lauantai 8. lokakuuta 2022

MAC x Stranger Things

**Mainoslinkki

Vanha tuttu MAC -hulluus nosti päätään...

MAC julkaisi yhteistyökokoelman Netflix -sarjan Stranger Things kanssa. Ja ette spoilaa sitten mitään koska mulla on Netflix ollut vasta jokusen kuukauden ( :D, siirryin nykyaikaan ) enkä ole sarjaa vielä katsonut!! Mutta aion katsoa! 

Tiesin tämän kokoelman olemassaolon mutta en sitä noteerannut, ainahan kaikki kokoelmat myydään loppuun, enkä jaksanut enempää kiinnostua koska en ole sarjaa vielä katsonut. Mutta sitten näin Riia Koiviston stooreissa ehkä just tämän kiillon, sitä surffasin etsiä mutta oli jo loppu. Sitten näin MAC Tampereen Sokoksen stooreissa meikin tällä paletilla, googlasin saako niitä enää ja vielä mietin/taistelin kaksi viikkoa kunnes NÄMÄ OLI PAKKO SAADA!!!!

En vaan mahtanut ostohimolle enää mitään koska rakastan MAC meikkejä ja tuli vaan niin kova tarve saada nämä. Tai enhän mä näitä tarvitse mutta halusin niin kovasti ;) nämä oli kyllä kalliita, siis ihan sikamaisen hintaisia, paletti 64 e ja kiilto 22 e. Ja tosiaan Stockmannilta tilasin. Ylihinnoiteltu pulju näin maalaisjuntin näkökulmasta mutta ei näitä enää muualta saanut. Lykolla paletit on vissiin maksanut vähän päälle 40 e niin on Stockkalla kyllä ilmaa hinnoissa!! Harmittaa etten ollut ajoissa tämän kokoelman kanssa...



Hawkins Class Of 1986 on kahdeksan sävyn kirjan kansissa oleva luomiväripaletti. Paletteja ilmestyi kaksi erilaista joista toinen oli tummempi. Tämän kirkkaat ja vaaleat värit kiehtoivat ja ovat sellaisia joita mulla tulee käytettyä ihan arkenakin. 






Paletin shimmerit toimivat paremmin sormin mutta mattavärit siveltimin. Käytin MAC Paint Pot pohjustusta ja pääosin MACin vanhoja aitokarvaisia siveltimiä jotka ovat sitä parasta bestiä ikinä! Kyllä oli helppo ja vaivaton meikata, häivyttää ja saada yhteensopimattomat värit sointumaan samaan meikiin.



MAC luomivärit yleisesti ottaen ovat loistavia, toki pieniä pettymyksiä on vuosien mittaan sattunut, mutta värien kerrostettavuus ja helppokäyttöisyys on se juttu. Hawkins Class Of 1986 paletin sävyt ovat kirkkaita mutta löytyy siitä nudeakin. Ja ihan sopivassa suhteessa mattaa sekä kimmellystä.

MAC x Stranger Things kokoelmassa ilmestyi 5 kiiltoa joista mä halusin tämän pinkin. Erikoispakkaus on kyllä hieno! MAC huulikiillot on aivan ihania kun niistä tulee väriä ja ihanaa kiiltoa. 80-lukua huokuva pakkaus on ihanan retro ja kiillon pinkki väri ihan mun juttu! Olisin halunnut ostaa myös punaisen kiillon mutta tilaus olisi tullut liian kalliiksi ja nuukuus iski ;) no, se nudekin olisi ollut ihana ;)

Wild Wheeler on magentan pinkki crememäinen täyteläinen kiilto josta tulee huulille väriä. Rakastan MAC huulikiiltoja, olen käyttänyt niitä yli 10 vuotta. Tällä hetkellä mulla ei niitä montaa muuten olekaan. Mutta tykkään kun niistä ihan_oikeasti tulee sitä väriä huulille. Kiilto on huulilla samanlainen kuin purkissa. Ihana pinkki, alussa vähän räikeä mutta tasaantuu ja kuluu nätisti pois. MAC huulimeikeissä on ihana vaniljainen tuoksu ja hei muistahan aina säilyttää tyhjät MAC pakkaukset, kuudella tyhjällä saa ilmaisen huulipunan!

