torstai 1. heinäkuuta 2021

Boxyluxe kesäkuu 2021

Mun hetket Boxycharmin parissa eivät ole lähteneet kovin vahvasti käytiin. Olen ollut aika pettynyt tulleisiin boxeihin kun vertaa siihen mitä niistä maksan. Tämä Luxe on vieläpä kalliimpi itsessään sekä postitukseltaan, thank god tämä ehti tulla ennen sitä tullimuutosta. Tämä onkin viimeinen Luxeni, katkaisin tilauksen koska olin varma että tämän sisältö on huono :D mulla on niin huono tuuri Boxycharmin suhteen. Base Box mulle kyllä tulee vielä ;)

Boxyluxe

Boxyluxessa oli tällä kertaa tarjolla Ciaten iso luomiväripaletti ja toki toivoin juuri sen saavani. No paskan marjat, eipä näkynyt omassa boxissa :( kyllä taas naama valahti ja helvetin hyvä päätös lopettaa Luxe. Suututtaa ettei näitä suunnata omien mieltymysten mukaan kun olen merkannut meikit mieluisaksi niin saan enimmäkseen ihonhoitoa :( onneksi tämä boxi ei sentään sisältänyt sitä muuta random skeidaa ja lifestyle kamaa mitä näissä on vaihtoehtoina. 

Dr.Brandt Triple Antioxidant Face Cream / arvo 64 dollaria
En usko että otan tätä käyttöön koska incissä on propanediolia enkä muutenkaan koe tätä kiinnostavaksi tuotteeksi. Kaapit tursuavat jo tarpeeksi voiteita. Käytän mieluummin ihonhoidossa korealaista tai luonnonkosmetiikkaa. Lähtee eteenpäin. 

Elemis Superfood Cleansing Butter / arvo 38 dollaria
En pidä tämäntyyppisistä puhdistustuotteista eikä ne sovi ripsienpidennysten kaveriksi. Sisältää mm. mangovoita joka on takuuvarma silmien ärsyttäjä. Voi olla kiva tuote tälläisistä pitäville, sisältää mm. kurpitsan entsyymejä, AHA happoja sisältävää acerola kirsikkaa ja omegarasvahappoja. Tämäkin lähtee eteenpäin. 

Aromatherapy Associates Revive Body Gel / arvo 46 dollaria
Tämä lähtee myös, en käytä enkä tarvitse lisää vartalorasvoja, enkä pidä aromaterapiajutuista. 

Smith French Dublin Fresh Green Leaves Aromatic Hand Wash / arvo 25 dollaria
Lisää aromaterapiaa, niin tujun tuoksuinen että koko laatikko lemusi tältä. Jotta tästä boxista jäisi edes jotain itselle, laitan tämän kyllä vessan saippuaksi mutta arvaan että tästä tulee sanomista. 

Four Sigmatic Superfood Face Mask / arvo 40 dollaria
Luxeen saa valita kaksi tuotetta ja oli kyllä tosi huonot vaihtoehdot mistä valita, tai sitten kaikki hyvät oli loppu. Kasvonaamiot on aina jees ja jos en näistä pidä, yksittäispakatut on helppo laittaa eteenpäin. Tämä sisältää superfoodeja ja tuoksuu brownie batterilta eli kuulostaisi hyvältä.

Avant Skincare Hyaluronic Acid Replenishing Lip Serum / arvo 122 dollaria
Tuliko tämä jostain muuta boxista ihan hiljattain? Kuitenkin, tämä on kiva tuote! Arvokas, en ikinä ostaisi näin kallista huuliseerumia. Periaatteessa tämä kattoi koko boxin hinnan kuluineen ja ylikin että ei kai huono kauppa ja kaikki muu on extraa. Mutta jotenkin vähän ylihinnoiteltuja nämä Avantit kun niitä aika avokätisesti kaikissa boxeissa tulee.

NARS Blush Orgasm / arvo 30 dollaria
Tämä multa löytyykin joten ei oikein jaksanut ilahduttaa. Minulta jo löytyvä versio on sitäpaitsi se vanha oikea, punakultainen kun tämä on se uudistettu Orgasm eli pinkki kultaisella shimmerillä. En pidä hehkuvista poskipunista joten saa nähdä otanko tätä joskus käyttöön.

Luxie Floral Brush Set / arvo 40 dollaria
Luxien sivellinsetti oli toinen valintani boxiin. Periaatteessa hyvä setti mutta kaksi näistä siveltimistä multa jo löytyy. Mutta toisella 213:lle on käyttöä joten nämä jää itselle kyllä. 

Yhteisarvoltaan tuotteet olivat 405 dollaria. Huippujutut oli Avant, Luxie ja ehkä tuo poskipuna. Jotenkin vaan ihan liikaa ihonhoitoa koska ne poikkeuksetta menevät aina eteenpäin. En vaan halua avata ja kokeilla kun varmuudella ne eivät sovi minulle. Mieluummin sitten avaamattomana eteenpäin. 
Harmittaa tosi paljon ettei mulla ollut Ciaten I Am Woman palettia. En minä nyt kuole etten sitä saanut, mutta kun tilasin Boxycharmin sen takia että saisi ihania ja erilaisia paletteja, niin niitä ei sitten tule. 
Tässäkin boxissa oli 6 ihonhoitotuotetta, vain yksi meikkituote ja yksi meikkiväline. Olen kuitenkin merkannut omiin tietoihin että haluan meikkejä, en ihonhoitoa. Sen takia harmittaa. Plussaa kuitenkin täysikokoisista tuotteista ja siitä että ne oli pakattu tukevasti jotta kaikki tulivat ehjinä perille pitkän matkan kuljettuaan.

