lauantai 28. toukokuuta 2022

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Kevät

**Mainoslinkki
Saatu*

Jatketaan postaussarjaa jossa esittelen tällä hetkellä käyttämäni ihonhoitotuotteet. Kevät on pitkällä, iho voi yllättävän hyvin eikä epäpuhtauksia juurikaan ole. Tukkeumista olen päässyt eroon kaksoispuhdistuksella ja naamioilla useampaan kertaan viikkoon. Toistaiseksi taas kaikki hyvin ;) tässä lyhyt selonteko ja esittely jokaisesta tuotteesta jotka nyt avattu vessan kaappiin. Yritän nykyään avata vaan sen verran kun aktiivisesti käytän.

Aiva The Oil*
En voi käyttää öljyjä kaksoispuhdistuksessa joka päivä koska silmät rähmii, mutta silloin tällöin. Aivaa käytän vain suihkussa koska kaatopullo on sotkeva.

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil
Coxirin öljy on miellyttävä ja pumppu hyvä. Ei jätä iholle raskasta tunnetta ja poistaa myös silmämeikin. Huuhtoutuu hyvin iholta pois. Käytän enimmäkseen tätä ja sitten kaadan Aivan öljyn tähän pulloon kunhan tyhjenee. 

Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam
Oi tämä on ihana! Menee vuoden parhaisiin tuotteisiin! Varmasti osasyy ihon parempaan kuntoon. Puhdistaa ihohuokoset ja rasvoittuvan ihon hyvin mutta ei jätä kuivaksi. Todella tehokas tuote. Mulla on tästä naamiokin mutta en ole vielä ottanut käyttöön. Skinfoodin puhdistusvaahdon reseptiä uusitaan joten sitä ei nyt ole saatavilla, mutta vastaava löytyy Skin Houselta, tuota voisin itse tilata kokeiluun. Kananmunanvalkuaisen kun sanotaan olevan hyvä ainesosa rasvoittuvalle iholle.

Cattier Purifying Cleansing Gel 
Minttua ja teepuuta sisältävä puhdistusgeeli. Ihan kiva mutta vaahto on sellaista hiukan kirvelevää niin ei silmät tykkää. Muutoin kiva käyttää Cattieria pitkästä aikaa.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover
En käytä erillistä silmämeikinpoistoainetta päivittäin, siksi tämä vaan kestää...

Coxir Green Tee BHA Clear Toner
Ihan huippu! Pitää ihon siistissä kunnossa mutta ei kuivata vaan päinvastoin, jättää sellaisen kosteutetun pinnan iholle! Tavallaan kasvovesi mutta ei sellainen "kirvelevä" puhdistava kasvovesi. Ostan kyllä heti perään toisen pullon. 

Garnier Micellar Rose Water
Garnierin misellivedet on mun suosikkeja, jättävät ihon hyväntuntuiseksi ja ovat helposti saatavilla. Sanotaan ettei misellivettä saisi käyttää mutta ihoni tykkää ja eikös se ole pääasia että puhdasta tulee? 

BTB13 Intense Hydration Toner*
Tämä vaan kestää ja kestää vaikka melkein joka päivä käytän ;) Loistava hoitoneste jota riittää vain yksi kerros, siksi ehket niin riittoisa.

Cosrx Ultra-Moisturizing Lotion
Tästä olen kertonut aiemminkin, koivunmahlaa sisältävä öljytön kosteusvoide joka imeytyy hyvin ihoon. Käytän aamuin illoin ja varmasti loistotuote kesällä. 

BTB13 Antioxidant Day Cream spf15*
Kevyen suojakertoimen sisältävä päivävoide, otin nyt kesää vasten käyttöön.

Aiva The Cream*
Tää on ollut kiva, sopii päivä- tai yövoiteeksi. Kulutan pois kun varmasti kesällä liian tuhtia. 

Balance Me Wonder Eye Cream
Taisi olla viimeksikin käytössä, mukava tuoksuton, silmiä ärsyttämätön sy-voide aamuin illoin käyttöön.

essence Hello, Good Stuff! Mossy Face Moisturizer Hydrating Gel With Banana Water
En usko että tämä on hirmu hoitava, mutta hauska tämä banaanivoide on! Käytän meikin alla tai kevyenä kosteuvoiteena. Ihana tuoksu ja hauska koostumus! essencen tuotteita löytyy parhain valikoima **Cocopandalta, myös uutuudet ensimmäisenä!!

essence Lip Care Booster
essencen huultenkuorinta tuntuu kivalta ja kosteuttaa hyvin. Ei rouhein kokeilemani mutta hyvä kuitenkin.

7th Heaven Blackheat Pull-Out Pore Strips
Mustapäälappuja ostin pitkästä aikaa, nämä on ihan hyviä. Silloin tällöin käytän mutta haluaisin ehkä kokeilla jotain tehokkaampiakin. 

