maanantai 2. marraskuuta 2020

Lokakuun kosmetiikkaostokset ja anti-ostokset!!

Moi! Hyh miten ankeissa tunnelmissa lokakuu alkoi. Ensin oli niin ihana ruska ja lämmin syksy, sitten kaadettiin saavillinen kylmää vettä niskaan eli lokakuussa meni pari viikkoakin sateisissa tunnelmissa. EN TYKKÄÄ. Eikä tykkää Hippukaan, ei tekisi mielellään asioita kun kylmää ja märkää...loppukuusta saatii sitten lumi jota kesti yli viikon, kunnes suli pois plussakelin myötä. Omituisen näköistä siellä etelässä kun siellä on ihan kesä koko ajan!

Mutta niihin shoppailuihin. Kuka arvaa oikein, mitä ostin tässä kuussa, sellaisia tuotteita joita en ole voinut käyttää liki kymmeneen vuoteen? En laita niistä kuvia vaan saatte pähkäillä ;) 

Joliesta tilasin ale-Whamisaa. Olen hamstrannut Whamisan vanhan mallisia pakkauksia jemmaan koska tämä on mun lempisarja, mutta vähän hintava. Taikalta otin testiin himoitsemani miselli-puhdistusveden. Kun ei edelleenkään ole Taikaa missään täällä vaikka niin mainostettiin. Se on kyllä tuppukylän varjopuoli että mitään kivaa ei saa. Siksi ne kivijalkakaupat sitten kuolee kun kaikki tilataan netistä. Tämä tilaus oli jotain 60 e.

Nurmeksen S-Market uudistuu ja ilokseni huomasin valikoimaan tulleen X-tra kynsilakanpoistoainetta. Ostin heti pari pulloa :D oiskohan ne jotain 4 e.

Oriolashopissa oli taas ystävämyynnit ja noh...sekosin. Viimeksi jäi harmittamaan kun en tilannut Jane Iredalea enemmän joten nyt paikkasin tilanteen. Monen kympin tuotteet oli jollain 3-5 eurolla ja tälläinen satsi sieltä sitten tuli. Voisi laskea että jokainen tuote oli nelisen euroa joten vitsit minkä läjän sain! Nuo huulituotteet on hirmu ihania ja PuroBion siveltimet vähän erilaisia kuin mitä mulla on, varmasti tarpeellisia eri juttuihin :) Tilaus oli 35 e.

Ikäväkseni Make Up Store on kadonnut vähän joka puolelta, eikä sitä oikein enää saa suomesta. Nettikaupoissa on jotain rippeitä mutta esim. Masai -varjostusväriä ei enää saa isommassa pannussa :( mulla loppuu kohta vuosia sitten ostamani ja vuosikausia kestänyt kulmapaletti joten tilasin sitä lisää. Otin tummemman sävyn koska sen sävyt varmaan tulisi kaikki käytettyä. Nykyisessä jää nuo punertavat ruskeat käyttämättä. Mietin vaan että onko tämä nyt se tummempi kun mielestäni näytti erilaiselta Bangerheadin sivuilla? Osaako joku verrata? Itse muistan että näitä oli tumma, sitten ruskeampi ( eli tuo mun entinen ) ja oliko vielä kolmaskin? Tämä maksoi 14 e Bangerheadilta ja tulee käytettyä pois, mietin pitäisikö ostaa vielä yksi jemmaan :D MUS kulmapaletti on paras ikinä kokeilemani, multa kysytään usein onko mulla microbladingit ja saan kehuja kulmista kun olen tätä käyttänyt. 

