maanantai 31. tammikuuta 2022

Tammikuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Vuoden ensimmäiset kosmetiikkaostokset! En tiedä mikä näiden listaamisessa onkaan niin koukuttavaa...tai miksi on niin kiva lueskella muiden ostoksista. Joskus selailen itsekin omia ostoksia jälkikäteen vertaillakseni kuukausittaisia summia tai tarkastaakseni jotain hankintaa. 

Cocopanda on yksi mun lempikauppojani kosmetiikan ostamiseen. Siellä on yleensä aina alennuksia, mitä vaan satut etsimään. Jotenkin juolahti mieleen että mikä oli se essencen paletti joka mun on pitänyt ostaa pitkään, mutta mikä ei ole tullut missään eteen. Piti googlettaa mikä sen nimi edes oli...sehän oli **By Merve joten otin sen + läjän kaikkea muuta essenceä. Physicians Formulaa ostan myös usein Cocopandalta joten otin mukaan **All-Star kasvopaletin joka on kuolettavan ihana!! Se on muuten sitten Limited edition ja saatavilla vain rajoitetun ajan. Cocopandan tilaus 40 e

---------------------------------

lhonhoitoa Biodellyn talvialesta sekä Bohon viileän sävyinen Pink Blossom poskipuna. Kävin vähän poskipunia läpi ja laitoin pois sellaisia joista en vaan tykkää, tai ei tule käytettyä. Annan ne eteenpäin. Tilaus 30 e. Kuvassa myös apteekkiostos CeraVe Smoothing Cleanser. On pitänyt pitkään testata monesta suunnasta kehuttua CeraVea, nyt näin suosituksen etenkin tästä joten testiin. Sisältää mm. salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Meillä oli aika pienehkö CeraVe valikoima mutta testaan nyt tätä ja ostan lisää tuotemerkiltä jos innostun. Putsari 12 e.

Kicksiltä tilasin **Glamglow naamiopaketin sekä **Smashboxin voidemaisen luomivärin, joka tavallaan sopii myös primeriksi. Mulla on joskus ollut tälläisiä tai tämän tyylisiä, kiva kokeilla taas pitkästä aikaa ;) tilaus 60 e. Kuvassa näköjään myös pari kirppariostosta, oisko olleet 15 e luokkaa.

-----------------------------

Joensuussa kävin katselemassa alet ja pari juttua oli ostoslistalla. Kicksissä ei ollut hakemaani mutta ostin BeautyActin siveltimen ja Buxomin huulikiillon alesta. Ostot 23 e. Luontaistuotekaupasta sinkkiä kynsiraukoille 10 e. Kerrankin muuten myyjä auttoi ja suositteli juuri tätä eikä aiemmin käyttämääni, niin ei tule liikaa vitamiineja päällekkäin. Testataan!

Sokoksella oli hirmuisesti alennuksia, täältäkin oli pari jutskaa ostoslistalla. Harmi kun Jeffree Star poistuu, oli -30%. Olisin halunnut ostaa Prickedin mutta sitä ei ollut. Huulimeikit oli niin lähmättyjä etten uskaltanut ostaa. Otin sitten Jawbreakerin joka oli viimeinen. Urban Decay oli -50% mutta ei ollut mitään kiinnostavaa jäljellä. MACia on paljon pienempi valikoima kuin Kuopiossa mutta jösses mitä löytöjä! Tosi kauniita huulikiiltoja vitosella ja Paint Potteja vitosen, otin yhden kun Painterly loppuu kohta. Laskin tohkeissani miehelle että ostosten normihinta oli 190 e mutta kaikkien alennusta ja lahjakortin jälkeen jäi tosiaan hintaa vain 45 e.

Mulla loppui taas Fudget ja halusin jotain mikä on vähintään yhtä hyvää. Päätin tilata Kauneudenverkkokaupasta Inebryan hopeatuotteita joita sain joskus blogin kautta, ja mitkä nostin vuoden parhaiksi koska olivat ihan sairaan hyviä tuotteita. Harmillisen vähän näistäkin puhutaan, käsi ylös kelle on tuttu merkki? No-Yellow Light Blue shampoota ei ollut joten otin no-orangen, toivottavasti on pätevää tavaraa :) tilaus 22 e. 

Löysitkö sinä mitään kivaa alennuksista?