Omorovizca Refining Facial Polisher
Ökyhintainen kasvojen kuorinta josta en oikein tiedä onko hintansa arvoinen. Pakko sanoa että tykkään tuosta Mizonista enempi joka oli kuus kertaa halvempikin :D

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel
Mizonin entsyymikuorinta on ihana! Sillä tulee täydellisen tasainen iho! Uskon että tämänkin käytöllä on ollut suuri vaikutus ihoni kuntoon. Nopea ja sotkematon käyttää. Olen aina tykännyt entsyymikuorinnoista ja tämä on kyllä loitotuote. 

Oikeastaan ostan enää pääosin korealaista ihonhoitoa ja yritän käyttää muita aktiivisesti pois. Toki niitä kertyy esim kauneusboxeista. Toivottavasti löydät suositusteni kautta uusia lemppareita, olen kyllä itse taas aika innostunut ihonhoidosta ;)

Mitä tuotteita sun kevät ihonhoitoon kuuluu? Oliko näissä jotain tuttuja tai kiinnostavia?


24 kommenttia:

  1. Kaikki itselle vieraita tuotteita. Oma iho kun on kuivaakin kuivempi, niin vähän eri putelit tarpeen. Mutta kiva lukea sun suosikeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas rasvoittuva, tuntuu kyllä pintakuivalta heti jos vähän laiskottelee kosteuttamisen kanssa ;)

      Poista
  2. Yllätyin kun sain näytteen tuosta Aivan voiteesta, miten hyvä tuoksu siinä oli. Tykästyin ja aion tilata sen kunhan saan aiemman voiteen loppuun. :) (välillä luonnolliset tuotteet tuoksuu minusta oudoille)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä on hyvä tuoksu ja miellyttävä tuntu muutoinkin :)

      Poista
  3. Tuo Aiva on kyllä mulle ihan uppo-outo merkki!

    Olen itse ihastunut viime aikoina kaikenmaailman kosteuttaviin kasvosuihkeisiin, ja sellaisista tulee juttua blogiinkin vielä lisää, kunhan ehdin. Pintakuiva iho tykkää kosteutuksesta, mutta mulla pukkaa heti näppyjä, jos alan liioitella öljyjen tai voiteitten kanssa. Yhtä tasapainoilua koko homma, mutta jotenkin tässä taas alkaa hahmottua uusia suosikkituotteitakin.

    Noita peseviä tuotteita kohtaan olen aika epäluuloinen, monet niistä kun tuntuvat tekevän ihosta pintakuivan, jolloin siihen pukkaa miliumeja helposti, eikä mikään kuorinta auta (järeämmät keinot kyllä, kuten resepti-Avitcid, jota en viitsisi kesällä käyttää). Ellei tuo Skinfoodin vaahtoputsari todellakaan kuivata liikaa, niin kiinnostaisi kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuivata ainakaan mulla mutta mulla on rasvoittuva iho, kuivalle iholle se saattaa olla kuivattavampi. Kosteuttavat suihkeet on ihania mutta rasvoittuvan ihon kanssa tuntuu että sulattavat vähän meikkipohjaa, käytän itse mieluummin mattaavia paitsi ihan talvella :)

      Poista
    2. Yliopiston apteekin verkkokaupasta tuo Skinfoodin putsari oli loppu, olisin sen muuten ostanut tänään, kun tilasin sieltä muutakin.

      Noista kosteuttavista kasvosuihkeista... Käytän niitä kasvoveden tapaisesti ja varsin runsaalla kädellä puhtaalle iholle. Tiedän, että monet suihkuttelevat niitä meikin päälle pitkin päivää, mutta arvelen, että se ei tosiaankaan ole rasvoittuvalla iholla hyvä idea (minulla myös on herkästi rasvoittuva ja jopa ärsyttävän helposti öljyyntyvä iho). Meikki voi tosiaan sulaa pois helposti. Kasvovetenä ne ovat kyllä loistavia, varsinkin sellaiset suihkeet, joissa ei ole öljyjä vaan pelkästään vesipohjaisia kosteuttavia ainesosia.

      Poista
    3. Kasvovetenä olen kanssa joskus käyttänyt mutta tykännyt enemmän perinteisestä kaatopullosta, vaikka siis suihkutettaviakin voi kaatopullona käyttää, mutta jotenkin vaan aina jää...tykkään enempi sellaisista kasvovesistä joilla on jotain tekemistä ihon puhdistamisen kanssa :) mun pitää kans kytätä milloin tuota Skinfoodia saisi lisää, haluan ostaa uudestaan kyllä!

      Poista
    4. Kappas muuten, sitä Skinfoodin putsaria löytyi iHerbistä, taidan laittaa seuraavaan tilaukseen: https://fi.iherb.com/pr/skinfood-egg-white-perfect-pore-cleansing-foam-5-07-fl-oz-150-ml/75550?gclid=Cj0KCQjw1tGUBhDXARIsAIJx01kYHD_wkNcSVV-g_N_CI7xwkZHL5ZE5NXjxjOXrX7hriXp1UYq-c5MaAl1NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

      Poista
    5. Huippua että löytyi! Toivottavasti tykkäät siitä eikä ole liian kuivattava :)

