lauantai 22. tammikuuta 2022

Päivän meikki - Värikästä Avonin meikeillä

 Saatu / Avon

Avon lähetti minulle ennen joulua u-p-e-a-n paketin vähän kaikkea vartalotuotteista meikkeihin. Vartalotuotteet ovat jo päätyneet käyttöön ja kuulemme niistä lisää loppuneissa, mutta meikeillä halusin tehdä päivän meikkilookin. Tai siis useamman lookin, testasin tähän postaukseen kaikkia saamiani meikkituotteita :D

Tämä upea Glimmering Gems -paletti sisältää värisuoran neutraalista värikkäisiin. Oikean reunan neutraaleista ja kauniin ruskeista mattasävyistä tulee mieleen UD Naked Honey paletti! Olen käyttänyt vasemman reunan värejä työmeikeissäkin ja pigmentti on sellaista että jokainen onnistuu. Ei tule övereitä koska häivytys on tehty helpoksi. Koostumus on hieman kova mutta se takaa että vaikka otat kirkkaampaa väriäkin, se ei näy jokaisen vastaantulijan silmään heti.Arkimeikkeihin tämä on ollut mitä mainioin! Levittyy kauniisti, häivyttyy helposti ja sisältää hyvät häivytyssävyt mattaisina. Koko oikean reunan shimmerit on nättejä ja arkeen sopivia. Kaikki meikit ovat pysyneet koko päivän ja säilyttäneet kirkkautensa. Testailin muuten tuota meikkityyliä jossa kissarajaus tehdään alaluomipainotteisesti, ja se muuten sopi ihan kivasti raskaille luomille! Tuon voi tehdä vaikkapa värikkäällä värillä niin näyttää tosi hyvältä. Kannattaa kokeilla jos ei muuten keksi miten niitä värejä käyttäisi :)

Paketista löytyi Euphoric -lahjasetti jossa oli mascara ja huuliöljy. Nourishing huuliöljy on kauniissa Blossom -sävyssä ja livahti kyllä välittömästi työtakin taskuun. Töissäkin haluaa huuliin kiiltoa ja hoitoa, huuliöljy onkin ihana talvikäyttöön. Toimii maskin allakin. Onneksi en itse joudu pitämään maskia töissä, vihaan niitä. Toisaalta, en saa ikinä olla etätöissä vaan olen koko ajan joutunut olemaan "eturintamassa".

Euphoric Volume & Lenght mascara pidentää ja tuuheuttaa ripsesi. Tosi kaunis pakkaus ja muhkea harja! Ei ole kertaakaan levinnyt tai varissut päivän aikana. Omaan makuuni koostumus saisi olla täyteläisempi, mutta arkeen mitä mainioin, antaa kyllä näyttävyyttä ripsille. 

Glimmerstick True Diamonds silmänrajauskyniä paketista löytyi monessa kivassa eri värissä. Itse suosin eniten mustaa ja ruskeaa kynää, mutta esim vihreäsilmäisten kannattaa kokeilla luumua tai violetti, tuo tosi kivan säväyksen meikkiin! Myös harmaa on kiva, pehmeämpi kuin musta. Black Diamond sävy on sellainen jota suosin arkena, käytin sitä noissa meikeissä ja se on jotain mustan ja harmaan välimaastosta. Käytin sitä muuten allaolevassa meikissä sinisen alla, toimii niinkin ja luo pohjaa muille sävyille.

Näistä kynistä on pakko sanoa että on hinta-laatusuhden kohdillaan! Normaalihinta on kympin kieppeillä ja kynä muuten pysyy raskailla luomilla! Testasin ensin varovasti koska tälläinen pehmeä, todella pigmenttinen ja helposti piirtävä kynä myöskin leviää hyvin nopeasti helposti luomen rasvasta...mutta olin todella yllättynyt kun tämä pysyi ihan ongelmitta! Ihan joka päivä on toiminut ja pysynyt. Lämmin suositus, kokeilkaa jos esim Avonilta tilailette usein.

Nämä huulipunat ovat ihania!! Ultra Matte huulipuna tuo huulillesi pitkäkestoista sävyä tyylikkäällä mattaviimeistelyllä. Sisältää avocadoöljyä kosteuttamassa huulia. Upeat sävyt Berry Blast ( tumma luumu ), Lush Cocoa ( nuderuskea ), Poppin Pink ( kirkas pinkki ) ja Ruby Crush ( vampy punainen ).

Jokapäivän nudesävy on Lush Cocoa. Ja pysyy muuten maskin alla...mattapuna ei ole inhottavan kuiva koska ei ole täysin mattainen. Satiininen ennemmin. Kestää syömisen mutta keskelle huulia on lisättävä syömisen jälkeen. Ei kuitenkaan leviä reunoista vaan pysyy siistinä. Eikä välttämättä tarvitse rajauskynää koska puna on tuon mallinen että laittaminen on helppoa. Tuollainen...timantin mallinen?!

Berry Blast on punaisen sävy joka sointuu päivämeikkiinkin. Ja tämä talven armoton valo on kylmä, ei ihan lempivuodenaikani ottaa meikkikuvia mutta näillä mennään ;) rakastuin kyllä näihin huulipuniin vaikka yhtään uutta en tarviisi mutta pitäähän sitä aina valinnanvaraa olla...en todellakaan halua joka päivä käyttää samaa huulimeikkiä ;)

Oliko näissä tuttuja tuotteita sulle, tilaatko sinä yleensäkin Avonilta jotain?

2 kommenttia:

  1. Kivan värikäs tuo luomiväripaletti. Loputkin meikit näyttävät toimivilta. Kivoja meikkejä teit.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3