maanantai 30. marraskuuta 2020

Marraskuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Heips! Se on taas kuukauden loppu ja joulukuu lähestyy. Saa alkaa availla kalentereita...pientä ähkyä ja sellaista morkkista on noista kalentereista, nyt kun miettii niin järkky määrä tuotteita tulossa. Siksi pidin alkukuun pientä hiljaiseloa ja aktivoiduin vasta kuun puolessa välin että eikö tässä nyt mitään mukamas hankita ;) loppukuusta rupesi kaiken maailman Black Weekit lähinnä ärsyttämään, ostoshysteria ja joululahjojen hankinta ahistamaan...pistin sitten tyyliin netit kiinni kun en jaksanut sitä joka paikasta tuuttaavaa black weekiä. Tokmannilta ostin yhden jouluvalot mutta siinä se oli :D Beauty Bayssä kävin kattoo yhtä juttua minkä halusin mutta kaikki kivat oli out of stock...

Garnierin kangasnaamioissa on hinta-laatusuhde kohdillaan, ostin niitä pitkästä aikaa kun kerran tänne tälläisiä erikoisuuksia myyntiin saadaan. Kuopiossa kiertelen Matkuksessa monta tuntia mutta kosmetiikan osalta mukaan tarttui vain pari Crazy Rumorsin huulirasvaa Emotionin alesta. Kuvan ostokset 10 e.

Joku kehui joskus Glissin Total Repair hoitoainetta, ja sehän riittää mulle ostopäätökseen. Jätettävä suihke on paikallaan kun hiukset tuntuu kuivilta. Eikä tämä köyhdyttänyt liiemmin kukkaroa, 3 e maksoi ja ihan kaupasta löytyy.

Yksittäisiä pieniä ostoksia tuli tehtyä, osa päätyy käyttöön saman tien mutta osan yritän muistaa kuvata. Olen ostanut mm. essencen kynsiviilan, mattapunan ja Níren siveltimen. Dermosilille tein myös hyvin pienen lahjatilauksen johon otin itselle mukaan hiusturbaanin, olen jo pitkään halunnut sellaisen. Siitä ei ole kuvaa mutta tiedätte idean :)

Lykolta tilasin pari NYX Lingerie mattapunaa. Etsin täydellistä vaaleanpuna-harmaata nude mattapunaa. Olen niin monet testannut mutta mikään ei ole oikea. Kokeillin nyt vielä näitä vaikka nämä Lingeriet on koostumukseltaan aika kamalia...tai siis on olemassa mukavampiakin mattapunia ;) Tilaus ei vaan kerrassaan mennyt putkeen ja voin sanoa että oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Lykolta mitään tilaan! Ensinnäkin laskusta muistutettiin joka suunnasta kahteen kertaan vaikka en koko tilausta ollut vielä saanut. Onnellisesti kuitenkin postista kannoin kotiin uusia mattapuniani ja aloin availla pakettia. Hymy kyllä hyytyi äkkiä, olin että wtf? 

Toinen NYX punista puuttui ja oli kysymättä korvattu L.A Girlin eyelinerilla. Otin yhteyttä aspaan, aika vaikeeta sekin ja pyydettiin täyttämään vaikka mitä ja minä kun en halua asiakastunnuksia mihinkään luoda kun se mainostulva on sitten loputon. No, sotku saatiin selvitettyä, NYX punani tulee myöhemmin ja saan pitää eyelinerin. Avasin sen pakkauksesta ja kokeilin mielenkiinnosta. Ihan hyvä liner kyllä siveltimellä levitettynä mutta ei kestänyt raskailla luomilla niin päätyy sitten eteenpäin. En kyllä voi Lykoa suositella enkä toiste tilaa sieltä mitään, jäi kuitenkin vähän paha maku että miksi koko tilausta ei peruutettu vaan kysymättä korvataan jollain, olisin tilannut sitten punani muualta. Tilaus 17 e.

**Kicksin uudet BeautyAct meikit kiinnostivat eikä asiaa auttanut kun niissä oli -20% ja kaikki Instabloggaajat esittelivät niitä...se oli money goes bye bye ja 58 e hujahti sinne. Vielä jäi se vaaleampi contour kit ostoslistalle, se oli loppu kun tein tilausta.

