torstai 22. lokakuuta 2020

Jeffree Star Orgy

**Mainoslinkki

Heips! Siitähän on sata vuotta aikaa kun tilasin nämä mutta postaus vähän venähti. Syy on siinä mini-Orgyssä josta minäkin sain sen virheellisen version. Siitä myöhemmin lisää, kurkataanhan ensin tämä jättimäinen nudepaletti!

Jeffree Star Orgy

**Jeffree Star Orgy -paletti on pullollaan mattaisia nudesävyjä. Paletti on iso, persikkainen nätin värinen ja koristeltu härskeillä Jeffreen kuvilla jotka ei kyllä omaan makuun ole mutta ei ne haittaakaan. On ainakin uniikki paletti! Ensin katsottuna paljon samanlaisia värejä mutta kyllä niissä eroja on. Nämä kuitenkin varmasti riittäisivät loppuelämäksi ja mattaväreistähän mä tykkään eniten :D 

On varmasti vähän rahastuksen makua luoda metalli- ja mattapaletti erikseen, itse olisin yhdistänyt molemmat koska en tästä matasta ole kuin ehkä 1/3 väreistä käyttänyt. Perusmeikkaajalle tämä on liikaa ellei ole Jeffree meikkien fani joka haluaa kaiken ostaa. Tai jos haluaa ostaa vain yhden nudepaletin mutta onko kukaan sellainen joka käyttää vain mattavärejä eikä ikinä kaipaa shimmeriä?

Jeffree Star Orgy

Pigmentissä ei ole mitään moitittavaa, Jeffreen tuotteethan ovat aina täyttä laatua. Ja tosiaan, tässä on värejä ihan joka lähtöön. Käytän aina jotain vaaleaa ylhäältä luomella, varjostan kahdella ruskealla/harmahtavalla ja teen rajauksen mustalla. Hirveen mainio paletti arkimeikkiin, nopea ja helppo käyttää. Tykkään kaikista sävyistä joita olen kokeillut, suosikkeja on ainakin Fluffer, Money Shot, Scorpio ja Bed Or Floor?

Jeffree Star Orgy makeup

Jeffree Star Orgy

volyymiripset Ouluclinic

Silmämeikissä sävyt Bed Or Floor?, Body Chills, Scorpio ja Glory Hole. Rajaus Yves Rocherin tumma navy kajal. Rakastan yhdistää petroolia ja ruskeita, tuo silmieni värit hauskasti esiin ;) 

Olen tehnyt paletilla paljon erilaisia nudemeikkejä, varmaan viikon meikkasin tällä putkeen. Tykkään ja Jeffreen meikit on sellaisia että mitä enemmän niitä käyttää, tulee himo ostaa uusia ;D itselle ehdottomasti keräilyn kohteita ja meikkikokoelmani aarteita :) Orgy oli ihana jatkumo kokoelmalla ja superhelppo paletti arkeen. Voisin kuvitella tämän olevan Jeffreen paleteista se helposti lähestyttävin. Paletissa on kyllä kaikille sopivia arkisävyjä ja tokihan tämä taipuu smokymeikkiinkin!

Jeffree Star Orgy

Oulu Clinic ripsienpidennykset

Mini-Orgy on ihana! Siinä on 9 metallikoostumusta olevaa luomiväriä. Paletti on ulkoisasti niin kaunis, kuin jalokivi-karkkia. Mun oli pakko saada tämä heti kun näin ensimmäisen kuvan tästä. Niin hieno vaikka käytänkin metallivärejä vähän harvemmin, ne ikävästi ropisevat ripsienpidennyksiin ;D on kuitenkin ideana laittaa metallisävyjä luomelle joko yksinään tai sitten hakea sitä mattaa isosta Orgystä. Ajattelin että pikku-Orgy on kiva arkiaamuihin kun voi nopeasti sipaista metallisävyä luomella ja that`s it! Harmi kun tämän paletin kohdalla kävi se kämmi ja tuli pettymys.

