maanantai 21. kesäkuuta 2021

Kesäisiä Oriflame suosikkeja

Kaupallinen yhteistyö Annemarin kauneussivut/Oriflame

Tänään testaillaan Oriflamen tuotteita! Sain valita Anne-Marilta ( Kivun kahdet kasvot blogi ) kivoja Oriflamen tuotteita kokeiluun. Anne on kipukroonikko ja työkyvyttömyyseläkkeellä. Onneksi hän on löytänyt kotoa käsin tehtävän työn eli Oriflamen tuotteiden edustuksen. Itsekin olen jonkun verran Oriflamea käyttänyt/ostanut/tehnyt yhteistyötä joten mielelläni osoitan tukea Annelle ja autan kollegaa. 

Essence & Co.Lemon Verbena käsisaippua tulee upeassa pullossa ja tuoksuu ihanan sitruunaiselta! Jotenkin mulla on menossa sitruunaisten ja hedelmäisten tuoksujen kausi joten tämä sopii siihen hyvin! Lisäksi pullo on kaunis ja sen voi jälkeenpäin vaikka täyttää muulla saippualla. Kaunis saippuapullo on myös kiva lahjaidea tai tuliaisvieminen. 

Wake Up Feel Good tuoksu kiinnosti kovasti koska sen tuoksuperhe on sitrus, minttu ja kukkainen. Lopputuoksu on myski. Mielestäni tämä on raikas kesätuoksu, kivan kirpeä mutta kepeä. Ei liian hyökkäävä. Tykkäsin ja otin käyttöön kesätuoksuksi, mulla kun ei tosiaan ole kovinkaan suurta tuoksukokoelmaa niin uutuuksia on aina mukava testailla.


Love Nature Originals Apricot & Orange Energising puhdistusgeeli on sitrustuoksuinen, kaikille ihotyypeille sopiva tuote. Luomuaprikoosiuute sisältää hedelmäsokereita ja -happoja jotka kosteuttavat, silottavat ja pitävät yllä ihon kosteustasapainoa. Luomuappelsiinimehu-uute tunnetaan runsaasta C-vitamiinipitoisuudestaan joka on yksi ihoa heleyttävistä ainesosista. Se on myös erinomainen antioksidanttilähde. Puhdistusgeeli vaahtoaa iholla ja poistaa meikit hyvin jo pienellä määrällä, ihanan tuntuinen ja mahtavan tuoksuinen tuote! 
Käytän kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa tai pienellä määrällä yksinään, vähän vaihdellen ja ihoa kuulostellen ;) käytän aina apuna konjacsientä jollainen muuten myös löytyy Oriflamelta. Konjacsieni kuorii hellästi kasvojen ihoa ja oma ihoni on huomattavasti ollut puhtaampi ja kuulaampi sen jälkeen kun otin sienen jokapäiväiseen käyttöön. En osaisi enää olla ilman!!



Tender Care hoitovoide on klassikkotuote jota en ole ikinä kokeillut! Hajusteeton perusversio sopii huulirasvaksi, kuiville kynsinauhoille tai mihin vaan kohtaan vartalolla joka kaipaa extrakosteutusta. Kesässä inhottavinta on itikanpistot vaan tämä tuote auttaa niihinkin! Samaten nenänpieliin flunssan aikana, siihen aion itse kokeilla kun taas flunssa iskee. Purkki on kaunis ja kulkee kivasti mukana käsilaukussa, mutta toisaalta vähän epäkäytännöllinen koska en yleensä pidä purkeista mutta annan tälle mahdollisuuden! Huulivoiteena olen käyttänyt tätä nyt kotona.

The One Expert Care Miraculos on jäänyt mieleen tuotteena jota haluan kokeilla. Etsin koko ajan apua liuskoittuville, huonokuntoisille kynsilleni ja yleensä olen valtavasti tykännyt erilaisista seerumeista jotka kosteuttavat kynttä. Tämä sisältää Keratin Boosting -yhdistettä joka vahvistaa kynsiä, sekä viinirypäleuutetta ja glyserolia jotka kosteuttavat kynsiä. Ihanan tuoksuista seerumia voi hieroa paljaalle kynnelle tai sivellä kynnen alapuolelle kynsien ollessa lakatut. Mielenkiinnolla testaan pidemmän aikaa että miten toimii ;)

Voit tilata tuotteita Anne-Marin Oriflame sivujen kautta ja tukea Annea. Pienet tuotteet voit tilata myös postimerkin hinnalla kuten mm. nämä luomiväripuikot. Valitsin tähän postaukseen itseäni kiinnostavia tuotteita ja sellaisia joita en ollut Oriflamelta vielä kokeillut. Vaihtuvia tarjouksia on jatkuvasti ja Oriflamella useita kestosuosikkituotteita. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi ja saada etuja mm.postikuluista ja bonustuotteita. Suosittelen tutustumaan jos Oriflame on vielä kokeilematta ;)

Kiinnostaisi kuulla oletko sinä kokeillut jotain näistä tuotteista tai onko sulla jotain muuta suosikkia Oriflamelta?

5 kommenttia:

  1. Tota tender carea oli aina lapsuudessa kun äitin lemppari varmaan oriflamelta :D Sitä mie itekki nyt ostasin jos tulisi tilattua! Eli suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) se on hyvä monitoimituote joka sopii koko perheelle. Tosin oma purkki kaikille ;)

      Poista
  2. Ompa ollut kiva tehdä kanssasi yhteistyötä ja kiitos tuhannesti tuestasi❤❤❤ Mukavaa, että tykkäsit tuotteista!

    VastaaPoista
  3. Mie en pysty käyttämään Tender Carea huulille, kuivattaa ihan älyttömästi! Mutta kynsinauhoille ja jalkapohjiin olen käytellyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ärsyttävää, muistetaan varmaan ne Lumenen huulirasvat ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3