Niin, siinäpä ne. 113 e. Lopulta kuitenkin enemmän kuin ajattelin koska ei oikein ollut tässä kuussa enempää rahaa laittaa kosmetiikkaan. Olen joutunut parin kuukauden sisällä katsastamaan kaksi autoani, hankkimaan hitosti varaosia, uudet talvirenkaat ja toinen porsi vielä katsastuksen jälkeen tien päälle. Päälle vielä autoverot, vakuutukset ja muut laskut jotka aina tulee samalle kuulle. Lisäksi ne joulukalenterit rassaa vaikka ilolla niitä odotan. Onko joku muuten saanut Look Fantastic kalenteriaan kun ei mulle ole vielä tullut? 

Mun olisi tehnyt mieli ostaa enemmänkin meikkejä mutta järki voitti eikä tarvii ihan kitkuttaa näkkärillä ja puurolla. Ajattelin että olisi ihan hauska listata mitä olisin halunnut ostaa ja mitkä suorastaan olivat jo liipaisimella.

Hourglassin Holiday -kokoelman paletti. Ihan superkaunis ja tuossa olis ne kaikki kivat puuterit Hourglassilta mitä en ole kokeillut. 89 euron hinta pisti itkemään. Jäi ostamatta. Onneksi se oli sitten loppukin mutta käänsin veistä haavassa ja jäin jonotuslistalle. Katsotaan pystynkö vastustamaan, pukkikaan ei kyllä tuo näin kalliita lahjoja. 

MakeTheMakella on kanssa tälläisiä paletteja. Olen pitkään himoinnut niistäkin jotain vaaleampaa. Nämä on halvempiakin mutta kun sen päähänpinttymän saa Hourglassista....ehkä mä harkitsen ja päädyn vaikka MakeTheMakeen koska nämäkin on tosi kauniita paletteja. Kuvat lainattu Skincityn sivuilta ja sieltähän näittä molempia siis löytää. 

Sokoksella oli myös Hiusten hellimisviikot. Viimeksi sorruin ja aika pahasti, kaikkia hyviä kampaamotuotteita saa niin halvalla ;D tällä kertaa en mennyt edes Sokoksen verkkokauppaan kiusaamaan itseäni. Kun en tarvii mitään hiusjuttuja ja ehtii niitä tilata toisenkin kerran. Säästin varmaan sen 50 - 60 e. Parissa muussakin nettikaupassa oli ale kuten mm. Mossalla, Sokkarilla ota 3 maksa 2, Lalalipstickillä essencen uutuudet jne jne. Kyllä kun niitä alkaa ynnäämään että mitä EI osta niin jo niistäkin kertyy :DD

Mitä sinä ostit lokakuussa? Pystytkö yleensä vastustamaan kiusauksia ja jätit minun tyyliin jotain ostamatta?

36 kommenttia:

  1. Mulla meni noi Oriolan ystävämyynnit täysin ohi, mutta ehkä ihan hyvä, kun ostelin muuten taas omalla mittakaavallani normaalia enemmän kosmetiikkaa lokakuun aikana :D Toi Hourglassin paletti olisi kyllä unelma<3 Hinta kirpaisisi muakin, mutta toisaalta uskon, että toi olisi jokaisen euron arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se varmasti joka sentin arvoinen mutta nyt ei millään raaskinut ;) kun ei oikeasti tarvinnut...

      Poista
  2. Kas, Xtran pullo on kokenut uudistuksen. On parasta kynsilakanpoistoainetta ikinä!
    Mä olen nyt himmaillut kosmetiikkaostosten kanssa koska a)heikko rahatilanne ja b)kohta pääsee aukomaan joulukalenteria, josta tulee kosmetiikkaa. Mun on kyllä vaikea vastustaa, jos Cittarissa on Lorkusta -40% ja joku on just kehunut uutta ripsiväriä. Ihme kyllä onnistuin tällä kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin kans että ihan kivasti tulee sisältöä kolmesta kalenterista. Onneks tiedän että osa lähtee eteenpäin esim. ripsarit tai epäsopivat ihonhoitotuotteet. Muutenkin tämä loppuvuosi on niin kallista aikaa, olen hamstrannut jo joululahjojakin ettei tarvii ens kuussa ostaa kaikkea kerralla + joulupöydät antimet yms yms. joulukuu on yleensä vuoden kallein kuukausi :D

