maanantai 17. lokakuuta 2022

Kaikki Urban Decay Naked palettini

Päätin listata mun Urban Decay Naked palettini, ovathan ne minulle rakkaita ja kokoelmani helmiä :) Voisin myös kertoa vähän mielipidettä kaikista ja mitä ovat suosikkeja. Naked paletteja minulta löytyy 8 kappaletta ja kuvaa kun katsoo, niin ovatpa ne kehittyneet jo ulkokuoreltaankin! Tavallaan ollaan menty kauas siitä alkuperäisestä ideasta eli naked = alaston = nude. Nudemeikkiin ei kuulu värit joita uusimmissa on, ja siitä yhdenomaisesta värimaailmasta on menty kauas. Mutta sitä tehdään mikä myy! Uusin Naked on Robin Eisenberg, en usko tätä ostavani kerran UD:ta ei enää suomesta saa, en ala mistään ulkomailta tilaamaan. 

Nakuista mulla puuttuu 1 jonka olen myynyt aikoja sitten pois ja sitten kuitenkin vähän harmitellut...olisin varmasti käyttänyt sitä vaikka se oli niin lämmin. Nyt kun muistelen kuitenkin niin siinä taisi olla varisevia laatuja, ja eihän UD:n vanha laatu ole yhtään tätä päivää. Reloaded jota en tullut hankkineeksi, ei kai innostanut tarpeeksi ja uusin Cyber joka oli outo :DD sekä kaikki ne pieni Basics paletit. 

Naked 2 sisältää viileitä nudeja ja on tosi paljon käytetty. Isona puutteena siitä voi heti sanoa mattaisten häivytysvärien puutteen, tästä löytyy vain yksi mattasävy. Sen olen käyttänyt kyllä niin kuopalle että sen saan pannulle jos haluan. Muutoin tämän viileät sävyt on ihania vaaleasta tummaan ja tällä saa niin kivan nopean nudemeikin. Tällä ei kuitenkaan jaksa meikata ihan joka päivä, koska yksitoikkoinen meikki alkaa kyllästyttää aika nopeasti. 

Naked 3 on punertava nudepaletti ja toi viimeistään ruusukullan sävyt kaikkien himoitsemaksi. Tästä löytyykin kaksi häivytyssävyä ja tällä saa niin nättiä meikkejä ettei tosikaan! Tykkään tosi paljon tästä paletista, ihan on täykkysävyt vihreille silmille ja tällä vaan onnistuu aina! En ole ikinä ymmärtänyt miksi tätä on haukuttu huonopigmenttiseksi. En muista olenko ikinä listannut näitä Nakuja paremmuusjärjestykseen joten julistettakoon nyt että tämä on parhaimpien joukossa.

Heat sisältää lämpimiä sävyjä ja on muuten paletti josta luopumista olen miettinyt. Tämä on tosiaan hyvin lämmin ja punertavia sävyjä sisältävä. Mun mielestä tällä ei saa mitenkään hirveän monipuolisia meikkejä, mutta tässä on muutamia ihan loistavia shimmersävyjä joiden vuoksi en paletista kyennyt luopumaan. Väriskaala on tummasta vaaleaan eikä tämän pigmenteissä ole mitään moitetta. 

Smoky on kaikkien aikojen suosikkejani ja menee heittämättä suosikkeihin 3:n kanssa. Tässä on selkeät hyvät värit vaaleasta tummaan, hopeaa ja kultaa metallisävyä, harmaata..siis hirveen käytettävä paletti täynnä perussävyjä. Hopeanharmaat sopii mulle tosi hyvin vaikkakin niitä harvemmin tulee käytettyä. 

Cherry on minulle täydellinen! Millaisia muita sävyjä vihreäsilmäinen voisi toivoa...siksi tämä on suosikkejani koska laadussakaan ei ole moitteen sijaa. Kivasti monipuolisia mattasävyjä eikä pelkästään pinkinpunaisia. Vaaleanruskea häivytyssävy on kiva poikkeus purppurapinkkien joukkoon. Jos pitää valita kolmas suosikki niin tämä se on. 

Honey oli alussa vähän njääh eikä tämä edelleen ole suosikki-nakujani, mutta hyvälaatuinen ja nopeakäyttöinen arkipaletti. Huomaa että näissä uudemmissa Nakuissa on enemmän huippuja mattaisia häivytyssävyjä ja enemmän monipuolisuutta. Onnistunut kokonaisuus vaikkakaan lämpimät sävyt eivät ole suosikkejani, siitä huolimatta että ne sopivat silmieni väriin. Ei tällä epäonnistu, kiitos upeiden kultaisten shimmereiden, maltillisten arkisävyjen ja tummempien varjostus mattasävyjen.