Oli kyllä niin MAC -rakkautta nämä ostokset!! Viimeksi hullaannuin MAC Lunar Luck -kokoelman luomiväripaletista mutta en saanut sitä mistään käsiini. Toivottavasti tämä homma nyt pysyy aisoissa :DD Muistatteko vielä ajat kun MACia myi pelkkä Helsingin Stockka ja sitä tilattiin Beauty myymälöihin? Oli ne aikoja ;) onpa nykyään helppoa kun MACia voi tilata ihan netistä. Jos muuten MAC kausikokoelmat kiinnostaa niin itse aion tilata niitä jatkossa **Lykolta kunhan vaan seuraa milloin niitä tulee myyntiin. Olis nämäkin olleet tosi paljon halvempia siellä...mutta onnellinen olen että ylipäätään sain nämä.





Mitä tykkäät ostoksistani? Onko MAC -hulluus tuttu asia?


24 kommenttia:

  1. Upeita meikkejä. Tiikeripaletissa on makeita sävyjä. 😍 Lykosta on tullut kyllä yksi mun lemppariverkkokaupoista. Nopea toimitus ja monissa tuotteissa erittäin kohdillaan olevat hinnat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3 minun myös, sieltä kyllä saa kaiken ja usein on tarjouksia! Nyt tais olla että saa MAC Velvet Teddy huulipunan kun ostaa MAC -tuotteita :)

      Poista
  2. Taas kerran voin vaan ihastella tota sun värien käyttöä silmämeikeissä<3 Ikimaailmassa en olisi ton ekan meikin sävyjä tajunnut itse lähteä yhdistämään :D Oo ja toi kiilto, vitsit mikä sävy! Täällä myös suositaan mielellään huulikiiltoja, joista tosissaan tulee huulille myös sitä sävyä eikä vaan kiiltoa. Toki ne pelkkää kiiltoa antavat on "turvallisempia" käyttää, mutta tykkään silti enemmän tollasista, joissa on kunnolla myös väriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 melko usein ne yhdistelyt on kokeiluja mutta kyllähän nuo toimi hyvin :D mä tykkään kyllä että oikeesti tulee sitä väriä, arkena riittää vähän värittömämpi kiilto mutta jos ostan yli 20 e kiillon niin ostan kyllä jonkun värikkään :)

      Poista
  3. Ompa monipuolisen värinen luomiväripaletti ja taas aivan upeat meikit! Itse en enää voi edes käyttää luomivärejä, kun kolmessa tunnissa on jo poimut luomissa. Leikkaus on ainoa mikä auttaa, ei enää tee mieli meikata kun myös vedenkestävä ripsiväri on aina joko ala tai yläluomessa. Tuo huulikiilto on myös upean värinen! Käyttäisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 itsehän käytän tuplapohjustusta ja mielellään 38 ripsiväriä, muuten mullakin on nuo ongelmat, kiitos ikäluomien ;)

      Poista
  4. Oootpahan taas niin upeat meikit saanut aikaiseksi!
    Notino verkkokaupassakin, joka on mun suosikkini ulkolaisista kaupoista myydään MAC-tuotteita ja Jeffree Staria.
    Esim. Pricked Artistry ois siellä 51,50€. Sinullahan tuo paletti taitaa ollakin?
    Lykoon olen kyllästynyt, kun aina mitä minä haluaisin tilata on loppu.
    Jaksa tuommosta pelleilyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 joo mulla on Pricked ja se on ihana! Notinosta olen tilannut joskus jotain shampoota jota ei suomesta saanut. Lykolla on usein loppu mutta äkkiä tulee kyllä tilalle ellei ole joku LE :)

