tiistai 25. tammikuuta 2022

Goodiebox Tammikuu 2022

**Mainoslinkki

Vuoden ensimmäinen Goodiebox antoi kyllä odottaa itseään. Taas oli jotain toimitusvaikeuksiaa ja boxi tuli vähän myöhässä. Itseasiassa tämä tuli eilen ja Boxycharm tulee varmaan tänään joten onpahan tuplasti boxijännitystä avattavana :D tänään siis GB avaus ja myöhemmin tällä viikolla Boxycharm :)

Joka kuukausi Goodiebox laatikko on erilainen, tällä kertaa se oli kauttaaltaan kauniin vaaleansininen. Olen säästänyt itsellä mieluisimmat, säilytän niissä koruja, koiran tarvikkeita jne. Käytän postituksissa tai olen antanut veljeni lapsille, ovat muuten joskus kysyneet olisko mulla niitä laatikoita lisää. Ja kyllähän tädillä aina on ;)

Aether Supaer edp / arvo 25 e
Mä olen tykännyt tämän merkin hajuvesistä. Aika erilaisia, voimakkaita, osa ollut unisex tuoksuja. Tämä tuoksuu setripuulta ja joukossa on myös makeutta. Tykkäsin mutta tuoksut ovat aina vähän mielipiteitä jakavia kauneusboxissa. Itse kuitenkin kokeilen aina mielelläni koska aina harvoin ostan hajuvesiä. Tuntuu että yksi pullo kestää aina vuosikausia.

Ecooking Peeling Mask / arvo 39 e
Kuoriva kasvonaamio. En ole merkkiin ihan hirmuisen ihastunut joten mietin vielä tulisko tätä käytettyä itse. Luonnollisia ja luonnonmukaisia ainesosia sisältävä tuotemerkki.

Niré 405 Face Mask Brush / arvo 20 e
Nirén siveltimet on aina lemppareita boxissa mutta nyt meni vähän metsään. En oikein ymmärrä miksi naamio pitäisi levittää siveltimellä kun joudut sen kuitenkin pesemään, ja joudut silti pesemään vielä sormet. Vähemmän pesemistä kun sen suorin levittää sormin :D olisin siis ottanut mieluummin meikkisiveltimen tältä merkiltä, lisäksi tämän arvo tuntuu kyllä aika kalliilta!

Skin & Co Truffle Therapy Face Toner / arvo 28 e
Olen toivonut kasvovesiä boxeihin joten nyt sellainen tuli! Ja ihan outo, en olekaan kuullut tästä merkistä. Tämä kasvovesi sisältää antioksidantteja sekä salviaa ja taikapähkinää. Plussaa annan siitä että digitaalisessa unboxauksessa on aina inci näkyvissä. Onneksi pystyn käyttämään tätä joten testaan kyllä todella mielelläni, mielenkiintoinen tuote!

Tony Moly Scent Of The Day Hand Cream #socozy / arvo 4,90 e
Puuvillan tuoksuinen käsivoide. Testaan mielelläni, Tony Moly onkin yksi lempimerkkejäni Goodieboxista. 


Mitä tykkäsitte? Minusta tämä kokonaisuus oli monipuolinen. Ei huono ollenkaan jos tarkastelen puolueettomasti, tavallisena kuluttajana enkä kauneusbloggaajana. Ei yhtään meikkituotetta mutta ihanan monipuolisesti kiinnostavia, erilaisia tuotemerkkejä. Kaikki paitsi tuoksu täysikokoisia ja arvo 116,90 e. 

Goodieboxin voit tilata **linkkini kautta. Luvassa on kuukausittain 5-7 kauneudenhoitotuotetta 75 e arvosta. 

Miltä vuoden ensimmäinen kauneusboxi vaikutti?


14 kommenttia:

  1. Noi laatikot on oikeasti käteviä, niistähän on moni askarrellut ihan näppärän näköisiä lipastojakin! Ecookingin tuotteet on jotkut vähän "erikoisia", tuoksut ei oikeastaan ole kovin hyviä ja nimi antaa käsitystä luonnonkosmetiikasta, mutta tuotteet on silti pakattu lasisiin tai muovisiin pakkauksiin. Mun mielestä maskit on myös kivempi levittää sormin, siveltimen kanssa tuntuu ettei tavara edes tartu kaikkialle :) Boksi oli ihan kiva! Kasvovesi ja tonymoly on kivoimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kokeillut sivellintä naamioiden levitykseen ( en siis tätä! ), mutta ei ollut mun juttu. ecooking lupailee kai olla hajusteetonta ja herkälle iholle sopivaa luonnonkosmetiikkaa (?) mutta incit on sellaisia etten voi käyttää, jotain kokeilin ja oli sopimaton mulle. Laitan suosiolla kiertoon.

