keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Jeffree Star Weirdo luomiväripaletti

 **Mainoslinkki

Yksi Black Friday -ostokseni oli Jeffree Star Cosmeticsin **Weirdo paletti. Toivottavasti ei ihan heti tule uusia paletteja koska on työ ja tuska hankkia kaikki :DD onneksi sain tämän alesta, jäi joku pari kymppiä hintaa. Mutta ihan mielellään näistä maksaa koska keräilen ja nämä ovat ehdottomasti laadukkaimpia paletteja kokoelmassani.

Ihana mattamusta ja goottimainen ulkoasu vetoaa minuun. Olen itsekin ollut kapinallinen ylä-asteelta asti, pukeutunut mustiin ja kuunnellut punkkia/metallia. Kuuntelen edelleenkin vaikka se oma tyyli on pehmentynyt ja löytänyt paikkansa. Autot vei mennessään ja niitä on diggailtu 20 vuotta. Tyyli tullut sen myötä. Sen takia ehdottomasti tämä kokoelma oli omaa tyyliä, joku Kim Chi Chi Cosmetics...EI KIITOS.

Weirdo paletissa on tosi helpot sävyt. Tämä pinkki-violetti meikki oli eka kokeilu ja tsiisus miten nappiin meni! Koko oikean puolen kolmikko käytössä plus valkeaa kulmaluulla ja sisänurkassa. Rakastan mattaisuutta ja sitä miten värit vaan soljuvat yhteen, häivyttyvät kauniisti eivätkä vaan häivyty olemattomiin.

Värit eivät pöllyä ja sivellintä tarvii vaan kevyesti käyttää napissa. Sävymaailma sointuu yhteen ja on helppo rakentaa monen sävyn meikki.Toinen kokeilumeikki oli vasemman laidan harmailla ja pikkaisen piti laittaa sekaan pinkkiä. Laitoin tuota "Mohawk" sävyä sekä häivytykseen harmaan sekaan sekä liikkuvalle luomelle. Vielä on kokeilematta sellainen ihan tumma smokymeikki tällä paletilla ;) tummimpia sävyjä olen käyttänyt rajauksina ja hopeaa metallisävyä olen käyttänyt koko luomella. Koko paletissa on todella tasainen laatu ja mielestäni sellaiset ns.perusvärit. Itse tykkään noista pinkin ja harmaan eri sävyistä. Kiva ostos ja sopiva lisää JS -kokoelmaani ;)

Löytyykö sinulta Weirdoa? 

10 kommenttia:

 1. Siistit meikit, eikä sellaiset nuhasilmäiset mitä itse saisin aikaiseksi. Aloin miettiä onko mulla mitään tyyliä. Ehkä selkeälinjainen on aina miellyttänyt, nykyään kaipaan lisäksi kirkkaampia värejä. Ja vähemmän totinen olen valinnoissani. -HH

  VastaaPoista
 2. Mulle tää paletti olisi liian tummapuhuva sävymaailmaltaan, mutta pakko myöntää että noi sävyt kyllä toimii yhdessä. Sun meikitkin kertoo jo sen, upeilta näyttää<3 Varsinkin toi ensimmäinen meikki on upea! Jeffreen laatu on ihan mieletön ja näitä paletteja jaksaa aina ihastella, vaikkei kaikki sitten sävyiltään aina oikein kolahda :)

  VastaaPoista
 3. Aaaaaaa mikä paletti ja noi meikit❤ JS on kyl niin paljon oman budjetin ulkopuolella, onneks näitä siun voi ihastella :D

  Kirppispaketti tuli ehjänä perille, toi paletti on just sellane mitä oon ettiny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jeffreetä kyllä löytää ihan edullisesti, ei tämäkään paletti maksanut kuin pari kymppiä alesta. Ja nythän Sokoksissa ja Emotioneissa Jeffreet on -30% koska on poistumassa niiltä. Voipi tehdä löytöjä ;) ja kiva kuulla että oli mieluinen <3

   Poista
 4. Sopivan erilainen paletti. Hyvät meikit sait tehtyä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä tälle paletille on käyttöä, hyvät perusvärit <3

   Poista
 5. Punainen sävy ylläri paras! Kaunis meikki 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tässä kyllä tuo punainen on kiva, ei sellainen joihin olen kyllästynyt ;DD

   Poista

Kiitos kommentista <3