Ei hirvee tuhlailukuukausi, ihan hyvinhän tämä meni! Kosmeostoksien loppusumma oli vähän päälle 100 e.

Ja nyt se herkullisin hetki, paljastahan sinä omat ostoksesi ;)) Teitkö Black Friday löytöjä? Hankitko aleista joululahjoja vai joko on nekin hommat hoideltu?


18 kommenttia:

  1. Minä tein alkukuusta luonnonkosmetiikan tilauksen ja tilasin samaisia huulirasvoja useamman kappaleen itselleni ja lahjoiksi. Olen luopunut vanhoista kynsilakoista, niin päätin saavani tilata Avrilin lakkoja kokeiluun. Tilasin Galet ja Taupe lakat. Talvea vasten hemmottelin itseäni ja tilasin NYR:n seerumin käsille sekä käsirasvan. Huomasin marraskuussa käsieni kuivuneen tosi paljon.
    Kokeiluun lähtivät myös Avrillin volume ripsiväri sekä Uniquen muotovaahto ja Evolven 360 seerumi. Evolven 360 sy-voiteesta olen tykännyt. Sen ei pitäisi sisältää propanediolia. Lisäksi ostin PureBeautyn koivukasvoveden.
    BW-alesta ostin ainoastaan Le Couvent'in Fort Royal -tuoksun. :)

    Lahjaksi sain Essien joulukalenterin, joten minäkin pääsen availemaan luukkuja huomisesta alkaen. <3
    Joululahjoja olen hankkinut tasaisesti kesästä lähtien. Jotain pientä ehkä pitää vielä hankkia. Muutoin hyvä tilanne niiden suhteen.

    Hyvää alkanutta viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ostoksia ja Essien kalenteri on varmasti iloinen yllätys luukku luukulta :) oijoi, sormet jo syyhyä...huomisaamua odotellessa ;) Mukavaa viikkoa TQ :)

      Poista
  2. Olet kauniilta tilasin JxShanen meikkilaukku ja sen possuhuulisetin puoleen hintaan ja jouluisia sheetmaskeja. Se tilata tulikin päivässä.
    Charmed Aromalta pari kynttilää puoleen hintaan ja kokeilen Kaleidosta ekaa kertaa, oli sen verran mielenkiintoinen highlighter ja alessa että piti ottaa, toiv nyt tulee ennen joulua.
    Sephoran tilauskin tuli vaivattomasti.
    Jos LFssä olis ollu Natasha Denonaa-20 %, niin olisin sieltäkin hamunnu, mutta oli vaan -15 %.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin kans sitä possuhuulisettiä ja meikkilaukkuja...mut en sitten tilannut mitään kun en oikeasti tartte enkä halunnut ostaa vaan siksi kun nyt on halvempaa ;D kunnon morkkis kyllä :D

      Poista
  3. Oo, onpas outo homma Lykolta :O Itse olen tilannut sieltä aika tiuhaan ja ei ole vielä ollut mitään ongelmia, vain miun eduksi heillä ollut hintamokia tuotteissa :D

    Black Fridayn viestitulva oli kyllä mahdoton, sain perjantaina jo pelkästään tekstiviestitse kuusi viestiä! + s-postissa varmaan parisenkymmnnetä ja viikonloppuna meno vaan jatkui s-postin puolella. Oletkauniille tein tilauksen, sujautin samalla sekaan kummitytön lahjan, kun säästi muutaman eurosen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni en ole tilannut sieltä ennen mutta eipähän tarvii tilata jatkossakaan. Suosin sellaisia nettikauppoja joissa homma pelaa kuten oletkaunis. Vaikka nyt en mitään bf juttuja tilannut ;)