Valitanko turhasta, olisitko sä tykännyt tästä?

16 kommenttia:

  1. No on outoo touhua ettei saa vaikka olis tarjolla!
    Toisaalta Ciaten luomivärit on so so, mutta jos haluaa meikkejä ja niitä on niin sitte vaan lähetetään jotain muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista olenko kokeillut Ciaten luomivärejä mutta se on vähän kurjaa että boxia mainostetaan juuri sillä, ja sitä ei sitten olekaan :/ ja mitä järkeä on kauneusprofiilissa jos niitä ei hyödynnetä...

      Poista
  2. Tosi harmi, ettet saanut sitä palettia :( Boxy ei ole kyllä koskaan kohdistanut tuotteita sen kauneusprofiilin mukaan, joten siihen ei siis kannata luottaa ollenkaan. Ipsyllä asia on ihan toinen! Hassua sinänsä muutenkin, kun omat Boxyt ovat käytännössä aina meikkipainotteisia, mutten tosin oo Luxea koskaan tilannut ja varmasti eroa Base Boxiin löytyy aika paljonkin. Mun boksikin ehti onneksi saapua jo Suomeen, nyt se hengaa Helsingissä, josko vaikka tänään päätyisi Turkuun asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin boxi hengasi tovin Vantaalla ja sitten yhtäkkiä oli täällä. Ipsyä mietin mutta kun se on ihonhoitopainotteisempi selkeästi niin en sitten tiedä...jotenkin niin kovasti haluaisin uskoa että tämä Boxycharm paranee :) kun ei raaski molempia tilata!

      Poista
  3. Tämä boksi ei kyllä olisi itselläni ollut mikään lemppari, nuo Luxien siveltimet tästä eniten on mieleeni :) En itse aio jatkaa Ipsynkään tilaamista tämän vero-asian takia, sillä siinä lähtee boksin hinta jo kohoamaan aika kohtuuttomaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän katselen ja tuumailen tässä, haluaisin kyllä tilata jotain laatuboxia kun ei nämä kotimaiset miellytä. Harmi kyllä kun näissä nuo hinnat nousee korkeammaksi :(

      Poista
  4. Onpa harmi, ettei nää Boxyt ja Luxet ole olleet niin mieleisiä kuin toivoit :/ Näille kuitenkin sitä hintaa kertyy aika paljon. Muistelisin, että kun itse Luxea tilasin, niin mulla olisi joka kerta ollut joku paletti mukana ja kerran taisi olla jopa 2 luomiväripalettiakin kerralla. Kunpa näitä kohdistettaisiin paremmin, sillä keskustelupalstoilla monet valittavat usein juurikin meikeistä, kun toivoisivat enemmän ihonhoitoa.

    Näistä Luxien siveltimet olisivat olleet varmaankin itselle mieluisimmat ja muuten olisin ollut myöskin aika pettynyt tähän boksiin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain siinä ekassa Luxessa paletin mutta sen jälkeen joka boxista on luomiväripaletti puuttunut :D siinä basessakin kaikki muut sai Natasha Denonaa paitsi meikäläinen. Tämän kuun boxissa on kyllä paletti sitten mukana mutta bronzer sellainen :) sekin passaa kyllä!

      Poista
  5. No onpas nyt kummallisia boxeja. Itse olisin varmaan tykänny ihonhoitojutuista.. Mutta allergiallehan et voi mitään😢.
    Missä ne kaikki paletit on jota ennen näistä sai..
    Oon itsekin ilman boxia ollut taas jo hetken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, missä paletit? Ensi boxissa onneksi on kasvopaletti mutta luomiväritkin olis jees :D

      Poista
  6. Ymmärrän kyllä harmistuksesi, en itsekään olisi tästä boksista niin perustanut. Boksin hinnalla saisi jopa useamman varmasti mieleisen tuotteen ja sitä mä itsekin mietin nyt kun päätin jatkaa vielä perusboksin tilausta. Haluanko maksaa sen 50 euroa random-tuotteista vai ostaa sillä jotain taatusti mieleistä. Yllätysmomentti tosin jää puuttumaan, mutta kun sekään ei aina ole pelkästään kiva juttu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se just on, sitä kaipaa sen yllätysmomentin ;) onneksi ensi boxissa on kaksi varmasti mieleistä tuotetta joten kovat on taas odotukset :)

      Poista
  7. Harmi, ettei ollut sinulle mieleisiä tuotteita. Itselle olisi kerrankin ollut ihan täydellinen laatikko. Vaan on kyllä aikamoisella hinnalla paiskattu tuota huuliseerumia, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olisit tykännyt :) en tiiä raaskiiko tuota käyttääkään ja parempia olla kyllä todella hyvä seerumi ;))

      Poista
  8. Toivon perusboksin onnistuvan valinnoissa sinulle paremmin kuin tämä Luxe.
    Tykkään lukea tuotearvosteluja, mutta valitsen nykyään mielummin itse tuotteet. Ymmärrän kyllä yllätysmomentin. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihonhoidossa minäkin valitsen mieluummin itse, meikeistä olis kiva saada yllärinä jotain erikoisia ja hintavia merkkejä ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3