torstai 19. marraskuuta 2020

Goodiebox marraskuu 2020

**Mainoslinkki

Heips! Sain marraskuun Goodieboksini eilen ja kirjoittelin siitä illankähmässä fiiliksiä. Tuntuu että justhan mä sain edellisen mutta kyllä siitä on jo kuukausi vierähtänyt. Nyt on ajatukset niin joulukalentereissa että en jotenkin edes odottanut tämän kuun boksia mutta tokihan se ilahduttaa aina ;) hei niin ja jos Goodieboksin joulukalenteri kiinnostaa niin sen availua voi päivittäin seurata mun ig:ssä ( @tainacharming ) ja toki koostekin tulee tänne blogin puolella varmaan vuoden vaihteen tienoilla :) 

Kun avasin boksin, suustani pääsi huudahdus. NYT ON KOVA SISÄLTÖ!! Missähän valitin just kun Goodieboksissa ei ikinä tule luomiväripaletteja niin nyt!! Sisältö oli muutenkin kiva ja siinä oli heti se luksuksen tuntu kun silmät osuivat hyvien merkkien tuotteisiin.

Phase Zero Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palette / arvo 40 e
Olen suuri luomiväripalettien ystävä joten kyllähän tämä all-in-one paletti miellytti minua. Ylärivissä on poskipuna ja bronzer, alhaalla luomivärejä shimmerinä että mattana. Kiva kattaus värejä jotka tulee käytettyä, tuota yläriviähän voi käyttää myös esim. häivyttelyssä. Hyvät värit pikkujoulumeikkiin ;)) Merkki ei ole kovinkaan tuttu, joku yksittäinen nappihan näiltä aiemmin tuli mutta sitä en kokeillut.

Niré Beauty Domed Blending Brush / arvo 20 e
Merkiltä on tullut aiemminkin glittervartinen sivellin joka oli hurjan kaunis! Tämä sivellin sopii silmämeikin häivytykseen ja meikkisiveltimiä ei voi koskaan olla liikaa...joten tosi mieleinen tuote oli!! 

Nails Inc 45 Second Top Coat With Retinol / arvo 15 e
Nopeasti kuivuva päällyslakka. Tätä merkkiä en ole kokeillut joten jemmaan menee kun tarvii taas avata uusi päällyslakka pullo ;) viime kuussa tuli kynsilakka niin ihan kiva että välillä alus- tai päällyslakkaa, niitä tulee hyvin harvoin bokseissa. Jäin vaan miettimään tuota retinolia ja 45 sekuntin kuivumisaikakin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta mutta testaillaan!!


Ivy Aía Face Cream With Provitamin B5 / arvo 7 e
Päivä- ja yövoiteeksi sopiva ravitseva, kosteuttava ja rauhoittava voide. Merkiltä olen aiemmin kokeillut misellivettä josta en pitänyt ja joka ärsytti silmiä. Tämä voide taitaa päätyä kiertoon koska mulla on aikamoinen testijono kertynyt miellyttävämpiä tuotteita. Ei kuitenkaan huono valinta boksiin.

Starskin VIP Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Mask / arvo 5 e
Pakkaus sisältää 1 parin silmänalusnaamioita jotka auttavat turvotukseen ja tummiin silmänalusiin. Oikein kiva ja toivottu tuote itselle ;D olispa vaan aikaa käyttää näitä joka aamu mutta ei. 

Beaverin The Perfect Oil / arvo 12 e
Argan- ja rosa canina öljyjä sisältävä hiusseerumi. Ihan mielenkiintoisen kuuloinen vaikka mulla kyllä on pari pulloa öljyä odottamassa vuoroaan. Toisaalta nyt on ruennut menemään hiusöljyjä ja muotoilutuotteita enemmän joten tuliskohan mulla jopa käytettyä tämä?! Tukka on kuin harakanpesä ja siihen uppoaa julmetisti tuotteita vaikka vielähän se on lyhyt. 

Arvokas sisältö ja kaikki tuotteet oli minusta ihan huippuja :) parhaat varmaankin Starskinin naamiot, paletti ja sivellin. En keksi moitittavaa ja itse laatikkokin on kaunis vaaleanpunainen. Olen säilyttänyt melkein kaikki gb-laatikot ja rakennellut niistä mm. korulaatikoita, miehelle pikku sälän säilytykseen kokonaisuuksia vetolaatikoiden pohjalle, koiran tarvikkeille yms yms.

Joulukuun boksia odotan innoissani koska toivoisin sen aina olevan vuoden paras. Monesti niin olikin LivBoxin ja Betten aikoihin. Joulun aikaan jotenkin haluaa niin yllättyä. Ja muutoinkin joka kuukausi, Goodieboksin hinta on kuitenkin korkeampi verrattuna muihin ( 24,95 e ) joten sisällön olettaisi olevan parempi kuin muilla. Boksihan lupaa arvokseen aina yli 75 e ja nythän ravo oli yli 100 e.

