lauantai 10. huhtikuuta 2021

Too Faced Just Peachy Mattes Palette

Tätä Too Faced luomiväriä olen miettinyt pitkään. Se oli jo käsissä Sephorassa mutta jostain syystä jätin sen ostamatta. Mietin etten ehkä tarvitse sitä eikä ollut ostoslistan kärjessä, niin on aina jäänyt vähän mietintämyssyyn. Lopulta tämä sattui edukkaasti kohdalle joten poimin tämänkin persikan mukaan kokoelmaani.

Too Faced Just Peachy Mattes Palette

Ulkoasultaan Just Peachy Mattes on slimmi, tosi kauniin värinen ja ihana katseltava. Hyvänkokoinen peili ja näppärästi auki napsahtava paletti tekevät tästä tukevasta rasiasta oivallisen matkakaverin. Siveltimiä tässä ei tule matkassa. 

Too Faced Just Peachy Mattes Palette

12 mattasävyä nudesta tummaan. Täydellinen paletti vihreille silmille ja ennenkaikkea mattavärien ystävälle. Valtaosa sävyistä on lämpimiä, persikan ja lämpimän pinkin kautta luumunviolettiin. Kokonaisuus on "persikkainen" vaikka mukana on perusvärit valkeasta tummanruskeaan. Voi muuten olla että olen vähän epäröinyt paletin lämpimiä sävyjä, tuntuu että mulla on niitä niin paljon ja välillä jo ihan kyllästyttää. Vaikka en usko että koen tätä palettia liikaa tiettyyn vuodenaikaan sopivaksi.

volyymiripset

Tämä meikki koostui sävyistä Peach Meringue, Peach Butter, Fresh-Picked, Peach Punch, Just Ripe ja Chocolate Dipped. 

ripsienpidennykset

Too Faced Just Peachy Mattes Palette

Pahoittelen ripsiä, heillä oli tänään huono päivä enkä rupea niitä raastamaan kun tarpeeksi jo tuntuivat irtoilevan ;D 

Overall, ensimmäisellä käyttökerralla tuntui että mattavärien kesken on vaihtelua. Osaa sai rakentaa ihan hiki päässä eivätkä ne meinanneet liukua tarraavan pohjustajan päällä. Mietin jo siveltimiäkin että oliko ne vääränlaiset. Tummanruskea oli taas sitten sellainen sävy että huh huh, kerralla meni liikaa, siinä olikin sitten huomattavasti enemmän pigmenttiä kuin vaaleammissa "rakentelusävyissä".

En oikein osaa verrata Sweet Peach -paletin välillä joka on varmasti monelle tutumpi. Minusta nämä ovat kuitenkin ihan erilaisia vaikkakin alussa minusta tuntui etten tarvitse tätä mattaa kun mulla se persikkapaletti jo oli. Matta on kuitenkin itselle kivempi ja ulkoasultaan tämä on kauniimpi. Laadun puolesta tätä täytyy vielä testailla enemmän, onko puuterinen pohjustus tälle parempi kuin voidemainen. Tuoksu tässä on onneksi vähän laantunut, mutta persikkaisuus se on tässäkin havaittavissa. 

Kaunis paletti jos näistä väreistä tykkää. Mä tykkään kun matta on tullut takaisin muotiin. Iskeekö tämä sinuun?


14 kommenttia:

  1. Onpa ihana meikki! Pitää tästä inspiroituneena kokeilla jotain vastaavaa joku päivä. Mulla on tosin vähän eri mallinen silmä niin pitää vähän soveltaa. Mattaisia silmämeikkejä tulee kyllä tehtyä paljon. Käytän silmälaseja niin shimmerit ja etenkin glitterit varisee linsseihin. :D Mattameikit on nättejä ja arjessa helppoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattameikit näyttää aina hyvältä <3 mä en ole tiennyt että glitterit voi varista linsseihin, mulla ne varisee helposti ripsien sekaan ja se on ärsyttävää :D

      Poista
  2. Meikki on kiva, olen aina tykännyt matasta. Shimmaavat sävyt usein väreilevät muutenkin päivän mittaan vaikka käyttäisi kiinnityssuihketta. Saman malliston kiinnityssuihke muuten just käytössä, siinä tuoksu on aika imelä ja jättää "kalkkiläiskiä" meikkiin, eli ei ollut ihan odottamaani laatua kyllä. Mutta menee arkimeikkeihin juuri nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, en ehkä kestäisi tosi tuoksuvaa meikinkiinnityssuihketta! Eikö se ole kuin hajuvesi jo? Mullakin shimmerit menee helpommin viiruille kuin matat :)

      Poista
  3. Mulla oli tää, mut luovuin tästä, kun ei vaan tullut käytettyä. Jotenkin jämähtänyt viime vuosina samoihin paletteihin.

    Meikki on ihana, kivan keväinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, itsekin helposti jämähtää tiettyihin sävyihin kunnes havahtuu vähän vaihtelemaan meikkiä :)

      Poista
  4. Kaunis paletti ja ihana meikki! Korallin sävyt on ihan parhaimpia!

    VastaaPoista
  5. Tää on upea paletti! Yksi ainoita, joita oikeesti tällä hetkellä Too Facedilta haluaisin itselleni :) Mä en ikinä uskonut sanovani tätä, mutta mäkin oon nyt viime viikkoina innostunut täysmatasta silmämeikistä! En siis ennen koskaan tehnyt sellaisia, mutta nyt kun tein jokin aika sitten hautajaisiin mattameikin, aloin innostua siitä mattalookista ja oon sen jälkeen aina satunnaisesti meikannut pelkillä mattasävyillä. Mulla ei täysmattoja paletteja taida olla kuin yksi, joten tää olisi mulle siitäkin syystä tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kannattaa laittaa tämä harkintaan ;) täysmatat paletit on ihania mutta harvinaisempia kyllä, shimmerit mahtaa olla enemmistön mieleen. Jotenkin olen itse aina tykännyt enemmän mattameikistä mutta käyttelen siltikin shimmereitä ihan sujuvasti :)

      Poista
  6. Tämä paletti on jotenkin niin kauniin ja tyylikkään näköinen :) Tykkään muutenkin tosi paljon Too Facedin palettien pakkauksista. Itselleni en tätä kuitenkaan ole jostain syystä himoinnut, vaikka nätit sävyt näyttääkin olevan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedin luomiväripaletit on kyllä olleet ihania :)

      Poista
  7. Kivan meikin teit. Hyvät värit paletissa.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3