maanantai 10. tammikuuta 2022

Mustan joulun mulle teit

Heips, en edes halua ajatella milloin tässä ex-kynsiblogissa on kynsipostaus tullut ;) ja siihen on syynsä, nimittäin nämä:

joulukynnet

Eli mun lyhyet talviajan kynnet. Välillä ne on pidemmät mutta nyt pahimman ajan lyhyet. Syynä ettei jaksa kiinnostaa eikä ne vaan kasva enää pitkiksi. Lisäksi mulla on työautona sellainen auto jossa pitää työntää sormenpäillä takakontin nappi auki, pakkasilla etenkin kun se on lumessa ja jäässä joten oikean käden etu- ja keskisormen kynnet on aika vaurioituneet mutta en jaksa enää välittää. Sitä konttia on auottava monta kertaa päivässä joten ei toivoakaan pitää kynsiä. Vasemmassa kädessä tilanne on parempi, ja toki siis lakkaan koko ajan mutta mitä esittelemistä niissä yksivärisissä kynsissä on.

black christmas nails

Nämä kynnet ovat joulukuulta. Miksi joulukynnet eivät voisi olla mustat? En ole enää ihminen joka leimaa tai liimaa pukkeja saati jotain tonttuja kynsiinsä. Talviset kuviot ovat jees, samaten joulunväreinä toimii hyvin violetti-kulta/hopea, musta tai tummanpunainen höysteillä. Siksi päädyin mustiin kynsiin kultaisella kimalteella ja valkeilla leimoilla.

OPI kynsilakat

Musta lakka on OPI 4 In The Morning jonka päällä OPI The Man With The Golden Gun. Leimat tein Born Pretty Storen joululaatasta Snowflake - L001. Kynnet nimesin Nylonbeatin joulurenkutuksen mukaan. Joululaulut ovat ihania mutta pääosin niin surullisia, etten tänä vuonna voinut oikein kuunnella pyyhkimättä silmäkulmia. Onneksi joulu on ohi vaikka lempijuhlani onkin.

OPI kynsilakat

Leimauslakkana käytin Moyran valkeaa. En ole ihan varma pidänkö siitä. Se leimaa aika epätasaisesti ja se häiritsee minua. Taidankin ostaa seuraavaksi luotto-Kondia ;) päällyslakka Seche Vite. En muista suttaako se leimauksia vaan annan niiden kuivua hetkisen ennen päällyslakkaa :)

Jospa tämä kynsi-innostus tästä taas. Mitä tykkäät mustista joulukynsistä vai onko liian synkkää makuusi? 

12 kommenttia:

  1. Kauniit talvikynnet!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Nätit kuin mitkä! Kiva kun tuli kynsipostaus, ne on niin kivoja sinulla. :)
    Mussu

    VastaaPoista
  3. Ihan pikkujoulu kynnethän noi on, ihanat!

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä oikein hyvät kynnet, koska hiutaleethan on valkoiset :) Nuo leimauslaitteet tuo kyllä koristeluun paljon lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuo ja ne ovat nopeita käyttää kun yleensä pidän kaiken valmiina esillä :)

      Poista
  5. Kyllä nuo joulukynnet mustalla lakalla toimivat.
    Minulta muuten löytyy saman OPI-sarjan love.angel.music.baby-lakka. Voisinpa lakata sillä pitkästä aikaa.
    Mukavaa viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tai on ollut tuo LAMB lakka :) Mukavaa viikkoa TQ :)

      Poista

Kiitos kommentista <3