sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Lokakuun kauneussuosikit

Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki

Heips! Lokakuun kauneussuosikkien vuoro :) mietin että en ole aikoihin löytynyt kynsiin liittyviä suosikkituotteita! Ja olen kuitenkin periaatteessa kynsibloggaajana aloittanut mutta meikit ne nykyään kiinnostaa enemmän. Sitten kun mitään kynsiin liittyvää ei oikeastaan enää tule pr-näytteenä eikä oikein ole mitään kiinnostavia uutuuksia, niin hyvin vähän tulee uutta kokeiltua. Ehkä vähän tylsää?? Mutta onneksi löysin tässä kuussa muita kivoja kauneussuosikkeja ;)

Rincon Cosmetics Ciri

Mattapunat tekivät mulla uuden tulemisen. Oikeastaan voisi syyttää harmaata tukkaa ;) nämä **Rincón Cosmeticsin mattapunat ostin oletkauniin alesta. Maksoivat jotain kympin luokkaa eikä mulla ollut koostumuksesta mitään hajua. Ostin vähän riskillä promokuvien perusteella ja yllätyin positiivisesti! Sävy Bossy on kaunis viileä vaaleanpunainen nude ja Ciri ruskea nude. Olisin sen toivonut olevan harmaampi kuten kuvauksessa kerrottiin, mutta eihän ne tuotekuvat yleensä pidä paikkaansa ja moni nude on mulla liian ruskea. 

Näissä on hyvin levittyvä koostumus, eikä nämä ole liian kuivaa jankkia huulilla. Kuluvat luonnollisesti huulten keskeltä ja on helppoja lisätä. Voi niitä alkuaikojen NYX Lingereitä, ei niitä sementtihuulia voi verratakaan näihin! Ihan harmittaa etten ostanut näitä enemmän mutta toivotaan että tulevat taas joskus aleen ;) 

Rincon Cosmetics Bossy

Mulla ei ole mitään pesuainetta ripsienpidennyksille, vaan pesen ne vedellä. Silmämeikit poistan kuitenkin kunnolla omalla puhdistusaineella sekä vielä misellivedellä. Ripsirajan käyn läpi vanupuikon ja suurentavan peilin kanssa ettei jää rähmää ja meikinjäämiä. Syy siihen miksi ei ole omaa puhdistusainetta kun ne mitä on suositeltu, sisältävät minua allergisoivia aineita. Yksi suositeltu on Ekopharman Vadelma -sarjan silmämeikinpuhdistusvaahto jota olisin ostanut ellei propanediol olisi heti kolmantena ainesosana. Harmi! Mutta halusin vinkata tästä jos joku muu tahtoisi kokeilla :)

Silmämeikit poistan Clarinsin Instant Eye-Makeup Removerilla. Siinä on kaksivaiheinen koostumus mutta ei ole öljyinen. Tämä on paras ja tehokkain ikinä kokeilemani silmämeikinpoistoaine. Se on kallis mutta se kestää kuukausia. Hyvin pieni määrä riittää ja se poistaa silmämeikit ilman hankaamista. Eikä ikinä kirvele silmiä, se on paras puoli ;)

L.A.Girl Just Because

Ihanaa kun saa heittää aurinkopuuterit VEKS! ja alkaa tehdä kuuuunnon contourit! Teräviin varjostuksiin olen ihastunut taas kunnon tuotteen ja siveltimen myötä. L.A.Girl Just Because ja Luxie 650 Precision Angled Contour sivellin ovat olleet täydellinen työpari teräviin varjostuksiin. Joo mä tykkään sellaisista. Kun on pyöreä naama niin haluaa varjoilla vähän muotoa kasvoihin. Just Because on täydellinen harmahtava contoursävy jollaisia on hurjan vaikea löytää. Ostin jo toisenkin jemmaan koska tämä varmasti on katoava kansantuote. Löytyy **Oletkauniilta alehintaan 2,95 e.

Listerine Advanced White

Yotuel ja Listerine ovat myöskin tehokaksikko kohti vaaleampia hampaita. Kävin alkuvuodesta kolme kertaa hammashoitajan ja-lääkärin penkissä putsaamassa hampaitani. Jos joku ihmettelee miksi en käy useammin niin siksi koska se sattuu ja pelottaa. Yhtään reikää mulla ei ikinä ole ollut ja taisin selvitä pelottelulla, sen jälkeen olenkin hoitanut kotona hampaita paljon huolellisemmin. Putsaan kerran-pari päivässä hammasvälit, käytän hyvää hammastahnaa ja laadukasta suuvettä. 
Sain vaaleammat hampaat hammaslääkärin jäljiltä joten yritän nyt pestä välillä Yotuelin valkaisevilla tahnoilla. Yotuel tahnojen teho ei perustu hankaukseen vaan papaiinientsyymiin tai karbamidiperoksin toimivuuteen. Itse juon paljon kahvia joten mulla on riesana kellertävät hampaat. Suuvettä käytän 2-3 kertaa päivässä ja olen aina luottanut Listerineen. Ne ovat kalliimpia mutta oikeasti parempia. Eivät polta suuta karrelle koska ei sisällä alkoholia. 

