torstai 27. tammikuuta 2022

Boxycharm Tammikuu 2022

Tämä viikko on kauneusboxipainotteinen mutta ensi viikolla ostoksia ja loppuneita :) tänään siis tammikuun Boxycharm joka on vuoden ensimmäinen, ja ensimmäinen hinnannousun jälkeen?

Tuttuun tapaan boxi sisälsi 5 täysikokoista tuotetta ja kustannuksiltaan boxi on suomeen 50 - 60 e. Aiemmista Boxycharm postauksistani löytyy enemmän infoa tilaamisesta, kustannuksista ja aina voi kysyä jos mietit tilaamista. Itse olen tästä alkuvaikeuksien jälkeen tykännyt koska nykyään liki jokaisessa boxissa tulee joku paletti, minkä jotenkin miellän Boxycharmin ideaksi. 

Odotin tätä boxia kovasti koska valintuotteeni oli tosi kiva. Paletti nimittäin ;) tykkään tämän ihan erilaisista tuotemerkeistä, aina tulee jotain tosi kiinnostavaa ja uutta minulle. Boxina tämä on kallis mutta luovuin ripsienpidennyksistä, niin ajattelin että sillä hinnalla haluan jonkun kivan jutun itselle. Ja tämä on ainut markkinoilla oleva boxi josta voin maksaa vähän enemmän. Ja tämä on ainut joka tulee täytenä yllätyksenä ( paitsi yhden tuotteen osalta ), mutta kaikista muista suomesta saatavista kauneusboxeista yleensä aina spoilaantuu. Siksi tämä on kiva kun se yleensä on kaikilla meillä suomalaisilla kauneusvaikuttajilla erilainen :)

Wander Beauty Wanderess Escape Eyeshadow Palette / arvo 42 dollaria
Oma valintatuotteeni oli siis tämä superkaunis paletti! Ihana turkoosi, lilaa, kultaa ja kylmiä sekä lämpimiä ruskeita. Ihana kevätpaletti ja uskon että tälle on paljon käyttöä. Boxissa oli taas aika nuukasti pehmustetta eli pelkkä paperinpala, lisäksi mun laatikko oli painautunut kannesta mutta onneksi tämä ihana paletti oli ehjä! 

Laura Geller Spackle Skin Perfecting Primer: Hydrate / arvo 32 dollaria
Ei kyllä tarvii ostaa primereita kaupasta kun niitä tulee aika ahkeraan kauneusboxeista. Boxycharmissa tulevat onkin aina kiinnostavia ja ihan uusilta merkeiltä. Laura Geller on tuttu vuosien takaa joten kiinnostava tuote, kosteutta tuoville primereille on aina sija mun luona. 

Context Skin Matte Lipstick Tears Are Falling / arvo 20 dollaria
Ensin säikähdin että tämä on joku sikatumma huulipuna kun tarra oli sen värinen paketissa. Mutta ei onneksi, sävy on todella käytännöllinen rusehtava nude. Sopii muuten täydellisesti tuon huultenrajauskynän kaveriksi! Kiva tuote, olen nimittäin toivonut huulipunia. Context Skin on uusi brändi boxiin, tervetullut on ja ottaisin jatkossakin mattapunisia mieluusti.

Dragun Beauty Lip Job Liner & Sharpener 2.0cc / arvo 18 dollaria
Tooooosi pitkä ruskea huultenrajauskynä. Pakkauksessa tulee mukana teroitin. On varmasti käyttöä! 

Dermelect Cosmeceuticals Revitalite Professional Eyelid & Dark Circle Corrector  / arvo 59 dollaria
Salaa toivoin että saisin joskus tämän boxista, jeee! Mun pitää katsoa vähän videoita tämän käytöstä koska käsitin että tämä on tavallaan värinkorjaaja. Ja tässä on sellainen viilentävä aplikaattori, eli tuollainen metallipäinen. Näille kasseille kyllä kokeilee mielellään tälläisiä koska näin hintavaa ei ostaisi testiin noin vaan. Mielenkiintoinen tuote. En ole vielä avannut kun en halua kaappiin seisomaan kokeiltua kosmetiikkaa, otan siis kerralla käyttöön kun sen aika on.

Kokonaisuus oli 171 dollarin arvoinen ja jokainen tuote oli mieleinen! Harvinaista ;) tämmösiä lisää...onneksi mulle ei tullut sitä voidemaista contourpalettia, en käytä sellaisia ja ihan turhaan maksaisin postikuluja painavista tavaroista. Olis kyllä kelvannut ne silmänalusnaamiot mitä oli jaossa, toivottavasti mulle tulisi joskus niitäkin :) eikä ainaisia irtoripsiä tai eyelinereita.

Mitä tykkäsit sisällöstä? Oliko mukana mielenkiintoisia tuotteita?

12 kommenttia:

  1. Oliko tuo paletti siis itse valittavissa tuotteissa? En enää muista:DDD Jos oli, toivottavasti -ja todennäköisesti olen valinnut sen. Primer on myös kiinnostava ja huulijututkin olisi, kunhan jonakin päivänä päästäisiin maskeista eroon. Mun boksi seikkailee vielä jossain, joten menee helmikuun puolelle ennen kuin se on perillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli. Toivottavasti sulla on se, on nimittäin ihanampi kuin mun kämäsissä kuvissa :D mun ei onneks tarvii käyttää maskia töissä, voin käyttää jotain huulimeikkejä mutta jonnekin kaupunkiin mentäessä tai tapahtumiin, oishan niissä kiva laittaa huulet :)

      Poista
  2. Wau, tää sun boksi oli tosi hyvä! Ja hyvä, että löytyi tommonen mieluinen under-eye tuote. Paletti on oikein kaunis myös sävyiltään. Musta on kiva, että Primereita tulee bokseista!! Niitä on niin erilaisia, erilaisilla ominaisuuksilla, että ei varmasti tulisi jokaista ostettua erikseen kokeiluun. Mä usein meikkaan täysin ilman primeriakin, niin se on mulle vaan bonus että niitä näytteitä on tullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän primeria aina, siitä on vaan tullut sellainen steppi ja kun on kertynyt erilaisia, niin on niitä käytettävä :) talvella kosteuttava ja kesällä mattaava.

      Poista
  3. Huippua että tykkäsit noin paljon tästä sun boksista etkä saanut sitä contourpalettia! Primereita tosiaan on kertynyt boksien kautta ihan älytön määrä, en tiedä koska ehdin kaikki edes käyttämään kun ei noita kerralla ihan hirveesti kulu :D Toi huulipuna on mielettömän kivan sävyinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulipuna oli hyvän värinen ja kiva niin, melko usein sattuu jotain outoja. Tykkäsin, jatkossa kun taso sitten pysyisi tälläisenä. On tää paaaljon kiinnostavampi kuin Goodiebox :)

      Poista
  4. Mahtava Boxi! Olisi kelvannut kaikki tuotteet mulle kanssa😍♥️.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kelpaa hyvin <3 aina sais olla näin hyvä sisältö..

      Poista
  5. Olipa kiva sisältö tässä boksissa. Paletti on nätti.
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Mie sain tuon samaisen primerin viime vuonna :D Ainoa sama tuote meillä oli tuo huultenrajauskynä! Miun boksi oli tylsempi kuin siun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaa kyllä kuulla sitten mitä sait ja onneksi se ei ollut kadonnut postissa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3