torstai 19. toukokuuta 2022

Jeffree Star Beauty Killer 2

**Mainoslinkki

Jeffree Starin toiseksi uusin luomiväripaletti on kunnianosoitus ensimmäiselle JSC paletille eli Beauty Killerille. Joka on edelleen yksi lempipalettejani! **Beauty Killer 2 on myöskin litteä ja pitkulainen, mainio säilytyksen kannalta. Jeffreen tuntien se sisältää sykähdyttävän värikkäitä sävyjä ja heti kun näin tämän niin pakko saada...ostinkin paletin melko tuoreelta ja samalla hankin myös ostoslistalla roikkuneen Prickedin.

Beauty Killer 2 on kymmenen värin paletti jossa 6 mattaa ja loput shimmeriä. Heti kun avasin tämän niin näin että tätä, tätä ja tätä yhdistän ja teen tälläisen tai tälläisen meikin...Respect on hyvä perusvaalea pohjustussävy ( joskaan ei ihan vaalealle iholle ), Under Oath  häivytyssävy ja kukapa kieltää käyttämästä Blow Up Dollia poskipunana. Ja kaikki violetit, oooh ja aah miten upeita! Kerrankin sinipohjaisia violetteja! Niitä harvemmin näkee. Muutoinkin tuntuu että lämpimän sävyisiä paletteja on mutta viileitä vähemmän. Tämä onkin siis loistava kaltaiselleni viileälle, punapohjaiselle iholle.

Pigmenttiä on reippaasti. Mattavärit pölisevät ja paletin kanssa saa meikata kieli keskellä suuta jos innostuu tekemään näyttävämpää meikkiä. Mustelmaefekti violeteilla on taattu jos ei ole häivyttelyn kanssa tarkkana ja käytä hyviä siveltimiä.

**Beauty Killer 2 49,50 e oletkauniilla. Värien ystävälle tämä paletti on kyllä hankkimisen arvoinen. Sekä sinulle joka keräät JSC meikkejä. Tästä riittää hupia ja iloa pitkäksi aikaa sekä haastetta löytyy värien yhdistelijälle. Kiireaamun paletti tämä ei ole, värejä saa jonkun verran kerrostaa ja etenkin sinipohjaiset violetit on sellaisia joita saa häivyttää ettei ole mustelmaefektiä. Mutta kaikenkaikkiaan meikkikuvat puhukoot puolestaan ja jos värihaasteet nappaa, klikkaa tilata tämä itsellesi. Meni itsellä lempparipaletteihin! Myös uusin paletti **Banana Fetish on ostoslistalla plus nuo muut ihanat banaanituotteet...oih ja voih kun voisi ostaa aina kaiken mitä haluaa!

Innostaako vai onko värit vähän liikaa?


12 kommenttia:

 1. Ihanat nuo painetut veitset tossa paletissa :D Sun tekemät meikit tästä on kaikki kyllä tosi kauniit, jotenkin paletissa just värit on niin voimakkaat että en rohkenisi ostaa itse! Hinta ei kyllä ole ollenkaan tässä paha Jeffreen paletiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) värit on kyllä pigmenttiset että seuraavan kerran yritän kokeilla kevyempää kättä, Miia Johansson teki tällä tosi kivoja meikkejä! Mulla aina lipsahtaa liikaa :D

   Poista
 2. Banaanipaletti huutelee minunkin nimeäni, ja merkin ihonhoitotuotteita ois kans ihana testata.
  Pitää kytistellä alekoodeja taas jossain vaiheessa,
  Upeet meikit oot tällä paletilla aikaiseksi saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Ne banskutuotteet on tosi houkuttelevia, rakastan banaanin tuoksua :)

   Poista
 3. Sä osaat niin hyvin yhdistellä erikoisempiakin värejä silmämeikissä keskenään, että tää on kyllä ihan sun paletti<3 Itse en taas näkisi tekeväni tän paletin kanssa oikeastaan mitään meikkejä :D Mä en tosin sinisiä sävyjä muutenkaan pahemmin luomilla käytä, että ehkä senkään puoleen tää ei olis ihan mun juttu. En innostunut myöskään Banana Fetishistä, joten jääpi sekin multa ostamatta :) Prickedin perään kuolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se Pricked on ihana! Upeampi kuin odotin, siitäkin on tulossa postauksensa <3 joskus toivon että mulla olisi vähän kevyempi käsi näissä meikeissä, tosin ensimmäinen BK2 meikki ei ikinä nähnyt täällä päivänvaloa kun piti itsekin pestä se pois :D ehkä testaan Miia Johanssonin menetelmää ja vähän erilaisempia siveltimiä tämän paletin kanssa..

   Poista
 4. Ai, kuinka herkullisia värejä ja meikkejä! Kävin myös tsekkaamassa nuo JS:n meikit tuolta Olet Kaunis -kaupasta. Kiusauksia, kiusauksia...toisaalta nyt olen laittanut niin paljon kosmetiikkaan rahaa tässä kuussa, että blogattavaakin riittää moneksi kuukaudeksi, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli kiusauksena ostaa tuo Banana ja mitä eilen näin sen videossa niin hienompi kuin oletin! Nyt en kuitenkaan raaski kun laskuja laskuja...

   Poista
  2. Lohduttaudun ajatuksella, ettei tuo paletti ehkä kovin nopsaan poistu markkinoilta. Mulla on vielä se Crematedkin tosin hankintalistalla :)

   Poista
  3. Ei varmasti poistu ja uskon olevan alessakin kesällä. Kohtahan ne hurjat kesäalet alkaa ja Instassa on koko ajan alekoodeja oletkauniille :)

   Poista
 5. Hyvät ja sinulle sopivat värit.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3