tiistai 15. kesäkuuta 2021

Uusia ihania Milv -siirtokuvia kynsille

Saatu ilmaistuote

Milv water decals

Milv Cesarsshop

Sain valita CesarsShopista mieleisiä Milv -uutuuksia testattavaksi. Mullahan on kattava Milv -kokoelma entuudestaan koska tykkään decaleista ja Milvien valikoima on loputon. Uutuuksista löytyy tälläisiä 3D Slider-Design siirtokuvia jotka ovat ihania. Nuo joissa on punainen yläosa, ovat koholla olevia 3D siirtokuvia. Oranssi yläosa tarkoittaa perinteista tasaista siirtokuvaa. Käytin mallikynsissä noita koholla olevia koska kiinnosti kokeilla miten ne toimivat.

Milv Cesarsshop

Kynsissä käytin näitä B300 siirtokuvia. Nämä on niin ihanat että pakko varmaan tilata toisetkin jemmaan. Ettei ikinä enää käy niin että itketään siirtokuvien perään ja mietitään mistä niitä saa. Näissä on ihanat nuo peikonlehdet ja muutenkin tosi monipuolisesti erilaisia kukkia.

Milv nail art

water decals nail art

B300 siirtokuvat ovat koholla olevia kuvioita. Niitä kuitenkin käytetään kuten perinteisiä decaleita/siirtokuvia eli haluttu kuva leikataan arkista pois, kostutetaan vedellä ja siirretään kynnelle. Todella helppoja ja nopeita, eivät repeile ollenkaan ja tuntuvat todella laadukkailta. Milvit ovat kyllä kalliimpia kuin jotkut eBayn halpissiirtokuvat mutta ne eivät repeile. Nämä 3D siirtokuvat eivät revenneet laitettaessa eivätkä sulaneet yhtään päällyslakan ( Seche Vive ) alla. Ne jäävät vähän koholle mutta eivät sillä tavalla että tarttuvat vaatteisiin eikä sillee että päällyslakka sulaa decalin ympäriltä. 

Ja kynsistä tuli ihanat, lakkoina saadut Color Club Merci Beau-Blue johon kärkiin sipaisu Color Club Olive Paris ( kuvasin Parisian Garden kokolman tässä ). Ja sitten vaan decalit maalattuun kohtaan. Simppeliä, nopeaa ja näyttävää! Tykkään ihan sikana tästä koristelutyylistä kun kaikki käsinmaalaus, marmorointi tms on mulle liian vaikeaa enkä jaksa harjoitella.

Milv -siirtokuvat CesarsShopista, löytyy TODELLA paljon erilaisia eri hintaluokasta, osa on alessa. Nämä esitellyt uutuudet tästä, nämä maksavat 4 e arkki. 

Mitä tykkäät näistä uusista Milveistä, voisko olla sun juttu koristella tällä tyylillä?


10 kommenttia:

 1. Täydellisen herkulliset! -HH

  VastaaPoista
 2. Oiii, itselläni on jotain vanhempia Milvejä, pitäisi melkein laittaa taas joku päivä. Myös tyttäreni 7v kavereineen tykkää näistä ja usein saan laittaa heille näitä <3.

  VastaaPoista
 3. Vau nuo orvokki-siirtokuvat on kyllä todella kauniit, osui heti mun prinsessanhuuruisiin silmiini :) Upea lisä myös tuossa lakassa nämä lisäämäsi tarrat!

  VastaaPoista
 4. Tein eilen tilauksen, mutta Milvjä en kattonu kun ne ei irtoa geeleistä helpolla. Noi peikonlehdet on kyllä kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät ainakaan irtoa, ovat ehkä vähän tiukemmassa kuin normi-Milvit ;)

   Poista
 5. Tosi hyvät lakkavalinnat näissä kynsissä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3