Listerine Advanced White* suuvesi poistaa värjäymiä ja ehkäisee uusien syntymistä. Säännöllisesti kahdesti päivässä käytettynä se vähentää plakkibakteereja ja pitää hampaan pinnan puhtaana. Muodostaa myös suojakalvon joka sitten ehkäisee niitä uusia värjäymiä. Sain oikeasti hammashoitajalta sellaisen saarnan ja opetuksen että se oikeasti laitoin hippulat vinkumaan ja ajattelemaan hampaiden pinnan bakteereja jotka sitten muodostavat sitä hammaskiveä ja värjäymä kiinnittyy siihen helpommin. Neuroottineen ihminen kun olen niin nyt olen sitten neuroottinen hampaidenputsaaja ;DD 

Sellaisia tässä kuussa! Onko sulla vinkata jotain huippuhyvää suuhygienia tuotetta? Tai onko sulla kokemusta näistä Rincón Cosmeticsin mattapunista? Tai muita tuttuja tässä joukossa?

13 kommenttia:

  1. Vähän aiheen vierestä, mutta voisitko tehdä postauksen propanediol-vapaista tuotteista? Mä ja moni muu on tälle allergisoitunut ja järki meinaa lähtä incejä lukiessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa mun loppuneet -postauksissa on yleensä aina muistaessani mainittu onko tuotteessa vai ei. Multa voi myös kysyä jostain tietystä tuotteesta. Mun on mahdoton ajatus rueta sellaista postausta tekemään koska tuotteita on satoja, tuhansia. Jos etsit ihonhoitotuotteita, Cattier, Taika, Erisan ja Whamisa on sarjoja joiden tuotteissa en ole propanedioliin törmännyt, niissä ihonhoitotuotteissa joita olen itse kys.merkeiltä kokeillut. Meikeissä en ole löytänyt vielä yhtä tiettyä sarjaa, mutta vähemmän käytän luonnonkosmea meikeissä.
      On siis ihan mahdoton homma alkaa linjata koska luonnonkosmetiikan tuotteissakin propanediolia/propyleeniglykolia on. Mutta vastailen erittäin mielelläni kysymyksiin ja autan incien luvussa tai sopivan tuotteen etsinnässä, voi kysyä kommentissa tai laittaa vaikka s-postia :)

      Poista
  2. Laponie of Scandinavia on ollut lokakuun lempisarjani. Vaihdoin Whamisan puhdistustuotteen Laponien puhdistusmaitoon ja kiristys kasvoilta on lähtenyt. Toki käytän lisäksi Laponien kasvovettä, rauhoittavaa seerumia ja voidetta. Kasvovesi on vain 50 ml ja kesti noin kaksi viikkoa päivittäisessä käytössä. Kasvoja ei ole kiristellyt, kun vain kasvovesi on kosteuttava. Voide on hieman erilainen kuin Whamisan water cream. Laponien ei liu'u iholla yhtä hyvin, mutta toimii. Tuoksu on kaurainen tai olematon. Minä tykkään. <3
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole kokeillut yhtäkään Laponien tuotetta mutta Virvehän niitä on kehunut, ja sinäkin nyt :) hyvältä kuulostavat!

      Poista
  3. Kiitos, paljon vinkkejä olenkin saanut postauksistasi. Minulle oli tosi yllätys, että myös luonnonkosmetiikasta sitä löytyy. En tarkoittanutkaan, että pitäisi kaikki tuotteet listata, vain kooste tuotteista joita olet löytänyt, mut ymmärsin et idea oli huono.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Taika on "turvallinen" ja edullinen luonnonkosmetiikan sarja :) esim. Mossan tuotteissa on propyleeniglykolia, samaten Novexpertillä ja hyvin monella sarjalla mitä kehutaan sopivan allergikoille ja joilla on allergia- ja astmaliiton tunnukset. Mutta loppuneissa yritän ehdottomasti muistaa mainita mikä tuote sopii propanediol -allergisille :)

      Poista
  4. Jihuu....lokakuussa oon keskittyny kuivuudeen torjumiseen ja iho onkin hyvässä kunnossa ollakseen atoopikon iho. Dermalocigan kaksoispuhdistus ja hoitovesi, IS Clinicalin hydracool serum ja sheald recovery balm ja Joe Blascon eye serum. Meikeissä nautin Sensain meikkivoiteesta ja Oriflamen Giordani sarjan ripsiprimerista ja Estee Lauderin ripsarista.
    Ja kampaajan mulle myymät Kevin Murphyn angel masque ja un.tangled leave in condioter on kans ollu ihan huippuja. Niin pieni määrä riittää pitkälle👏😄. Ootan jo kun kysyt mitä ostettu tässä kuussa...mä nimittäin ostin paljon🙈😣😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tulen sitä nimittäin kysymäänkin ja odottelen sun vastausta ;D

      Poista
    2. Jos ees kehtaan kaikkea kertoa😂.
      Pakko olis olla taas ostoslakossa marras ja joulukuu😣

      Poista
  5. Hassua, kun mun mielestä juuri nuo Listerinet polttaa suuta, ja tietääkseni kyllä sisältävät alkoholia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä useampi erilainen Listerine pullo ja kaikki ovat alkoholittomia, lukee isolla pullossa ( kuvassakin ) :)

      Poista
  6. Semmonen uus sarja kuin Finlash on tullu markkinoille nimenomaan ripsipidennyksiä varten ja ainakaan nopeella vilkasulla niiden tuotteissa ei tainnu olla tuota propyleeniglykolia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3