torstai 10. kesäkuuta 2021

Goodiebox Kesäkuu 2021

**Mainoslinkki

Hihii, tällä kertaa pääsin hakemaan ihan uunituoreen Goodieboxin heti postista! Kesäkuun Goodiebox on väriltään ihana täysharmaa, aiheeltaan epätäydellisen itsensä hyväksyntä ja sisälsi 6 täysikokoista tuotetta! Mun fiilikset Goodieboxin suhteen on olleet ihan ok, saan tämän pisteillä mutta en tiedä jatkanko tilaamista. Mutta kurkataan sisältö ja jatketaan horinoita sitten!

Evoluderm Detox Jelly - Pluie De Coco / arvo 5,50 e
Voimakkaasti kookoksen tuoksuinen body jelly eli geelimäisen raikas kosteusvoide. Kookoksen tuoksu jakaa mielipiteitä, itse kuulun ryhmään joka ei oikein välitä. Lähtee eteenpäin koska en varmaan tule käyttäneeksi.

Lavish Care Rescue Me Hair Mask / arvo 10 e
Hiuksia ravitseva, pehmentävä ja kosteuttava hiusnaamio, tulee todella tarpeeseen! Käyttistuote saada boxista, tykkäsin! 

Migura Boob Mask / arvo 9 e 
Tissinaamio, voi hyvänen aika. Taidan olla liian vanhoillinen käyttämään tälläisiä. 



MCo Beauty Blush On Stick / arvo 22 e
Tuo arvo tuntuu aika liioitellulta, tässä on kuitenkin vaan 6g tavaraa? Löysin vastaavia pikku puikkoja kuuden pakkauksen jonka arvo on 22 e. Mikä nyt sitten liekään totuus! Oli miten oli, kaunis sävy mutta en käytä voidemaisia poskipunia joten kiertoon. 

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream - Blush Pink / arvo 40 e
Tämä häiritsi minua koska olin varma että on saatu tämä joskus aiemmin. Se on näköjään tullut 2019 vuonna Bette Boxissa. Käytin tämän jopa loppuun mutta mattapintaa se ei antanut, joten ei noussut suosikiksi enkä halua käyttää toista kertaa. Hirveesti tulee muuten tämän merkin primereita, eikö näillä ole muita meikkejä?

Tromberg Facial Ice Roller / arvo 25 e
Tämän rollerin voi laittaa jääkaappiin ja sitten hieroa kasvojen alueita joita haluaa kiinteyttää ja heleyttää. Mietin kyllä tuliskohan mulla oikeasti käytettyä tätä jos jättäisin itselle. Metallihyrrä on kyllä tosi miellyttävän tuntuinen ihoa vasten! 

Yllättävän kiva sisältö! Monipuolinen ainakin. Vaikka tuotteista jää vain kaksi itselle, ei sisältö ollut huono. En vaan halua kaappiini pyörimään tuotteita joita ehkä saatan joskus käyttää, laitan mieluummin suoraan kiertoon ettei ole niitä hulluja jemmoja ja vanhenevaa kosmetiikkaa kuten joskus pahimpina hamstraaja-aikoina :) 

Jos innostuit Goodieboxista, saat tilauksesi ensimmäisen boksin puoleen hintaan **tilaamalla sen linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni, mahdollistat minun boxipostaukseni :)

Hei, mitä sä tykkäsit boxista?


12 kommenttia:

  1. Itse oon alkanut tykkäämään noista geelimäisistä kosteusvoiteista näin kesäisin. Olisi voinut olla mun makuun. Mietin just että jossain tuo F&R primeri oli tullut. Ei ollut mun suosikki myöskään. Ei tarpeeksi silikonia :D Kokonaisuudessaan boksi on mun mielestä todella hyvä kyllä nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvä ja monipuolinen, enemmän vaan saisi olla meikkejä ja ehkä toisilta merkeiltä ;) nyt nuo meikkimerkit on ollut aika yksitoikkoisia eli aina tuota Figs & Rougea tai MCo Beautyä..

      Poista
  2. Tromborg oli joku scandimerkki, ihan kuin olisin ostanu sitä -70% Kicksistä joskus muinoin.
    Mitä tissinaamio tekee? Mihin kohtaan se laitetaan? Utelias!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on kai tuollainen kirsikoiden mallinen kuvan mukaan, laitetaan rintojen päälle :D kosteuttaa ja kiinteyttää??

      Poista
    2. Just tuommoset tissit siinä on :DD

      Poista
  3. Mä en viime kuun boksista tykännyt ollenkaan, niin siihen nähden tämä oli ihan ok :D Mutta ei kyllä kovin kummoinen kuitenkaan. Vartalogeeli, hiusnaamio ja poskipuna nousivat mun suosikeiksi :) Tuo rullakin oli muuten ihan kiva, mutta mulla on käytössä se jokunen kuukausi sitten boksista tullut Jaderulla hoitamassa vähän samaa tehtävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kans että aika paljon tullut noita viime aikoina kun joulukalenterissakin tuli guashakivi vai mikä olikaan. Ajattelin kuitenkin kokeilla, nytkin koirat herätti aikaisin ja naama on väsynyt niin vois virkistää :DD

      Poista
  4. Mä oisin tykännyt tissinaamiosta :D

    VastaaPoista
  5. Tylsä boksi kyllä taas. Itse en välitä noista puikko meikkituotteista yleensäkään ollenkaan. Roller on myös tylsä, ei noita työvälineitä muista ja jaksa käyttää. Sitä paitsi multa nöytä löytyy kaapista jo useampi. Tissinaamio, tsiisus :D Nauroin tolle vedet silmissä. Joskushan goodieboxista taisi tulle se peppunaamio, nyt tissit. Mitähän seuraavaksi... Ja nuo Figs&rouge tuotteet on kaikki ihan sekundaa. Useampaa merkin tuotetta testanneena en ole tykännyt yhdestäkään. Ja sekin vielä että on tosiaan tullut Bettestä aikoinaan niin ei jaksa innostaa. Hiusnaamio ja vartalovoide pääsee testiin mutta ei tämä kyllä järin innostava setti ollut tälläkään kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei innostanut sitten pidemmän päälle koska unohdin jo koko uusimman boxin. Mikään ei oikein jäänyt mieleen hohdokkaana tuotteena. Kysyit mitä seuraavaksi niin varmaan naamio tuonne alas... :DD

      Poista

Kiitos kommentista <3