maanantai 19. joulukuuta 2022

Ideoita joulukynsiin

Mitäpä olisi kynsiblogi jossa ei olisi kunnon joulukynsi kattausta :) tässä ideoita jouluisiin kynsikoristeluihin, jokainen voi toteuttaa nämä mieleisillä väreillä ja koristeilla ;)

Jouluikkuna -kynnet
Lakkaa kynnet punaisella lakalla, minulla Faby Faby´s Red. Anna kynsilakan kuivaa ja ota sitten kostutettu, ja kuivaksi pyyhkeeseen puristeltu meikkivoidesieni ( niitä kolmion mallisia ). Tuputa varovaisesti kynsien reunoihin valkealla lakalla kuin taulun kehykset. Tuputusta voi keventää kohti kynsien keskiosaa liukuvärin tapaan. Vahvin kohta tulee ihan kynsien reunoille. Anna kuivaa.


Leimaa kynsiin haluamasi kuvio, minulla Born Pretty Store Snowflake L001 laatan lumihiutale. Tuputa vanupuikolla lumihiutaleen keskelle muutama glitter esim. glitterlakasta. 


Säihkyvät kynnet
Todella helppo tapa on koristaa kynnet säihkeellä ja se jos mikä sopii juhlakauteen! Lakkaa kynnet punaisella lakalla, minulla metallinhohtopunainen Faby Miss Scarlet, I Suppose. Nimettömän lakkasin IsaDora Diamond Crushilla. 



Painele kynsiin swarovskin kristalleja ja folioita! Ta-daa, superhelpot ja nopeat, todella näyttävät joulukynnet ovat valmiina ;) Näitä voi muunnella sen mukaan millaisia koristeita sulta löytyy, pääasia että niitä on ja mielellään paljon!


Joulunvärinen manikyyri
Tämän voi toteuttaa millä väreillä haluaa. Lakkaa kynnet kärjet joko vapaalla kädellä tai tippitarroja käyttäen haluamallasi värillisellä lakalla. Se voi olla kultainen, punainen, valkea tai vaikkapa vihreä, kuten minulla Depend Just Like Cavendish. Tuputa rajaan glitteriä, minulla kultaista Essie Rock At The Top -lakkaa. Näin superhelpot joulukynnet ovat valmiina, ja ranskalainen manikyyri on siitä anteeksi antava että sen voi toteuttaa lyhyille tai pitkille kynsille, ja se sopii kaikille kynsien muodoille. 

Mukavia koristeluhetkiä joulukynsien parissa :)

22 kommenttia:

  1. Voih, tulipa himo tehdä itsekin, pahoin vain pelkään etten ehdi. Joulupaidan sentään kaapista kaivoin töihin. Mulla olis just muutama lakka joita itselläni voin pitää vain joulunaikaan, en ole raaskinut vielä eteenpäinkään antaa. Hmm.. ehkä glittertöpöttelyt ehtisinkin joku ilta saada aikaan. Kiitos inspiroinnista! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja tuollaiset glitterkynnet on oikeasti tosi nopea tehdä, ei mullakaan tälläisiin olisi oikeasti aikaa :D

      Poista
  2. Oi miten kauniita joulukynsiä<3 Jouluikkunoissa kiva idea. Tosi kaunis punainen tuo Fabyn lakka noissa "säihkyvissä kynsissä."

    VastaaPoista
  3. Täytyy ehdottomasti lakata kynnet jouluksi! Tosin en ehkä ala taiteilee noin hienoja, mutta jotain kimallusta täytyy saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, mä lakkaan kyllä jollain punaisella <3

      Poista
  4. Kyllä sinä olet taitava. Kiitos paketista, tuli perille nopsaa. Psst...en malttanut odottaa jouluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä...piti avata vasta jouluna :DD Toivottavasti tykkäsit sisällöstä :)

      Poista
  5. Ihanat on nuo ikkuna akkunat! Mulla on vielä mietinnössä millä lakkaisi aattona, glitteriä ei nyt ainakaan voi laittaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joku punainen lakka on aina klassinen, en itse edes ehdi nyt koristelemaan...

      Poista
  6. Kyllä pidin ja osa on jo kovassa käytössä.

    VastaaPoista
  7. Oispa kynnet. Lahjoitin vähän aikaa sitten vaivalla hankitut yli 50 pulloa erilaisia lakkoja pois. Kynnet liuskottuu (kyllä, kokeiltu kaikki mahdollinen vitamiineista lähtien) ja katkeilee. Ei auta kuin luvuttaa. Rakennekynnet oli yhden vuoden ja olihan se ihanaa, mutta huoltoväli 3 viikon välein hintaan 70 € on kertakaikkiaan liikaa. Ja introverttina se kynsihuollossa pari tuntia istuminen on ihan myrkkyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakennekynnet olis ihanat mutta ei ole nyt vara :) ja mihinkäs mä mun lakat sitten antaisin...mullakin liuskoittuu ja katkeilee mutta sinnittelen...yritän öljytä joka päivä hyvällä öljyllä. Kun ei mistään aluslakasta tunnu olevan apua :/
      Siis minusta olis ihana istua kampaajalla vaikka se 3 tuntia hiljaa mutta kampaaja juttelee aina, ja vaikka minäkin olen introvertti niin innostun sitten puhumaan. Ripsihuollossa nukahtelin niin se aina hävetti :D

      Poista
  8. Oi miten kauniita kaikki! Noi keskimmäiset ottaisin itselleni vaikka heti<3

    VastaaPoista
  9. Ihania joulukynsiä :) Kiitos taas inspiraatiosta, kopioin tuon alimman tyylin ja tein jouluisen manikyyrin. Mukavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukava kun tästä postauksesta tykättiin ja inspiroiduttiin :) Ihanaa joulunaikaa <3

      Poista
  10. Kivoja lakkauksia. Aika monet glitterlakat ovat kuivuneet. Varastossa vielä OPI:n I snow you love me -lakka, josta voisi parit kimalteet poimia. Kiitos muistutuksesta. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liekköhän se vielä elossa? Siinä on kyllä nätit glitterit :)

      Poista

Kiitos kommentista <3