Jeffree Star Mini Orgy

Jeffree Star Mini Orgy

Näin ennen omien palettien saamista Insta Stooreista hämmennystä pikku-Orgyn nappien koostumusten suhteen. Palettia moitittiin epätasalaatuiseksi. Swatchasin heti ne kaksi sävyä joiden sanottiin olevan huonoja. Eli Foam Party ja Glass Wet. Toisesta ei oikein lähtenyt kuin hilettä ja toinen lähti isoina palasina ja nappi vaikutti lähtevät murskaantumaan. Olin heti yhteydessä oletkauniiseen koska Jeffreen luomivärien ei kuulu olla tälläisiä. 

Mulla meni paletista maku ihan täysin enkä sitten kokeillut muitakaan sävyjä. En halua käyttää palettia jos sävyt kuluvat rumasti tai irtoilevat paloina. Oletkaunis hyvittää viallisen paletin ja lähettää uuden tilalle heti kun niitä saavat. Esimerkillistä asiakaspalvelua ja näin kuuluu toimiakin kalliiden meikkien suhteen. Itse olen aina se jaloilla äänestäjä, kerrankin huono palvelu niin vaihdan vaikka kalliimpaan kauppaan. Itse kuitenkin tilaan oletkauniilta aina Jeffreen meikkini ja tilaan jatkossakin.Sehän ei heidän vikansa missään nimessä ole että viallista erää on lähtenyt sieltä Jeffreen tehtaalta :) uutta pikku-Orgyä siis odotellessa ;)

Jeffree Star Silk Robe

**Silk Robe on ensimmäinen JS huulikiiltoni. Mutta ei varmasti viimeinen!! Ihana ja laadukas koostumus, en kestä miten hyvä tämä on! Ihan toista luokkaa kuin jotkut halpiskiillot. Tykkään tosi paljon Buxomin kiilloista, etenkin sävystä White Russian. Se on just sellainen maitomainen nude eli sellainen joka peittää huulen nudesävyllä. Silk Robe on samanlainen, mutta sävyltään rusehtava. Peittää huulen ja näyttää nudelta kuten kuuluukin. Antaa siis kunnolla sitä väriä! Koostumus ei halkeile tai kulu huulilta epätasaisesti. 

Mä olisin toivoton huulimeikki-hamsteri jos en yrittäisi jotenkin rajoittaa tätä. Olen päättänyt etten osta halpiskiiltoja ja-punia koska en tykkää vaan niistä. Koostumus on selkeästi huonompi kuin tälläisissä kalliimmissa tuotteissa. Ja sitten kun mulla jää tosissaan ne halvat käyttämättä koska nehän ei ole maksanut paljoa eikä mene sitten rahaa hukkaan niin paljon...niin toivoisin että hankkisin vain sellaisia joista pidän ja jotka mulla ihan oikeasti tulisi käytettyä pois.

Jeffree Star Silk Robe

Tosi paljon tykkäsin tästä kiillosta ja lisäähän näitä on saatava ;D tässä Orgy -kokoelmassa tuli paljon hyviä nudesävyjä ja nythän on uutuutena neutraloijia Jeffreeltä! Niitäkin haluaisin kokeilla.

**Jeffree Star Orgy oletkauniilla 66,90 e. 

Hankitko sinä mitään Orgy -meikeistä? Onko tuo iso paletti liikaa vai ihan sopivan kokoinen?


13 kommenttia:

 1. Mä olen vallan meikannut koko syksyn tolla mattapaletilla ja sen myötä innostunut vähän monipuolisemminkin tekemään silmämeikkejä ikuisten kahden sävyn sijasta. Toisaalta, kun täällä käytetään nyt maskeja joka paikassa, niin silmämeikki on oikeastaan ainoa johon kannattaa panostaa, kun kaikki muu jää piiloon. Vaikka mulla on lukuisia muitakin neutraaleja paletteja, niin laadullisesti ja sävyjensäkin puolesta tuo on ollut aivan ässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä paljon vaihtoehtoja jos haluaa alkaa vaikka opettelemaan moniulotteisempia meikkejä :)

   Poista
 2. Kauniita paletteja ja johan on nyt mattasävyjä kerrakseen :D Mä mietin myös että ostaisin tuon ison paletin, mutta en tiiä. Toisaalta en varmaan ikinä sais noin montaa saman tyylistä sävyä käytettyä ja toisaalta mä myös rakastan niitä shimmereita eli aika harvoin teen pelkkään mattameikkiä.

