellä oli essence ja Catrice silloin -20% niin ei tälle montaa euroa jäänyt hintaa. En ole hirveä Catrice -fani mutta Catricen sekä essencen meikkisiveltimet on olleet todella hyviä hintaansa nähden! Karvat ei harota pesun jälkeen ja nämä ovat miellyttävän pehmeitä. Eivät natise liimauksistaan. Lisäksi tämä sivellin on nätti eikä varrenkaan muovikuvio ole kulunut. Käytän tätä irtopuuterin levitykseen vaikka oikeasti tämä on bronzer & highlight sivellin mutta korotukset tälläisellä, whhaattt??!!

Suva Beauty sivellinsetti. Himoitsin tätä todella pitkään ja aina kun oli alekoodia, tämä loppui samantien. Onneksi sitten sain napattua tämä itselleni ja oli kyllä odotuksen arvoinen setti!! 10 neonvartista silmämeikkisivellintä, todella hyvänlaatuisia, pehmeitä eikä harota pesun jälkeen. Silmämeikki onnistuu vaivatta vaikka näillä. Tykkään eniten tuosta jättisiveltimestä, mulla ei ole toista samanlaista. Sitten tässä on monta hyvää varjostus-/pehmennyssivellintä sekä hyvät perussiveltimet luomiväriin ja rajauksiin. Laitoin vain 2 sivellintä tästä setistä eteenpäin joten todella hyvä hinta-laatusuhde. 

Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Ja toinen Catrice -suosikki! Vaikka en merkistä tykkää ;)) mutta tämä meikkivoide yllätti! Tällä saa täyspeittävän mattapohjan joka ei ole kuitenkaan kuivan tuntuinen ja puuterilla tasoittuu luonnollisemmaksi jonkun ajan kuluttua. Tuntuu samanlaatuisella kuin premium meikkivoiteet! Ja hinta oli 7 euroa. Ainut miinus pipetistä joka on tosi ärsyttävä mutta muutoin paras meikkivoideostos aikoihin!

Paese Hi Rice! riisipuuteri
Joko tunnet riisipuuterin? Se voi olla tuttu rasvoittuvan ihon omaavalle meikkaajalle. Rasvoittuva ja helposti kiiltävä iho hyötyykin tästä irtopuuterista joka imee itseensä liiallista talia kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Olen tykännyt ihan tosi paljon Catricen meikkivoiteen ja tämän puuterin yhdistämisestä. Iho pysyy todella pitkään mattana, tuleehan siihen se luonnollinen kiilto ja niin saa tullakin, mutta tämä kaksikko yhdessä on ollut nyt luottoni kun haluan meikkipohjan pysyvän pitkään. Eikä iho ole tuntunut kuivalta joten toimii kyllä mulla :) Irtopuutereissa on eroa ja näköjään tälläinen riisipuuteri on sitten mun juttu, aion kyllä testailla näitä enemmänkin. Tätä saa isommista Prismoista tai verkkokaupasta jos innostuit. 

Jeffree Star Orgy paletit. Arjen pelastajat! Etenkin tuo iso Orgy on sitten hyvä, valinnanvaraa vaikka mihin eikä tähän kyllästy heti. Todella hyvät ja monipuoliset, monille sopivat nudesävyt sekä tummemmat värit varjoihin. Hyvä arkimeikkailuun ja mattavärit vaan best! Jos luomelle haluaa kiiltoa niin pikku Orgystä sitä löytyy. Tässä on pari heikompaa sävyä mutta sitten tilalle ihan loistaviakin esim tuo taupe. Tämä kaksikko on minusta yksi parhaita Jeffreen tuotoksia, toivottavasti näitä paletteja ei vaan hirmu tahdilla tulisi kun ehdi hankkia koko ajan kaikkea ;) mutta Jeffreen paletit on kokoelmani lemppareita, niin ilo meikata kun ovat hyväpigmenttisiä ja rahoille on vastinetta. 

Sellaiset suosikit tällä kertaa joulun kynnyksellä :) Oliko mukana tuttuja tuotteita?


20 kommenttia:

  1. Nuo meikkipohjajutut kiinnostaa, täytyy käydä tutkimassa löytyykö voiteesta hyvä sävy. Peittävyys olisi nyt todella hyvä juttu, kun iho on pari viikkoa ollut aika epätasainen enkä tajua miksi. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisiko ihosi olla kuivunut enemmän? Ainakin mulla pintakuivuus tekee epäpuhtauksia tai jotenkin iho on sellainen...epätasainen? Ja nyt alkoi pakkaset täällä. Ihon väri on myös epätasainen ja couperosa helottaa. Tuo Catricen meikkivoide on nyt hyvä, peittävä :)

      Poista
  2. No ei kyllä ollut mitään tuttuja tuotteita tässä :D Catricen meikkivoiteen tiedän, mutta ei ole omakohtaista kokemusta.

