keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Depend 7 Day Hybrid - Glammy Sunday

Pitkästä aikaa kynsipostaus! Mietin että miten hitossa mulla on ennen ollut aikaa vääntää kynsiä joka päivä, käydä töissä ja ajaa pitkää työmatkaa, sekä hoitaa kaikki kotihommat?? Niin ja urheillakin vielä! Nykyään teen osa-aikatyötä mutta silti en ehdi tehdä mitään :D en ymmärrä!! Ehkä toisaalta nykyään on 2 koiraa, ne vie aikaa, vaativampi huusholli, hemmetisti karvaa, joka päivä saa siivota. Ennen oli niin iso talo jossa karvat meni jonnekin piiloon, nykyään ne pyörii tässä nenän alla 2-kerroksisessa pikku torpassa, se ärsyttää. Ei siis vaan enää aika riitä kaikkeen ja blogi on se mikä kärsii, mutta silti olen jotenkin pystynyt pitämään säännöllisen tahdin yllä.

Depend Hybrid Polish

Ja kynsillekin kuuluu ihan hyvää, ne voivat hyvin vaikka ovatkin lyhyemmät. Lyhensin niitä juuri kun pitkät ottivat damagea heti. Tykkään tosi paljon vaikka on hyvät lyhyemmät, mutta helpompi näiden kanssa on elää. En tajua miten olen ennen saanut pidettyä kynnet niin pitkinä...

Mutta, nämä kynnet lakkasin Depend Glammy Sunday kynsilakalla ( saatu ). Pidän tosi paljon näistä Depend 7 Day hybridilakoista, levittyvät tosi nätisti, kuivuvat äkkiä ja kestävät kyllä ihan hyvin. Ja koska lakkapullo on noinkin pieni, on mahdollista joskus saada lakkoja loppumaankin. Dependillä tulee hyvin kokoelmia sesonkien mukaan ja onpahan heillä geelilakkojakin nykyään.

Depend 7 Day kynsilakka

Koristelin tämän okranvärisen lakan CesarsShopin Milv siirtokuvilla ( saatu ). Tosi helpot ja nopeat käyttää. Pitäisi ostaa niitä lisää mutta en ole saanut aikaiseksi. Harmi kun nykyään perinteiset kynsilakat eivät niin tunnu olevan suosiossa :/ onneksi niitä edelleen myydään enkä usko että toviin katoavat. En oikein ikinä innostunut geelilakoista kun ei ne mulla pysy sen paremmin. Ehkä jos ei joutuisi koko ajan tekemään käsillään jotain! Tykkään kuitenkin kynsilakoista ja on kiva vaihtaa lakkaa usein. Lakkaan nykyään tosi paljon, tai siis pääosin, vanhoilla lakoillani ja koko ajan saa karsia kokoelmaa...pilalle meneviä näkyy olevan. Sellaisia paksuuntuneita joita saa ohentaa mutta olen onnellinen kun olen saanut joitain lakkoja käytettyä jo puoleen väliin pulloa!

Milv water decals

Sellaiset tällä kertaa, mitä pidät kynsistä? Tilasin muuten uusia kynsilakkoja niin lupaan tehdä esittelyjä niistä ;)


18 kommenttia:

 1. Ihana keltasen sävy ja nuo siirtokuvat upeita.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Miten helposti muuten nuo siirtokuvat lähtevät kynsistä pois? En ole ikinä kokeillut (muistaakseni).

   Poista
  2. Tosi helppoja poistaa samalla kun kynsilakatkin, näitä sai vähän hangata mutta ne perus water decalit lähtee helposti :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja ihana tuo väri, vähän syksy tulee näistä mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä onkin ihana keltaisen sävy, vähän syksyinen. En tykkää sellaisesta kirkkaan keltaisesta :)

   Poista
 4. Onpa kauniin sävyinen lakka<3 Dependilla on kyllä ihania ne lakkasetit, joita aika ajoin ilmestyy. Joitain niistä oon välillä meinannut ostaa. Nyt vaan ollut pitkään kynnet jotenkin huonossa kunnossa niin ei oo tullu lakattua. Täytyy yrittää ne ensin hoidella kuntoon. Yleisesti ottaen pidän kuitenkin todella paljon kynsilakoista ja niitä kertynytkin paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullakin huonossa hapessa, en oikein ymmärrä mikä vaivaa :/ joku hyvä vitamiini pitäisi löytää. Kaikki erilaiset lakat on ihania ja koko ajan kyllä lakkaan mutta kaikkia ei vaan tule kuvattua blogiin ;)

   Poista
  2. Mä kyllä oikeasti suosittelen kokeilemaan sitä kalsiumlisää, mistä omassa blogissani kirjoitin. Mulla eivät ole kynnet liuskoittuneet ainakaan puoleen vuoteen ollenkaan, ja ovat vahvat ja murtumattomat ja koko ajan saisi olla leikkaamassa ihan tuskastumiseen asti. Olisittepa vaan nähneet mun kynnet (ja muuten myös kynsinauhat) viime syksynä ennen tuota kalsium + D-vitamiinikuuria. Muutos on ihan uskomaton! Jouduin jopa pitämään sormenpäiden ympärillä jatkuvasti laastareita, kun kynnet katkeilivat ja kynsinauhat olivat välillä ihan verillä.

   Poista
  3. Mulla on joskus ollut joku kalkki +d ja se oli hyvä! Pitäisi ottaa uusiksi :)

   Poista
 5. Kiva kokonaisuus.
  t. TQ

  VastaaPoista
 6. Onpas kiva sävy ja kauniit siirtokuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3