      Poista
  3. Oi toi Hourglass on IHANA <3 Mut en meikkaa nykyään ku tosi harvoin, ni oon karsinu meikkien ostamisen minimiin. LF:n kalenterin tosin tilasin ja siitä tuli pari spostii että lähetys myöhästyy. Viime viikolla tuli sit saapumisilmotus ja hain viikonloppuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, miks minä en oo saanut omaa :/// mullekin on niitä myöhästymisviestejä tullut mutta nyt ei ole mitään kuulunut. Tulee paniikki jos jää ilman ;DD

      Poista
  4. Hauska lisä nuo antiostokset :) itsekin kliksuttelin viime viikolla useassa verkkokaupassa vaikka mitä koriin, mutta päädyin lopulta ruksista ulos tilaamatta :)

    VastaaPoista
  5. Kivoja ostoksia! Mullekaan ei oo vielä tullut LF:n kalenteria. Pari myöhästymisviestiä tullut, viimeisimmässä taisi olla että lähetetään viimeistään 8.11. Kollega jo sai omansa ja sekös nyppii :D

    -Siiri

    VastaaPoista
  6. Oriolan ystävämyynnissä lähti ehkä vähän itselläkin taas lapasessa. Oli vaan taas niin paljon kaikkea kivaa, vaikka vähän myöhässä hoksasinkin ja moni juttu oli loppuun myyty. Täällä Vantaan etelässä ei ainakaan ole enää kesä, on lehdistä keltaiset tiet ja kaikki muu on ihan harmaata. Toivon vaan että Liperissä on lunta, jos nyt sinne koronalta jouluksi pääsee. Toi Hourglass ois kyllä niin nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että olisi valkea joulu! Mulle kyllä riittäisi vähempikin lumi ettei sitä nyt ihan hulluna tarviisi tulla :) pari sen ttiä olisi riittävä :D

      Poista
  7. Kotimaista tuotantoa tuli tuettua lokakuussa, kun ostin Taikan jalkavoiteen sekä Laponie of Scandinavian tuotteita, kun halusin testata koko sarjaa kunnolla. Laponielta ostin rauhoittavan seerumin, voiteen ja puhdistusmaidon. Evolven 360 sy-voiteen ostin loppukuusta. Cattierin miselligeelin ostin hetken mielijohteesta. Rimitan deodorantin kehujen perusteella. Nurmen kamomilla kasvoveden ostin, kun Laponien loppui kahden viikon käytön jälkeen. Poistotuotteena ostin myös Korennon nestemäisen poskipunan 50 sentillä. ;)
    Rahaa kului päälle sata euroa. Kaikille tuotteille on käyttöä. :)
    Jätin ostamatta Essien joulukalenterin. Houkuttaa, mutta vielä pitäisi perustella tarve siihen.
    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cattierin miselligeeli on aivan ihana <3 Ihanaa viikkoa sullekin, tosi kivoja ja tarpeellisia ostoksia! Essien kalenteri olisi kiva jos tarviisi yhtään uutta lakkaa...tosin minikokoiset olis hyviä niin joskus saisi käytettyä loppuunkin.

      Poista
  8. Heiiii, mistä te aina bongaatte noi Oriolan ystävämyynnit :D Mieki oon kateellisena kattellu vaan muiden ostoksia sitten jälkikäteen :D

    Samoja kasvopalettihimotuksia täälläkin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuto.netissä tuli se mainosbanneri eteen, just päivää ennen kuin ne ystismyynnit loppui. Kaikki parashan olisi jo loppunut kun minäkin tilausta tein :)