Jos innostuit boksista ja haluat yllättyä jatkossa ihanilla tuotteilla, saat ensimmäisen boxisi **tilaamalla sen linkkini kautta. Saan linkin käytöstä gb-pisteitä itselleni. Kiitos jo käytät linkkiäni :)

Mitä pidit tämän kuun boksista? Tuleeko sulle Goodieboksia? Tai onko sulla gb joulukalenteria?


14 kommenttia:

  1. Minäkin pistin suuta messingille tosta paletista.
    Ainoa mikä ei tule itsellä käyttöön on tuo päällyslakka, koska en vaan jaksa lakkailla ikinä millään.
    Mä oo niin ikiaikainen tilaaja Livboxin alkutaipaleelta lähtien, että saan vielä ainakin toistaiseksi Goodienkin hintaan 13,90.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä hinta kyllä! Mullehan sitä ei loppuvaiheessa enää tullut ja parin Goodieboksin jälkeen aloin Gb tilaajaksi :) ihan kiva että joku ylläripaketti tulee!

      Poista
  2. Tää sisältö oli kyllä huippu! Ja toivottavasti tosiaan se joulukuunkin boksi olisi yhtä mahtava :) Mä muistan kuinka joku vuosi muistaakseni Bette tuotti ihan jäätävän pettymyksen sisällöllään, mutta yleensä ne joulukuun boksit on tosiaan olleet hyviä kuten säkin sanoit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on jäänyt Betten ajoilta mieleen hyvät jouluboksit mutta onhan sinne joku pettymys saattanut mahtua ;)

      Poista
  3. Tämä sisältö olisi kyllä miellyttänyt! Monipuolinen ja runsas ja vähän samaa ideaa kuin ulkomaisissa bokseissa, joissa melkein poikkeuksetta on luomiväripaletti mukana.

    VastaaPoista
  4. Lopetin tilaukseni juuri. Nyt kyllä oli hyvä paketti. Mutta pidän nyt kunnolla taukoa, kun yritän pitää ens vuonna älä osta mitään vuoden. Ostan vaan tarpeeseen...ja yritän kuluttaa vanhat pois. Meikkejä en varmaan tarvi koko vuonna uusia😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä en tarvii varmaan useampaan vuoteen mitään...hieno idea kyllä, tulis ne vanhat käytettyä pois :) mutta kukas mulle nyt tulee kommentoimaan ostopostauksiin ;)) no ei tosi, tsemppiä projektiin, kyllä se varmasti onnistuu olla ostamatta :)

      Poista
    2. Siks kerroinkin tästä...että tulee sopivia paineita käydä aina tunnustamassa miten missäkin kuussa kävi😂👏. Mulla ei ihan järkyttävät varastot oo kun hiusjutuista ja meikeistä. Ja ihonhoitoo mulla menee aina paljon...että pääsen jotain aina joskus shoppaan🤔

      Poista
    3. Mullakin meikeissä lähinnä luomivärejä mutta niissä olenkin enemmän keräilijä. Meikkivoiteita tai peiteaineita en hamstraa koska ymmärrän ettei ne säily kuten luomivärit. Huulimeikit on vähän heikko kohta, kyllästyn nopsaan ja vaihdan väriä usein, ei ne tahdo sitten kulua ja uusia on tullut nyt ostettua :/ hiustuotteissa mulla on ok tilanne, nyt kun tukka kasvaa niin niitä alkaa kulua paremmin pois :) ihonhoitovarastotkin ihan ok, hieman allergiat rajoittaa ettei voi käyttää kaikkea niin usein kuin haluaa..

      Poista
    4. Mulla taitaa olla 7 meikkivoidetta...ja peitevoiteitakin liian monta. Ja ripsareita ja huulipunia ja kiiltoja aika paljon. Luomivärejä on yli 160 tällä hetkellä...ja lista mitä paletteja haluaisin. Jos vuoden aikana saisin suunnilleen kaikki paletit käytyä läpi ja karsisin huonot...niin voisin sitten hankkia jonkun uuden. Natasha Denona tai Huda kiinnostaisi. Ja Anastasian Norvina myös🤔

      Poista
    5. Huonot vaan pois ja kivempia tilalle! Minä karsin aika usein ja annan pois sellaisia joista en välitä tai ei tule käytettyä. Mulla on ostoslistalla se UD Stone ja joku paletti Viseartilta. Jätän sitten ostamatta jotain halvempia tai turhempia aina että saisi jonkun kalliimman. esim. essenceltä kiinnosti pari palettia mutta kun en tarvii oikeesti niin säästän ne rahat Viseartiin. Kyttään jos Black Fridaynä on jotain tarjouksia :) esim. tuo Norvina on ihana ja monikäyttöinen, ehdottomasti suosittelen hankkimaan, siinä on palettia pitkäksi aikaa <3

      Poista
  5. Tää oli ihan kiva boxi, upea paletti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3