    VastaaPoista
  3. Todella kivoja tuotteita :) Siveltimet näyttää upeilta, ja siis Catricen halpis meikkivoiteet on oikeasti todellisia yllättäjiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään olenko kokeillut muita Catricen meikkivoiteita, en ehkä mutta voisin testata :)

      Poista
  4. Ihania nuo Jeffreen paletit. Haluaisin vielä kysyä sulta siitä Loracin noir paletista. Sitä näyttäis nyt Lykolla taas olevan. Ja kun mulla ei oo mitään kokemusta kyseisestä merkistä, nii miten eroaa esim ABH:n paleteista? Oon yrittäny tutkia swatcheja ja toisaalta en tykkää liian tummasta. Ja mun ikilempparihan on Urban Decay. Kaikkihan ne on tietysti erilaisia koostumukseltaan. Saitkohan kiinni, mitä yritän sepostaa, mutta jos jotenki kertoisit millasia ne on, nii saisin päätettyä. Kiitos jo etukäteen neuvoista ja mielipiteestä🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ABH pöllyää ehkä vähän enemmän mattavareiltään ja ne shimmerit on enemmän pehmeämpiä. Loracissa taas enempi pigmenttiä kuin UD:ssa :) Nämä mun mielipide ja minusta jos tykkää ABH:sta ja UD:sta niin tykkää myös Loracista :) tummia voi käyttää esim rajauksissa tai pienenä määränä ulkonurkassa. Jos ne vähän epäilyttää :)

      Poista
    2. Ok, kiitti paljon. Olisiko se lähempänä UD:tä vai ABH:ta vai pystyykö sillai vertaamaan? Kun sekin nyt tosiaan on poistumassa, nii voi jäädä tosi paljo harmittamaan jos ei tilaa.Saako shimmerit hyvin levitettyä siveltimellä?

      Poista
    3. Saa levitettyä siveltimellä ja enemmän ne on ABH tyylisiä :)

      Poista
  5. Jos pitäisi valita vaan yksi luomivärimerkki loppu elämäksi, olisko se sulla Jeffree? T, helsingin anna

    VastaaPoista
  6. Toi Catricen kabuki näyttää siltä, että sopisi hyvin mun mineraalimeikkipohjan levitykseen. Niitä siveltimiä mulla menee eniten likaiseksi, eikä yksi uusi sivellin tekisi pahaa, joten pitää tarkistaa brändin valikoima. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sopii mineraalipuuterille ja toivottavasti tätä löytyy vielä jostain, tai vastaava tulee jossain muussakin kokoelmassa :)

      Poista
  7. Onpas sulla ihanat värit noissa kuvissa! Tunnen suurta heikkoutta kaikkiin oranssin ja vihreän vivahteisiin, oli niitä sitten missä tahansa :)

    Tuota Catricen meikkivoidetta on niin paljon suitsutettu, että pakko varmaan sitäkin on kokeilla, vaikka meikkivoiteita mulla on vaikka kuinka monta, eikä yhtään enää tarttisi lisäksi. Tosin eihän tuo paljoa maksa, näin aina itselleni selittelen ostoksiani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no näinhän se, niin halpa että viitsii ostaa kokeiluun ;))

      Poista
  8. En ole tota meikkivoidetta käyttänyt pitkään aikaan, olisko niitäkin kenties liian monta 🤔
    Ostin normaali version Real technicsin expert face brushista kun oli black friday alessa ja hyviä meikkivoide siveltimiä ei voi olla liikaa, varsinkaan meikäläisen pesutahdilla 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa kans olla se sivellin, tai joku hyvin vastaava RT:n, voisi kyllä ostaa toisenkin koska minusta paras meikkivoiteen levitykselle :)

      Poista
  9. Mistä tunnistaa laadukkaan meikkisiveltimen?
    Kivat suosikit sinulla. Muistan, kun tuo JF-paletti saapui Suomeen ja olin juuri silloin kaupoilla kiertelemässä. Joulukuussa käytin vähän meikkiä, mutta kerran onnistuin oikein kunnolla läträämään ja kivaahan se oli. :D LH kynät ovat laadukkaita, kun pysyvät ja helppo uusia. Kultaa ja vanhaa roosaa tuli käytettyä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulta ja vanha roosa on ihana yhdistelmä <3 laadukas meikkisivellin on sellainen jossa ei karvat harota, ei kulu maalit varresta heti kättelyssä ja se tuntuu kivalta ihoa vasten :)

      Poista

Kiitos kommentista <3