      Poista
  9. Ostin tod näk kaikkee ja ihan liikaa.
    Mulle ei ole Feelunique kalenterista muuta kuullut kuin että se olisi maahan tullu 30 päivä. Kiva kun on lähes kaikille lähetyksille kolme seurantanumeroa eikä yksikään oikeasti kerro missä mennään. Postin tapa vaihtaa maahan tulleen paketin numero on kanssa tosi kätevä, ketä se palvelee kun ei tilaaja tiedä sitä, laittasivat edes sen omapostiin että seuranta pysyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaposti on kyllä kätevä. Muuhun en kommentoi, voihan posti sentään :D

      Poista
    2. Ja Hourglassia taisi olla Cult beautyn kalenterissa,mutta maksoi yli 200 e, ei pysty. Ihana olisi toi paletti, sitä ei halvempi kopio korvaa.

      Poista
    3. Niin siinä tulee yksi tuote, vitsit miten hyvä kalenteri kyllä. Mutta hinta kyllä kova että mielenkiinnolla odotan näkeväni sisällön...

      Poista
  10. Mä kans mietin Hourglassin palettia liian kauan, mut mietin sitä nimenomaan hinnan takia. Ehkä hyvä, että jäin ilman. :D Mä kyllä pystyn vastustamaan kiusauksia, kun sille päälle satun. Mulla on esim. kesästä asti ollut yksi mekko ostoskorissa, odotan sitä hetkeä, kun se viimein black fridayna tulee viimeistään aleen ja ostan sen. Kokojakin on vielä, joten uskon, että se on mulle tarkoitettu ja odottaminen kannattaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat sen! Joo on mullakin kaikkia muitakin himotuksia mm. joku laukku tai kello...jotain koruja kyttään aina alennuksista. Mitäpä sitä ei haluaisi ostella...

      Poista
  11. Mulla meni täysin ohi Oriolashopin ystävämyynnit. Toisaalta en olisi kyllä mitään sen erityisemmin tarvinnutkaan :D Mutta siellä näyttää aina olevan niin hyviä tarjouksia! Hourglassin tuollaisesta paletista itsekin haaveilen. Ehkä vielä joskus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn aina tsekkaamassa tuon ystävämyynnin ja hyviä löytöjä kieltämättä tehnyt :)

      Poista
  12. Toi Hourglass on kyllä ihana ja itsekin haaveilin siitä (samoin kuin viime vuonna haaveilin silloisesta joulupaletista), mutta mulla on jo niiltä sellanen paletti, jossa on kolme nappia, se riittänee todellisuudessa vielä pitkään :D

    Mää olen edelleen meikkien ostolakossa, korona laittoi rahahanat kiinni. Tän kuukauden ostoksiksi jäi UD:n setting spray Kicksin tarjouksesta, yks Wellan hoitoaine ja Acon suihkuöljy :D Oon ihan yllättynyt kuinka vähällä mentiin, mutta kun on pakko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsin korona. On se kyllä ollut ihme vitsaus. Mulla se ei merkittävästi vaikuttanut rahahanoihin vaikka jonkun verran hiljaisempaa oli välillä töissä...pitää kyllä kyttäillä jos jossain vaiheessa tulee lisää noita paletteja tai niitä kolmen settejä...haluaisin vaan ensin kokeilla ettei ne ole liian hohtavia ;)

      Poista
    2. Harmi kyllä että Hourglassia ei vissiin Suomessa voi hypistellä missään liikkeessä, ainakaan mun tietääkseni? Mutta minusta noista tulee tosi nätti ja luonnollinen hohto :) meikkipöydän kirkkaissa valoissa näyttää epäilyttävän glitteriselle mutta normaalissa päivänvalossa tai näin talvella hehkulampun valossa ei oo mitenkään glitterinen tai toisaalta myöskään semmonen hikisen näkönen, vaan mun makuun just hyvä välimalli. En ite välitä semmosista liian kiiltävistä just hikisen näkösistä hohtopuutereista. T-alueelle tulee kiilto kyllä päivän mittaan ihan omasta takaa :D

