perjantai 14. lokakuuta 2022

Kosmetiikkatuotteet joista en pidä

Mietin tuossa yksi päivä jotain mainoslehteä selatessa että enpä tykkää tuollaisista, enkä tuosta...sitten havahduin että mitäs tuotteita niitä onkaan joista en pidä, pitäisikö niistä ihan postaus naputella...ja siitä se ajatus sitten lähti ;)

Eikä sitten saa loukkaantua jos näistä tuotteista pidät, nämä ovat vain minun mielipiteitäni ja kevyttä ajatushömppää <3

Voide- ja nestemäiset tuotteet
Ei varmasti tullut kellekään yllätyksenä ;) rasvoittuvan ihon omaavana en pysty kuvittelemaan levittäväni iholle voidemaista bronzeria tai poskipunaa. Joskus mulla on ollut voidemainen poskipuna ja alkuhaparointien jälkeen se jäi käyttämättä. Ei vaan ole mun juttu. Tuntuu etten saa häivytettyä ja tuntuu myös että kaikkea tulee liikaa jos meikkipohjan allekin pitää laittaa tuotteita.

Glow -tuotteet
Pakko sanoa että kaikki "nude glow" meikkipohjat ei vaan ole mun tyyliä. Mielikuva on heikosti peittävästä, rasvaisena kiiltävästä ja kesken päivää pettävästä meikkipohjasta. Ehkä ikääntyvän ihon omaavana näistä pitäisi kiinnostua, mutta mattapohja on vaan mun juttu ja se kuitenkin parin tunnin päästä on glow, niin tarviiko sellaista erikseen havitella. 


Vedenkestävä ripsiväri
Kerran kokeilin, levisi yläluomeen päivällä ja poistaminen illalla oli tuskaa. Ei mun juttu. Herkkäsilmäisenä muutenkin inhoan silmämeikin poistoa ja haluan että kaikki lähtee helposti pois, joten 38:t best!

Lip tint - huulitahrat
Mä olen edelleen mattahuulipunien kuplassa ja nämä huulitahrat, lip tintit ja kevyet sävytteet ei ole mun juttu. Vaikuttavat sotkuisilta, lapsenomaisilta eikä ollenkaan mun tyylisiltä. Korealainen kevyt ja omaa itseä korostava meikkityyli on kaukana mun tyylistä.

Mitkä meikkituotteet on sellaisia joista sinä et pidä?

22 kommenttia:

  1. Tässä oli ideaa! Mun iho on superkuiva ja kaikinpuolin erilainen kun sulla, joten nää taas on mun juttu. Niin voidemaiset poskipunat, kuin vähän hehkuvat meikkivoiteet. Ohuemmat meikkipohjat on viimeaikoina ollut enemmän mun juttu, kuin koskaan ennen. Mutta en silti halua kiiltää liikaa, joten puuteri on edelleen tärkeää. Mistä en tykkää enää: bronsereista tai liian tummista poskipunista tai highligterista...Oon jo hetken miettiny, että voisin luopua kaikista näistä tuotteista ja pärjäisin vain kahdella poskipunalla, viileällä ja lämpimällä. Samoin oon lopettanut eyelinerit. Kevyt luomivärirajaus toimii mulla. Voidemaisista luomiväreistä en tiiä, onko ne uhka vai mahdollisuus. Omistan tasan kaksi ja ne on turhan dramaattisia värejä. Ja kolmas juttu mistä en itsellä enää tykkää on vahvat kulmat. Ollaan siis ihan eri linjoilla😄.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ollaan, ihan päinvastaisia :D mulla luomivärillä tehty rajaus saattaa tarttua ja levitä yläluomeen, siksi siis pysyvä eyeliner <3 ja kulmat pitää olla vahvat eikä luonnolliset, eipä sillä että näistä enää luonnollisia saisikaan kun on pigmentoitu. Bronzerit on ihania, poskipunatkin ihan jees ja highlighteria pitää olla aina! Tosin poskipunassa en tykkää hirmu tummista sävyistä, luonnollinen parempi kun laitan kuitenkin aina bronzerin, contourin, poskipunan ja highlighterin :DD