Ultra Violet oli pettymys. Heti kun näin sen olin että waaau, ihan mun näköinen paletti!! Violetit on mun juttu ;) harmi vaan kun tämän shimmervärien pigmentti ei ollut sitä mitä odotin mutta eteeristä kaunista meikkiä tällä saa, sellaista kepeän raikasta. Shimmerit ovat tosi kauniita, kiiltäviä ja näyttäviä, ja vaaleilla mattasävyillä onnistuu häivyttää kauniisti. Monipuolinen setti josta kaikesta huolimatta pidän kovasti ja nostaisin ainakin kauneimpien Nakujen joukkoon. Kiitos ihanan mintun joka on paletin vetovoimaisin väri.

Wild West on hyvin kaukana niistä ekoista Nakuista. Se on kyllä monipuolinen kokonaisuus kylmiä ja lämpimiä sävyjä, ja turkoosit ruskeiden kanssa on oikeita herkkupaloja! Ei ehkä helpoin paletti meikata jos haluaa ympätä mukaan noita turkooseja eikä siksi lempi-Nakujani, mutta pidän tästä kovasti ja täytyy vaan opetella meikkaamaan tällä. 

Urban Decay Naked palettien lisäksi multa löytyy Vice 3, Electric, Detour, Backtalk, Tenant, Gold Griot, Gwen Stefani ja Stoned. Kaikki ihania ja olen onnellinen niiden omistamisesta. Käytän kaikkia tasaisin väliajoin aina niistä innostuen. Harmi kyllä kun UD poistuu suomesta, olisin jättänyt sen ja poistanut huonompia merkkejä :D

Millainen mielipide sulla on UD Naked -paleteista? Mikä on suosikkisi tai inhokkisi? 


27 kommenttia:

  1. Naked 3:lla on mulle tosi paljon tunnearvoa, kun se oli mun ihka ensimmäinen "oikea" ja kalliimpi luomiväripaletti :) Nyt sen pigmentti on jo tosi huono, mutta syytän siitä tasan paletin ikää, sillä voin vaikka vannoa ettei se ollut vielä muutama vuosi sitten yhtä heikko pigmentiltään :D Wild Westiä ja Cherryä oon joskus miettinyt, molemmat on tosi kauniita paletteja! Naked 1 ja Smoky on tällä hetkellä omat suosikit, vaikka Heatia koitan käyttää nyt, kun noi sävyt sopii kivasti syysmeikkeihin :)

    Uusin Naked ei jotenkin innosta yhtään. En tykkää tosta pakkauksesta, joka on niin erityylinen muihin Nakuihin verrattuna. Jää siis sekin, onneksi, ostamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin rahathan tässä säästyy kun ei tartte sitä ostaa ;) ja on muutenkin vähän kaukana Nakedin ideasta...en ole vielä itse huomannut Naked 3:n pigmentin hiipuneen, mutta on se tosiasia että niin tapahtuu vanhoille luomiväreille...täytyy nyt käyttää nuita ahkerasti!!

      Poista
  2. Mun suosikit on kyllä ultraviolet/wild west :) Cherry on semmonen minkä vielä voisin itselleni hankkia saadakseni vielä enemmän punaisen sävyjä, mutta muuten en enää tarvitsisi yhtään enempää luomivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherry on kyllä ihana ja ainakin mun silmille ihan täydellisen värinen <3 ja sen laatu on tosi hyvä!

      Poista
  3. Mulla on noista ainoastaan Cherry, ja onhan se valtavan kaunis ja juuri mun mieleiseni sävyt.
    Heat vähän harmittaa kun ois ollut hyvässä tarjouksessa Sokoksella merkin loppumyyntien aikaan, mutta jäi se sitten kumminkin hommaamatta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo Heat on epämieluisin mutta yritän nyt käyttää, siinä on pari sävyä jonka takia en halua luopua ja sopiihan se mun vihreille silmille. Siitä taitaa olla se mini-versiokin jos sitä bongaisi vielä jostain <3 tai jos kyllästyn mun Heatiin niin annan sen sulle ;)

      Poista
  4. Kiva postaus! Mulla on ollu usein tuo kolmonen jo matkalla kassalle. Tällä hetkellä omistan sen reloadin ja ultravioletin. Kummastakaan en piittaa yhtään. Heatin annoin aikanaan pois. Gwen Stefanin paletin käytin melkein loppuun, niin paljon siitä tykkäsin ja se olikin eka isompi palettini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gwen Stefani on kiva paletti ja olen itse Gwen -fani niin sillä on erityinen paikka kokoelmassani <3 Miks et tykkää niistä? En voi kannustaa ostamaan mutta se 3 on ihana!

      Poista
    2. En oikein tiedä miksi en tykkää. Paitsi että kaikki Hudat on niin paljon parempia. Onneks oon ostanu molemmat Nakut alesta. Yritän nyt käyttää kaikkia palettejani edes kerran, jos saisin karsittua jotain, epäilen että kärsin kosme ähkystä. Mulle on tässä vuoden aikana tullut niin paljon paletteja, että huh!

