sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Huhtikuun alkupuolella tilasin alekoodilla **Oletkauniilta Jeffree Starin luomiväripaletteja. Uusin JSC paletti on **Beauty Killer 2, siis ihan törkeen ihana ja täynnä mun värejä!! Se oli pakko saada. Samaten **Pricked on roikkunut ostoslistalla pitkään ja nyt sain sen hankittua. JSC uutuuksista löytyy myös **Jeffree Star Skin ihonhoitotuotteita, niitä haluaisin myöskin kokeilla joskus. Tilaus 92 e.

**Bearelilta tilasin paljon korealaista kosmetiikkaa testiin. Pääsiäisen aikaan oli -20% tarjous viikonloppu. On taas paljon kokeiltavaa! Tilaus 88 e. 

Siinäpä ne :D kaksi tilausta ja aika lyhyt postaus luettavaksi. 

Mitä sinä hankit Huhtikuussa? Joko olet ostanut Beauty Killer 2:sen?


14 kommenttia:

  1. Pricked olisi niiin ihana! Ehkä ensi syksynä voisin sen hankkia, jos mieli ei ole muuttunut :D Mä tein myös juuri tilauksen Bearelille, ihanaa kun siellä on niin usein alet käynnissä niin saa näppärästi varastoja täydennettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja just näin sen uuden keltaisen banaanipaletin joka tulee Jeffreeltä!! Se on kyllä mielenkiintoinen mutta...TAAS uusi paletti...hyvä että ehti taas entiset ostaa. Prickedille lämmin suositus eikä se muuten missään nimessä ole liian syksyinen vaan sen vaaleat sävyt on ihanat kesään <3 harvoin sitä tilaa täydellä hinnalla, aina silloin kun on alet ;))

      Poista
  2. Pricked on niin kaunis paletti, että joskus se on omaksi vielä saatava. Ja just näin Instasta sun stooreista sen banaanipaletin! Voi perskeles, eihän tästä tuu mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prickedia kyllä suosittelen, tosi hyvä laatu ja värimaailma. Katsoin aamulla tubevideon Banana Fetish -paletista. En ole sitä ensimmäisenä ostamassa ellei nyt satu joku ale ja olemaan ylimääräistä. En vaan itse jotenkin tykkää hunajakennon mallisista napeista ja onko keltainen se väri jota usein laittaisi töihin esim...

      Poista
  3. Whamisan deep rich mist ja kaksi deep rich lotionia sekä Skin food. Ennen vappua tuli tarve hankkia sähkönsininen ripsiväri, joten piti käydä sellainen Isadoralta ostamassa;). essencen ripsivärin pohjustajan löysin pitkästä aikaa kaupasta, niin ostin. Kickiltä tilasin UDPP:n varastoon.
    Kivoja ostoksia sinulla. Luomiväreistä esittelyä kiitos. :) Alet on kivat, kun silloin voi ostaa testiin vähän edullisemmin tuotteita. Toivottavasti tykkäät noista Bearelilta hankituista.
    Hyvää alkanutta toukokuuta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmista on postaukset tulossa <3 kivoja löytöjä olet sinäkin tehnyt, Isadoralla oli kiva se uusi värikäs kokoelma. Sininen ripsari olis kiva! Ihanaa toukokuuta, tosin kylmä täällä on, aamulla tuli lunta ja nyt sataa vettä..

      Poista
  4. Olisin halunnut Pricked kokoelmasta pari huulipunaa, mutta ei, miks niitä ei saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan suomesta? Mulla oli sama, olisin halunnut Blood Money kokoelmasta highlightereita mutta ei tullut oletkauniille.

      Poista
    2. Olet kauniilta sanottiin ettei ne tuu...

      Poista
  5. Hyvät ostokset, mutta ootpa sä päässyt vähällä?? Ja ei se mitään, hyvä että on vain tarpeellista löytynyt :) Harmi etten ole huomannut Bearelilla tuota alea.. Ehkä joskus toiste pääsee sitten ostamaan noita utotteita testiin. Just nyt kuitenkin kaapit pursuaa ties mitä pesuaineita ja muuta kasvorasvaa.. vielä joku päivä tilaan oman etanaseerumin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearelilla on kyllä aina noita aleja, itsekin vaan ohimennen huomasin :) yllättävän vähällä pääsin ja välillä hyvä niin!

      Poista
    2. Tilasin nyt uutiskirjeen, kun luin sun blogista tuosta alesta ;) Ensikerralla ei mene ohi!!

      Poista
  6. Avonin tilauksen tein, huuto.netistä kynsilakkoja, Kicksistä pari juttua (kaksi lakkaa ja ohentaja) ja Sokoksen tilaus taisi olla myös viime kuussa tehty, sieltä aleista pari suihkugeeliä ja kaksi Tony Molyn ihonhoitotuotetta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä ostanut mitään tämän kuun puolella ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3