      Poista
  2. Ihana Käsivoidetuubi. Sopii koiraihmiselle😍

    VastaaPoista
  3. No nyt oli ihan kiva boksi. Tuo ecooking naamio poltteli mulla ainakin kasvot punaisiksi. Kirjoitin siitä joskus loppuneissa enkä kyllä suosittele jos on herkkä tai kuiva iho.

    Tuota skin & co on tullut aika paljon boxycharmista. Olen itse tykännyt 😊

    Tuoksut jakaa mielipiteitä mutta kuten sinäkin, olen samaa mieltä että kiva testailla kun ei tulisi itse muuten ostettua. Pari ihanaa olenkin tätä kautta löytänyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei no sitten en testaa. Mä en ole saanut Skin & co:ta Boxycharmissa, mielelläni kyllä ottaisin jos on hyviä tuotteita. Kiva testata tuota kasvovettä :)

      Poista
  4. Tää oli oikeestaan tosi kiva, yllättävänkin kiva Goodieboxiksi! Ja hei täällä eräs, joka levittää aina kasvonaamion siveltimen kanssa, jos vaan mahdollista :D Inhoan sitä, jos täytyy levittää naamio sormilla, vaikka toki se sivellin täytyy sitten vielä pestä.

    VastaaPoista
  5. Mää laitan siveltimellä naamiot, ei tarvii kynnenalusia kaivella 😁, ton arvo on kyllä kyseenalainen 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se kyllä ;) sulla on tosin pidemmät kynnet ku mulla!

      Poista
  6. Mä taas tykkään levittää naamion siveltimellä ja olin tälläistä viime vuoden lopulla ostamassakin mutta ei löytynyt miuluista niin jäi ostamatta. Hyvä, koska nyt sain sen näin :

    VastaaPoista
  7. Boksi oli kyllä ulkoasultaan sekä sisällöltään ehdottomasti parempi mitä joulukuun boksi, mutta ei se vielä täysin poistanut aikaisemmista bokseista aiheutunutta harmitusta.

    Boksista tulleet naamio ja sivellin olivat nimittäin ilmeisesti joulukuun boksin tuotteita, jotka eivät toimitusvaikeuksien takia viime kuussa boksiin kerenneet. Kyseiset tuotteet sitten oltiin korvattu vuoden 2020 joulukalenterin tuotteilla, mikä oli harmillista monelle tuplatuotteen saajalle.

    Nyt sitten taas vuorostaan osa tammikuun boksin tuotteista oltiin korvattu näillä joulukuun boksista puuttuneilla tuotteilla. Osasin tätä kyllä odottaa, mutta toivoin salaa kyseisten tuotteiden olevan hieman ekstratuotteen roolissa joulukuun mokailun takia. Jännityksellä jään odottamaan, tuleeko ensi kuussa taas tammikuussa puuttuneet tuotteet?

    Myös tämä mainitsemasi boksien viivästyminen harmitti, mutta eihän näille aina mitään mahda. Goodielta toivoisin kuitenkin hieman parempaa tiedotusta asiakkaille päin tämmöisissä tilanteissa.

    Kaikesta harmituksesta huolimatta boksi oli kiva sisällöltään, vaikka käsirasva ja hajuvesi eivät käyttöön jääkään. Kasvovesi oli erityisen kiva ylläri, sillä sitä olen jo tovin toivonut boksista löytyvän. Kokonaisuutena siis varsin hyvä boksi, vaikka siellä oli jälleen itselleni ei mieluinen hajuvesi jo tutuksi tulleelta merkiltä. Boksi oli myös mielestäni tässä kuussa kaunis ulkoasultaan.

    P.s. jäin myös miettimään mitä se instagramin puolella luvattu herkullinen näyte oli. Sellaista ei ainakaan minun boksiin eksynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinkö, voi kyllä tosiaan olla. Ne glittersukat ei kyllä mieltä lämmittäneet :D joo siis varsinaista sekoilua ja ai niin, niinpä muuten luvattiinkin joku herkullinen näyte mutta ei multakaan sellaista löytynyt. Aika viime metreillä boxi tosiaan tuli, ehdin jo odotella mutta on jo jotenkin tottunut tähän sekoiluun. Tänään hain Boxycharmin niin ei näitä kyllä voi verrata vaikka samassa hintaluokassa ovat, tavallaan kiva että tulee kaksi erilaista boxia mutta en olisi valmis maksamaan Goodieboxista tätä hintaa.

      Poista

Kiitos kommentista <3