      Poista
  4. Olipa kiva lukea sun ihonhoitotuotteista! Coxirin öljyputsari on paras ikinä<3 Toi Omorovizcan kuorinta loppui mulla juuri ja olihan toi tehoiltaan varsin hyvä, mutta en ikinä maksaisi siitä täyttä hintaa. Enkä pidä sen tuoksusta :D Mizonin entsyymikuorinta taitaa lähteä mun ostoslistalle, kiitos siis suosituksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Mizon on huippu, paljon parempi ja muutenkin entsyymikuorinnat on best <3 ja Coxirin öljyputsari on ihana <3

      Poista
  5. Näistä itsellänikin tällä hetkellä käytössä Coxirin öljy sekä Mizonin kuorintageeli. Muut silti tuttuja Aivaa lukuunottamatta, joka itselleni täysin tuntematon tuotemerkki! Tuo BTB13 hydration toner vaikuttaa erityisen kiinnostavalta. Kesän alkaessa etenkin kasvovoiteiksi otan pääsääntöisesti kevyempiä, esimerkiksi geelivoiteita. Ja myös aloe vera-tuotteet kivoja kesällä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei olekaan yhtään Aloe Vera tuotteita mutta ovat ihania kyllä! Ja just kaikki geelimäiset, koko ajan yritän käyttää näitä pois että saisi kesäksi sitten kevyemmät käyttöön :)

      Poista
  6. BTB13 tuotteet on kyllä ihania. Yksi omista lempisarjoista ihonhoidossa. Tykkään, et yhdistetään lääketieteellistä tutkimusta ja luonnollisuutta. Toimivia tuotteita kaikki, mitä olen sarjasta käyttänyt.

    Oma ihonhoito on tällä hetkellä todella simppeliä, muutamalla tuotteella tullaan toimeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aikamoiset varastot ihonhoitoa, olen taas niin innostunut kokeilemaan kaikkea...että simppelistä ei ole tietoakaan! Huomasin että yksi hoitola täällä myy BTB13:a niin saisin ostettua tuote helposti lisääkin :)

      Poista
  7. Aiva The oil kyllä tosi kiva! Käytän pumppupullosta (kaadoin vanhaan tyhjään) ja toimii paremmin kuin tuosta ruokittavasta. Coxir puhdistusöljyn ostan sitten heti sen jälkeen testiin!
    Tuo garnierin rose misellivesi on ihanaa ja tykkään ruusun tuoksuisesta kosmetiikasta <3 Sulla on kyllä aina huipputuotteita käytössä :) Tuo Mizonin apple peeling myös täällä suosikki, muistan ehkä kerran viikossa käyttää -mutta on just kesälle paras hapollinen tuote kyätettäväksi, semmonen miedompi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miten kiva kuulla että meillä on vähän samoja suosikkeja ja näistä mun postauksista on iloa <3 aion käyttää tuon Coxirin öljyn eka pois ja kaataa Aivan siihen pulloon, sen oma pullo on aivan susi...

      Poista
  8. Kiva lukea näistä sinun käyttämistä tuotteista. Hauska huomata, että k-kosmetiikka on vallannut lähes tulkoon kaappisi.
    Minä käytän melkein kokonaan luonnonkosmetiikkaa. Poikkeuksena Sensain aurinkovoide ja puhdistusöljy, joka on nyt Lidlin viime vuonna hetken aikaa kaupoissa ollut hunajapuhdistusöljy. Se on aika hyvä ja kivasti toimii kostutetuilla kasvoilla. Muutoin yritän kesää kohti keventää ihonhoitoa. Hiukset rasvoittuvat tällä hetkellä nopeammin kuin kasvot, mutta tilanne voi muuttua milloin vain. Kypriksen antioxidant dew piti hyvin kuivuuden poissa talvella. Kertaakaan ei kiristellyt sen kanssa ihoa. Nyt käytössä Novexpertin C-vitamiiniseerumi. Muutoinkin Novexpertin ja Urangin tuotteet kiinnostavat. Samoin kiinnostaa kokeilla Djusieta. :D
    Kuorintaa olen muistanut käyttää taas kerran pari viikossa. Kangasnaamiot on otettu myös esille. Persikkaversio on aivan ihanantuoksuinen! Kasvovesiä kuluu koko ajan tasaiseen tahtiin ja tykkään suihkia niitä. Yksi 100 ml pullo kestää noin kuukauden, kun aamuin illoin suihkii. Whamisan deep rich mist on aikalailla loppu, samoin Lidlin hunaja, seuraavaksi otan käyttöön Brunsin, joka on tarkoitettu myös päänahalle. Käytössä on myös tietenkin Sensain aurinkovoide kasvoille. Tekisi myös mieli korkata Whamisan kaktuskasvovesi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Djusie kiinnostaisi minuakin mutta en osta luonnonkosmetiikkaa nyt koska tosiaan, K-Beauty on vallannut kaapit! Jotenkin olen vaan innostunut ihonhoidosta ja juurikin korealaisesta taas kerran :D oi ja se Whamisan kaktuskasvovesi, se olisi ihana kokeilla!

      Poista
  9. En oo viel korkannut egg putsaria tai banaanivoidetta, mutta kuulostavat hyviltä. Ostin Tokmannilta puolen hintaan pari korealaista öljyputsaria, toiv ne ei lopeta maahantuontia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3