sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Käsilaukkuni sisältö

Moi! Tänään esittelyssä käsilaukkuni sisältö :) laukku on oltava aina lähtövalmiudessa mukaan ja sen on oltava helposti kannettava vaikka yleensä se on auton kyydissä. Suosin tosi paljon keskikokoisia laukkuja jotka kulkevat käsivarressa, olalla tai ihan kädessä. Kesällä haluan käyttää crossbodya esim autonäyttelyissä tai lomamatkalla, sellaista mihin menee lompakko ja puhelin. Arkena sellaiselle ei oikein ole käyttöä. Mulla kyllä löytyy ihania crossbodyja, käyttämattä kaapista...

Vaihtelen laukkua jonkun viikon välein, nyt käytössä oli Louis Vuittonin Pallas josta teen esittelyä myöhemmin.


Yleensä arkena käytän hehtaarilaukkua vaikka ei kai tämäkään ole pahimmasta päästä. Mä vaan tykkään että kaikki kamat on laukussa aina valmiina eikä tarvii aamulla kuin tökätä eväät matkaan, puhelin laukkuun ja vesipullo käteen. Laukussa on aina mukana tuntivihko, työkalenteri ja pikku penaali kynille. En ikinä kuljeta kynää irrallaan laukussa jos se sattuisi vuotamaan mustetta. 

Sitten löytyy paria erilaista pussukkaa eli pieni apteekki naisten tarvikkeille ja migreenilääkkeille. En ikinä poistu mihinkään ilman migreenilääkettä. Toinen pussukka on meikkitarvikkeille, kynsiviilaa, minihiuslakkaa...

Webasto kaukosäädin, sitä nyt ei kesällä tarvii mutta on kallis jos katoaa, siksi siellä missä auton avaimetkin. Muutoin alkava dementia unohtaa mihin sen laitoin kesäksi piiloon. Työauton avaimet ja sitten tietysti Johtotähden avaimet LV Key Holderissa. Guessin pikku kukkaroa, kaikkee purkkaa ja pastillia oltava aina, iPhone..

Mulla on tosiaan Pallaksessa organizer, ei se välttämättä tarvii mutta vähän tuo ryhtiä laukkuun. Ajaessa tongin aina kassista purkkaa tms niin organisoijan ansiosta tiedän sokkona mitä on missäkin kohti. Liikun aina autolla, korvessa kun asun eikä täällä mitään busseja kulje. 

Tässä muuten aiempi esittely laukkuni sisällöstä! Onpas mulla ollut ihana laukku silloin, missähän lie nykypäivänä vai meniköhän yksinkertaisesti rikki...hauska kyllä lukea noita vanhoja postauksia! 

Mitä sinä kannat arkena mukana ja millaisessa laukussa?


25 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ihana tuo kirkkaan punainen pilkistävä väri laukussa! Mikä muuten on "tuntivihko" (kyselee taas tyhmä...)? Laitanpa postausidean korvan taakse, sitten kun taas saan/pystyn liikkumaan enemmän ihmisten ilmoilla ja käytän laukkua, jossa on enemmän tavaraa. Nyt olen kulkenut ne välttämättömät menot pienen ja tylsän Chanelin laukun kanssa, jonne ei mahdu paljoa mitään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva nähdä sinunkin laukkusi sisältö ;) siis tuntivihko mihin laitetaan työtunnit ylös ja annetaan työnantajalle palkanmaksuun. Vai eikö enää täytetä tunteja paperilapulle...onko se vanhanaikaista :) mullakin on pikku laukkuja mutta just möin LV Evan pois kun ei mulla vaan ole tarvetta monella crossbodylle. Käytän niitä niin harvoin.

      Poista
    2. Ahaa, kiitos. Mä en taas tiennyt että on sellaisiakin firmoja, joissa noin pidetään kirjaa työtunneista... Sveitsissä asuessani olin kontrahtori (tosin kokoaikainen työntekijä), joten tunnit kirjattiin SAP:in Fieldglassiin, ja palkka tuli sen perusteella. On meillä Irkuissakin toki (varmaan lakisääteinen) työajanseurantasysteemi netissä, mutta musta tuntuu, ettei sitä kukaan koskaan vilkaisekaan. Ei kukaan ainakaan huomautellut, kun mulla unohtui lomia pitämättä viime vuonna.

      Mä voisin joskus postailla aiheesta "mitä noloa käsilaukustasi on löytynyt lentokentän turvatarkastuksessa". Siitä jo saisi kirjan aikaiseksi :D.

      Poista
    3. Heh, hyvä postausaihe! Mulla on joka työpaikssa ollut tapa että paperille, joko valmiille tai tyhjälle vihkolle kirjataan tunnit.

      Poista
  2. Oli kiva kurkata sun laukun sisältöön <3 Kivasti kaikki järjestyksessä. Minun olisi jo aika mennä laukkuostoksille, sitten olisi mukava taas järjestellä kaikki uuteen laukkuun:) Tykkään vaihdella pienempää ja isompaa laukkua, vähän fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa vaihdella laukkua ja merkkejä :) tosin liki aina on keskikokoinen tai isohko laukku mukana. Tänään näin että Kånken reppuja on minikoossa ja tuli vastustamaton himo saada sellainen!!

