torstai 13. tammikuuta 2022

Päivän meikki - Mercury Retrograde

Tämän meikin tein töihin ihan vahingossa ja siitä tuli niin kiva että halusin toistaa sen tännekin. Käytin Huda Beauty Mercury Retrograde palettia ja sävyjä Nebula, Mercury, Haze ja Vortex. Tämä oli sellainen vahingossa ihana -meikki ;)



Silloin kun meikkailin Mercurylla postausta varten, tuntui ettei tästä tule mitään ja yritin liikaa. Nyt sudin tämän meikin ihan vahingossa ja vitsit miten kiva tulikaan :) omasta mielestäni mulle sopii sinisen sävyt tosi hyvin ja meikistä tuli ihanan rohkea.




Kahta glitteriä luomella, liki kulmiin asti minttuista mattasävyä ja ulkonurkkaan tummaa munakoisoa joka muuttuu jännän violetiksi. Tai jotenkin vähän sinertäväksi? Olen meikannut Mercury Retrogradella usemman kerran ja on se kyllä upea paletti, ihastun siihen vaan koko ajan enemmän. Tässä muuten joulukuinen postaus siitä jos jäi lukematta. 

Kat Von D Ludwig

Huulilla vähän riskillä ostamani KVD Beautyn Everlasting mattahuulipuna. Sävynä on Ludwig. Valikoin tämän nettikuvien perusteella ja pakko todeta että vähän huijaavat tätä vaaleammaksi, tai sitten mulla on vaan oudon väriset huulet. Tämäkin on rusehtava, haluaisin vieläkin kylmemmän ja harmaamman mattahuulipunan, mutta onneksi tämä sävy sopii minulle. Vai onko mulla omissa huulissa niin paljon väriä että kaikki nudet mattapunat näyttävät mulla lähtökohtaisesti hieman tummemmilta. 

Ludwig on sellainen neutraali vaaleanruskea, ehkä taittaa ihan hitusen vaaleanpunaiseen. Ihan täydellinen joko värikkään silmämeikin kaveriksi tai aivan ihana nuderuskean meikin jatkoksi.

Kat Von D Ludwig

Mercury Retrograde on kyllä meikkileikkejä rakastavan unelmasaalis. Sillä ei kertaakaan tule ihan samanlaista meikkiä vaan värejä kokeilemalla saa aina jonkun uuden twistin. Lämmin suositus tälle paletille, tämän kanssa ei tule tylsää!!

Mitäs tykkäät meikistä?

17 kommenttia:

  1. Aivan ihana meikki, joka sopii sulle täydellisesti! Mulla on kanssa Mercury Retrograde ja se on mun ehdoton lempipaletti just monipuolisuutensa ja ihanien glittersävyjen vuoksi. Toi sun meikki on niin hieno, että pitää varmaan kokeilla sitä itsellekin, kun erityisesti Vortex ja nuo siniset glitterit ovat jääneet vähälle käytölle mun huonon mielikuvituksen vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehdottomasti kokeilet niitä sävyjä! Minäkin vaan laittelin kaikkea ja tuli näinkin hieno <3 vahingossa! Mercury on kyllä kiva paletti :)

      Poista
  2. Ihana paletti.. Kaivelee kyllä se glossyboxin tarjous. Otin yhteyttä kuluttajasuojaan ja ihan eri vastauksen kun muut. Pitäis ottaa yhteyttä Eu:n kuluttajasuojaan. Mutta sekin melko turhaa. Sain vain sähköpostia kaiken lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt minä tahattomasti kääntelen veistä haavassa...tuo Glossyboxin tarjous on kyllä surullisenkuuluisa ja ihan suoranaista kusetusta. Mulla on kanssa Lookfantasticista huono kokemus, luvattiin laittaa yksi tuote ja kun pyysin sille seurantakoodia, ei sellaista kuulema ole erikseen lähetetyissä tuotteissa. Kyselin tuotteen perään kuukautta myöhemmin, niin hupsista kun eihän sitä oltu lähetettykään! Taas luvattiin lähettää mutta saas nähdä...se on vaan harmi kun someaikana paha sana kiirii ja itse kyllä välttelen tuollaisia kauppoja joista saa vaan huonoa kokemusta...

      Poista
    2. Joo tyhmää toimintaa firmoilta. Ei oikein jaksa ymmärtää, niin en enää tilaa😂

      Poista
  3. Suosittelen MAC:in retro mattea sävyssä Cafe Au Chic,jos jostain vielä saat. Tosi harmaa, kylmä ja matta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooooh just tuommonen on ihana <3 täytyypä rueta tutkailemaan mistä saisi...kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Ihanaa kun joku saa sinisen sävyt toimimaan meikeissä noin kauniisti<3 :D Meikki näyttää tosi hyvältä ja sopii sulle erinomaisesti!

    VastaaPoista
  5. Upea meikki, just kun olin saanut vakuuteltua itselleni etten tarvi tuota Mercury Retrogradea... :D Nuo KVD:n mattapunat tosiaan tuntuu kaikki kuivuvan vähän (osa aika paljonkin) tummemman sävyisiksi kuin mainoskuvissa. Ihanan näköisiä nudeja kuvissa mutta oikeasti vähän eri sävyisiä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin harmittaa kun ne on yleensä aina ihan eri värisiä sitten huulilla :/ pitää vaan yrittää käyttää pois! MR on kyllä ihana paletti että ei ainakaan pety laatuun...jos halvalla löytää niin hyvä ostos!

      Poista
  6. Kaunis meikki. Huulipuna on nätti.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3