      Poista
  4. Ei pitänyt mitään tilata black fridayn aikaan, mutta.. Sephorasta sorruin tilaamaan HudaBeautyn uuden Naughty Nuden kun sai -20% ja sit Natasha Denonan Bronze paletin kun se oli -35%. Ja Notinolle lähti tilaus Ziajan, Yopen ja Morocconoilin takia, ne oli -25% :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Naughty paletti on upea...ei jessus. Pitää vaan pysytellä erossa siitä kun mulla on muutama muu palettihimotus niin kaikkea ei voi ostaa ;)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia! Mä en ostanut mitään black friday-tarjouksista, mutta tänään piipahdin Sokoksella ja ostin muutamia tarpeellisia juttuja, kuten huulirasvaa, dödöä, kasvomaskeja ja misellivettä. Colourpopilta olisin halunnut tilata vähän juttuja lahjaksi, mutta koko kauppa oli tyhjennetty hyvien aleprosenttien myötä.
    Joulukalenterien aukomista odotan ihan hulluna, tuntuu, että se on nyt vuoden kohokohta kun tää vuosi on ollut niin hanurista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu että tämä p*ska vuosi vaan jatkuu, mehän ollaan edelleen säästytty K:lta vaikka se nuissa lähikunnissa uhkaileekin. Mutta on tämä ollut sellaista mökissä mökötystä että oikeesti alkaisin jo haluta jonnekin ihmisten ilmoille!! Mulla on kohta olo etten näe ihmisiä ja uskaltaako tässä mihinkään suurkaupunkiin lähteä kun niin maalaistuu ja erakoituu täällä. Riemuitsin tänään että huomenna saa avata!! Pakko varmaan kurkata aamulla luukut jos ehtii ennen töitä :)

      Poista
  6. Apua, tuo on niin paha kun tulee ykskin huono kokemus jostain nettikaupasta.. Mulla jo liuta näitä ja olen pystynyt pysymään erossa niistä kaupoista joista huono kokemus. Kerrankun se kohdalle sattuu niin ei vaan jotenkin enää uskalla antaa sille kaupalle uutta mahdollisuutta ja varsinkin jos asian selvittäminen on aikaa vievää niin ei kiitos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vuosi sitten yksi huono kokemus toisesta nettikaupasta ja pitkään olin sieltä tilaamatta. Nyt olen tehnyt pari tilausta ja kaikki mennyt ok. Lykon kanssa kyllä meni hermot, liian monimutkainen systeemi eikä oikeastaan mikään mennyt nappiin. Toivottavasti ees saan sen puuttuvan tuotteen..

      Poista
  7. Hih..ostin Kicksistä IT Cosmeticksin kulmakynä ja ripsari pakkauksen ja Estee Lauderin huulipunasetin (5 kpl)..molemmat pakkaukset sain -20%. Sitten eksyin Oriolashoppiin ja tilasin Jane Iredalea ja Youngbloodin meikkejä -80%. Cocopandasta ostin Dermalocigaa. Kamalasti tuhlasin jo toisena kuukautena peräkkäi😅.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, nuo Oriolashopin alennukset on kyllä sellaisia ettei voi kerrassaan ohittaa! Oikeastaan sellaisten edessä saa jo langeta ;)

      Poista
    2. Hih, ihan mielettömän hyviä on Jane Iredalen huulipunat ja kiillot. Youngbloodin meikkipohjasta kans tykkäsin. Ei menny hukkaan rahat🥰

      Poista
    3. Niin ovat, mä tykkäsin kans tosi paljon kaikista niistä Iredaleista mitä ostin :)

      Poista
  8. Teitpä kivoja löytöjä! Tuo Lykon tilaus kuulostaa aika painajaismaiselta, pakko myöntää. Siis oliko ne ihan tosissaan korvanneet sen tuotteen tarkoituksella, vai sattuiko varastolla jokin sekaannus? Harmi juttu joka tapauksessa.

    Itse shoppailin BF-aleista joitain joululahjoja, mutta itselleni en ostanut mitään. Meinasin kyllä, mutta lopulta ahdistuin siitä tarjoustulvasta niin, että päätin tehdä omat ostokseni myöhemmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne selittäneet enkä kysellyt, ei se noin saa mennä että randomisti korvataan vaan jollain. Minä olen nyt onnellinen että olen ostanut liki kaikki joululahjat, nimittäin korona iski nyt tännekin niin yritän välttää ihmismassoja...

      Poista

Kiitos kommentista <3