      Poista
  5. Vau mikä pinkki! Luomiväripaletissa hienot sävyt, olet taas tehnyt taidetta niillä :)

    VastaaPoista
  6. Hienot meikit taas teit! Onneks sait nää, vaikka hinta harmittaa. Itse en oo hankkinut paljon Macin tuotteita. Mutta jotain sentään omasta kokoelmasta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta oli kyllä kova mutta onhan ne tälläisiä aarteita <3

      Poista
  7. Onpa kauniin värinen huulikiilto<3 Mä en ole koskaan kokeillut Macin kiiltoja, niin olen paljon jumittunut Anastasian vastaaviin. Mutta joo rakastan Mac-meikkejä yli kaiken ja välillä aina ostelen jotain niiltä. Jonkun verran kyttään limited editioneja ja jotain ostan ihan jatkuvasti myynnissä olevista tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, nyt sinun on kokeiltava! Niissä vakiovalikoiman kiilloissakin on tosi ihania, vaikkapa se Oyster Girl jos sitä vielä myydään :) takaan että ihastut kun löydät hyvän sävyn!

      Poista
  8. Hienot meikit. Paletilla saa erilaisia meikkejä tehtyä osaavan käsissä.
    Sarja on katsomatta. Suosituksia olen saanut.
    Muutama MAC-meikki löytyy vielä. Hulluus kaukana onneksi. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. Onpa ihanat värikkäät meikit! Ja siis minä innostuin näistä Stranger Things MAC-meikeistä, kun ihastuin yllättäen myöhäisherännäisenä siihen Netflix-sarjaan. Katsoin putkeen kaikki kaudet juuri tässä syksyllä, vaikka etukäteen oletin, ettei sarja olisi ollenkaan itseäni kiinnostava. Sitten oli pakko ostaa joku MAC-tuote tästä kokoelmasta ja itselläni se oli se tummempi luomiväripaletti ja samoilla Stockmannin kiskurihinnoilla:D Toisaalta jos hinta olisi ollut matalampi niin olisi ollut tuote varmaan loppuunmyyty sielläkin kuten kaikkialla muualla. Joten loppujen lopuksi olin oikein tyytyväinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin olen näihin tyytyväinen, en minä tosissani nyt niin usein innostu MAC -kokoelmista kun välttelen seuraamasta niitä ettei tule ostohimoja ;) ja voi olla että innostun näistä vielä lisää kun katson sarjan, Se on varmasti hyvä! Kiitos, ihana se tummempikin paletti <3

      Poista
  10. En itse laittaisi noin paljon mihinkään meikkituotteeseen, mutta minusta on ihanaa lukea näitä postauksia tällaisista tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja ymmärrettävää, tai sanoisinko normaalia ettei raaskisi ostaa noin kallista :D

      Poista
  11. Onpas nätti paletti. Ja onneksi tää meni ihan ohi multa. Stranger Things on niin huippu! Ostinhan My little ponyn kin teemaan liittyen 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan kyllä että pääsisin sitä sarjaa katsomaan <3

      Poista
  12. Ai tuo olikin huulikiilto eikä huulipuna! Aika paljon on pigmenttiä! Jotenkin mulle on vähän vierasta tuo huulikiiltojen käyttö, kun siihen tarttuu aina puolet hiuksista ja tuhraa ne.

    Mulla on vähän tuon sävyinen Guerlainin huulipuna, pitäisi suorittaa arkeologisia kaivauksia tavaroissani, josko se löytyisi. Kummallista kyllä väri sopii aika hyvin myös punaisten hiusten kanssa, antaa sellaisia kuuskytluvun viboja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aika harvoin käytän tämän värisiä, huulipunissa en ollenkaan mutta kiilloissa kyllä :) MAC kiillot on todella hyviä ja pigmenttisiä, tulee oikeasti sitä väriä eikä pelkkää kiiltoa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3