sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Syys-lokakuun käyttismeikit

Saatu*

Kuten kovasti toivoitte kommenteissa, esittelen jatkossakin käyttismeikit kahden kuukauden välein. Käyttismeikit on päivittäin käyttämäni tuotteet jotka haluan kuluttaa loppuun, tai jotka ovat ajankohtaisia sesongin mukaan tai sitten olen ottanut mukaan vaihdellen tuotteita joita haluan käyttää pitkästä aikaa. Käyttismeikit mulla asustaa alakerrassa meikkipussissa ja osa vessan pöydällä. 

En ole varma olenko näyttänyt teille säilytysratkaisujani. Käyttiksien meikkipussi on monta vuotta sitten Dermosililta tilaamani ja on ollut hyvä! Monta sisätaskuja ja voi pestä ihan pyykkikoneessa, keinonahkaa arvatenkin. Tokmannin "kristalli" juomalasi on pyhitetty huulimeikeille, siitä voi aina vaihtaa mitä milloinkin käyttää. Isot lasikipot on aikoinaan Salesta ostettuja tuikkukippoja. Siveltimet on nyt pesussa mutta säilytän niissä käytössä olevia siveltimiä. Yläkerrassa on siveltimiä lisää joita vaihtelen sitten välillä. 

Käyttismeikeissä on edelleen sävyjä kesän jäljiltä joita yritän kuluttaa pois, mutta vaihtelun vuoksi otin pari uutta meikkipohjaa, vaihdoin puuterit ja tottakai otin lisää luomivärejä mukaan. 

Meikin pohjustan essencen banaani kosteusvoiteella ja Algenist sy-balmilla. Välillä käytän tuota Smashboxin Under Eye Primeria. Neutraloijana Boho oranssi ja keltainen*, peiteaineena vaaleampi sävy Clarinsilta*. Meikkivoiteina pannutuksessa oleva Dior Forever Undercover, vaihtelun vuoksi mukaan Catrice ja Wet`n`Wild*. 

Silmänaluset puuteroin Paesen Under Eye puuterilla*. Koko kasvoille mulla on Paesen Hi Rice! riisipuuteri* ja NYX kivipuuteri jolla voisi korjailla meikkiä. 

Kulmat meikkaan tutusti Bohon Blonde kynällä* ja Make Up Storen triolla. Kiireaamuina käytän pelkkää MUS palettia. Silmämeikin pohjustajana Too Faced Shadow Insurance jonka päälle jotain värillistä, useimmiten sen on tuo MAC Paint Pot. Smashbox tai Ciate vaihdellen. Kajaleina edelleen musta Physicians Formula tai ruskea Lottie London, luottotuotteita kumpanenkin. Maybellinen geelirajaus sitten kun rajausten täytyy pysyä yöhön asti! Paese Eyegasm* on tämän hetken ripsiväri ja Benecosin vaalea nappi heiluu mukana luomien puuteroinnissa.

Bronzeriksi Physicians Formula, melko turvallinen sävy syksyyn ja talveenkin kun iho alkaa vaalenemaan. Saman merkin poskipuna on nätti eikä haittaisi jos nämä vähän kuluisivat pois. Kulutuksessa L.A.Girlin contoursävy, voi jeesus milloinhan tämä loppuu...Natasha Denonan highlighter loppuu parin viikon sisällä eikä haittaa. Tuosta en käytä tuota poskipunaa kun se on kimaltava ja sävy vähän lapsellinen. Lottie Londonin super highlighter tuli mukaan kun Denonasta aika jättää. 

Arkena käytän pikameikkejä jos on kiire, siihen mulla on edelleen Urban Decayn Naked 2 ja 3, mutta syysmeikkeihin otin mukaan värikkäämpiä ja enemmän vaihtoehtoja antavia paletteja. Näitä paletteja haluan käyttää nyt, esim Norvinat on olleet hävyttömän vähällä käytöllä, samaten Blood Lustissa on monta koskematonta sävyä. Jeffreen vanhimpia olen käyttänyt monestikin jo syyskuun puolella. MAC Stranger Things on uusi ja voisi käyttää kaikkia sävyjä, samaten Wet´n´Wild on nopsa arkimeikkiin. Ace Beauty vähän mietityttää onko se mun sävymaailmaa ja se on vähän rikki niin yritän käyttää pois. 

Huuliin vähän samoja tuttuja, yritän kuluttaa pois ennenkuin avaan uusia. Kaikki on kyllä samaa värimaailmaa syksyn sävyissä. Kaikki aika viileitä, outoja, kuolleita sävyjä. Huultenrajauskynät samat kuin viimeksi, eihän mulla muita olekaan ;D huulipunina Huda Beauty Dirty Thirty, essence 301 Romantic, Jeffreen Celebrity Skin ja MACin Stone. Kiilloiksi Buxom Celeste ja Jeffree Silk Rope, mattaisena nestemäisenä punana opettelen käyttämään Zoevan Calm Voidia. Olis ihanaa osata käyttää ruskeita ja harmaita mutta en mä töissä viitsi. Jos asutte maalaiskylässä ja työskentelette vanhusten parissa niin ymmärrätte miksi. 

Siinäpä syys-lokakuun meikit. Oletko sinä vaihtanut jo syyssävyihin ja mikä on ollut oikein luottotuote?