      Poista
  2. Nuo vedenkestävät ripsivärit ei välttämättä ole minunkaan juttu. En kylläkään ole testannut aikoihin, enkä tiedä miten lähtisi irti minun luottoputsarilla. Pitäis varmaan ihan kokeilla. Mutta lähtökohtaisesti en kyllä jaksa hinkata pitkiä aikoja meikkejä irti, pitää lähteä helposti. Kuitenkin ei-vedenkestävissä on loistavia tuotteita, jotka kestää itkut ja pienet sateetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, ei minun mitkään vesipestävät leviä sateessa tai jos vähän silmät vuotaa :)

      Poista
  3. Hyvä aihe! Olen muista keskimäärin samaa mieltä, mutta lip tintit alkoi kiinnostaa, en tietääkseni ole sellaisiin törmännyt. Mulla on jotenkin hankalan muotoiset pienet huulet, jotka on vaikea rajata nätisti niin sellaiset epämääräiset värjäämiset sopii. Yleensä taputan pari kertaa huulipunaa huulille ja vähän sormella levittelen. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ehkä iän myötä huulten rajat epäselventyneet ( ööö onko sana :D ) , niin moni huulipuna saattaa mennä vähän lip tintiksi tahtomattani. Tykkään huulissa skarpeista linjoista kuten kulmissakin niin siksi varmaan huulitahrat ei ole mun juttu :)

      Poista
    2. Se on kyllä tosiaan ärsyttävää, kun huulten rajat jotenkin aikaa myöten häipyvät. Kestopigmentointi auttaa asiaa paljon, mutta kannattaa valita pigmentoija huolella, mulla meni eka kerta aikalailla pieleen, mutta onneksi löytyi sellainen, joka osasi korjata sen. Vielä yksi vinkki: kannattaa pigmentoijalle piirtää ne omien huulten rajat (siis rajata huulensa malliksi) kuten itse ne tekee/haluaisi, niin niistä tulee "oman näköiset".

      Poista
    3. Hyviä vinkkejä! En tiedä vaan uskaltaisinko mennä kun tuo kulmien pigmentointikin tuntuu niin tuskalliselta :D en tiedä, ehkä joskus vielä mieli muuttuu koska tosiaan tuo huulten rajojen häipyminen tuntuu olevan joku ikäjuttu :)

      Poista
  4. Hauska postaus.
    Liian pakkelista meikkiä vältän, eli sellaista, jossa oma iho on peitetty täysin meikillä. Tykkään, että omia piirteitä näkyy.
    Oma ihotyyppi on muuttunut ja on vielä hakusessa määritelmä. Talvella käytän voidemaisia ja kesällä puuterisiä poskipunia.
    Itseruskettavat eivät innosta. Contour on opettelematta. :D Haluaisin löytää itselleni sopivan vedenkestävän ripsivärin, kun ne yleensä tuhraavat.
    Mukavaa viikonloppua. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseruskettavia en muuten minäkään käytä. Bronzer ja contour on sitä varten :) mielestäni näytän oudolta ilman contouria, pyöreät kasvot kun on. Eikä ole ikinä ollut sellaisia upeita poskipäitä...Pysyvää vedenkestävää en osaa minä suositella kun ei kerrassaan ole kokemusta. Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Vedenkestävät ripsarit on kamalia. Ne leviää mulla heti, mut silti poistaminen on tuskaa. 😅 38 on ehdottomasti best.

    Mulle taas kaikki Glow, on kyllä kiitos. 😂

    Mä tykkäsin yhdessä vaiheessa kovasti Lip Tinteistä, mut nykyään koen ne aivan liian kuivattaviksi. Tuntuu, et ne korostaa jokaista huulen juonnetta kun kuivuvat. Huulikiillot on taas ihan oma juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ne on vielä kuivattavia? No sitten ei ole ainakaan mun juttu!

