maanantai 6. kesäkuuta 2022

Jeffree Star Pricked

**Mainoslinkki

**Jeffree Star Pricked tuli hankittua vihdoin ja viimein! Tämän ilmestymishetkellä ei ollut vara, sitten kun oli niin tämä oli sold out eikä tätä ollut Sokoksella kun lahjakortin kanssa haahuilin. Mutta nyt se on minun ja tulee muuten olemaan yksi JSC suosikeistani! Jeffree Star Cosmeticsin luomivärit ovat ehdottomia suosikkejani pigmenttisyyden ja loistavan laadun vuoksi. Hankin myös näitä paletteja keräilymielessä ja onhan esim.Alien nykyään hankalasti saatavilla, uutena ei taida saada ollenkaan. 

Pricked on pyöreässä nahkasalkussa jossa on kantohihna. En kyllä hirveästi kantele tätä hihnasta jos tippuisi lattialle niiiiiin...tämä on kyllä taas yksi hankalan mallisista paleteista jotka nykyään säilytänkin ihan vaan korissa lattialla. On näissä kyllä käytetty mielikuvitusta

Värimaailma paletissa on oranssi-puna-kultainen, ilmestyihän tämä syksyllä vai Halloweenin aikaan? Kolme ehdotonta lempisävyä paletista on pinkahtava mauve Twisted Taste, herkullinen punaluumu Slice Me Open sekä kimaltava moniulotteinen kulta Glimmer Of Hope. Muutenkin voin sanoa että tämän värisävyistä kaikki sointuvat minulle. Häivytyssävyistä sinapinkeltainen Sliver Of Sanity on uniikki, oranssinkeltainen Vitamin C-Word on myös niin minun sävyni. Thorny on myös upea, murrettu ruskean oranssi. Siis tosi monta uniikkia sävyä! Tämä on todella puoleensavetävä kokonaisuus! Jeffreen meikit on kalliita, siksi hankin niitä ripotellen mutta on nämä joka pennin arvoisia. 

Pientä mietintää sävyjen suhteen aiheutti se että osa sävyistä on keskenään melko samanlaisia. Mutta kuitenkin erilaisia :D Pink Religionissa oli vähän sama homma. Mulla on välillä pientä yliannosta lämpimistä punertavista/oransseista mutta nythän nuo taas menee ;) tässä on seassa paljon malvaa niin tämä ei ole liian yksitoikkoinen. Oranssikimalteinen musta ja kullertavat sävyt tuovat mausteisuutta joukkoon. 



**Pricked 65,90 e oletkauniilla. Paletti on melko mattavoittoinen mutta hyvä vaan! Olen meikannut tällä kyllä tosi paljon, varmaan toista viikkoa käytin putkeen! Värit kyllä häivyttyvät saumattomasti yhteen, ylläolevassa meikissä käytin sisänurkassa shimmeriä, luomella murrettua maanläheistä oranssia, punaista ja keltaista...tein upeat kissarajaukset jotka noh...mummoluomet ja sillee, kaikki meni pilalle mutta luomivärit oli kivat ;)

Tämä on kyllä niin mun juttu. Mitenkähän tämä jäi mulla sitten hankkimatta? Taisi olla että Pink Religion, tämä ja Weirdo tulivat aikalailla rytinällä, en muista missä järjestyksessä mutta kun ei tosiaan kaikkeen riitä kerralla rahat :D mutta voin sanoa että tämä paletti on yksi lemppareistani Jeffreeltä, niin vihreitä silmiä imartelevat värit, huippulaatu ja siis vaan niin upea meikkituote että ei mitään järkeä. Osta pois jos on yhtään himottanut, loistava kokonaisuus!! Löytyy nudesävyjä sekä tummaa että saa tehtyä työmeikkiä tai smokya, tämä on siis ollut monena aikaisena ja nopeana työaamuna käytössä eikä ole pettänyt kertaakaan!

Sopiiko Pricked myös kevääseen, mitä tykkäät tästä? Löytyykö sinun kokoelmastasi?

10 kommenttia:

  1. Ihanat nämä sun kuvaamat meikit! Tuo paletti on oikein kaunis Jeffreeltä :) Ei oo tosiaan yhtään jeffreen palettia, sellaisen mini-paletin voisin ostaa joka just ei veisi liikaa tilaa kaapista. Mutta koitan nyt myös saada noita käytettyä mitkä on, joten tuskin tulee ostettua lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja on kyllä kadehtittavaa suorastaan sellainen että käyttää ensin vanhat pois :) mulla menee eläkeikään jos meinasin käyttää meikkini ikinä loppuun :D mutta ei se ole mulla tarkoituskaan näissä nk.keräilykappaleissa.

      Poista
  2. Todella kauniit sävyt paletissa ja kauniit meikit<3 Itselläni pitkään ollut muutamia merkin paletteja ostoslistalla, täytyy joskus niitä hankkia. Lähinnä jäänyt kun muutakin kiinnostavaa ollut niin paljon. Mutta paleteissa tosi kauniita sävy-yhdistelmiä ja luomivärien laatua aina kehutaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nämä on ihan keräilyn kohde ja se uusin Banane Fetish on myös ostoslistalla <3

      Poista
  3. Joo, kyllä tää vissiin pitää hankkia munkin syksyn tullessa :D Tosin sitä ennen pitäisi oikeesti karsia noita muita paletteja pois, en meinaan saa tätä muuten mahtumaan mun meikkipöydälle enkä halua joutua säilyttämään yhtä palettia erikseen. Vielä kun osaisi vain luopua jostain :'D Upeita meikkejä, nää sävyt on tosiaan kuin tehty sun silmille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Linda <3 tämä kyllä vie paljon tilaa, kuten muutkin Jeffreen ihme malliset paletit, ettei tarvii haaveillakaan niiden mahtuvan Alexiin ;)

      Poista
  4. Onhan toi paletti ulkoisesti kerrassaan upea. 😍 Väritkin on hauskat. Upeita meikkejä olet taas tehnyt. Aloin nolona miettiä, et milloin mulla olis ollut mitään värikkäämpää luomilla. 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kesällä pitää ainakin laittaa väriä luomelle ;) Kiitos Jonna, on tämä niin upea paletti <3 tilasin just sen Banana Fetishin, oi vitsit se on kyllä kesäpaletti jos mikä!

      Poista
  5. Kivan värikäs paletti. Nättejä meikkejä teit. Hyvä kun tykkäät paletista.
    Odotan jo meikkejä bananalla. ;)
    Minä yritän himmailla luomiväriostosten kanssa, kun tykkään käyttää vanhoja paletteja. Ablaze on ollut paljon käytössä viime aikoina.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sain Bananan postista, on se aika ihana :) mä käytin kans Ablazea joku tovi sitten, todella ihana paletti!

      Poista

Kiitos kommentista <3