19 kommenttia:

  1. Nämä postaukset on tosi kivoja:) Näkee laajasti eri tuotteita. Tällä kertaa huomio kiinnittyi etenkin Paesen Under eye puuteriin. Myös tuo essencen banaanikosteusvoide on ollut mielessä kokeilla joskus. Too facedin silmämeikinpohjustajan voisi joskus hankkia testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans kaikista tälläisistä postauksista :) Paesen puuterit on hyviä, tuo riisipuuteri on ihan huippu jos on rasvoittuva iho. Ja silmien alle tykkään käyttää sitten kevyempää puuteria kun on juonteita :/// essencen banaanivoide on hyvä mutta kevyt, TF silmämeikinpohjustaja on hyvä muttei paras ;)

      Poista
  2. Mustakin on kiva tirkistellä toisten käyttismeikit. Omat on niin tylsiä, kun koitan vaan kulutella loppuun samoja kuukaudesta toiseen.

    VastaaPoista
  3. Mun meikki on lähes sama kesät talvet. Pitäis varmaan tehdä itsekin tällainen käyttismeikkipostaus niin sais yhtä tylsät meikkaajat kuin minä inspistä. 😂 Mun ehdoton luottotuote on Jane Iredalen mineraalipohja, niin nopeaa ja helppoa. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta siis kyllä ne tylsätkin meikit kiinnostaa, minunkin arkimeikki on melko samanlainen aina vaikka pyrin tuotteita vaihtelemaan :)

      Poista
  4. Kuolleita sävyjä, saatoin naurahtaa :D tottahan se on, mutta kuitenkin varmasti hyvännäköisiä. Kiva postaus, näitä lukee mielellään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellaisia kylmiä, mulle sopii kylmät paremmin <3

      Poista
  5. Noi sun huulipunat on upeita<3 Mä koitin itse joskus himmailla töissä huulipunien kanssa, mutta sitten koitti aika kun se ei enää kiinnostanut ja käytin milloin tummanruskeaa, milloin jotain muuta "epätavallista" sävyä. Tosin nyt en enää taas varmaan moisia sävyjä töissä käyttäisi, niin ne ajat vaan muuttuu :D Mutta uskon ettei sun työpaikka ole ehkä se paras mahdollinen tollasille sävyille.

    Mulla on toi ND:n highlighter/poskipuna ollut töissä meikkipussissa just ton highlighterin takia, kun se on niin hyvä perussävy. Nyt tarttis koittaa käyttää se pois ihan kotioloissa! Sulla on toi tosiaan jo aika hyvällä mallilla, kun kohta jo loppuukin :)

    Näitä postauksia on kiva lukea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan ikuisesti sen entisen pomon kommentin "täällä ei olle missikisoissa", kun mulla oli jotain näyttävämpää huulipunaa :D on se kyllä kumma että esimiehetkin saa laukoa mitä lystää. Töissä menee nudet hyvin kun voi lisäillä ohimennen ja sais vähän kulutettua noita pois ;) Se itseasiassa jo loppui kun tästä postauksesta on pari viikkoa aikaa. Oli se hyvä perussävy mutta ei tullut ikävää vaikka loppui..

      Poista
  6. Mitenkäs käyttelet tuota dermaplanneria ja saisko siitä juttua blogiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan saa siitä juttua tehtyä kun videolla olisi helpompi näyttää, mutta siistin sillä kulmien alapuolen, isommat karvat nypin pinseteillä mutta vetelen tuolla veitsellä eli sheivaan alapuolen. Jotkut vetelee tuolla naamakarvoja tai sitä hentoa haituvaa, itse en ole uskaltanut kun sain tälläkin haavoja aikaan, aika teräviä ovat ;D

      Poista
  7. Oletko kokeillut tuota Smashboxin voidemaista luomiväriä rajauksena? Ihan mahtavia myös siihen 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut, pysyyköhän mun rasvaisilla, raskailla luomilla? Luomivärirajaus tuppaa myös leviämään yläluomeen :/

      Poista
    2. En kyllä osaa sanoa, mieltäisin sen geeli rajauksen kaltaiseksi. Sehän kuivuu tosi nopeasti.
      Pitäis kattoo ne uudet shimmer sävyt, harmi kun on kauppa jossa näitä ei voi livenä katsoa 😕

      Poista
  8. En oo siirtynyt vielä syyssävyihin. Eilen siivosin oman meikkipussin pitkästä aikaa.
    Mistä sä ostit tuota too facedia? Kun ei ehdi nyt matkustaa sen perässä niin pakko tilata jostain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri toi jenkeistä mutta Ruotsin Sephorasta saanee ja on helppo & halpa tilata suomeen :)

      http://charmingnails.blogspot.com/2022/03/tilaaminen-ruotsin-sephorasta.html

      Poista
  9. Syksyn aikana olen käyttänyt taas Nuin meikkivoidetta, Lumenen värillistä kulmageeliä ja Sensai 38 maskaraa. Tilasin Couleur Caramel -irtopuuterin, joten testaan sitä ensin silmien alla. Jos ei toimi, niin täytyy tuo Paese tsekata. Under eye -primer on käytössä muistaessa ja UDPP luomivärien. Helpoin syyspaletti on ollut Ablaze. Niin, ja Laveran viileämpi poskipuna ollut käytössä. Pitää kaivaa hehkutuotteet esille.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ablaze on ihana paletti <3 Paesen under eye on hyvä, samaten se Laura Mercierin!

      Poista

Kiitos kommentista <3