      Poista
  6. Hauska postaus tosiaan! Mää taas käytän 95% vedenkestävää ripsaria koska niillä tulee paras eli näyttävin lopputulos omissa ripsissä. Huulituotteissa menee kaikki lajit, voidemaiset contourit yms. on jääny vähän vieraimmaks ku puuterimaiset on nii helppoja. Ja varsinki kesällä miulla on kans rasvottuvampi iho. Noin muuten tykkään kyl sellasesta semi-glow meikkipohjasta, oon ihan rakastunu korealaisiin BB-voiteisiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kans voidemaisissa kun koen ne niin vaikeiksi käyttää. Joskus olen kokeillut eikä se häivyttynyt...vaan ehkäpä siinäkin oppisi kun käyttäisi muttamutta :D

      Poista
  7. Kiva postaus! Näistä itse asiassa iso osa oli sellaisia, joista itse pidän :D Lip Tintejä on varmasti tosi monenlaisia, mutta mun kaksi BBIA:n Lip Tintiä on kyllä pigmentiltään ihan verrattavissa kunnon huulipuniin ja pysyvyydeltään parempia kuin monet nestemäiset mattapunat :) Kestää siis hyvin niin syömisen kuin juomisen kulumatta, itse asiassa noi taitaa olla ainoita mun huulipunia, jotka sen kestää :D Toki noitakin voi käyttää just silleen tuputellen huulille pienen määrän, mutta mä vetelen noita huulille ihan normipunan tavoin :) Eikä muuten ole kuivattavia toisin kuin monet nestemäiset punat!

    Mulla oli aiemmin myös inhokkilistalla kaikki nestemäiset ja voidemaiset poskipunat, highlighterit ym. mutta nykyään oon oppinut pitämään niistäkin. Puuterit on edelleen mieluisampia, mutta ihan kiva että oon noihinkin tykästynyt, kun niitä jokunen kappale on kokoelmiinkin kertynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli niitä on sitten niin erilaisia kun toinen sanoo kuivattavaksi ja toisen mielestä ei kuivata :) mä en viitsi avata omia voidemaisia / nestemäisiä kun melko varmasti ne jää vaan pyörimään. Puuteriset on niin helppoja :)

      Poista
  8. Hyvä postaus, oon myös kirjoitellut joskus huti ostoksista ja semmosia musta on kiva lukea muiltakin, vaikka niitä olisi harvemmin :) Mulla nyt pitkästä aikaa se vedenkestävä ripsari ja pakko sanoa, että kyllä se sen hinkutus on ihan todella haastavaa enkä tykkää yhtään siitä. Mutta on ollu sen arvonen kun on taivuttanu ripsut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mun ripsarit pidä taivutuksia mutta eipä ne raskaiden luomien alta näykään. Se taitaa olla se vedenkestävien juttu mutta se poistaminen...en jaksa sellaista!

      Poista
  9. Tästä tuli mieleen se ainoa kerta, kun kävin rahan edestä meikattavana. Työntekijällä oli visiona tuollainen läpikuultava meikkipohja ja vuosia myöhemminkään en tajua miksi hän siihen tarrautui, kun omakin iho on sekaiho ja rasvoittuu otsasta, niin sitähän piti sitten kotona vielä parannella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi kun on jäänyt vähän ikävä fiilis meikattavana olemisesta :/ vaikka laittaisin mattapohjan niin on sitä korjattava jo parin tunnin päästä, mutta tiedän tunteen jos yrittää tehdä läpikuultavaa pohjaa joka kestäisi...

      Poista
  10. Muutaman korealaisen lip tintin ostaneena, heillä ne ovat enemmänkin nestemäisiä mattapunia, moussemaisia, ei vesimäisiä. Tykkään kovasti! Vedenkestävä ripsari kuivuu putkiloonsa nopeammin kuin tavan. Ja ei lähde ilman öljy putsaria.
    Voidemaisista tuotteista tykkään, yleensä ne asettuu iholle helpommin ja häivytys on helpompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää sitä öljyä hieroa silmiin niin siksi vedenkestävät on nou nou...

      Poista

Kiitos kommentista <3