      Poista
    3. Hikisen kiiltävä hohtopuuteri ;DD just hyvin sanottu!! Sellaista lopputulosta ei kyllä haluaisi. Jos jollain tuttavalla olisi niin kiva olisi kokeilla, ei tosiaan taida olla missään myynnissä kaupassa :)

      Poista
  13. Tunnustusten vyöry...mitä kaikkee mä ostinkaan...no kosmwtologilta seerumin ja voiteen ja kasvosuihkeen...noin 140e. Skincityn kalenterin (jonka heti avasin ja käyttöön) ja Emotionista Luxien sivellinsetin silmille, Kicksistä Lancomen peiteaine ja Estee Lauderin sen ison lahjapakkauksen ( kaks luomiväripalettii ja 3 punaa jne). Cittarista Misshan bb tai cc ja kropparasva. Ja Emotionin hiusten hellimisviikon jätin väliin ja Kicksissä jäi vielä monta lahjapakkausta mitä oisin "tarvinnu". Ihan ähky tuhlaamisesta...mutta haa myös kaikki ihan omilla säästöillä hankittu😉. Ehkä hyvä silti, että missasin nuo Oriolashopin ystikset 🙈🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;D tulihan ne sieltä :) aivan ihanilta kuulostaa, siis ihan mahtavaa avata jo kalenteri valmiiksi ;) mä mietin että miksi en alkanut availla yhtä kolmesta kalenteristani jo marraskuussa, olis ollut hupia pidemmäksi aikaa. Mutta kun niitä ei voisi insta stooreissa esitellä eikä hihkua, pitää vaan visusti itsellään ;)

      Poista
    2. Oli semmonen litania...että piti oikein pysähtyä miettiin mitä, mistä ja mikä hinta oli...ja naputella aamulla aikasin lista ulos. Ja arvaa mitä...tässä kuussa en vielä oo ostanu niin yhtään mitään😅. Black fridaytä odotellessa😉

      Poista
    3. Mietin kans eilen että 5.pvä jo enkä ole ostanut vielä mitään...olen nyt ostanut niin paljon kaikkea muuta kuten joululahjoja, isänpäivää ja synttärilahjoja...ai niin noh...uuden puhelimen kyllä ostin itselle :D

      Poista
  14. Nyt jäi vaivaamaan tuo mitä ostit ettet ole voinut käyttää liki kymmeneen vuoteen ja kuvissa ne tuotteet eivät silti ilmeisesti olleet? En oikein ymmärtänyt mihin liittyi? Ruokaan? Kotiin? Hankala pähkäillä, päästä siis jännityksestä minut, ehkä muutkin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusponnareita! Vasta nyt tukka on sen verran pitkä että menee jo pikku ponnarille ;)

      Poista
    2. Onko siitä niin kauan jo aikaa kun sinulla on ollut lyhyet hiukset! :o voi että miten aika kulkee. Olen siis blogiasi seurannut lähes alusta asti ja muistan kuvia pitkistä hiuksistasi ja kuinka ne olivat upeat :) voi että miten aika kulkee, tuntuu kun se olisi ollut vasta pari vuotta sitten. No mutta, empä olisi kyllä arvannut tai edes osannut veikata ponnareita!

      Poista
    3. Voi kiitos pitkien hiusten kehuista <3 näin se vaan aika menee! Muistan että olin 29 vee kun pätkäisin tukan. Oliko se menossa se kuuluisa 3-kympin kriisi...mutta silloinhan mä päätin että kun olen 40, alan taas kasvattaa pitkiksi. No nyt olen 38, eli otin pikku varaslähdön.
      Olen käynyt viimeksi kampaajalla talvella, muistaakseni ehkä helmi-maaliskuussa. Siitä lähtien olen kasvattanut...nyt ne menee jo ponnarille, ei ihan kaikki mutta siitä ne pikku hiljaa...

      Poista

Kiitos kommentista <3