      Poista
    3. Voi olla että on vähän ähkyä! Ja ne Hudat on kyllä vitsin ihania, kyllä tekis mieli ostaa se uusin mutta kerkeehän tuon :)

      Poista
    4. Joo haluan sen kanssa vähän myöhemmin. Tai jos tulee hyvään tarjoukseen niin sitten heti.

      Poista
    5. Niin tekis! Vaikkei tarviskaan!

      Poista
  5. Multa löytyy Naked 3, Cherry, Honey ja Reloaded. Tykkään kyllä kaikista :) Cherry oli eka ja se on ihanin <3 Vähän harmittaa, että Smoked (ja Backtalk) jäi hankkimatta aikoinaan :’D Muita UD-paletteja on Naked Basics mini ja se isompi paletti, sitten Gwen Stefani. Jälkimmäinen on mun isoimpia aarteita ja osa sävyistä jo ihan kuopalla. Samoin mini on tosi käytetty. Nämä UD-paletit on niin kivoja ja helppoja paletteja arkeen, mutta huomaan jumittavani aina samojen värikombojen valintaan per paletti :D Että itsekin vaatisi mielikuvitusta keksiä uusia sävy-yhdistelmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, ne on tosi hyviä arkeen ja minäkin jumitan usein samoissa väreissä :) Backtalk ei ole luomiväreiltään kummoinen, sitä ei kannata harmitella mutta ne highlighterit ja poskipunat on kyllä ihania kun mulla ei ole yksittäisiä poskipunia tms UD:lta :)

      Poista
    2. Ainiin, on mulla myös se Gwen Stefanin kasvopaletti, jota oon käyttänyt myös silmämeikkeihin :) Ja yksi UD:n huulikiilto, Cherry sekin :D Siinäpä ne UD-meikit taitaa olla :) Eikun hei, vielä mulla on se eye primer! :D

      Poista
    3. Se kasvopaletti olis ollut kiva mutta joku hankaluus oli silloin Sokos -verkkokaupan kanssa....oliko ettei sitä ollutkaan vaikka moni tilasi netistä :)

      Poista
    4. Oli juuri toi, niillä oli joku varastosaldo-ongelma munkin muistin mukaan. Kaveri toi sitten mulle sen jenkeistä asti :D

      Poista
  6. Mulla on ikuinen rakkaus sitä ensimmäistä kohtaan, mitä ei enää myydä. Muihin en enää koskaan yhtä paljon sen jälkeen innostunut, vaikka muutamia olenkin omistanut. Tällä hetkellä ei ole yhtään Naked-palettia. 😕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se eka tais olla jotenkin lämmin ja olisko ollut varisevia sävyjä niin tuli sitten myytyä pois...

      Poista
  7. Minullahan ei näistä mitään ole. Ultra Violet on kyllä upea! Smoky ja Naked2 vois olla myös minun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ultra Violet on tosi ihana mutta vähän huonompi pigmentti muihin verrattuna...

      Poista
  8. Kiva kun esittelet näitä vanhempiakin paletteja. Ja kiva oli nähdä mitkä Naked-paletit sulla on:) Nimittäin Naked-paletit on mun yhtiä suosikkipaletteja kautta aikojen. Itsekään en aivan niitä kaikkia omista, esimerkiksi Cyber ei innostanut yhtään. Mutta en ymmärrä miksi en aikoinaan hankkinut Smokya, se olisi ollut kiva lisä kokoelmassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Smoky on ihana ja yksi parhaita! Vastaavia paletteja varmasti on jos harmittelee ettei tullut ostettua, mutta tämän laatu on ihana ja mun kaikista smokypaleteista parhaimpia <3 Kokonaisuudessaan siis yksi parhaita paletteja mitä omistan.

      Poista
  9. Mulla on seitsemän ekaa Nakua. Se ihan uusin näytti kivalle ja raikkaalle, UD on jotenkin kauhean kökkö ollut jo vuosia, oisko ideat loppu tai ei uskalleta repäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että yritetään mennä tällä tutulla ja turvallisella Naked -linjalla ja kaikki tungetaan siihen...se paletti oli kyllä kivan värinen mutta ei mitään uutta, enkä pidä sen paletin kannen kuvasta :D

      Poista
  10. Ainoa Naked-paletti, jonka hankin on Cherry. Se on hieno. Heat houkutteli myös. Wild west kiva ja samoin Honey.
    Muistan, mikä hankaluus oli porukalla tilata Gwen-paletteja ja kuinka huonosti Sokos ne pakkasi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kans sen Gwen -kohun ja Sokoksen pakkaaminen on ihan järkkyä edelleen :D Kiva tilata aina esim Mariskooleja kun saa pelätä tuleeko ehjinä...

      Poista

Kiitos kommentista <3