13 kommenttia:

  1. Nyt oli JS puoleen hintaan joten otin sen vihreän paletin. Unicorn bloodin puikkomallina ja irtopuuteria.
    Kicksin alesta lähti vain Linda Hallberg 20's paletti ja pari Smashbox in primeria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niitä huulimeikkejä uskaltanut ostaa kun melko rämmitty aina se JS hylly, Joensuussa ja Kuopiossakin. Joensuussa on paljon pienempi Kicks ja aika nuukasti oli sitä alevalikoimaa, ei niin hyviä juttuja kuin Kuopiossa.

      Poista
  2. Ihan mielettömän hyvään hintaan sait kyllä noi Sokoksen ostokset<3 :D Jawbreaker on ihana! Mäkin vilkaisin pari viikkoa sitten sekä UD:n että JSC:n hyllyt Sokoksella, mutten kuitenkaan ostanut mitään aleista huolimatta. Fudgen hopeashampoon nappasin sen sijaan vuosien tauon jälkeen, kun se oli sen verran hyvässä alessa eikä Sokoksella ollut sitä sun kehumaa Four Reasonsia :) CeraVen tuotteet on olleet omallakin testauslistalla jo pitkään, toivottavasti sä tykkäät tosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fudge on kyllä parempi kuin FR joka toki hyvä myös, mutta riippuu vähän millaista lopputulosta hakee :) harmi kun tuota Inebryan Icy Blue -shampoota ei ollut, sillä saa tosi viileän, mutta pitää katsoa jos sitä tulisi jossain vaiheessa lisää :)

      Poista
  3. Tosi kivat ostokset Sokokselta :) Ite oon tykännyt Ceravestä ja mielestäni tuotteita on kyllä varmasti tarpeeksi tuollaiselle ns perus apteekki kosmetiikka tyyppiselle brändille. Toki kaikki tuotteet ei voi toimia laidasta laitaan erilaisille ihotyypeille joten se siinä kaventaa heidänkin markkinarakoa. Toivottavasti tuo putsari sopii sulle :) Ostin myös Buxomin kun ne oli Kicksillä alessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomin kiillot on ihan mun lemppareita <3 ja ehdottomasti testaan lisää Ceravea jos innostun tuosta!

      Poista
  4. Toi CeraVen putsari on tosi kiva. Tykkään siitä varsinkin kesällä,, kun iho saattaa mennä tukkoon helpommin hikoilun vuoksi. Pesen sillä itseasiassa koko kroppaa silloin. 😊

    Mä ostin K-beautya Bearelista,siinä oli mun tammikuun ainoat aleostot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearelilla taisi ollakin hyvät alet :) muistan että sinä olet CeraVea suositellut ja monesti kun on pitänyt ostaa ;)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia😍♥️. Mäkin tykkään lukea näistä toisten ostoksista😍. Mä sorruin vaan sen Stoccan -60% alen kanssa.

    VastaaPoista
  6. Olipa kivoja ostoksia sinulla. Tekisitkö esittelyn tuosta PF-paletista. Onko essencen kosteuttavat huulipunat millaisia?
    Tein ostoksia alennusmyynneistä. Kicksiltä ostin atelier rougen -kynsilakkoja itselle ja lahjaksi, Novexpertin peeling night lotionin kesäksi, Lumenen kulmageelin, Frantsilan jalkavoiteen sekä Laveran miselliveden Whamisan loppuneen tilalle. Oli tarkoitus ostaa Taikaa, mutta Laveran alennus tuli vastaan, niin Taika unohtui. ;) Niin, ja vihdoinkin raaskin ostaa Rahuan classic hoitoaineen ja sampoon sekä Nailberryn-kynsilakkoja. Vähän mopo keuli, mutta onpahan taas varastoja. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat ostokset! Mun on tehnyt mieli kokeilla noita Atelier kynsilakkoja. Niitä olisi ollut Kicksin joulukalenterissa mutta jäi silloin hankkimatta. Ja kun en totta puhuen tarvitse yhtään uutta kynsilakkaa niin yritän olla niitä ostelematta ;) Voin tehdä mutta en varmaan nyt lähiaikoina, ei vaan oikein ole kelejä kuvata kasvomeikkejä, ei tänäänkään tullut meikkikuvista mitään kun on lumimyräkkä :( Instassa kauneusvaikuttajilla näkyy nyt pyörivän näitä ja tätäkin palettia, sieltä varmaan saa nopeamman mielipiteen jos sellaista kaipaa :)
      essencen punat on huulilla kivan tuntuisia ja väriä tulee luonnollisesti. Ihan kivoja :)

      Poista

Kiitos kommentista <3