      Poista
  3. Ihana postaus! Mä käytän niin vaihdellen laukkua ettei edes kehtaisi tällaista postausta tehdä kun sisältö on niin jotain epämääräistä. Tuo kännykän kuori on ihana, olen katsellut tuota kuosia :) Käyttäisin itse kyllä isommissa LV kasseissa organizeria, ettei just kulmat ja sivut lyssähdä kuten neverfull mallissa tapana on. Ja kirigameissa niihin voi kiinnittää vaikka jonkun ketjun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petit Noe on mulla ainut LV joka ei välttämättä kaipaa organisoijaa. Ja ehkä Retiro mutta tykkään ettei laukut lysähdä, ajan myötähän niihin saattaa sitten tulla taittumaa pintaan jos on kasassa jostain kohtaa. Pallasissa en käytä organisoijaa koko aikaa kun vetoketju joutuu vähän äärimmilleen, joskus annan levätä omassa muodossaan :) nuo IOS kuoret on kyllä kivoja vaikka tuovatkin massaa puhelimeen :)

      Poista
    2. Noi organizerit on huippuja, mulla on mun Longchampissa, mut oon monta kertaa ajatellut teettää sellaisen myös mun Vuittoniin. Kaikki löytyy niin paljon helpommin. 💪

      Poista
    3. Mulla pitäisi olla molemmille MK laukuile organisoija, niistä alkaa kulmat taittua kasaan, kun käytän laukkuja niin vajaina. Jotenkin en ole saanut sitten aikaiseksi selvittää että kävisikö nuo LV:lle valmistetut organisoijat niihin sisään. Se olisi toki kiva jos vaikka sen pienimmän PM:n neverfullin organisoija mahtuisi noihin..

      Poista
    4. Enniltä saa tilattua omien mittojen mukaan mutta sivuilla on myös useita valmiita eri laukkumerkeille. Mä olen tilannut tuolta Speedyyn organisoijan. Valmistetaan käsin joten toimitus ei ollut nopeimmasta päästä, mutta tuotteeseen olin tosi tyytyväinen ja tilaisin toistekin :)

      https://enniscollection.com/

      Poista
  4. Kiva oli kurkata sun laukun sisään! Ja toi laukku itsessäänkin on kyllä todella kaunis<3 Multa löytyy laukusta hyvin vähän tavaraa, tosin nyt mennään aika monesti hoitorepun kanssa mistä sitten löytyykin vaikka ja mitä - tosin ei mulle vaan vauvalle :D Sinne tungen sitten vielä entistäkin vähemmän omaa tavaraa (lompakko, aurinkolasit, avaimet, puhelin ja pieni pussukka meikeille yms.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvan kanssa kyllä tarvii ihan oman laukun ja mikäs parempi kuin reppu :) sinne mahtuu kyllä kaikkea; vauvan tavarat ja omat pienempään taskuun. Just haaveilen sellaisesta Kånkenin pienestä repusta, olis kätsä kesän reissuilla mukana ja repun kans ei väsy olkapää :)

      Poista
  5. Ihanan värinen tuo organisoija. Minäkin tarvitsisin sellaisen, kun laukun sisältö on aina pyörremyrskyn jäljiltä. Minkä valmistajan tuo on?
    Kätevää käyttää penaalia tuhruilta suojautuakseen. Minulla oli minipenaali, mutta se päätyi meikkikynille. :´)
    Minäkin joskus kirjasin tuntivuoroja paperille. Nyt on sähköinen järjestelmä käytössä.
    Huulirasvoja ja -punia kulkee minullakin mukana sekä kiillonpoistopaperia tai/ja puuteria.
    Mukavaa kesäkuuta!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa laukussa on punainen sisusta ja siellä musta organisoija, se on joku merkitön. Mutta tuolta Enniltä minkä linkkaan yläpuolelle, löytyy valmiita organisoijia sekä valmistavat mittojen mukaan :) mulla on sieltä sellainen punainen organisoija Speedyllä :)

      Poista
    2. Ihanan värinen sisusta. ;) Organisoija olisi kuitenkin tarpeen jossain vaiheessa.
      t. TQ

      Poista
    3. Laita Enni korvan taakse, saa niitä toki eBaystäkin yms mutta en jaksa tullihommia ja suosin kotimaista yrittäjää :)

      Poista
  6. Mulla pitää aina olla kädet vapaana, ja koska jos lasken jotain kädestä, se unohtuu 😂 Eli reppu aina mukana. Tavallinen musta reppu. Aina mukana pikku pussukka missä lääkkeet, laturi, lompakko, avaimet jne arkiset tarpeelliset. Kyniä on ainakin 10. Ja pastilleja!

    Ps. toi laukku on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on yksi suosikki-Vuittoneitani <3 puhelimen laturi on muuten sellainen mikä olisi hyvä olla mukana! Autossa on latureita mutta hyvä olisi olla laukussakin :)

      Poista
  7. Ihanan muotoinen laukku!
    Mulla kulkee viikolla mukana kukkaro x 2, minimaskotit (huoli-ihmiset), sen hetkinen kirja, meikkipussi, työavaimet, hiuslenksuja ja harja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä on minimaskotit? Mullakin kulki joskus kirja mukana jos oli mahdollista lukea jossain :)

      Poista
    2. Semmoisia käsintehtyjä mininukkeja jotka pitäisi oikeasti laittaa tyynyn alle niin ei öisin murehdi. Ostin joskus 20 vuotta jostain etnisestä kaupasta.
      T:milipili

      Poista
    3. Aina oppii uutta, pitäisköhän minunkin hankkia niitä tyynyn alle ;)

      Poista
  8. AIVAN IHANA POSTAUS! Tässä oli sitä vanhojen blogiaikojen havinaa, kun laukun sisältöä esiteltiin tasaisin väliajoin. Ihan liikutuksen kyynel tuli tälläisen blogeja edelleen rakastavan silmäkulmaan! Kiitos <3
    Ja aivan ihanan mallinen laukku johon selvästi mahtuu tärkeimmät!

    -ViiviK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi, ne oli muuten kivoja postauksia ja on kiva kurkistaa muiden laukkuihin ;) Mukavaa juhannusta!

      Poista

Kiitos kommentista <3