  Mulla on ihan sama noiden halppismeikkien kanssa. En vaan tykkää useinkaan niiden koostumuksesta, lopptuloksesta tai laadusta. Siksi en ole kovin innoissaan lähtenyt esim Essencen meikkejä käyttämään, koska parin huonon kokemuksen jälkeen on mennyt vähän maku koko brändiin. Nyt tosin olen heiltäkin löytänyt pari ihan mahtavaa tuotetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencellä on hittejä ja huteja, oikeastaan ikinä ei voi tietää ;D on ollut tosi surkimus luomivärejä mutta sitten taas ihan loistavia. Tässä hintaluokassa taas kyllä haluaa aina sitä loistavaa ja sitähän Jeffreen meikit on kyllä aina olleet :)

   Poista
 3. Onhan tuo iso paletti liian iso, puolet voisi karsia, ei sillä etteikö se kaunis olisi. Joo, mullekin on tulossa uusi mini orgy sitten joskus. Paletin vika sävy on ihana, sillä saa jo melkein koko silmämeikin tehtyä.
  Petroolirajaus on tod upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin odottelen sitä uutta mini-Orgyä niin pääsisi leikkimään sillä <3

   Poista
 4. Kivoja meikkejä. Ison paletin näin viime kuussa kaupassa. Hyvät sävyt, joilla tuhmat nimet.
  Minipaletti on hieno ja tulee mieleen pikkujoulukausi.
  Onko hiustesi sävy muuttunut vai vääristääkö kamera?
  Kivaa viikonvaihdetta. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kummasti kimallemeikit kiinnostavat, himoitsen sitä uutta UD:n jalokivipalettia! Tuo tukka on varmaan jonkun harmaan värimaskin jäljiltä kun aika tummalta näyttää, nythän mä olen ihan blondi taas :DD

   Poista
  2. Ja kivaa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 5. Mä olisin ostanut tän kirkuen, jos noi kaksi palettia olisi yhdistetty yhdeksi. Mäkin koen tän vähän "rahastuksena", että tehtiin erikseen iso mattapaletti ja pienempi shimmerpaletti, vaikka toisaalta varmasti löytyy niitäkin, jotka käyttää pelkästään mattasävyjä ja sen puoleen toi on ihan täydellinen heille. Voihan se olla, että jossain vaiheessa ton isomman hankin, kun tosta löytyisi oikeasti kaikki sen sävyn ruskeat ja nudet, mitä tarvitaan esim. meikkien häivyttelyihin, mutta mua ärsyttää edelleen se, ettei siinä ole noita shimmersävyjä :D Oon myös iloinen, että Jeffreeltä on nyt tullut myös tällaisia neutraalimpia paletteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeffreen nudepalettia taidettiin toivoa paljon joten kiva että toive huomioitiin :)

   Poista
 6. Nuo Jeffreen kiillot on kyllä ihan huippuhyviä :) Mulla ei oo tästä kokoelmasta vielä mitään koska koronan takia rahat on ollut tiukilla. Oon käyttänyt vanhoja pois. Mutta jossain vaiheessa on kyllä pakko saada nää paletit. Mää oon sellanen, että käytän arkisin vaan mattavärejä :D Joten tuo Orgy paletti ois mulle ihan hyvä varmasti. Jeffree taisi jossain sotryssa sanoa, että tämä on suunniteltu sopivaksi myös ammattimeikkaajille, joten siksi iso mattapaletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan myös että mainitsi tämän olevan ammattilaiselle hyvä, siksi iso koko :) keväällä ei itsellä korona vaikuttanut mutta nyt on hiljaisempaa töissä...jospa sinunkin työtilanteesi paranee :)

   Poista

Kiitos kommentista <3